Previziuni astrale cu Sanda Ionescu. Fenomenul unic în viața unui om! Cum putem beneficia de acest moment esențial?

Ultima actualizare:

Astrele au felul lor unic de a-și manifesta energiile asupra noastră în această perioadă tumultoasă, de aceea Click! a vorbit cu Sanda Ionescu, astrolog, consilier și membru AAR, pentru a ne dezvălui cum putem beneficia de un aspect astrologic extrem de important care se întâmplă o singură dată în viață

image

Click!: Uranus intră în retrogradare, dar ce simbolizează mai exact Uranus? Ne poți spune pentru cititorii noștrii?

Sanda Ionescu: Cu mare placere! Este foarte important să înțelegem natura acestei Planete, foarte speciale. În primul rând este o planetă Transpersonală, de colectivitate. Ne impactează mai mult la nivel colectiv, dar si la nivel personal mai ales dacă face aspecte cu planete personale din harta natală. Uranus este o Planetă ce aduce schimbarea, revoluția, libertatea, inovația, noul, susține știința, tehnologia, este de asemenea planeta care, accesată corect sau involuntar, în funcție de harta astrală, ne poate activa supramentalul.

Îmi place această planetă, și noi, astrologii chiar o iubim pentru că este Planeta ce susține științele oculte ,printre care și Astrologia. Fiind octava superioară a lui Mercur, poate activa o inteligență dusă chiar la genialitate. Stă 7 ani într-un semn zodiacal, asta reprezentând faptul că, timp de 7 ani, avem șanse de evoluție în anumite domenii, în funcție de casa tranzitată din harta astrală natală. Uranus a intrat în semnul zodiacal al Taurului în 2018 și stă aici până în 2025. Asta reprezentând faptul ca au fost și vor fi schimbări sociale, relaționale și financiare.

Sub acest aspect, putem traversa perioade de restartare în relatiile de iubire, în relatiile interumane, dacă ceva se rupe în zonele relaționale, nu regretați, e necesar sa vă desprindeți. Iar relaționările actuale pot avea o stabilitate mai bună. La fel și din punct de vedere financiar, e posibil ca mulți dintre noi să facem deja bani din mediul online. Drept dovadă, majoritatea cursurilor care se țin în online. Iar din punct de vedere social, vedem clar ce se întâmplă, observăm toate schimbările ce au avut și vor avea loc la nivel planetar.

De când intră planeta Uranus în retrogradare și ce ne aduce acest aspect?

A intrat deja de ieri, 24 august și stă în retrogradare până pe 22 ianuarie. Ne aduce, în primul rând schimbarea, evoluția, unele persoane pot avea flash-uri din alte vieți, pot intra în supramental, putem trezi din noi anumite abilități de care nu am fost conștienți. Reprezentând, însă Ominsciența Divină, ideea că Dumnezeu stie tot, e posibil orice acum. Făcând parte din natura noastră supramentală, în functie de poziționarea lui Uranus, atât în harta natală, cât și a lui Uranus în Tranzit pe domeniul tranzitat.

Această perioadă ne aruncă în brațele destinului

Ai spus mai devreme că Uranus este octava superioară a lui Mercur, să înțeleg că această retrogradare este și mai impactantă?

Da, este clar mai puternică! Dacă Mercur Retrograd ne duce pe calea cea bună, Uranus Retrograd efectiv ne proiectează parcă în viitor. În mod special acum, fiind încă conjunct cu Nodul Nord, ce reprezintă destinul. Efectiv ne aruncă în brațele destinului! Ne resetează, e momentul să înțelegem că a venit timpul să îmbrățișăm schimbarea, noul, altfel rămânem blocați în timp și spațiu.

Să înțeleg că acest aspect conjunctural este o dată în viața unui om. Ce avem de făcut?

Uranus conjunct cu Nodul Nord este exact trenul pe care îl așteptam noi toți. M-am uitat puțin la harta solara a lui David Popovici, si el are Nodul Nord chiar în Taur. Iar conjuncția asta magică este chiar peste destinul lui. Este special acest copil și cumva sufletul lui a știut: «trebuie să mă urc în trenul ăsta, asta e șansa mea, acum culeg roadele muncii mele!». Avem multe de învățat de la acești copii, noi adulții având tendința de a rămâne ancorați în tot ce e vechi și de rutină.

Dar ce să vedem, Uranus este atât de darnic și s-a întors. S-a întors pentru noi, cei care nu l-am observat. Această Retrogradare ne ajută să învățăm să gândim altfel, să lăsăm mentalitațile învechite deoparte, să lăsăm prejudecățile și judecătile. Este momentul să nu mai avem fanatisme, dogmatism, spirituale, religioase, sau științifice. Să acceptăm și alte păreri, în mod special pe ale celor mai tineri decât noi, să-i lăsăm să vină spre noi cu idei noi, cu inovații. Ei au acum access la studii de care noi nu am putut beneficia.

Să înțeleg că lumea este în schimbare…

Da, schimbarea a început de ceva ani buni, dar acum începem să beneficiem de inovații și să îmbrățișăm noul. E momentul să începem să privim spre viitor, să-l acceptăm, să ne bucuram de evoluție.

