Horoscop iulie 2023. În a doua lună de vară, e vremea marilor schimbări pentru toate zodiile horoscopului

Ne aflăm în a doua lună de vară, iar astrologul Click!, Lorina, are previziunile complete pentru această perioadă a anului. Planeta iubirii va retrograda în leu, ceea ce înseamnă că multe relații se vor transforma ori se vor încheia definitiv. Nu doar relațiile se vor schimba, ci și noi.

Horoscopul lunii iulie
Horoscopul lunii iulie

Berbec

Pentru ca această a doua lună de vară să vă fie benefică, veți avea nevoie de mult echilibru interior. Va trebui să deveniți mai optimiști și să regretați mai puțin neîmplinirile trecutului. Ce-a fost a fost, nu mai puteți repara nimic, iar acum trebuie să vă recuperați. Orice decizie impulsivă va fi nepotrivită și nu va face altceva decât vă va complica viața.

Dacă aveți treburi importante în această lună, bine-ar fi să le planificați în primul decan de iulie, când veți fi mai avantajați de aranjamentele astrale și veți putea atinge obiective la care deja ați lucrat. Mă refer la întâlniri de afaceri, lămuriri de relații, proiecte legate de profesie și creativitate.

Financiar, e o lună în care veți primi provocări. La prima vedere, s-ar putea să pară avantajoase. Doar că nu-i așa. Există factorul Necunoscut ce nu poate fi prevenit. Vor apărea unele circumstanțe nefavorabile pentru care veți fi complet nepregătiți și vor afecta situația monetară. Așadar, deși inima vă va îndemna la cheltuieli de vacanță, divertisment sau chiar încercări de speculații, abțineți-vă și păstrați-vă economiile!

Din punct de vedere al sănătății, vă sugerez să găsiți metode de întărirea sistemului imunitar, să păstrați o dietă sănătoasă și o condiție fizică bună.

Taur

Prima săptămână de iulie v-ar fi favorabilă diferitelor activități profesionale, veți fi capabili să acționați practic și eficient, veți găsi specialiștii cu care să vă consultați dacă apar probleme.

În relații însă, lucrurile se vor schimba, iar tensiunile vă vor da târcoale și bătăi de cap. Comunicarea va deveni dificilă, iar acest lucru se va datora contradicțiilor, iritării, revoltei, emoționalității crescute ori lipsei de logică în conversație. Există tendința de egoism, dar aceasta nu va calma divergențele, din contră. Dacă nu vreți s-ajungeți la separare, vă sfătuiesc să fiți diplomați, să ascultați și opiniile celeilalte părți implicate și să nu puneți paie pe foc. Oricum va fi dificil să se ajungă la un acord comun, pentru că toată lumea va lupta pentru interese personale și nimeni nu va dori să-i asculte pe ceilalți. Deci orice insistență de comunicare pe un asemenea fundal, va fi inutilă.

Financiar, veți consuma în principal bani pentru casă și familie, iar aceste cheltuieli vor crește. Vă sugerez să vă abțineți de la achizițiile costisitoare, mai ales electrocasnice sau mobilier, pentru că nu vă sunt favorabile. Ba mai mult, veți primi provocări neașteptate, iar banii pot fi necesari pentru nevoi urgente neplanificate.

Gemeni

Primele 20 de zile din luna iulie, veți avea Soarele cu activitate și dinamică într-o casă a banilor din cercul zodiacal. Veți căuta metode de a vă proteja finanțele și de a înmulți sumele din conturi. Poate veți avea nevoie de surse în plus de venit față de cele din trecut sau măcar să vă restrângeți cheltuielile strict la cele cu adevărat necesare. Nu vă aruncați să semnați acte legate de bani și care doar par în regulă, nu aveți încredere în propuneri și promisiuni fără să verificați și oamenii care le fac!

Retrogradarea planetei Venus de asemenea atrage atenția la resursele materiale, așa încât vă sfătuiesc să nu vă implicați în noi activități în ultima săptămână, ci mai curând să le faceți mai eficiente pe cele deja pornite.

