Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 7 decembrie 2021: «Racii vor trece printr-o experiență neplăcută»

7 decembrie 2021
image
Camelia Pătrășcanu, celebră pentru horoscopul zilnic are noutăți pentru toate zodiileFoto: Antena 3

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru ziua de 7 decembrie 2021, zi cu o intensitate mare din punct de vedere energetic. Astrologul anunță că în prima parte a zilei vor fi mici tensiuni, însă care vor trece după masă, mai exact după ora 15:00.

Camelia Pătrășcanu, celebră pentru horoscopul zilnic are noutăți pentru toate zodiile. Suntem în decembrie, majoritatea oamenilor se pregătesc de sărbători. Fiecare dintre noi avem zile bune și zile proaste. Astrologul a spus la Antena 3 că anumiți nativi vor fi tensionați astăzi. 

Berbec

Nativii din zodia Berbec știu foarte bine ce au de făcut. Astroloaga este de părere că aceștia își vor petrece ziua așa cum își doresc, fără să țină cont de alții. După-amiază și seara se vor destinde în anturajul apropiaților, lucru care nu este deloc rău.

Taur

Taurii trag tare și trag în direcția care trebuie. Azi este o zi a oportunităților, ies în evidență, se deschid uși care îi ajută în rezolvarea unor probleme. Astăzi e o zi plină, pentru că după-masă este plină cu activități care vor sfârși pe seară.

Gemeni 

Nativii din Gemeni se gândesc astăzi la bilanțul financiar, emoțional, calculează dacă sunt în pierdere sau în câștig. Ei tot timpul vor să știe care este situația exactă și cum pot să o ducă în favoarea lor.

Rac 

Racii vor trece printr-o experiență neplăcută. Din păcate, unele lucruri se pierd în viață, iar după-masă trebuie să își asume această pierdere venită. Racii renunță doar dacă totul se întâmplă fix invers de cum își doreau.

Leu 

Voi aveți o zi plină cu activități, muncă, iar după-masă vă veți așeza la masă pentru o discuție, întâlniri. Persoanele cu care vă veți întâlni vor să scape de situație, dar nu vor reuși.

Fecioară 

Și Fecioarele încep ziua muncind, însă după-masă își vor da seama că le lipsesc niște lucruri. Își dau seama că nu au tot ce le trebuie, fie o persoană, fie lucruri.

Balanţă 

Balanțele sunt concentrate pe muncă. După masă vor exista tensiuni și chiar certuri cu persoana iubita din cauza banilor sau a investițiilor neinspirate. Nativii sunt cu totul de altă părere și se ceartă cu partenerii

Scorpion 

O zi plină din punct de vedere administrativ pentru Scorpioni. Umblă cu niște acte, dar până la prânz rezolvă totul. Rămân, totuși, fără energie și nu mai vor să facă nimic. Mai mult, se întâmplă niște lucruri care nu sunt pe placul lor și evită să se mai întâlnească sau să vorbească cu anumite persoane. 

Săgetător 

Săgetătorii primesc vești bune, în special din zona financiară. Investițiile făcute dau roade. După-masă primesc, totuși niște vești nu tocmai bune. Este vorba de o întâlnire pe care nu și-o doresc neapărat. Aveți grijă și cu sănătatea, mai ales cei care umblați toată ziua, faceți drumuri.

Capricorn 

Capricornii sunt cu forțe noi de muncă, vor să facă multe lucruri. După masă s-ar putea să clacheze, deși au început ziua cu dreptul. Este vorba de niște plângeri și e posibil să facă și niște plăți. Aveți grijă ce spuneți, ca să nu regretați mai târziu.

Vărsător 

Nu aveți încredere în voi și asta este o problemă. Se vede în discuțiile cu ceilalți, iar după-masă veți întâmpina ore mai grele din punctul ăsta de vedere. Sunteți cam pierduți, nu vă găsiți, trebuie să vă concentrați pe situație.

Peşti 

Acești nativi și-au neglijat sănătatea în ultima vreme, iar după-masă e posibil să vă resimțiți. Aveți grijă pe unde mergeți și ce consumați.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg