Fecioarele sunt norocoase! Horoscopul pentru perioada 21 - 27 iunie 2013

Ultima actualizare:

    Folosiţi creme de  protecţie ori de câte  ori mergeţi la plajă
Folosiţi creme de protecţie ori de câte ori mergeţi la plajă

Descoperă cum vor evolua problemele tale sentimentale sau financiare și cum vei sta cu sănătatea în perioada 21-27 iunie!

BERBEC

Se pune acut problema unor moşteniri, iar o bună prietenă vă ajută să rezolvaţi micile conflicte cotidiene cu partenerul de viaţă. Odată restabilită starea de sănătate, începeţi iar să faceţi nenumărate drumuri şi eforturi profesionale. Întreg intervalul, idei îndrăzneţe, dar poate prea originale.

TAUR

Situaţia dv. financiară este deocamdată constantă, dar irelevantă pentru cât munciţi, mai ales că trebuie să supliniţi şi munca colegelor care lipsesc nemotivat. Majoritatea celibatarelor se pregătesc de „nuntă", iar femeile de afaceri se afirmă prin noi activităţi, alături de parteneri prosperi.

GEMENI

Vi se impune să lucraţi de miercuri în echipă şi nu aveţi niciun cuvânt de spus în alegerea colegilor. Schimbările profesionale sunt bruşte, dar majoritatea nativelor tinere se îndrăgostesc de un coleg nou şi uită de toate nemulţumirile. Unele se pregătesc să plece singure în călătorii foarte lungi.

RAC

Încercaţi în zadar să faceţi economii, fiindcă noile dv. achiziţii pentru casa proprie sunt nu numai frumoase, ci şi foarte scumpe. Situaţia profesională nu vă mai rezervă surprize, însă partenerul de cuplu vă „exploatează" sexual şi vă oboseşte peste limite. Călătoriile în străinătate sunt amânate.

LEU

Partenerul de cuplu face numeroase invitaţii fără să vă ceară părerea şi ajungeţi să fiţi invadaţi de o mulţime de musafiri care sunt decişi să se distreze şi să profite cât mai mult de situaţia creată. Reuşiţi să vă faceţi joi noi relaţii influente şi să-i puneţi la colţ pe cei care vă enervează!

ZODIA NOROCOASĂ - FECIOARĂ

Pentru a rezolva toate problemele financiare, va trebui să faceţi întregul interval nenumărate drumuri şi să apelaţi din nou la rude şi la prieteni. Unele native reuşesc în sfârşit să rezolve situaţia locuinţei proprii, iar celibatarele îşi conving partenerul să fixeze data ceremoniei matrimoniale. Banii personali vi se par prea puţini, dar dacă luaţi deciziile corecte vineri, nu veţi mai avea probleme „bugetare" o lungă perioadă de timp. Chiar dacă aveţi în general o percepţie confuză a celor cu care colaboraţi, domeniul profesional prezintă aspecte care pot să aducă promovări benefice. Unele se îndrăgostesc de un coleg şarmant.

Predicţiile pentru celelalte zodii, pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net