Cea mai slabă pereche de zodii. De ce nu se potrivesc nativii Capricorn și Balanță

Relația dintre un Capricorn și o Balanță nu este întocmai una foarte ușoară. Sunt, de cele mai multe ori, în contradicție, iar Capricornul are tendința de a explica într-un mod mai revoltător lucrurile. Pe de altă parte, Balanța, care trebuie să conducă relația datorită echilibrului ei, se va simți descurajată atunci când se întâmplă asta. Din această cauză, perechea prezintă cea mai slabă compatibilitate.

cub horoscop supărare png

Compatibilitatea dintre Capricorn și Balanță

Nu se poate spune că aceste două zodii nu pot forma deloc un cuplu, doar că șansele nu sunt foarte mari. Ambele vor trebui să depună eforturi considerabile pentru a avea parte de armonie și înțelegere în parteneriat. Pentru că sunt zodii foarte diferite, au nevoie de mai mult timp pentru a-și da seama care sunt interesele celuilalt. Balanța este o zodie foarte sociabilă, îi place să fie înconjurată de oameni, își face prieteni cu ușurință, în timp ce Capricornul este mai tăcut, discret și nu vrea să converseze prea mult. Aceasta este una dintre cele mai mari probleme în relația Capricorn-Balanță.

Altă problemă majoră o reprezintă aspirațiile fiecăruia. Capricornul este preocupat de muncă, de carieră, pe când Balanței îi place arta și echilibrul dintre viață și relații.

Viața sexuală dintre Capricorn și Balanță

Relația sexuală dintre cele două zodii este una destul de tensionată. Capricornul este condus de Saturn și Balanța de Venus. Saturn îi oferă Capricornului seriozitate, se gândește de două ori înainte de a face ceva și aici se observă gradul crescut de maturitate, care lipsește de la Balanță, pentru că ea primește de la Venus romantismul, dragostea și afecțiunea. Din punct de vedere sexual, aceste zodii sunt foarte puțin compatibile. Ele ar trebui să își îmbunătățească, mai întâi, comunicarea, apoi viața intimă.

Citește și - Anul 2023 nu o să fie bun pentru toată lumea. Planetele produc haos în viețile noastre. Preziceri pentru fiecare zodie în parte

Prietenia Capricorn-Balanță

Dacă o relație între aceste zodii este dificilă, și prietenia este tot complicată. Balanța vrea să ia lucrurile treptat, să cunoască o persoană sau să dezvolte o prietenie pas cu pas, iar Capricornul este prea ocupat pentru a se implica în dezvoltarea unor prietenii.

Adesea, Capricornul este un lider, un conducător, iar Balanța tinde să își controleze partenerii sau prietenii pe cale emoțională. De aceea, când cele două zodii lucrează împreună, este nevoie să consolideze un plan în care fiecare să își cunoască rolul.

Așadar, prietenia Capricorn-Balanță se bazează pe concepții contrastante, ceea ce complică situația. Dar, dacă își doresc cu adevărat să clădească o prietenie, fiecare se va strădui să își îmbunătățească trăsăturile și obiceiurile.

Comunicarea între Capricorn și Balanță

Zodiile de aer și pământ au foarte puține lucruri în comun, iar când trebuie să ia decizii, situația devine tensionată. Totuși, Balanța este diplomată, nu îi plac conflictele, iar când se ivește unul, este prima care părăsește conversația. Dar Capricornul continuă conflictul până când partenerul recunoaște că a greșit.

Balanța este caracterizată de spiritul liber. Dar când se întâlnește cu un Capricorn, devine încăpățânată și nu poate să se abțină să nu-i reproșeze partenerului aspectele care au deranjat-o.

Totuși, pentru ca relația dintre aceste semne zodiacale să fie una reușită, trebuie să se concentreze mai mult pentru a se înțelege reciproc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net