Horoscop 15-21 septembrie. Patru zodii sunt obligate să ia o decizie care le va schimba viața. Trebuie să fie foarte atente

Ultima actualizare:

Horoscopul pentru perioada 16-22 septembrie. A venit toamnă, așa că e momentul marilor schimbări. Unii dintre nativi vor fi puși în fața unei decizii foarte importante. Hai să vedem ce spun astrele pentru cele 12 zodii.  

Horoscop 16-22 septembrie
Horoscop 16-22 septembrie

Horoscop săptămâna 16-22 septembrie 2023

Berbec

Orice slăbire a concentrării va provoca imediat o greșeală, ba chiar puteți uita ce trebuie să faceți.

Astfel, în prima jumătate a perioadei, veți avea chef de călătorii, de extinderea legăturilor comerciale, a cercului social, precum și de noi cunoștințe pentru auto-îmbunătățire spirituală. Potențialul creativ crescut va permite să fiți activi în interacțiunile cu membrii sexului opus, ceea ce poate fi un început inspirațional pentru succesul în carieră. Mulți vor fi ocupați cu probleme globale ale umanității, cu căutarea adevărului, a sensului vieții, prin urmare veți filozofa și purta dialoguri ideologice inutile.

Cea de-a doua jumătate a săptămânii va fi mai dinamică și mai activă, veți interacționa cu succes în echipă, făcând chiar un antrenament de rutină a creativității. Veți putea încheia alianțe importante, veți obține o poziție mai fiabilă în viață și vă veți întări autoritatea.

Taur

Această perioadă de septembrie poate veni cu complicații financiare într-un parteneriat, cu o lipsă de vitalitate, de rezistență la influențe negative externe. Mai ales în prima jumătate, va trebui să cheltuiți mult timp și energie pentru a menține relații stabile cu asociații sau cu oamenii apropiați. Erorile în executarea documentației, a contractelor și a altor nuanțe necontabilizate pot duce la probleme financiare grave care vor afecta în principal fondurile partajate cu alții. În același timp, puteți pierde subvenții, sprijinul financiar al partenerilor, atât în afaceri, cât și în căsătorie. Nu merită angajarea în noi proiecte, încheierea de contracte, luarea de împrumuturi. Orice fraudă, speculație poate duce la pierderi mari, probleme cu autoritățile fiscale și de reglementare, precum și la neîncredere din partea partenerilor. Nu este de dorit să vă riscați veniturile, să investiți bani, să faceți

achiziții mari. De asemenea, este posibil și ca partenerii să aibă nevoie de fonduri pentru a face față problemelor.

Gemeni

Datorită sprijinului partenerilor, săptămâna asta veți putea avansa în afaceri, obține succes, vă veți crește autoritatea, veți câștiga încrederea conducerii, a persoanelor influente, vă veți realiza planurile ambițioase și veți obține un statut social mai înalt. Spre finalul perioadei, va veni succes deosebit în acest sens, pentru că la început sunt posibile conflicte și ciocniri de interese. Deci, până pe 17, nu ar trebui să începeți clarificări, să încheiați acorduri, să faceți revendicări și să indicați greșeli căci veți enerva persoane cu poziție. Lipsa obiectivității poate complica foarte mult sau chiar împărți o relație de încredere.

Și voi puteți fi înclinați să manifestați egoism, intoleranță și veți acționa în conformitate numai cu dorințele voastre, cu voi înșivă, cu scopurile doar de voi știute. Vă va lipsi însă consistența în acțiuni, logica și ordinea, astfel încât succesul în acest moment nu poate fi evident. Vă veți exagera importanța și astfel riscați să nu găsiți sprijin și înțelegere de la alții. A da dovadă de sensibilitate și răbdare va ajuta mult să nu vă treziți implicați în conflicte.

Rac

Poziția Soarelui vă face mai echilibrați mental, dar calmul nu va interfera cu succesul. Dimpotrivă, în această stare veți fi mai prudenți, mai capabili să dezvoltați intuiția pe care chiar vă sfătuiesc să o ascultați cât mai des. Nu este nevoie să vă grăbiți pentru că apăsarea pe pedală în domeniul profesional nu va aduce rezultate. Lucrați în ritmul obișnuit și observați cu atenție munca altora! Aceasta este cheia pentru a obține o experiență valoroasă. Este extrem de important să faceți pauze pentru odihnă, relaxați-vă în compania celor dragi și surprindeți-i plăcut cu mici gesturi, mici fapte.

