Durerile de cap se liniştesc cu ajutorul oţetului de mere

Ultima actualizare:

    Oțetul de mere este de folos pentru ameliorarea durerilor de capFoto: pixabay.com
Oțetul de mere este de folos pentru ameliorarea durerilor de capFoto: pixabay.com

Din păcate, clima s-a schimbat în ultimii ani! Temperaturile foarte ridicate se instalează brusc, iar organismul nu are timpul necesar să se adapteze la toridele condiţii estivale. Specialiştii susţin că, totdeauna, căldura excesivă este un factor agravant pentru numeroase afecţiuni.

De aceea, pe timpul verii, cardiacii, hipertensivii, suferinzii de varice sau de hemoroizi se confruntă  cu o acutizare a simptomelor care-i sâcâie tot anul. În acelaşi timp, tot vara se găsesc remedii din belşug care să le îmbunătăţească starea de sănătate.

Cum scăpaţi de cumplitele dureri de cap

Dacă petreceţi multă vreme la plaje, când soarele este foarte puternic, dacă trebuie să petreceţi ore în şir afară, când temperaturile depăşesc 30 grade Celsius sau dacă munciţi ore în şir fără nici o pauză, durerile de cap devin insuportabile. Mai ales după insolaţii, persoanele care s-au confruntat cu un episod de acest fel, devin mai sensibile când vin în contact cu căldura. Dintre remediile foarte eficiente, care liniştesc migrenele insuportabile, medicina convenţională recomandă inhalaţiile cu oţet de mere:

Recomandare 

Puneţi să fiarbă o cratiţă cu trei litri de apă, în care adăugaţi o ceaşcă cu 100 ml de oţet de mere. Când licoarea dă în clocot, trebuie să vă acoperiţi capul cu un prosop, încât aburii să nu se risipească în încăpere, fără folos. Inhalaţi aburii rezultaţi din acest amestec, cel puţin zece minute. La scurt timp, veţi constata că inhalaţia şi-a făcut datoria şi migrena a dispărut.

Acest remediu este ieftin şi eficient, încât nu trebuie să mai înghiţiţi multe analgezice care să vă îmbolnăvească stomacul.            

image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
zodii relaxate jpg
femeie in varsta cu zambet sanatos jpg
culoare zodii jpg
iiEWTsY2SBli8Im0maOaiup6cXVnFa6VAd0Fa1MZQhTBh2DhzaZ0Uzk8nvV3  iLDViJq2BtKD2YMbe7mpOzNtx7ZlvAiWY3QgGqSHpHVOTXI pxeYIZACIoa7vEzU1bgXxqOTcDzRCaKBNwm4LjSxM
reconstructie par 1536x1024 jpg
fundite de par jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net