Totodată Uranus Retrograd ne îndeamnă la mai mult discernământ. Atenție la tot ce auzim, să nu luăm totul de bun. Este un moment benefic pentru a ne face propriile reguli, să conștientizăm clar ce vrem noi, ci nu ce vor alții pentru noi. De asemenea, acest aspect parcă ne deschide mintea și scăpăm de limitele mentale.

Schimbări unice în viața fiecăruia dintre noi

Să ne așteptăm la surprize cu acest aspect?

Cam da, pot fi surprize copleșitoare…Pentru că orice schimbare, bună sau mai puțin bună, este copleșitoare și, de cele mai multe ori, e greu să ne rupem de obișnuințe, de rutină. Dar acest aspect ne ajută să realizăm parcă acum mai mult ca niciodată, ce vrem cu adevărat de la viață. Ca o concluzie, vom avea parte de: resetare, intuiții, noi dezvoltări, ne zguduie efectiv gândirea limitată. Este important să acceptăm schimbarea și să mergem cu valul evolutiv, altfel vom stagna. Este o perioadă în care vom experimenta cel puțin o schimbare unică în viața noastră.

Dacă tot am vorbit, de Uranus Retrograd, ce mai face Mercur?

Din 26 august intră în Balanță dinamicul Mercur, iar din 9 septembrie intră în Retrogradare și el. Vom discuta aceasta retrogradare la timpul potrivit însă.

Ce ne aduce Mercur în Balanță, Sanda?

Mercur în Balanță ,ne ajută să avem un echilibru mental mai bun. Avem însă tendința de a-i judeca mai mult pe ceilalți dpdv intelectual…E indicat să-i ascultăm și pe ceilalți, înainte de a pune etichete. Să fim cumpătați în cuvinte și în gândire. Avem parcă tendința să ne contrazicem doar de dragul de a o face. Ar fi bine să fim diplomați în comunicare, să fim mai armonioși și blânzi. Să facem dialog, nu monolog!

Sâmbătă, 27 august, avem Luna Nouă în Fecioară, dar ai spus că este și o zi magică pentru că e Hiatusul Solar. Ce ne aduc aceste aspecte?

Luna Nouă, în general, ne susține în acțiuni noi, în proiecte noi, chiar relații noi, asocieri sau de ce nu relații de iubire.

Nativii își găsesc vocația

Cum ne susține Luna Noua în Fecioară?

Ne susține Luna în acest semn în special în sfera muncii. Parcă nu mai simțim greutatea, e un focus pe munca făcută cu plăcere. Ne dorim să fim mai utili, parcă nu mai simțim la nivel emoțional că depunem un efort. Dorim să ne implicăm mai eficient în activitățile de grup, în colectivități. Avem însă tendința de a desface firul în 4… Suntem prea detaliați și e posibil să nu ajungem la esență. Ne ajută Luna Noua în Fecioară să devenim mai dornici de a-i servi pe ceilalți și chiar să fim mai atenți la sănătatea noastră!

Ai menționat fenomenul de Hiatus Solar. Ce reprezintă mai exact?

Da, sâmbătă, împreună cu acest aspect al Lunii, avem și Hiatusul Solar. Pot spune că este o zi magică! Hiatusul Solar, pentru lumea astrologiei, dar și pentru cei care merg pe o cale de evoluție spirituală, este un moment TAINIC. Noi beneficiem de hiatusuri solare de 5 ori pe an. Și aici mă duc către cele 2 solstiții și cele 2 echinocții, plus acest hiatus solar. Hiatusul Solar reprezintă zona Eterică, adică se face o tranziție dintr-un element în altul și dintr-un mod în altul. Acum se face tranziția din elementul FOC al Leului în elementul PĂMÂNT al Fecioarei. Iar dacă în Solstiții și Echinocții reprezintă trecerea dintre modul mutabil -cardinal, de data asta trecem de la un mod fix – mai lent, într-unul mutabil - echilibrat, adaptabil. Hiatusul reprezentând energia Eterului, accesam energia Divină mai ușor, suntem efectiv într-o energie eterică. Datorită acestui element, Eter, au apărut și celelalte elemente, pământ, foc, aer, apă.

Mai exact, ce ar trebui să facem în ziua în care are loc Hiatusul Solar?

Pentru că vorbim de trecerea din elementul Foc în cel al Pământului, practic e momentul să manifestăm, să punem în practică ceea ce am studiat, inițiat la modul mental, am gândit. Adică, analogia ar fi: ai terminat facultatea, pune în plan concret ceea ce ai învățat. Ai făcut un curs, pune în practică ceea ce ai învățat, ai o idee, pune-o în practică.

 Și dpdv spiritual, ce fel de activități ar fi benefice?

Pentru că suntem într-o energie Divină a Soarelui, suntem foarte susținuți din acest punct de vedere. E un moment bun de introspecție, de meditație. E momentul să ne cunoaștem. Începe o noua spirală evolutivă, intrăm într-un nou fractal, ce ne duce clar către noi experiențe pe parcursul anului. Adică putem primi inițieri noi prin diferite cărți, începem un curs nou bazat pe științe divinitorii, întâlnim persoane noi, care ne pot ajuta să înțelegem această lume subtilă, călătorii ce ne pot trezi anumite instincte. Este un moment de echilibru personal al celor două energii din ființa noastră, energia feminină și energia masculină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net