Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlnești niciodată

10 aprilie 2017
article img
Nativii Taur ar trebui să evite Vărsătorii. www.clickpentrufemei.ro

Înainte să intri într-o relație, s-ar putea ca astrele să îți fi pregătit deja pe cineva. Pentru a fi sigură că nu vei avea parte de experiențe neplăcute la prima întâlnire, e bine să știi cu cine nu te potrivești, în funcție de zodie.

Berbec

Evită nativii Capricorn. De ce? Pentru că tu ești o persoană căreia nu îi plac regulile, în timp ce bărbatul Capricorn le impune. Te vei simți mereu criticată în tot ceea ce faci, iar atitudinea ta îl va pune pe gânduri pe nativul radical. Ești o fire spontană, în timp ce partenerul tău nu ar ieși nici măcar în oraș fără să facă o rezervare. Vei observa încă de la început că nu puteți avea o relație de lungă durată, căci nativul Capricorn are deja o relație...cu jobul.

Taur

Evită nativii Vărsător. Eşti o fire mult prea conservatoare pentru bărbaţii Vărsător, care se plictisesc foarte repede de orice. În timp ce ţie îţi plac siguranţa şi stabilitatea, el va dori să aibă cât mai multă libertate. Se poate simţi încătuşat alături de tine, chiar şi fără să îi impui nimic. Lasă pe altcineva să îţi aprecieze calităţile şi virtuţile.

Gemeni

Evită nativii Scorpion. Tu nu faci casă bună cu ei, căci ai o personalitate duală. Bărbatul Scorpion va pretinde să îi fii fidelă chiar şi înainte de primul sărut. Cu şarmul său aparte, te va fermeca încă de la prima întâlnire, însă idila voastră nu va dura prea mult.

AFLĂ CU CE ZODII NU TE POTRIVEȘTI AICI.

Zodiile care te scot din sărite în traficCele mai infidele zodii de bărbaţi