Zodia care renaște pe toate planurile în 2023. Horoscop pentru familie, prieteni și fitness

Ultima actualizare:

Horoscop pentru familie, prieteni și fitness în 2023. Conflictele din familie și prieteniile stricate pot fi greu de vindecat. Oare planetele se vor alinia pentru a aduce împăcarea? Sau poate că 2023 este anul în care vei pune sănătatea și bunăstarea în prim-plan și, în cele din urmă, îți vei dedica timp pentru avea grijă de corpul tău și de condiția fizică. Hai să vedem ce au pregătit astrele pentru tine din punct de vedere al prietenilor, familiei și al condiției fizice în acest an.

Horoscop pentru familie, prieteni și fitness în 2023
Horoscop pentru familie, prieteni și fitness în 2023

Horoscop pentru familie, prieteni și fitness în 2023

Berbec

Familie - Marte te face mai îndrăzneț pe măsură ce vei face schimbări radicale în familie în aprilie și mai.

Prieteni - În primele trei luni, Saturn te ajută să te reconectezi cu vechii colegi și să-i anunți că îți pasă. Chiar și dușmanii se pot apropia de tine.

Fitness - Introducerea exercițiilor fizice în rutina zilnică economisește timp și bani, așa că acceptă provocarea. O schimbare a regimului alimentar are un impact mare.

Taur 

Familie - Până în luna mai veți fi gata să lăsați trecutul în urmă. O sărbătoare în vară poate aduna trei generații, iar clopotele de nuntă surprinzătoare sună în octombrie.

Prieteni - Neptun și Saturn au creat două grupuri foarte diferite de prieteni pentru tine, iar echilibrarea lor te poate face mai bogat.

Fitness - Ai o energie puternică a lui Pluto în 2023, iar acest lucru te atrage la diverse sporturi și activități. Numele tău ar putea fi pe un trofeu până în luna septembrie.

Gemeni

Familie - Ies la iveală secrete, fără vină sau rușine. Din iulie până în octombrie, chiar discuți, te conectezi și faci compromisuri, iar de Crăciun iei decizii.

Prieteni - Ai generozitatea jovială a lui Jupiter care influențează prieteniile, iar acest lucru te poate lega de cineva cunoscut. Sfârșitul lunii septembrie este momentul în care loialitatea de lungă durată poate fi testată.

Fitness - Ești gata să-ți echilibrezi mintea și corpul în 2023, așa că găsește un stil de viață care îți crește permanent nivelul de energie.

Rac

Familie - Marte aduce răutăți în familie, dar până în august vei afla de ce. Un eveniment neobișnuit joacă un rol decisiv.

Prieteni - Pluto te atrage spre cei retrași, oameni cu care poate nu este ușor să te conectezi, dar fiecare efort va fi răsplătit.

Fitness - Ești gata sa fii mai egoist și să-ți faci timp pentru a te face mai puternic, indiferent de obiectiile care ar putea veni. Până în noiembrie, prezentați un nou look, îndreptându-vă spre o nouă viață.

Leu 

Familie - Să fii pregătit să faci compromisuri. Te va ajuta să treci peste provocările de la începutul anului, iar mândria este mai ușor de gestionat decât te aștepți. Cea mai veche rudă de sex feminin și cea mai tânără de sex masculin îți pot aduce noroc.

Prieteni - Călătoriile aduc prietenii mai aproape. Veți întâlni noi contacte într-o stație de autobuz sau pe un peron.

Fitness -  Nivelul de bunăstare este în creștere pe tot parcursul anului. Jupiter îți stimulează apetitul fizic, în timp ce Saturn construiește voință și stabilește o cale de transformare până în martie. De la jumătatea lunii iunie, Pluto îți dă încredere în tine.

Fecioara

Familie - Ești un adevărat jucător de echipă și te aștepți ca alții să se alăture. Alegeți luna mai pentru planurile de mutare, iar sfârșitul lunii noiembrie pentru un nou program de ieșiri și socializare.

Prieteni - Ești loial pentru că Saturn îți întărește zona de cooperare, așa că nu renunța la prietenii dificili. 

Fitness - Momentele diferite de a face mișcare sau de a mânca vă pot menține implicați. Orice ai face pentru a deveni mai sănătos în 2023, trebuie să fie diferit – adăugarea unui aliment nou în dietă poate fi o decizie inspirată.

Balanță

Familie - Partea serioasă a vieții de familie primește o infuzie de distracție atât în primăvară, cât și în toamnă, iar acest lucru poate apropia și mai mult rudele.

Prieteni - Mercur stabilește reguli mai stricte în jurul timpului și răbdării tale. Prietenul tău cu cele mai multe animale de companie poate fi cea mai norocoasă conexiune a ta.

Finess - Până în martie ai sprijinul lui Saturn pentru a te menține pe o traiectorie de sănătate lentă și constantă, așa că nu fi tentat să grăbești schimbările sau alegerile.

Scorpion

Familie - Rezolvați lucrurile administrative în ianuarie și februarie, deoarece restul anului 2023 este făcut pentru distracție centrată pe familie.

Prieteni - Cu cât prietenii vechi încearcă să te îndepărteze, cu atât ar trebui să stai mai aproape. 

Fitness - Alege muzica ritmată pentru a te pune în mișcare. Activitățile contra cronometru și schimbarea dietei ți se potrivesc cel mai bine.

Săgetător 

Familie -  S-ar putea să simți că au loc prea multe discuții la începutul anului 2023, dar din martie până în iunie ești gata să vezi finalizate mai multe planuri ambițioase.

Prieteni - Ești un cameleon social în tot anul 2023, integrându-te ușor în orice grup, dar un personaj generos poate fi adevăratul prieten pe care l-ai așteptat.

Fitness - Schimbări mari se pot întâmpla odată ce vă dedicați cu adevărat. Chiar și obiceiurile vechi pot fi alterate.

Capricorn

Familie - În primăvară aveți parte de două ori de un start fresh, iar la vară sunteți pregătiți să reușiți împreună.

Prieteni - Nu mai încerca sa te schimbi pentru fi ceea ce crezi că își doresc prietenii tăi. Vei simti că dispare neliniștea interioară, dacă schimbi acest lucru.

Fitness - Activități în aer liber, cum ar fi drumeții și înot, aduc împreună aerul curat și tipul de provocări pe care le iubești. Totodată, 2023 poate fi anul în care vei deveni vegetarian.

Vărsător 

Familie -  Cu Jupiter în zona familiei tale pentru cea mai mare parte a anului, poți fi un lider al iubirii și o lumină strălucitoare de pozitivitate și speranță.

Prieteni - Prieteniile lui Mercur din 2023 încep sau se întăresc prin interese comune – de la citirea acelorași cărți până la conducerea aceleiași mașini.

Pești - Lăsați sala de sport și urmați antrenamente online gratuite acasă până în luna mai, când veți fi gata să vă ridicați și să ieșiți.

Pești

Familie - Începeți anul cu o discuție de familie profundă și încheiați-l cu un nou set de reguli privind numerarul și responsabilitatea.

Prieteni - Tăcerea poate însemna multe lucruri, așa că ar fi bine să te consulți cu amicii bătrâni, mai ales toamna.

Pești - Ghidat de Venus, este vital să găsești exerciții pe care le iubești. Poate găsești ceva care implică muzica, conform The Sun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net