Ce greșești în relație, în funcție de zodia ta! Berbecii și Leii, în pericol să își piardă partenerii dacă nu se schimbă

Nimeni nu e perfect, mai ales când vine vorba de dragoste, însă unele zodii au impresia că le știu pe toate și că nu mai poate fi nimic de corectat la comportamentul lor din relație. Fecioarele, Leii și Vărsătorii tind să se creadă puțin „superiori”, în timp ce Berbecii, Leii și Gemenii își pot pierde partenerii pentru că nu îi tratează în mod corespunzător.

Ce greșeli faci în relația de cuplu, în funcție de semnul tău zodiacal Foto: Pixabay
Ce greșeli faci în relația de cuplu, în funcție de semnul tău zodiacal Foto: Pixabay

 Cu toții ajungem să facem greșeli în relații și, de cele mai multe ori, acele greșeli chiar ne învață lecții de viață valoroase. Uneori însă nici nu ne dăm seama că procedăm greșit, dacă cineva din exterior nu ne „trage de mânecă”.

Singura modalitate de a ieși din aceste tipare este să înfrunți realitatea și să vezi dacă și tu te comporți astfel, în funcție de zodia ta. Iată cea mai mare greșeală pe care o face fiecare semn zodiacal în relație!

BERBEC

Nu îți apreciezi suficient partenerul

Berbecii sunt puternici și independenți, însă ar trebui să fie atenți la latura lor dominantă și autosuficientă dacă doresc să prospere în relație. Berbecul aspiră să fie un lider, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să își trateze partenerul ca pe un supus. Acest lucru nu va face decât să o îndepărteze pe persoana specială din viața ta, iar tu nu îți vei da seama de greșeala făcută decât foarte târziu.

TAUR

Ții totul în tine

Taurii pot fi extrem de încăpățânați, iar acest lucru se poate manifesta și asupra emoțiilor pe care le simt. Taurului îi place pacea și armonia, iar dramele din cuplu îl strezează nespus, așa că poate decide să le „îngroape” în sine. Totuși, dacă nu ia în considerare să își analizeze aceste sentimente, și doar „le ascunde sub preș”, acestea pot ieși la iveală în cele mai nepotrivite momente. Taurul poate avea, astfel, o criză de nervi din cel mai insignifiant motiv, pentru că a ținut atât de multe lucruri în el, în loc să le discute cu partenerul. Iar acest lucru s-ar putea să îl sperie de cele mai multe ori pe cel de lângă tine și să vă strice relația.

GEMENI

Renunți ușor la relația ta, atunci când apar impedimente

Asemenea Taurilor, și Gemenii aleg de cele mai multe ori să fugă de sentimentele lor în loc să le înfrunte. Diferența e că aceștia din urmă fac asta aproape din reflex, cu lejeritate, fără însă să își dea seama că asta ar putea fi principala problemă pentru care relațiile lor nu funcționează. Gemenilor le place când relația lor e total lipsită de griji și certuri, ceea ce e imposibil, iar când acestea apar, ei tind să creadă că o discuție în contradictoriu duce automat la despărțire. Nu mai fugiți din relații, învățați să faceți compromisuri și s-ar putea să vedeți cum vă schimbați în bine și pe plan personal.

RAC

Tinzi să fii codependent

Odată ce ajungi să „deschizi carapacea” unui Rac, această zodie devine extrem de iubitoare, protectivă și disponibilă numai pentru tine! Cu toate acestea, în scurt timp, Racii ajung să se transforme, cumva, într-o extensie a partenerului lor, și devin codependenți, până în punctul în care poate să fie deranjant pentru cel/cea cu care se află într-o relație. Racii uită de limite și tind să facă orice numai pentru a fii pe placul partenerului lor. Acest lucru poate fi periculos, deoarece îți poți pierde individualitatea, iar tocmai asta te-a făcut special și l-a interesat pe partenerul tău la tine. Așa că, fii tu însuți!

LEU

Îți verși nervii pe partenerul tău

Leii se pot crede, uneori, stăpânii Universului, iar când le merge bine, totul în viața lor amoroasă este numai lapte și miere. Când apar problemele însă, această zodie tinde să se enerveze că nu îi ies lucrurile așa cum își dorește și, de cele mai multe ori, ajunge să își verse toată această frustrare asupra partenerului lor, în diverse moduri. Dacă vreți ca relația voastră să meargă, trebuie să învățați să vă expuneți aceste nemulțumiri într-un mod sănătos, nu urlând și dând vina pe oricine în afară de voi!

FECIOARĂ

Încerci să-ți „îmbunătățești” partenerul

Fecioarele sunt ghidate în viață de dorința de a-i ajuta pe cei din jur, însă doresc să facă acest lucru în stilul lor perfecționist, bineînțeles. Așadar, și în relațiile lor amoroase, Fecioarele se gândesc că pot să ajute și să își „îmbunătățească” partenerul, mai ales dacă observă la el anumite lucrurile care le deranjează.

Fie că persoana respectivă are nevoie de ajutor sau nu, Fecioarele cred că fac un bine dacă încep să dea sfaturi și să explice că „așa se face”, „ai putea să încerci să...”, „ar fi mai bine dacă..”. Aceste lucruri nu pornesc din răutate, însă s-ar putea să îl enerveze pe cel/cea cu care ești într-o relație. Așadar, acceptă-ți partenerul așa cum este el și nu mai încerca să îl mulezi după standardele tale perfecționiste.

