AstroSchool cu Sanda Ionescu: Ce este ascendentul și cum ne influențează viața? Când se activează, înainte sau după 30 de ani?

Ultima actualizare:

Sanda Ionescu, membru al Asociației Astrologilor din România (AAR), a răspuns curiozităților cititorilor Click! despre un subiect mult dezbătut, însă despre care știm, de fapt, foarte puțin. Ce este ascendentul? Cum și când se manifestă el, dar și cum putem să îl activăm? Așadar, în emisiunea AstroAnima, celebrul astrolog a oferit informații prețioase în cadrul rubricii AstroSchool despre ascendent și a dărâmat mituri cu privire la informațiile care se propagă în mediul online și nu numai.

AstroSchool cu Sanda Ionescu: Ce este ascendentul și cum ne influențează viața? Foto: Click
AstroSchool cu Sanda Ionescu: Ce este ascendentul și cum ne influențează viața? Foto: Click

Ce este ascendentul?

Ascendentul este punctul de intrare în corpul fizic, în momentul nașterii, este energia vitală a noastră! Ascendentul reprezintă personalitatea noastră, este modul în care ne percep ceilalți, înainte de a ne deschide sufletul.

Exemplu: ascendent în Berbec - vedem o persoană activă, plină de inițiative, poate avea și o atitudine militaroasă, de ce nu? Dar dincolo de aceste aspecte vizibile, este o ființă pasională, iertatoare, sinceră, copilaroasă.

De asemenea, ascendentul reprezintă și nevoile noastre pentru a ne integra corect în viața de zi cu zi. Exemplu: cei care au ascendent guvernat de Saturn, adică Capricorn, respectiv Vărsator. Există o cerință extrem de importantă: fă-ți un program clar de odihnă, activitate și chiar de mese, dacă vrei să funcționezi corect. Dacă înțelegem nevoile ascendentului, din ele noi ne putem lua energia. Exemplu: ascendent în Berbec - îți iei energia făcând sport, mergand la sală.

Când se activează ascendentul, înainte sau după 30 de ani?

Categoric, nu! Este doar un mit al astrologiei comerciale. Ascendentul fiind a doua noastră natură, se activează atunci când sufletul nostru își dorește mai mult, își dorește varianta lui cea mai bună. Nu este o vârstă anume. Se poate activa încă din copilarie sau la o vârstă mai matură sau…chiar niciodată! Am întâlnit multe ființe în cadrul consultațiilor care nativ au ascendent activ, deoarece e ceva personal, cumva știut de unii dintre noi.

Cum ne dam seama dacă mergem pe calea ascendentului?

Daca suntem asumați, naturali, ne simțim bine în pielea noastră, ne-am înțeles liberul arbitru, simțim că sufletul nostru este împlinit, atunci cu siguranță am intrat în energia ascensiunii. Se activează în mod concret, însă atunci când vrem sa ne trezim, și nu ma refer la trezitul de dimineață, când vrem ceva mai bun pentru noi, când devenim conștienți de varianta noastră cea mai bună!

ATENȚIE!!! Ascendent prin semnul zodiacal se poate manifesta atât prin forma inferioară și/sau prin forma superioară evolutivă. De exemplu eu am întâlnit o femeie cu ascendent în Scorpion care în loc sa intre în subtilul său să se lupte cu monștrii să se transforme la nivel profund, accesează vampirismul energetic (se vaită și dacă bea un pahar cu apă), se folosește de oameni, are impresia ca i se cuvine să primească bani, bunuri, servicii. De aici e necesar să tragem concluzia că ascendentul ne ajută să evoluăm să fim împliniți când îl accesăm în modul cel mai bun cu putință!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net