Previziuni astrale cu Sanda Ionescu. De ce nu este bine să faci amor de Lună Plină? Invitat special, Aurelian Temișan

Dacă v-ați întrebat ce v-au pregătit astrele în perioada 11-18 august, astroloaga Sanda Ionescu, membră a Asociației Astrologilor din România, ne-a vorbit despre câteva fenomene esențiale ce au loc zilele acestea. Cum ne influențează Luna Plină stările și cum putem profita de energiile benefice, care se intersectează în calea noastră, aflați în rubrica Previziuni Săptămânale, din cadrul emisiunii AstroAnima. 

image

Prima ediție a Previziunilor Săptămânale cu Sanda Ionescu, a fost una eveniment, căci astrele s-au aliniat benefic, astfel că îndrăgitul artist Aurelian Temișan a participat și el la discuția despre momentele astrologice cheie din perioada în care ne aflăm. 

Click!: Sanda, spune-ne câte ceva despre Portalul Leului, fenomen ce are loc în această perioadă.

Sanda Ionescu: Portalul Leului este o cheie pe care o primim o dată pe an în perioada 8 – 16 august ne poate deschide usi importante pentru evoluția ființei noastre .

Aurelian Temișan: Să înțeleg că este o perioadă prolifică energetic.

În aceasta perioadă avem un potențial înalt de manifestare energetică, ce ne poate îndeplini cele mai profunde dorințe .

Aurelian Temișan: Aș vrea să-mi spui cum se aliniază aceste energii pe cer ?

Din punct de vedere astrologic, Soarele care este în Leu, adică în poziția lui dominantă și se aliniază cu Steaua Sirius, dar și cu planeta noastră Pământ, de aici rezultând o energie puternică. Este considerat un moment al fertilității, al renașterii, al prosperității și chiar al abundenței. Este un moment pod între lumea spirituală (subtilă) și cea materială (concretă) . Dacă ne dorim ceva cu adevărat, avem voință, suntem creativi, demni, avem încredere, această aliniere ne susține .

Aurelian Temișan: Cum ar trebui să integram noi si ce sa facem practic pentru a accesa aceste energii?

Cel mai important este să ne ducem către sufletul nostru. E indicat în acesta zile sa ne conectăm la nevoi, la dorințele noastre profunde si sa le vizualizam deja materializate. Meditațiile ne ajută cel mai bine să aducem mintea în inima pentru a manifesta iubirea si dorința. Aveți grija ce vorbiți acum mai mult ca niciodată, cuvintele au impact energetic mare, care se poate manifesta .

«Ne este mai ușor să punem în practică ideile»

Click!: Mercur a intrat într-un semn zodiacal care ne ajută în perioada asta sa ne ordonăm mintea, să ne focusăm mai bine. Spune-ne mai mult despre acest aspect. 

Sanda Ionescu: Da, din data de 4 august a intrat Mercur în Fecioara și stă aici până pe 25 august. Aici, Mercur este într-o poziție de forță, oferindu-ne o minte structurată, ordonată ierarhizată. S-ar putea să vedem mai ușor în această perioadă, atât defectele noastre cât și pe ale celorlalți și să fim mai critici. Este un moment bun de a învăța ceva nou, de a întâlni persoane cu o cunoaștere vastă.

Ne este mai ușor să punem în practică ideile. Avem nevoie mai mult ca oricând de încurajări, felicitări sau, de ce nu, de recunoaștere. Comunicarea este eficientă, la obiect, facem afirmații argumentate, acum mai mult ca niciodată facem ceea ce spunem, nu rămân doar vorbe goale.

«Avem tendința de a flirta. Atenție însă la aroganță»

Aurelian Temișan: Am înțeles ca de maine intră Venus intra în Leu. Ce reprezintă asta ?

Venus in Leu se instalează de mâine într-un semn de foc, pasional. Parca suntem mai inimoși, mai darnici și ne dorim să fim mai implicați în acțiuni sociale. Căutăm compania persoanelor rafinate care ne apreciază și de ce nu, ne laudă prestațiile. Avem tendința de flirt si dorința de a fi admirați. Atenție la aroganță și egocentrism.

Aurelian Temișan: Mâine avem Luna Plină, ce înseamnă, ce ar trebui să facem ?

Maine , vineri 12 august la ora 4:39 se formează Luna plină în Vărsător, apogeul fiind între orele 10:35 – 22:35 astfel încât este indicat să fim mai vigilenți, mai prudenți și mai lucizi. Să nu ne angrenăm în activități noi sau proiecte noi în perioada de influență a Lunii pline. Este indicat să nu facem amor deoarece pot exista conflicte, cele mai multe nejustificate în relațiile de cuplu.

Primul festival de astrologie pentru publicul larg

Click!: Aș vrea să ne spui câte ceva despre un eveniment foarte important pentru toți cei pasionați de astrologie, care se adresează și publicului larg și anume Festivalul AstroAnima care va avea loc în perioada în perioada 16-18 septembrie. 

Sanda Ionescu: Pentru prima dată în România, vom face un festival dedicat nu doar astrologilor, neapărat, ci oamenilor care sunt pasionați, pentru că și eu fost sceptică în privința astrologiei nici eu n-am crezut în astre. 

Vom avea conferențiari de renume, Firicel Cearlău, care a înființat prima școală de astrologie din România, Ioan Ciubotaru și Anamaria Negri. A doua zi este ziua venusiană și voi și eu acolo, voi ține o conferință despre Simbolistica lui Venus în mitologie. Va urma Cerasela Pere, Florentina Rădulescu, apoi îl vom avea pe marele Sorin Bratoveanu. În a treia zi va fi Ion Hristescu, Ioana Ispas, președintele Astrologilor din România, care va veni cu tema «De la Tesla la Musk». Va urma Camelia Pătrășcanu, iar în conferința ei va vorbi despre noua lume.

image
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net