Primele 3 zile pot fi mai agitate, lipsite de armonie, iar problemele din parteneriate pot afecta stabilitatea în afaceri și finanțe. Totuși, acesta este un moment de reînnoire a vederilor și ideilor, iar mulți dintre voi vor fi gata pentru schimbări, dobândind noi cunoștințe și înțelegând principalele lor sarcini karmice. Mulți nu vor fi mulțumiți în relație, așa că vor fi pregătiți pentru pași decisivi și serioși.

Horoscop pentru 16-22 septembrie 2023

Leu

Ar fi mai bine să nu vă asumați riscuri, deoarece acest lucru poate afecta negativ dezvoltarea multor situații ciudate din carieră. Va trebui să abordați promisiunile făcute cu mai multă seriozitate și responsabilitate, căci multe se vor schimba indiferent de disponibilitatea și dorințele voastre, așa că o să vă ajustați planurile sau le abandonați cu totul. Este important să luați poziția corectă și să acționați cu consecvență și încredere pe fondul agitației și confuziei în afaceri. Conflictele și certurile cu colegii nu vor contribui prea mult la progres, ci vor deveni doar un obstacol suplimentar în atingerea obiectivului. Nu ar trebui pierdută vigilența, mai ales că invidioșii vor răspândi zvonuri. Trebuie să fiți atenți și la drumuri, deoarece perioada este predispusă la accidente și răniri.

Fecioara

Concentrarea va fi pe casă, pe treburile casnice și pe consolidarea relațiilor cu membrii familiei. Pentru a vă face casa o cetate de încredere în care să vă simțiți echilibrați, va trebui să fiți pregătiți pentru mult mai multe decât vă imaginați.

Oferiți-vă ajutorul celor dragi, dar nu-i presați și nu treceți peste niște limite cu initiative, cu dirijarea și impunerea voinței voastre. În caz contrar, nu veți evita neînțelegerile și conflictele. Veți reacționa brusc la ceea ce se întâmplă, astfel încât chiar și un motiv nesemnificativ poate aprinde un conflict grav sau poate provoca înstrăinare. De asemenea, va fi nevoie să acordați mai multă atenție sănătății, căci sunteți ceva mai lipsiți de energie și mai vulnerabili.

Balanța

Nivelul energetic este destul de redus şi sunteţi nevoit să adaptaţi modul de îndeplinire al sarcinilor curente la propriile capacităţi. Simţiţi că nu aveţi chef de anumite responsabilităţi şi în aceste situaţii respectivele activităţi ori vă ocupă mai mult timp, ori căutaţi să le amânaţi dar de fapt pierdeţi timp făcând strategii despre cum să le evitaţi. Aruncaţi un ochi în jurul vostru, mai ales în mediul profesional unde se pot ivi confruntări pentru putere în care să fiți implicat cu sau fără voie. Toată agitaţia poate fi caracterizată de momente de stop şi de restart şi e bine să vă găsiţi un ritm în care să puteţi gestiona aceste praguri întrucât pot apărea consecinţe pe plan fizic în sensul că vă simţiţi rău fără să aveţi cauze sau afecţiuni concrete. Este valabilă însă şi reciprocitatea în ideea că vă ajută să apelaţi la cheltuieli pentru transformări fizice, la coafor sau la masaj sau diferite terapii pentru corpul fizic.

Scorpion

Pendulaţi între a înainta în ritmul autoimpus şi a avea răbdare să faceţi lucrurile după ritmul şi legile impuse din exterior, fie de autorităţi ale statului, fie de persoane asupra cărora nu aveţi nici un control. Dacă nu vă enervaţi şi nu acţionați după primul impuls de a stârni conflicte, puteţi găsi modalităţile constructive de a folosi timpii de aşteptare şi chiar să deveniţi mai productiv decât v-aţi fi propus după estimările iniţiale. Sunt favorizate procedurile de îngrijire personală, să vă acordaţi atenţie mai multă propriei persoane, indiferent că vă ocupaţi de simptome pe care le-aţi neglijat sau pur şi simplu optaţi pentru meniuri mai sănătoase. Este cazul să daţi bani ca să vă sporiţi confortul fizic, să planificaţi ritualuri comune cu grupul de prieteni, cum ar fi o petrecere tematică în cadrul căreia să vă relaxaţi complet. Nivelul energetic are fluctuaţii şi nu puteţi susţine un ritm alert de muncă. În ciuda slăbirii vitalității, va fi necesar să dați dovadă de perseverență pentru a vă atinge scopul.

Săgetător

Acordați mai multă atenție vieții copiilor voștri, hobby-urilor și intereselor acestora, modului în care ei își petrec timpul liber. Dacă sunt adulți, atunci încercați să aflați mai multe despre ei fără a distruge încrederea care există între voi. Dacă sunt elevi, candidați, în materie de școala lor, nu lăsați nuanțele să vă provoace îngrijorare și nici nu reacționați la nervi. Aflați și discutați în timp util ultimele eșecuri. Asta vă va ajuta să nu transformați problemele într-un bulgăre de zăpadă care să se mărească pe viitor și să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă cu copilul dumneavoastră.

Medical, dacă nu veți putea să respectați regimul zilnic și, după o muncă obositoare, veți mai petrece și mult timp pe Internet, atunci se vor reactiva bolile cronice. În special este vulnerabil sistemul respirator, așa că nu suprasolicitați și luați măsuri de prevenire adecvate; de asemenea, este posibil să suferiți de afecțiuni ORL. Nu strică să acordați atenție întăririi mușchilor corpului, tonifierii mușchilor faciali, prin masaje și alte proceduri similare eficiente. Să fiți atenți atunci când călătoriți!

Capricorn

Va trebui să vă ocupați de îndeplinirea obligațiilor, să lucrați din greu, să-i ajutați pe ceilalți, să vă achitați de obligațiile de rutină. Toate acestea vor avea loc pe fondul unei slăbiri a vitalității și prin urmare, este posibilă o stare de sănătate precară, de instabilitate emoțională, slăbiciune, care nu vă va impulsiona la o activitate activă și fructuoasă ori la participarea la evenimente sociale.

Va trebui să dedicați mai mult timp și energie pentru rezolvarea problemelor din trecut, a muncii deja programate, a îndeplinirii promisiunilor și acordurilor anterioare. În același timp, șefii și partenerii vor avea pretenții, se vor aștepta la

acțiuni specifice și la rezultate rapide, astfel încât, orice întârziere din partea voastră poate provoca reclamații și nemulțumiri.

Lipsa de voință și de autodisciplină vor fi o piedică în afaceri. Mulți dintre voi vor fi conduși de sentimente, dorințe care vor fi mai puternice și ca urmare, sunt posibile diferite abuzuri care îi pot scoate din joc. Sentimentul datoriei și respectul de sine nu trebuie să fie cuvinte goale pentru voi.

Vărsător

Săptămâna va fi favorabilă pentru auto-perfecționare, pentru dobândirea de noi cunoștințe și abilități în profesie și în acest sens veți avea acces la noi informații și la noi relații și conexiuni. Unii vor trebui să facă atât călătorii de afaceri, cât și personale, să participe la evenimente sociale și să stabilească noi contacte de afaceri.

Poate că va fi mai dificil să mențineți bune legături cu ceilalți, căci sunt posibile conflicte de interese, certuri și revendicări. Stimulentele financiare pot deveni un obstacol în relațiile de la locul de muncă, pot genera certuri care vor necesita mult timp și efort. În plus, va fi greu să traversați aceste neînțelegeri cu indiferență și e mai probabil că vă vor afecta. Chiar așa, vă veți putea concentra, veți fi inspirați să găsiți o modalitate de auto-exprimare, să vă dezvăluiți talentele într-o altă zonă.

Dacă și în mariaje oamenii pot fi adesea dispuși să se certe, principala cauză a conflictului vor fi copiii.

Pești

În această săptămână, faceţi bilanţul activităţilor profesionale, concentraţi-vă pe ambiţiile voastre, discutaţi cu partenerul şi elaborați planurile de viitor! Mediaţi şi fiţi diplomaţi în rezolvarea conflictelor altora, căci obiecţiile realiste duc la concluzii adevărate. Dacă sunteţi superficiali, riscaţi gafe majore. Din oboseala

zilelor trecute, acum vă recuperați și în câteva zile începeţi să vă reveniți complet. Roadele se văd în creativitatea cu care vă susţineţi punctul de vedere în societate. Nu vă descurajaţi dacă idealurile nu corespund realităţii! Studiaţi simplificat situaţia, căci nimic nu e aşa urgent acum! Judecaţi corect şi nu fiţi fixişti în decizii! Siguranţa celor dragi ar trebui să fie prioritatea săptămânii, iar din analiza relaţiilor trecute, trageţi învăţăminte! Decât să vă refugiaţi în fantezii, mai bine v-aţi revizui golurile din portofel.

Medical, nu cred că veţi fi ocoliţi de afecţiuni minore, cu excepţia celor hipertensivi care trebuie să acorde o mai mare importanță simptomelor organismului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
woman 2593366 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net