Cele 2 zodii lovite de karma în săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Viața lor ia o turnură tragică

Se anunță o perioadă grea pentru două zodii. Săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie vine cu vești proaste pentru acești nativi, de care pare că se ține scai ghinionul. Vor avea parte de conflicte și discuții aprinse cu partenerii, problemele din trecut pare că nu le dă pace și vor simți că nu mai fac față provocărilor. Te numeri printre zodiile lovite de ghinion?

Cele 2 zodii lovite de karma în săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie / Foto: Arhiva Click!
Cele 2 zodii lovite de karma în săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie / Foto: Arhiva Click!

Din păcate, pentru acești nativi, astrele nu au tocmai vești bune. În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie, acestor zodii nu le va merge deloc bine și nimic nu va ieși cum și-au propus. Sunt urmărite de ghinion pe plan financiar, la capitolul dragoste, pe plan profesional și se vor simți tot mai compleșite de probleme. Te numeri printre nativii de care ghinionul se ține scai?

Săgetător

Răbdarea și toleranța au ajuns la final pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Vor ajunge la capătul puterilor și vor răbufni. Problemele din trecut par să reaprindă cearta în cuplu. Discuțiile contradictorii sunt alimentate de către acești nativi care nu sunt niciodată de acord cu opiniile partenerului de viață. Potrivit astrologilor, totul se va încheia cu bine dacă pot gestiona situațiile cu calm și vor găsi o cale prin care să-și asculte partenerul și să îl înțeleagă. De asemenea, vor trebui să fie foarte atenți și la locul de muncă. Este posibil ca acești nativi să întâmpine o serie de probleme cu colegii.

Gemeni

Universul nu le mai zâmbește nici Gemenilor. Este posibil ca aceștia să-și deschidă o afacere, care să-i bage în faliment. Astrologii susțin că nu este o perioadă bună pentru a investi. Mare atenție la modul în care gestionați banii. O decizie greșită vă poate afunda în datorii. Totodată, există posibilitatea ca partenerul să-și dorească să pună capăt relației. În ciuda acestui impas, veți putea trece rapid peste despărțire. Dacă veți avea prietenii aproape, veți face față mai ușor acestui incident. Atenție și la sănătate. Vremea nu este foarte favorabilă și există riscul să vă îmbolnăviți.

image
image
image
image
image
image
Barbat femeie relatie cearta FOTO Shutterstock jpg
horoscop (1) jpg
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
Parteneriat - barbati care strang mana - acord FOTO Shutterstock
mancare 1 jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Ceai negru Pinterest jpg
omleta pirat 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net