Greșeala pe care o faci în relații, în funcție de semnul zodiacal

Să fim sinceri! Niciunul dintre noi nu este perfect, dar ne place să credem că suntem așa. Cu toții facem greșeli în relații și, uneori, acele erori chiar ne învață lecții de viață valoroase. Dar uneori suntem prinși în modele de relații toxice pe care nici măcar nu le observăm.

Fiecare dintre noi greșește în relații, deși nu ne place să o recunoaștem
Fiecare dintre noi greșește în relații, deși nu ne place să o recunoaștem

Singura modalitate de a ieși din acest cerc vicios este să acceptăm adevărul, oricât de dificil ar părea. Iată cea mai mare greșeală pe care o faci în relațiile amoroase, în funcție de semnul tău zodiacal! 

Berbec

Ești o mare putere, încăpățânatule Berbec, și nu ai nicio problemă să prosperi independent. Dar această autonomie acerbă poate fi uneori călcâiul lui Ahile în ceea ce te privește. Te descurci ca lider, ceea ce este grozav... dar uneori, în relațiile tale, ajungi să-ți tratezi partenerul de viață ca pe un subaltern.

Amintește-ți că o conexiune sănătoasă nu înseamnă că o singură persoană domină conversația și se așteaptă ca partenerul tău să fie întotdeauna cel mai mare fan al tău. Tratându-ți partenerul ca pe Siri, mereu acolo pentru a-ți răspunde fiecărei nevoi, vei sfârși prin a-l îndepărta.

Taur

Toată lumea a auzit că Taurii sunt extrem de încăpățânați. Dar oamenii nu realizează întotdeauna că rezistența lor la schimbare se extinde și asupra emoțiilor. Taurii sunt stabili. Ei tânjesc la pace și armonie. Drama doar îi stresează!

Dar atunci când nu te confrunți cu gândurile și sentimentele tale autentice, partenerul tău se poate simți copleșit atunci când inevitabil le îmbuteliezi până la punctul în care explodeazi și faci o adevărată criză de nervi. 

Gemeni

Ai auzit vreodată de un Gemeni care fuge în loc să-și înfrunte sentimentele? Nu!! De fapt, Gemenii sunt renumiți pentru că fac exact acest lucru în mod repetat, dar nu se uită niciodată înapoi o secundă pentru a observa că au un pattern de comportament distructiv. 

În timp ce le plac relațiile atunci toate sunt distractive și  ușor superficiale, de îndată ce se lovește de orice impediment, ajunge să fugă de partenerul lor. 

Nu înseamnă că nu sunt persoane iubitoare și devotate atunci când întâlnesc persoana potrivită, ci doar că preferă să se îndepărteze decât să aibă discuții care îi pot pune într-o ipostază incomodă. 

Rac

Un Rac care își deschide inima este un lucru frumos, mai ales pentru că trebuie să treci prin muuulte probe pentru a le obține încrederea. Când ajung să aiibă încredere în cineva, nativii Rac au tendința de a se concentra mult prea mult asupra nevoilor partenerului, neglijându-și propriile dorințe.

 Acest nivel de codependență și renunțarea la granițele personale poate fi periculos, deoarece riscă să se simtă frustrați atunci când partenerul le va cere să le acorde mai mult spațiu! 

Leu

Leii au tendința să-și verse supărarea asupra partenerului de viață, chiar dacă el nu este de vină pentru starea proastă prin care trece. Nativii Leu au tendința să uite că fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu probleme și stări mai puțin bune. Leilor le este dificil să fie empatici și să aibă răbdare cu toanele partenerului în schimb se aștreaptă să primească mereu atenția pe care și-o dorește. 

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste la un nivel dus la extrem, iar acest lucru este evident și atunci când se află într-o relație. Au tendința de a încerca să-și dorească să modifice atitudinea și valorile celui pe care îl iubesc. Cei aflați într-o relație cu o Fecioară ar putea să se simtă neacceptați pentru adevărata lor personalitate, iar acest lucru poate duce, în mod cert, la despărțire. 

Balanță

Balanțele, ca și nativii Gemeni, aleg să tacă atunci când nu le convine o situație din cadrul relației și să îndepărteze, în loc să comunice deschis despre lucrurile care îi dernajează cu adevărat. Spre deosebire de Gemeni, care uneori se despart de persoana dragă doar pentru a evita o discuție neplăcută, Balanțele rămân în relație dar aruncă constant replici agresive, în loc să-și deschidă sufletul și să comunice sincer. 

Scorpion

Scorpionii sunt persoane care trăiesc totul la un nivel foarte intens și au dificultăți în a-și controla emoțiile. Așadar, sunt șanse destul de mari ca atunci când se simt dezamăgiți sau supărați să folosească cuvinte dure la adresa celui alături de care formează un cuplu. Nu intenționat sau pentru că au intenții rele, ci pentru că pur și simplu le este dificil să tragă o gură de aer în piept și să se calmeze înainte de a aduce acuzații și formula argumente! 

Săgetător

Săgetătorii sunt ființe extroverte și dependente de interacțiunea cu cei din jur. Cu cât comunică cu mai mulți oameni cu atât este mai bine. Acest lucru, însă, poate afecta viața de cuplu pentrru că Săgetătorii preferă să discute cu prietenii despre problemele din cuplu, iar atunci când sunt acasă tac și nici măcar nu menționează partenerului că ar fi deranjați de ceva!

Capricorn

Capricornii se gândesc mereu la toate variantele posibile înainte de a lua o decizie. Faptul că petrec mult timp gândindu-se la tot felul de scenarii le poate afecta viața amoroasă. Ajung să vadă partea negativă a situației și, în loc să se bucure de momentele pe care le petrec alături de partener, Capricornii nu-și pot scoate din minte momentul în care relația va ajunge la final. 

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane cu o inteligență ieșită din comun și au tendința să transforme orice ceartă conjugală într-o adevărată dezbatere! Ar trebui să ia în considerare că o relație nu se bazează doar pe dispute în care cel care are cel mai bune argumente câștigă. De multe ori, Vărsătorii refuză compromisul și transformă certurile într-o luptă a orgoliilor.

Pești

Peștii visează cu ochii deschiși...Uneori atât de mult încât refuză să vadă realitatea așa cum li se arată în fața ochilor. Au tendința să treacă cu vederea atitudinea nepotrivită a partenerului și să ierte multe greșeli doar pentru a nu rămâne singuri. Codependența este una dintre marile obstacole pe care trebuie să le depășească.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
zodii pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net