BALANȚĂ

Balanțele pot fi pasiv agresive

Balanțele pot avea uneori cel mai fals zâmbet din întreg zodiacul. Și acest lucru nu pentru că ar fi persoane false în mod fundamental, ci pentru că preferă să evite conflictele, chiar și atunci când nu rezonează cu ceva/cineva. Însă odată tensiunea acumulată, Balanțele încep să arunce cuvinte grele în stânga și în dreapta și își arată latura agresivă fără ca măcar să își dea seama. Și până nu comunică ce au pe suflet, chiar și cele mai neînsemnate lucruri par că sunt spuse pe un ton ridicat și agresiv. Astfel, pentru a nu se ajunge la această situație, deranjantă pentru ambii parteneri, fii sincer și comunică din prima ce te deranjează. Nu mai încerca să faci pe „amiabilul”, că nu îți va ieși, sau dacă o faci, concentrează-te să îți iasă până la capăt!

SCORPION

Creezi conflicte în loc să cauți soluționarea lor în echipă

Scorpionii pot fi adepții extremelor: totul sau nimic, sus sau jos. În timp ce acest lucru se poate manifesta către o carieră de succes, spre exemplu, există posibilitatea să îți afecteze și viața amoroasă. Când nu sunt fericiți și nu au o stare bună, Scorpionii încep să fie deranjați de orice mărunțișuri și să creeze adevărate drame pe seama acestor lucruri. În loc să lucrezi în echipă cu partenerul tău pentru a soluționa problemele, te transformi mai degrabă în inamicul propriei relații. Așadar, e bine să iei în considerare canalizarea energiei tale feroce în scopuri constructive, de data aceasta.

SĂGETĂTOR 

Nu ești sincer cu privire la sentimentele tale

Viața e doar o joacă și o continuă aventură pentru Săgetător, iar tot ce nu se potrivește acestei descrieri riscă să nu îl prea vadă la față pe acest semn zodiacal. Dornic mereu de experiențe și aventuri noi, Săgetătorul nu își prea face însă „lumină” în sentimente și, de cele mai multe ori, nu e sincer cu ceea ce simte, pentru că nici el nu prea știe ce simte cu exactitate. Însă alege să prezinte doar partea frumoasă, mințind.

Săgetătorul preferă să vorbească cu prietenii despre problemele din relație, în loc să comunice cu partenerul, iar asta nu poate duce la nimic bun. E influențabil și poate lua decizii pripite.

În tot acest timp, cel/cea cu care te afli în această „aventură” nu are nici cea mai mică idee ceea ce gândești. Încearcă să comunici mai des ceea ce simți, și să fie și adevărul, pentru că altfel vei părea complet dezechilibrat în ochii celor din jur. 

CAPRICORN

Crezi că vei ajunge mereu să fii rănit

Capricornul își dorește, cel mai adesea, o relație puternică, serioasă, în care să poată evolua și nu are nicio problemă în a construi un viitor alături de persoana aleasă. Asta până când pesimismul său interior începe să iasă la suprafață.

 Începi să te plângi de viață, apoi de cei din jur și, în cele din urmă, ajungi să te îndoiești și de partenerul tău și te gândești dacă nu cumva se va termina prost pentru tine. Dar acest lucru nu pentru că ai fi o persoană „întunecată”, ci este pur și simplu un mecanism de apărare. Te gândești mereu că orice relație poate avea un final nefericit și îți e frică de o „inimă frântă”. Amintește-ți  însă că soluția nu e să îi împingi pe oameni departe de tine, iar unele povești chiar au un final demn de romanele de dragoste.

VĂRSĂTOR

Vrei mereu să câștigi, iar într-o relație nu e vorba despre asta

Vărsătorul e o fire ambițioasă care dacă își propune ceva și reușește, de cele mai multe ori, sub orice mijloc! Însă în iubire nu poți să îți faci planuri ca pentru război, iar dorința ta de a avea mereu dreptate și de a-ți impune în mod drastic punctul de vedere îl va face pe partenerul tău să se simtă subjugat și extrem de inconfortabil. Sunteți parteneri de cuplu sau copii de clasa a 5-a care se ceartă pe cine are mai multe jucării?! Nu sunteți în competiție, sunteți o echipă, așa că dacă e vorba de „a câștiga” acest lucru se face numai împreună, nu tu vs. ei.

PEȘTI

Te sacrifici prea mult pentru relație și renunți la visele tale

Când vine vorba de dragoste, Peștii vor să trăiască într-un basm. Iubirea îi orbește și pot trece uneori cu vederea lucruri care îi vor costa mai târziu, în relație. Nu trebuie să renunți la limitele și principiile tale doar pentru că ți-ai imaginat că persoana de lângă tine e cea cu care vei trăi „până la adânci bătrâneți”. Sacrificiile sunt și ele necesare, uneori, dar ai grijă să nu fii numai tu cel care le face, și la final să merite efortul. Dacă relația ta presupune ca tu să renunți la prieteni, hobby-uri sau visele tale, pune-ți întrebarea dacă nu cumva ai intrat într-o capcană de fapt, informează Cosmopolitan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net