Relațiile cu oamenii vor fi contradictorii și nu-s excluse conflicte de interese ori provocări din partea unor indivizi dubioși. În plus, undeva pe la mijlocul lunii, ar putea să apară tensiuni cu șefii sau cu colaboratorii, iar voi veți fi obligați să luați măsuri, multe dintre ele restrictive și să căutați să faceți compromisuri.

În situația în care aveți de dezbătut moșteniri sau partaj, nu inițiați acțiuni în acest sens după data de 22!

Rac

Aranjamentul astral al acestei perioade de jumătate a verii mă determină să vă invit la înțelepciune și prudență, în special în al doilea decan de iulie. Dacă primele 10 zile puteți acționa eficient și cu bune rezultate, apoi lucrurile se vor complica. De aceea, orice comunicare și acțiuni active ar trebui să fie planificate pentru prima parte a perioadei.

După 11, veți întâmpina dificultăți și opoziții din partea partenerilor sau a altor personaje importante, asta dacă nu cumva dușmani cunoscuți își vor reactiva duritatea, răzbunarea, ciuda și invidia și vă vor provoca.În acest context, lucrurile devin greu de controlat și aproape că veți simți cum pământul vă fuge de sub picioare.

Călătoriile nu vă sunt favorabile și nici relațiile cu cei din străinătate. Așadar, nu vă sfătuiesc să planificați nici măcar vacanțe dincolo de granițele țării.

Financiar, oricât ați încerca să rezolvați eventualele probleme, tot nu veți reuși pe deplin. Tot ce va sta în puterea voastră ar fi păstrarea atenției și vigilenței.

Medical, sunteți vulnerabili și vă sfătuiesc să nu neglijați semnalele corpului. În plus, luați măsuri de întărire a organismului,nu faceți excese cu nimic, evitați curentul și aerul condiționat, iar dacă faceți sport, nu recomand activitățile cu risc, ci unele moderate.

Leu

După mult timp de muncă și efort, probabil aveți nevoie de concediu și relaxare. Însă din păcate, situațiile care vor veni nu vă lasă momente de respiro. Și de plecați în vacanță, se va ivi ceva de făcut. Probabil că abia spre finalul perioadei se vor mai calma lucrurile pentru voi.

Atenție la starea de sănătate, pentru că atâta oboseală acumulată se va resimți pe corpul fizic! Schimbările bruște de presiune și de dispoziție nu sunt excluse. Acest avertisment este valabil mai ales pentru femeile din această zodie, care vor experimenta migrene, slăbiciune și somn agitat.

Profesional, nu este o lună cu mari reușite și nici favorabilă implicării în proiecte de anvergură. Iar dacă vreți să găsiți alt loc de muncă mai bun, nu iulie va fi luna potrivită. Deocamdată, păstrați-l pe ăsta la care sunteți! Nu înseamnă că nu trebuie să vă faceți planuri, să căutați informații, însă nimic din toate nu trebuie să fie făcut public.

Financiar, se pot ivi cheltuieli neluate-n calcul, așa că nu vă aruncați cu achizițiile. Poate în ultima săptămână să vă mai reveniți, însă doar cât să achitați o parte din datorii.

Fecioara

Este o lună în care veți petrece mai mult timp cu familia și cu cei dragi, veți comunica mult și veți dezbate diferite subiecte. Grijă însă la informații, pentru că unele trebuie verificate înainte de a le lua drept adevăr!

Între 5 -11 iulie, traversați cea mai reușită perioadă pentru găsirea unui nou loc de muncă și surse suplimentare de venit. Descoperiți tot felul de inovații de care să vă folosiți la înlăturarea obstacolelor din relațiile de afaceri.

În plus, în această perioadă pozitivă a lunii, partenerii și oamenii cu idei similare vor contribui activ la inițiativele și angajamentele voastre, oferindu-vă sfaturi competente.

A doua jumătate a lunii va fi marcată de predominarea aspectelor astrale nefavorabile și de un risc ridicat de erori, calcule greșite care pot duce la pierderi. De asemenea, orice formă de cooperare va fi însoțită de neînțelegeri reciproce, conflicte și dezacorduri. Pentru a sta departe de astfel de situații, ar fi o vacanță în această perioadă nefavorabilă lucrului poate cea mai optimă soluție.

Medical, vă veți simți bine dacă veți reuși să vă gestionați emoțiile. Drumețiile, ieșirile în natură, plimbările cu rolele, ciclismul și practicile spirituale vă vor fi utile.

Balanța

Și voi v-ați dori vacanță și relaxare, dar veți avea parte doar de muncă. Responsabilitățile cresc și e nevoie de multă implicare pentru a duce proiectele la capăt. Chiar și așa, trebuie să faceți la un fel să-i împăcați și pe cei de-acasă. Toate acestea vă vor crea disconfort și uneori lipsă de chef și motivație.

Prima parte a lunii vor veni rezultate bune, în special pe zona de acorduri când se pot încheia parteneriate promițătoare pe termen lung.

Începând cu al doilea decan de iulie însă, vin și provocările cu întorsături de situații, poate legate de ceva intrigi, dar nu numai. Va exista sentimentul că sunteți legat de mâini și picioare, că nu aveți libertate de decizii și desfășurare, că - multă presiune morală în jur. Nu va fi ușoară adaptarea la un astfel de mediu.

Financiar, pot veni cheltuieli pentru care a le face față unii dintre voi se vor afla în situația de a se împrumuta. Oricum, amânați marile achiziții dacă vă trec prin minte!

În familie, se pot ivi discuții în urma unor acuzații din partea rudelor, sau veți fi nevoiți să aveți grijă de cineva bolnav ori în vârstă.

Abia în ultima săptămână din lună astrele se aranjează mai în favoarea voastră pe cer, iar voi o să deveniți mai capabili de alegeri înțelepte.

Scorpion

A studia și aprofunda, a vă înscrie la cursuri superioare sau a vă pune la îndoială vechile credințe și a vă îndrepta spre altele, vor caracteriza luna iulie pentru voi. Călătoriile, unele în străinătate, nu vor lipsi nici ele ori măcar o întărire a relațiilor cu cineva de altă religie sau naționalitate.

Tensiuni, neînțelegeri și conflicte în relații pot apărea pe la mijlocul lunii și va trebui să vă gestionați bine reacțiile și răspunsurile la ele. Nu de alta dar puteți stârni personaje rele și puteți aduna în jur o mulțime de dușmani. Asta dacă nu cumva sunteți într-un proces, căci eposibilăși o acțiune în justiție. Doar calmul vă va aduce rezolvare și depășirea unor situații urâte fără repercusiuni.

Nici financiar nu stați foarte bine, deși la muncă veți depune multă energie. Recompensele concrete nu vor veni decât cel mult sub formă de bonusuri în urma unor proiecte de mult timp finalizate.

La capitolul sănătate, va trebui să întăriți corpul cu suplimente de fier sau alte vitamine lipsă din organism, în special dacă sunteți femei. Faceți sport în aer liber, care să implice un efort mediu și dacă se poate în echipă.

Afectiv și sentimental, nu prea vă va sta gândul la momente de romantism pentru că banii vor conta mai mult. La fel de mult vor conta și în relația de căsătorie atunci când se vor ivi certuri cu buzunarele goale.

Săgetător

Conflictele, stările de iritare, de revoltă și stresul pot contribui la deteriorarea stării de sănătate. Iar dacă sunteți femei, chiar vă recomand consultarea specialiștilor dacă organismul vă dă semnale că ceva ar fi în neregulă. Nu tratați cu indiferență, după ureche sau cu leacuri băbești, pentru că nu veți face altceva decât veți pierde timp prețios! De asemenea, luați-vă măsuri de precauție în relațiile intime și personale, mai ales dacă nu cunoașteți bine respectivul om, dacă este doar o cunoștință de pe net sau o persoană cunoscută vag într-o excursie în străinătate!

Relațiile, inclusiv cele profesionale, pot suferi și ele tulburări, în special la mijlocul lunii. De asemenea, există o mare probabilitate de iscare a problemelor financiare sau de dificultăți în sectorul de afaceri. Cel mai probabil, va trebui să plătiți amenzi, taxe, contribuții obligatorii și să returnați diferite tipuri de datorii. Unii dintre voi chiar ar putea fi implicați în litigii pentru o moștenire sau un partaj.

În mariaj, iulie este o lună care poate aduce dereglări profunde în zona psihologică a celor doi parteneri. Îi sfătuiesc pe aceștia să evite disputele pe teme de credințe, politici și oricare fel de teorii de viață.

Capricorn

Aranjamentele astrale de pe Axa Parteneriatelor or să vă pună în dificultate prin provocările care se pot ivi. Unele dintre ele chiar voi o să le creați prin comportament tiranic, prin îngâmfare și neținut cont de cuvintele sau dorințele celuilalt.

Financiar, vă sfătuiesc să aveți grijă la cumpărarea de lucruri scumpe, să vă socotiți bugetul și să nu vă asumați riscuri. Spun toate acestea deoarece puține șanse de a găsi acum noi surse de venit care să apară în completarea celor de acum. Mai curând partenerul poate beneficia de mai mulți bani în această lună.

Dacă aveți o afacere în asociere, relația cu asociatul va depinde decăldura și afectivitatea dintre voi. Acolo unde ele nu există, ci vă leagă strict doar banii, evoluția stagnează.

Medical, n-ar trebui să întâmpinați probleme majore. Aveți energie bună, imunitatea e la cote bune și ea. Singura problemă poate ar fi zona digestivă, dar o puteți ajuta prin dietă sau vizită la medicul de familie dacă se impune.

Recomand ca cel puțin spre final de lună să vă luați o mică vacanță, o mică pauză de la afacerile voastre. Va fi nevoie atunci de o recalibrare a echilibrului intern.

Vărsător

Mijlocul verii nu vă scutește de tot felul de situații de rezolvat, iar ele vin din diferite domenii de viață. Nu neapărat că sunt lucruri grave, dar se impune să le acordați timp și atenție, fie că vorbim de relații, fie de bani sau sănătate. Ca urmare, vă sugerez să amânați încheierea de contracte, de tranzacții ori semnarea documentelor importante. De asemenea, dacă planurile includeau cumpărarea sau vânzarea unei locuințe, atunci ar fi indicat să anulați.

Se vor ivi dușmănii și invidii la care cu greu veți face față, veți avea probleme cu transmiterea și asimilarea de informații ori cu promovarea și publicitatea ideilor.

Financiar, mijlocul lunii puteți fi afectați de ceva pierderi și cheltuieli mai mari decât câștigurile, iar de aceea se impune economisire.

În parteneriate pot veni și acolo neînțelegeri, iar pentru că voi o să fiți confuzi și nestăpâniți, nu prea veți face față cu brio celorlalți. Păstrați-vă autocontrolul și nu lăsați certurile să denatureze în ceva mai grav, dar nici nu-i lăsați pe alții să ia decizii pentru voi!

Iar profesional, vă așteaptă multă muncă de rutină, cu activități migăloase și plictisitoare.

Pești

În general voi vă faceți adesea iluzii. Exact aceste iluzii s-ar putea să vă pună piedici în luna iulie. Cu Saturn în semnul vostru, deveniți suspicioși în relații și nu mai poate fi vorba de vreo cooperare armonioasă.

Atâta timp cât Marte va mai sta în Leu, adică până pe data de 9 a lunii, casa muncii și a sănătății va fi activată. Posibil ca cineva cu putere să vă ofere recompense materiale în schimbul muncii voastre, dar va ajunge să vă controleze și să vă irite atât de tare încât să vă fie afectată sănătatea. Apropo de bani, luna nu se anunță prietenoasă cu acest sector al vieții voastre și va trebui să vă drămuiți resursele amânând achizițiile scumpe. Nu o să vă pice cadouri din cer, ci veți câștiga doar din muncă proprie și cu mult efort. Devine important să găsiți o utilizare pentru talentele voastre, să comunicați mai mult cu oameni noi și să vă activați creativitatea. Nu ar trebui să vă izolați de societate, dimpotrivă, să rămâneți în atenția publicului.

Când Marte va schimba semnul și va ajunge-n zodia opusă vouă, relațiile matrimoniale vor primi provocări, iar probabilitatea rupturii și divorțurilor scandaloase va crește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net