Ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodie. Ce greșeli faci atunci când îți alegi partenerul!

Știm cu toții deja, horoscopul nu e știință exactă, însă ce facem atunci când anumite trăsături și caracteristici ale zodiilor chiar se aplică și în viața de zi cu zi?! Iată ce tip de bărbat ți se potrivește, în funcție de semnul tău zodiacal!

Ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodie Foto: Pixabay
Ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodie Foto: Pixabay

Dacă până acum nu ți-a prea mers bine în dragoste ai putea să reconsideri întreaga situație și din punct de vedere astrologic. De cele mai multe ori, există compatibilități puternice între anumite semne ale zodiacului, create de anumite trăsături comune sau, la polul opus, care apar din cauza diferențelor dintre acestea, care ajung se atragă. Iată cum spun astrele că ar trebui să-ți alegi partenerul!

BERBEC

Bărbatul perfect pentru tine: Femeile Berbec sunt extrem de independente și logice. Ca Berbec, ești gânditoare și te bucuri adesea și de propria ta companie, așadar bărbatul perfect trebuie să fie atât de interesant încât să-ți dorești să renunți la solitudinea ta pentru el.

Prin urmare, ar trebui să te întâlnești cu un bărbat creativ și grijuliu care să se angajeze cu lejeritate în conversații lungi și intelectuale. Cel mai probabil vei fi atrasă mai mult de inteligența lui, decât de aspectul său fizic.

Totodată, prețuiești și onestitatea și încrederea într-un bărbat, dar adori și pasiunea. Astfel, bărbatul perfect pentru tine trebuie să te înțeleagă în totalitate și să te iubească necondiționat și pasional. 

De cine să te ferești: De bărbații care sunt intimidați de personalitatea ta „înflăcărată”. Aceștia nu te vor ține decât pe loc, pentru a ieși ei în față.

TAUR

Bărbatul perfect pentru tine: Taurul iubește „plăcerile vinovate” și este poate chiar cel mai indulgent semn zodiacal. Ești o fire loială și concentrată pe relația ta și te aștepți la fel și de la partenerul tău. Îți dorești un bărbat romantic, pasional și la fel de indulgent ca tine.

De asemenea, vrei ca bărbatul tău să fie sigur pe el și independent, deoarece ești foarte atrasă de bărbații care se descurcă pe cont propriu.

Bărbatul perfect în viziunea ta își va face timp să te cunoască până la cel mai mic detaliu și va știi că ție îți place să iei lucrurile mai ușor, fără să te preseze.

De cine să te ferești: Nu te potrivești deloc cu un bărbat care este irațional și face lucruri nesăbuite, fără să se gândească la modul în care acțiunile lui vă pot afecta pe tine sau pe cei din jur.

Gemeni

Bărbatul perfect pentru tine: Ca femeie Gemeni, ești mereu deschisă să încerci lucruri noi. Ești o persoană sociabilă și aventuroasă, așa că vrei ca bărbatul tău să țină pasul cu tine, indiferent de cât de solicitantă este situația. Preferi un bărbat pe care să îl cucerești complet și căruia nu îi este frică să-și spună părerea în mod direct, fără ocolișuri.

Totuși, vrei să fie și amuzant, jucăuș și fermecător. Trebuie să îi placă să se distreze, astfel încât să vă poată face aventurile și mai incitante. Tipul perfect pentru tine trebuie să aibă o personalitate puternică, o inimă mare și să îți fie în același timp și cel mai bun prieten.

De asemenea, bărbatul ideal pentru tine este plăcut și de familia și apropiații tăi și este genul care te face să simți fluturi în stomac.

De cine să te ferești:  Fiind o femeie Gemeni, ești cunoscută pentru schimbările tale de dispoziție. Dacă bărbatul tău nu poate face față stărilor tale de spirit fluctuante, atunci relația se va duce de râpă. Ai nevoie de un bărbat care să aibă răbdare și să te accepte așa cum ești.

Rac

Bărbatul perfect pentru tine: Ești o femeie sensibilă și cu inimă mare, care ar trebui să se întâlnească cu un bărbat pe măsură. Acesta trebuie să fie sensibil, înțelegător și mereu disponibil pentru a discuta cu tine. Fiind o femeie Rac, trebuie să cauți un bărbat sincer, care nu va profita de tine.

