Cele mai bune compatibilități între zodii. Află cu cine poți face casă bună!

Ultima actualizare:
horoscopul dragostei jpeg

Personalitatea fiecăruia dintre noi este influențată de astre, ceea ce înseamnă că există zodii cu care te înțelegi la perfecție, iar cu altele nu poți conviețui sub nicio formă. Află cu cine ești perfect compatbilă, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Acest semn puternic se înțelege de minune cu nativii născuți în zodiile Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător și Balanță. Poate face casă bună și cu un nativ din aceeași zodie, atâta timp cât învață să-și respecte reciproc dorințele și sentimentele.

Taur

Impulsivul Taur are nevoie de un partener din zodiile Capricorn, Pești, Fecioară sau Rac. Când vine vorba de o relație cu un nativ din aceeași zodie, este nevoie ca ambii parteneri să se implice și să fide devotați.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este o fire creativă, motiv pentru care are nevoie de un partener din zodia Berbec, Leu, Balanță sau Vărsător. Lucrurile pot merge bine și alături de un Săgetător.

Rac

Nativul născut în zodia Rac este o fire protectoare, fapt pentru care are nevoie de un partener din zodia Scorpion, Taur, Fecioară, Pești sau Capricorn. Poate face casă bună și cu o zodie puternică precum Leu sau Săgetător.

Află cu ce nativi ești compatibil dacă ești născut într-o altă zodie aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
12357203 jpg
image
image
image
image
image
image
sorin bontea instagram jpg
horoscop jpg
cearta cuplu
horoscop png
image png
9x16 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
16x9 pt IABILET png
1 vinete pane jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net