Zodia care va avea probleme de sănătate după mesele copioase de sărbători. Preparatele grețoase îi vin de hac

Unul dintre nativii horoscopului va avea probleme mari de sănătate, din cauza meselor copioase de sărbători. Iată despre ce zodie este vorba!

Stări de rău / Sursă foto: Pixabay
Stări de rău / Sursă foto: Pixabay

Zodia care va avea probleme serioase de sănătate, după mesele grele de sărbători

Sarmalele, friptura, piftia, salata de boeuf, toate aceste bunătăți îi vor genera probleme serioase de sănătate uneia dintre zodiile horoscopului. Este vorba despre nativul Fercioară, care va tot sta cu Colebilul alături de el, după mesele grele.

Atunci când sunt sărbători în calendar, românii iubesc să mănânce tot felul de bunătăți: piftie, sarmale, friptură, salată de boeuf, pește, prăjituri și alte preparate delicioase, toate „se lasă greu”.

Nativul Fecioară, mai sensibil din fire, va experimenta tot felul de stări de rău din cauza mâncării grele, de toate felurile. Mai mult, va avea nevoie și de ajutorul unui medic pentru a rezolva aceste probleme. 

Fecioarele sunt persoane pofticioase, așa că nu e de mirare că preparatele tradiționale nu prea le-au făcut bine. De Crăciun, s-au înfruptat din toate, fără să le pese prea mult de consecințe, așa că acum stau și îndură!

Citește și - În 2023, plouă cu bani! Mihai Voropchievici anunță patru zodii de succes. Schimbări neașteptate

Astrologii sunt de părere că ar trebui să o lase mai moale cu mâncarea, cel puțin de Revelion, asta dacă nu cumva vor să pățească ce au pățit de Crăciun. 

Zodia care înfulecă tot de la masă, de Revelion. Iubește toate preparatele!

Încă o zodie gurmandă are de gând să mănânce tot de pe masă, la Revelion. Dacă de Crăciun nu s-a putut bucura în voie de aceste delicatese, din cauza faptului că a fost nevoită să lucreze, acum e Raiul ei și de-abia așteaptă să se ospăteze ca la carte. 

Este vorba despre Scorpion, care este un adevărat gurmand atunci când vine vorba de preparatele tradiționale de sărbători, însă ar trebui să o lase mai moale, căci va ajunge în situația nativului Fecioară, dacă face exces de sarmale, cozonac, friptură sau salată de boeuf. 

Ce poți să consumi după mesele copioase de sărbători

Dacă și tu te numeri printre nativii care au avut probleme de sănătate din cauza ospățului prea copios de sărbători, nu-ți face griji. Există un preparat extrem de delicios care „te drege” instant după ce le-ai consumat!

Este vorba de ciorba de varză murată, care nu doar detoxifiază organismul, ci te ajută la digestie și te face să te simți mult mai bine după preparatele grase și bogate în calorii pe care le-ai consumat, fără măsură. 

Ciorba de varză murată se prepară extrem de ușor, așa că toate gospodinele ar trebui să știe despre ea. După ce ai mâncat sarmale și prăjituri, un bol cu ciorbă de varză murată este mană cerească!

Iată cum o prepari:

Ai nevoie de puțină afumătură, pe care o călești, împreună cu o ceapă, într-o oală în care ai pus puțin ulei. Un morcov dat pe răzătoare pe care îl adaugi la călit, pui apă cât dorești, după care adaugi varza murată, 2 foi de dafin, sare și piper după gust și o lingură de bulion sau pastă de tomate. 

Se servește caldă sau rece, în funcție de preferințe și te asigurăm că este absolut delicioasă și numai bună după mesele copioase de Crăciun sau Revelion!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net