Pentru tine, tipul perfect va fi omul care te înțelege, își dă seama prin ce treci în viață și nu te judecă sub nicio formă. Fiind o fire emoțională, tinzi uneori să duci lucrurile prea departe, iar unele persoane te-ar putea caracteriza drept „codependentă” de partenerul tău.

El trebuie să îmbrățișeze această latură sensibilă a ta și să te încurajeze, nu să îți reproșeze că îl stresezi, spre exemplu. Bărbatul perfect în vizunea ta este un „salvator” care te ajută și face orice pentru tine.

De cine să te ferești: Bărbații care nu au această latură sensibilă nu îți pot înțelege emoțiile profunde, așadar relația poate deveni extrem de toxică pentru tine. Evită acest gen de „macho man”, care se iubește doar pe sine.

Leu

Bărbatul perfect pentru tine: Vrei ca bărbatul tău să fie motivat și loial, la fel ca tine. O femeie Leu ar trebui să caute un bărbat simplu, generos, care să știe să flirteze mereu cu ea și să o cucerească la fiecare pas.

Tipul perfect pentru o Leoaică este un bărbat încrezător, elegant și sigur pe sine. Deoarece tu însăți ești o femeie puternică, ai nevoie ca partenerul tău să-ți fie egal și să nu depindă de tine.

Îți dorești pe cineva care să fie cu tine la bine și la greu, și care să aducă în relația voastră și acel plus de amuzament de care ai nevoie. Flirturile și joculețele de acest tip sunt preferatele tale, iar astfel relația nu va deveni plictisitoare nici în dormitor.

De cine să te ferești: Trebuie să stai departe de bărbații care vor să iasă ei în evidență, iar pe tine vor să te trateze precum inferioara lor. 

Fecioară

Bărbatul perfect pentru tine: Femeile din acest semn zodiacal sunt misterioase și extrem de gânditoare. Deoarece îți este greu să te deschizi față de cineva, ar trebui să îți alegi un bărbat care va avea răbdare cu tine. Fecioarelor le este greu să aibă încredere în oameni, prin urmare, este esențial ca partenerul lor să fie răbdător și înțelegător.

Odată ce „te deschizi” însă, partenerul tău va observa că așteptarea a meritat din plin. Bărbatul ideal pentru o Fecioară trebuie să fie calm și să îi înțeleagă acesteia toanele, și să-i fie, cum spune o vorbă din popor, „și mamă și frate și cel mai bun prieten”.

 Fecioarele caută într-o relație încredere, sprijin și dragoste, așadar partenerul lor trebuie să fie sensibil și echilibrat și să le ofere acestora ceea ce au nevoie. Acesta trebuie să le iubească și să le admire și să fie „cel mai mare fan” al lor, iar lucrurile vor merge de minune.

De cine să te ferești: Dacă partenerul tău nu te face să te simți încrezătoare în propriile forțe și consideră că latura ta misteriosă este un dezavantaj, atunci acesta trebuie să dispară!

Balanță

Barbatul perfect pentru tine: Femeile Balanță sunt foarte motivate, dar și încăpățânate. De asemenea, sunt firi foarte logice care analizează fiecare situație, fiindu-le greu să ia o decizie. Balanțele au nevoie în mod principal de un bărbat loial, deschis la minte și care să se poată adapta ușor, deoarece le va oferi posibilitatea de a fi ele însele.

Acestui semn zodiacal îi place să comunice cu partenerul și detestă răspunsurile neclare sau vagi. Așadar, Balanțele au nevoie de cineva care să știe să își  exprime în mod deschis gândurile, opiniile și emoțiile.

De cine să te ferești: Bărbații care vor doar aventuri nu sunt cel mai adesea pe placul Balanțelor, care caută o relație stabilă. De asemenea, Balanțele nu se înțeleg bine cu bărbații egoiști care au grijă doar de ei înșiși.

Scorpion

 Bărbatul perfect pentru tine: Femeile Scorpion au nevoie de un bărbat pasional și grijuliu. Ele au o latură sexuală extrem de bine dezvoltată, iar acest lucru trebuie să se potrivească cu pasiunea partenerului lor. Fiind firi impulsive unepri, bărbatul de lângă ele trebuie să știe să gestioneze bine situația și să intervină în ajutor în cazul în care Scorpioancele au dat cu bâta în baltă.

Pentru tine, bărbatul perfect trebuie să îți fie alături în cele mai grele momente și să te facă să te simți încrezătoare. Te aștepți să te trateze exact așa cum meriți și nimic mai puțin! Amintirile sunt cele care contează cel mai mult pentru tine, iar alesul tău ar trebui să ți le ofere pe cele mai frumoase. 

De cine să te ferești: Fiind o femeie plină de resurse, îți place să acționezi. Prin urmare, trebuie să stai departe de bărbații pasivi, care nu își iau viața în propriile mâini.

Săgetător

Bărbatul perfect pentru tine: Femeia Săgetător are nevoie de un bărbat pasional și plin de umor. La bază, nevoile acestei zodii sunt destul de simple: un partener iubitor și distractiv, în compania căruia să nu se plictisească și care să îi aducă mereu zâmbetul pe buze.

Bărbatul potrivit pentru tine și-a păstrat latura copilăroasă și este și spontan, gata mereu de aventură, exact așa cum îți place și tie să fii. Tipul ideal pentru tine trebuie să poată să te facă să te simți bine și atunci când ai avut o zi proastă. Tot ce îți dorești este ca partenerul tău să fie sensibil și amuzant (și senzual în dormitor) și să construiți împreună o relație frumoasă, plină de provocări constructive pentru amandoi.

De cine să te ferești: Fiind o persoană creativă și un spirit liber, ai uneori nevoie de spațiu personal în relația ta. Așadar, stai departe de bărbații care nu-ți pot respecta aceste limite, deoarece te vor face să te simți „captivă”.

Capricorn

Bărbatul perfect pentru tine: Tipul tău ideal trebuie să fie muncitor, dar să iubească și distracția. Ca femeie Capricorn, ai tendința să fii destul de serioasă uneori. Acesta este motivul pentru care ar trebui să te întâlnești cu un bărbat care să știe cum să te facă să te relaxezi și să te distrezi.

Cu toate acestea, bărbatul perfect pentru tine ar trebui să fie și muncitor, ca să puteți împărtăși această calitate. Așadar, un bărbat iubitor de distracție, energic și harnic, care îți poate oferi un sentiment de siguranță în relație, va fi perfect pentru tine. De asemenea, acesta ar trebui să îți respecte alegerile și nevoia ta de independență. 

De cine să te ferești: Nu ești compatibilă cu un bărbat impulsiv, care ia deciziile pe loc, deoarece tu preferi să gândești totul înainte. De asemenea, bărbatul ideal nu trebuie să fie foarte dependent de tine, deoarece ulterior se va simți neglijat, tu fiind o fire ceva mai independentă.

Vărsător

Bărbatul perfect pentru tine: Femeile Vărsător au nevoie de un bărbat șarmant și senzual. Ești o persoană creativă și îți folosești aceste abilități și în dormitor. Bărbatul ideal pentru tine este atrăgător, atât în ​​interior, cât și în exterior, și te poate cuceri și pe plan sexual.

Acesta trebuie să fie capabil să te facă să te simți încrezătoare și să se mândrească cu tine. Preferi ca partenerul tău să facă față și conversațiilor profunde, despre viață, dragoste și orice alt subiect care te pasionează. Vrei de la el să fie aventuros și să porniți într-o relație în care să nu intervină monotonia.

De cine să te ferești: Trebuie să stai departe de bărbații care sunt conduși de propriul ego, și care vor încerca să te domine și să te controleze folosind tactici manipulative, deoarece ești o femeie independentă.

Pești

Bărbatul perfect pentru tine: Fiind o femeie Pești, ai nevoie de un bărbat empatic, plin de compasiune și cu adevărat romantic, care va ști exact cum să-ți fure inima. Deoarece ești o persoană creativă, introspectivă și emotivă, ai nevoie ca bărbatul tău să fie la fel de sincer și de grijuliu ca și tine.

Deoarece natura ta emotivă te face adesea vulnerabilă, partenerul tău trebuie să aibă grijă de tine fără a profita de acest lucru. Ai nevoie de cineva care să te curteze și să facă un efort pentru a-ți demonstra dragostea sa prin acțiuni romantice. 

De cine să te ferești: Trebuie să eviți bărbații care vor profita de pe urma firii tale emoționale și te vor face să te simți neapreciată și nesigură.

Indiferent de zodia noastră, merităm cu toții un partener iubitor și grijuliu, care să ne respecte, să ne sprijine și să ne permită să fim noi înșine. Astrologia te poate ajuta să înțelegi ce trebuie să cauți într-un astfel de partener și îți oferă o oarecare claritate asupra situației, deoarece dragostea și relațiile pot fi extrem de complicate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net