AstroSchool cu Sanda Ionescu: Ce este ascendentul și cum ne influențează viața? Când se activează, înainte sau după 30 de ani?

Sanda Ionescu, membru al Asociației Astrologilor din România (AAR), a răspuns curiozităților cititorilor Click! despre un subiect mult dezbătut, însă despre care știm, de fapt, foarte puțin. Ce este ascendentul? Cum și când se manifestă el, dar și cum putem să îl activăm? Așadar, în emisiunea AstroAnima, celebrul astrolog a oferit informații prețioase în cadrul rubricii AstroSchool despre ascendent și a dărâmat mituri cu privire la informațiile care se propagă în mediul online și nu numai.

image
AstroSchool cu Sanda Ionescu: Ce este ascendentul și cum ne influențează viața? Foto: Click

Ce este ascendentul?

Ascendentul este punctul de intrare în corpul fizic, în momentul nașterii, este energia vitală a noastră! Ascendentul reprezintă personalitatea noastră, este modul în care ne percep ceilalți, înainte de a ne deschide sufletul.

Exemplu: ascendent în Berbec - vedem o persoană activă, plină de inițiative, poate avea și o atitudine militaroasă, de ce nu? Dar dincolo de aceste aspecte vizibile, este o ființă pasională, iertatoare, sinceră, copilaroasă.

De asemenea, ascendentul reprezintă și nevoile noastre pentru a ne integra corect în viața de zi cu zi. Exemplu: cei care au ascendent guvernat de Saturn, adică Capricorn, respectiv Vărsator. Există o cerință extrem de importantă: fă-ți un program clar de odihnă, activitate și chiar de mese, dacă vrei să funcționezi corect. Dacă înțelegem nevoile ascendentului, din ele noi ne putem lua energia. Exemplu: ascendent în Berbec - îți iei energia făcând sport, mergand la sală.

Când se activează ascendentul, înainte sau după 30 de ani?

Categoric, nu! Este doar un mit al astrologiei comerciale. Ascendentul fiind a doua noastră natură, se activează atunci când sufletul nostru își dorește mai mult, își dorește varianta lui cea mai bună. Nu este o vârstă anume. Se poate activa încă din copilarie sau la o vârstă mai matură sau…chiar niciodată! Am întâlnit multe ființe în cadrul consultațiilor care nativ au ascendent activ, deoarece e ceva personal, cumva știut de unii dintre noi.

Cum ne dam seama dacă mergem pe calea ascendentului?

Daca suntem asumați, naturali, ne simțim bine în pielea noastră, ne-am înțeles liberul arbitru, simțim că sufletul nostru este împlinit, atunci cu siguranță am intrat în energia ascensiunii. Se activează în mod concret, însă atunci când vrem sa ne trezim, și nu ma refer la trezitul de dimineață, când vrem ceva mai bun pentru noi, când devenim conștienți de varianta noastră cea mai bună!

ATENȚIE!!! Ascendent prin semnul zodiacal se poate manifesta atât prin forma inferioară și/sau prin forma superioară evolutivă. De exemplu eu am întâlnit o femeie cu ascendent în Scorpion care în loc sa intre în subtilul său să se lupte cu monștrii să se transforme la nivel profund, accesează vampirismul energetic (se vaită și dacă bea un pahar cu apă), se folosește de oameni, are impresia ca i se cuvine să primească bani, bunuri, servicii. De aici e necesar să tragem concluzia că ascendentul ne ajută să evoluăm să fim împliniți când îl accesăm în modul cel mai bun cu putință!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
Matteo Salvini și Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg