Cea mai rău intenționată zodie a horoscopului. Dacă o ai în viața ta, e o adevărată pacoste

Astrologii spun care este, de fapt, cea mai rea zodie, precizând că poate răni și umili pe cei din jurul său fără remușcări. Este vorba despre Capricorn. „Este semnul zodiacal cu cea mai proastă atitudine deoarece chiar și atunci când lucrurile merg bine se concentrează întotdeauna pe aspectele negative”. La polul opus, Balanța este considerată a fi "cel mai bun" semn zodiacal. 

Care este cel mai rău semn zodiacal Foto: Pixabay.com
Care este cel mai rău semn zodiacal Foto: Pixabay.com

Capricornul, un semn zodiacal "rău"

Capricornul a fost votat ”cel mai rău” semn zodiacal, astrologii sugerând că acest semn zodiacal este greu de prezis. Într-o secundă sunt timizi, retrași și îndepărtați de ceilalți, iar în următoarea fac comentarii nepoliticoase de nicăieri.

Aceiași astrologi mai spun despre Capricorn că sunt adesea acolo, lângă tine, aparent nelalocul lor, un pic distant, aproape îmbufnat. „Și deodată, fără să te aștepți, scapă o remarcă jignitoare, umilitoare și ajunge să pară că el este, de fapt, victima”, spun astrologii, susținând că, dintre toate cele 12 semne zodiacale, Capricornul are și „cea mai proastă atitudine.”

Capricornul, un lup singuratic 

Din păcate, realitatea Capricornilor este că nu sunt de încredere, și că, de fapt, spun ceea ce gândesc și nu prea le pasă de consecințele pentru ceilalți. „Capricornul este semnul zodiacal cu cea mai proastă atitudine, deoarece, chiar și atunci când lucrurile merg bine, se concentrează întotdeauna pe aspectele negative”.

Astrologii susțin că este ca un lup singuratic și nu este cel mai mare fan al muncii în echipă și nu vrea să fie distras de ceilalți, iar „dacă nu lucrezi în mod optim pentru aceste semne de pământ, acestea te-ar putea judeca aspru".

Balanța, cel mai bun semn zodiacal 

Astrologii au, totuși, și vești bune, precizând că, spre deosebire de Capricorn, Balanța este considerată a fi „cel mai bun” semn zodiacal. Ei sunt lenți la mânie și super buni la suflet. Ca și completare, astrologii mai spun că personalitatea Scorpionulu este plină de atât de multe straturi complicate, însă caracteristicile care strălucesc cel mai mult sunt viclenia și șiretenia lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
Îngrijește părul așa cum are el nevoie   tratament anticădere păr găsești la Wawa Cosmetics  jpeg
Mere catina banane combinatia perfecta de vitamine, minerala, antioxidanti si acizi grasi1 jpg
Te ai saturat de facturile tot mai mari Afla cum sa economise ti bani, nu energie jpg
Cum faci zilele caniculare mai frumoase 5 solutii simple jpg
Cum sa organizezi  i sa pastrezi în siguran a documentele financiare ale familiei tale jpg
Mergi cu cortul Cum te aperi de insecte jpeg
Luna de miere în EGIPT jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net