Horoscop rune pentru ianuarie 2023! Trei zodii primesc bani și vești bune la început de an

Ultima actualizare:

Mihai Voropchievici are noutăți pentru prima lună a anului 2023. Celebrul numerolog vine cu vești importante. Unele zodii se lovesc de transformări importante, iar altele vor avea aparte de mult noroc, dar nu atunci când vor ele.

Horoscop rune ianuarie 2023! Mihai Voropchievici are noutăți pentru prima lună a anului
Horoscop rune ianuarie 2023! Mihai Voropchievici are noutăți pentru prima lună a anului

Mihai Voropchievici, horoscop rune ianaurie 2023

Berbec

Berbecul are o lună cu multă acțiune. În această lună trebuie să iasă din ascunzișul lui. Trebuie să-și consolideze poziția atât acasă, cât și la serviciu. Nu vă lasați pe tânjeală.

Taur

Taurii vor fi în permanență nerăbdători. Sunt stăpâniți de acest sentiment care nu este deloc benefic. Vor veni lucruri bune, dar nu atunci când vor ei, a transmis numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea Astro Fanatik.

Gemeni

Gemenii au început de an care nu este foarte favorabil. Trebuie să fie prudenți. E posibil să vă supere un anumit lucru. Poate chiar aveți dreptate, dar știți că de multe ori adevărul smulge părul. Aveți grijă cu sănătatea la început de an.

Racul

Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă de o lună extraordinară. Trebuie să scapăți de griji, de bagajul pe care-l aveți din trecut. Debarasați-vă de tot ce vă apasă și veți avea un ianuarie excelent.

Leu

Leii trebuie să se relaxeze. Trebuie să vă detașați de job, de sănătate. Nu trebuie să vă mai încărcați cu griji. Trebuie să mergeți la cei dragi care au o stare sănătate precară.

Fecioara

Primește o atenționare foarte interesantă. Atenție, este cazul să abordați altfel toate problemele care vă interesează. Schimbați tactica. Este și o lună de experiment. Vă dați seama ce prieteni aveți.

Horoscop rune ianuarie 2023

Balanța

Ianuarie vine cu vești bune. Balanțele sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Mentalul e mai lucid. Mintea nu mai e încărcată, iar partea fizică este într-o stare bună. Totul se rezumă la faptul că urmează o revigorare. Nu trebuie să treacă oportunitatea pe lângă noi.

Scorpion

Scorpionii încă mai au multe lucruri de rezolvat. Au rămas multe probleme nerezolvate. Veți susține o bătălie, dar nu vă îngrijorați. Veți câștiga, sunteți favorizați. E o bătălie, nu un război.

Săgetător

Apare o problemă la care nu găsește răspuns. Ea poate fi rezolvată dacă se face un consiliu cu ceilalți membri ai familiei. Doar așa veți găsi rezolvarea problemei care vă frământă.

Capricorn

Pentru cei care sunt proaspăt căsătoriți sau pentru cei care doresc să vină barza pe la ei, luna ianuarie este luna fertilității. Vin recompense, mai ales după ce au trudit foarte mult. Universul contribuie la belșug, la vise împlinite, iar pentru cei care doresc să-și mărească familia vin vești bune.

Vărsător

Sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau serviciu. Veți acționa foarte favorabil într-o problemă care vă preocupă. Cei care au promisiuni pentru job nou au șansa să înceapă treaba la alt loc de muncă. 

Pești

Peștișorii primesc cadouri încă din luna ianuarie. Vor primi vești bune sau chiar o sumă de bani importantă. Din multul sau puținul pe care l-ați primit, puteți să dăruiți și altor persoane care au nevoie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
horoscop freepik jpg
sorin bontea instagram jpg
horoscop jpg
cearta cuplu
horoscop png
image png
9x16 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
16x9 pt IABILET png
image
actualitate.net
image
actualitate.net