Mercur guvernează începerea noului an școlar. «Este necesar să îmbrățișăm noul și evoluția»

Mercur este cunoscută drept planeta care guvernează învățământul preuniversitar, grădinița, școala gimnazială și liceul. Astrologul Sanda Ionescu, consilier și membru al Asociației Astrologilor din România, ne-a vorbit despre cum vom resimți energia lui Mercur la începutul acestui an școlar. 

sanda ionescu 1 png

Comunicarea dintre elev, profesor și părinte e necesară în evoluția copiilor

«În perioada începutului de an școlar, Mercur este în Balanță, iar aceasta înseamnă că cele trei tabere trebuie să se asculte una pe cealaltă. Este nevoie ca profesorul să asculte elevul, elevul să asculte profesorul, iar părintele e bine să aibă o comunicare deschisă cu profesorul, căci acest trio, elev - profesor - părinte, este important pentru evoluția copilului.

Școala începe pe 5 septembrie, când Mercur este în mers direct, doar că energia retrogradării, fenomen ce va avea loc în curând, deja se simte. Este bine să fim atenți și să nu săvârșim aceleași greșeli pe care le-am făcut și în ceilalți ani, cum ar fi să nu facem la timp ceea este stabilit la începutul anului școlar. Aici ne putem referi, spre exemplu, la orar, deoarece nu toate școlile au orarul stabilit, la începutul anului. Același lucru putem spune și despre programă, care se schimbă de la o lună la alta. Deoarece Mercur este în mers direct, s-ar putea ca școala, în acest an, să meargă pe o linie dreaptă. Anul trecut a început cu Mercur Retrograd și au fost multe schimbări, inclusiv în ceea ce privește școala în online, anul acesta s-ar putea ca școala să se facă doar fizic.», ne-a dezvăluit Sanda Ionescu. 

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii se adaptează mai ușor schimbărilor

«Părinții în semnul zodiacal Berbec ar putea să nu fie de acord cu ceea ce se întâmplă în noul an școlar, același lucru se aplică și în cazul nativilor Rac sau Capricorn. 

Zodiile integrate in acest aspect sunt zodiile de aer Gemeni, Balanța și Vărsător. Elementul aer fiind chiar elementul studiului, al învățăturii. Chiar și Luna susține acest moment de început de an școlar, fiind în elementul aerului, mai precis în Vărsător. Schimbarea se pare că este evolutivă, benefică și cu siguranță integrarea studiului mai eficientă .

Mercur este în cuadratura cu Marte ceea ce generează o lipsă a dorinței în ceea ce privește începerea noului an școlar. Mercur este în opoziție cu Neptun și ne ține într-o stare de ceață, ceea ce este normal, pentru ca sunt niște schimbări la nivel gimnazial și nimic nu este clar. Suntem într-o nebuloasă din punct de vedere al programei. Nodul Nord este conjunct cu Uranus, de aceea este necesar să îmbrățișăm noul și evoluția, să nu ne speriem de ceea ce vine, ci din contră să acceptăm și să ne adaptăm.», a mai adăugat astrologul Sanda Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net