Horoscop lunar - horoscop august 2019: Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă

30 iulie 2019
article img
Horoscop august 2019: Berbecii trec printr-o perioadă bună, dinamică, plină de idei și planuri noiFoto: pixabay.com

Horoscopul lunar (horoscop august 2019) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii august 2019 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii august spune că nativii Berbec trec printr-o perioadă favorabilă, plină de dinamism, planuri și idei noi.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Berbec

Este o perioadă destul de dinamică și favorabilă, deoarece va fi plină de idei și planuri noi, iar voi o să fiți cuprinși de entuziasm și un val de putere. Acesta este un timp favorabil pentru a compensa pierderile trecute, pentru a reveni la problemele de altădată și a le căuta soluții.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

În prima jumătate din august veți fi norocoși , veți deveni mai populari, de succes, astfel încât să vă puteți  bucura de viață și de poziția voastră. Acest lucru poate provoca nemulțumiri din partea prietenilor și colegilor mai puțin prosperi. Prin urmare, e doar un pas până la confruntarea cu invidii,bârfe, iar unele chiar pot submina autoritatea și pot influența rezultatele muncii.

După  14 august trebuie să deveniți mai atenți , să nu grăbiți lucrurile, să vă restrângeți impulsivitatea emoțională pentru că dorința de a vă afirma crește exagerat, iar mândria excesivă poate anula eforturile și complica relațiile cu persoanele în vârstă sau cu funcție. Chiar și așa, vor apărea perspective de afaceri, noi propuneri și proiecte care promit un bun profit. Odată cu apariția noutăților veți pierde interesul pentru afacerile vechi, ceea ce amenință o relație formată de multă vreme.

Viața activă din jur poate să plictisească și să enerveze, dar nu pot spune că nu-i o perioadă bună pentru o vacanță de familie, pentru construirea unei locuințe, pentru activarea  abordării creative care vă ajuta să transformați spațiul din jur. Tensiunile în relațiile cu oamenii apropiați și cu partenerii pot aduce haos și agitație toată luna.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Multe situații pe care le veți trece prin emoții și experiență personală vă pun în situația să nu puteți vedea imaginea obiectivă a ceea ce se întâmplă, căci veți fi prea ocupați să vă lăudați cu meritele voastre.

În a doua jumătate a lunii, comunicarea și călătoriile nu vor aduce satisfacția morală dorită, deoarece va trebui să vă supuneți dispozițiilor altora sau veți fi prea încăpățânați să nu le faceți pe plac, iar aceștia vor acționa independent. Situația poate fi complicată de faptul că vă bazați prea mult pe cunoștințe ocazionale sau pe informații obținute, care vor fi în mod evident false.

Uîn ultimele 10 zile din lună, starea se ameliorează, energiile vă fac să vă simțiți mai confortabili, stima de sine va crește, vin și reușite în carieră și,de asemenea,veți încerca într-un nou domeniu, cu alt tip de activitate.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Gemeni

Veți simți un interes sporit față de comunicare, călătorii, întâlniri cu potențiali parteneri care vă vor ajuta să vă realizați potențialul profesional. Veți fi activi în special între 4 și 14 august, când se pot ivi perspective bune pentru carieră și veți intui în ce direcție să luați măsuri pentru a nu pierde ocazia.

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Plenitudinea energetică, percepția emoțională deschisă, optimismul, intelectul activ și mobil vor ajuta la orientarea spre noi direcții și la participarea la proiecte de succes. În același timp, veți utiliza vechile legături, mergând spre schimbare și deschizând perspective pentru dezvoltarea ulterioară. Această perioadă poate fi de succes pentru aceia care nu se vor teme să-și asume riscuri, să comunice cu prietenii, să vorbească despre planurile lor și să caute ajutoare.

După 21 ale lunii, pot exista mișcări neașteptate, călătorii, noroc în cazuri dificile, atunci când, în situații neașteptate veți fi ajutați astral la depășirea problemelor majore. Unele transformări pot apărea în relațiile de dragoste, deoarece veți fi deschiși pentru tot ce este nou și interesant, veți dori noi senzații și noi impresii.

Este momentul potrivit pentru a vă crea propria echipă, un grup de oameni cu aceeași logică și cu interese comune, care își pot susține și dezvolta ideile. Cu toate acestea, ar trebui să nu exagerați în ambiții, egoism, autoritarism.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Rac

 Energiile de foc ale lunii august nu vor fi percepute de voi prea confortabil. Este posibil să existe relații dificile cu partenerii, tensiuni care, uneori, vor duce la certuri și reproșuri. Din punct de vedere financiar, unii vor fi norocoși deoarece  obțin un loc de muncă mai bine remunerat sau se angajează în proiecte sociale interesante. Cu toate acestea, dorința de a controla pe deplin situația și de a dicta condițiile poate provoca rezistența altora sau chiar rupturi de legături.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În același timp, influența voastră asupra celorlalți, în special asupra colegilor, va fi mare, astfel încât veți putea să urmați propriile țeluri stabilite pe termen scurt, fie în mod directe, fie treptat, rămânând în umbră. Întâlnirile, negocierile, comunicările pot aduce atât beneficii materiale, cât și satisfacție morală, cel puțin în prima jumătate a lunii.

Dacă sunteți leneși,va fi dificil să vă concentrați asupra lucrurilor principale și atunci, timp și efort vor fi irosite. Practicabilitatea și raționalismul vor ajuta să faceți față slăbiciunilor proprii, iar proiectele de succes și ofertele de locuri de muncă care pot apărea aduc profit.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Leu

Potențialul intim și creativ este activat și el poate schimba nu numai viața personală, ci și statutul social. Veți fi ambițioși, cu dorință de a fi vizibili, de a face lucrurile doar cum vreți voi.

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Orice aventuri și acțiuni sunt susținute de alții și, datorită acestui fapt , aveți ocazia să vă confirmați autoritatea, să vă îmbunătățiți viața. Cu toate acestea, în același timp, unii sunt neglijenți, exagerat de încrezători, bazându-se pe noroc, iar astfel de acțiuni se pot întoarce împotriva lor. Obiectivele înalte vă vor distrage de la afacerile începute și de la îndatoririle de zi cu zi, amenințînd cu complicații în relațiile cu șefii, cu angajatorii. Acțiunile ilegale pot atrage cheltuieli, investiții nereușite și cheltuială mare. Grijă la oamenii din jur care propun acțiuni fără sens, proiecte dubioase, promit ceva fără acoperire, dar , de fapt, toate acestea aduc probleme și pierderi.

După  21, veți avea ocazia de a restabili legături pierdute, de a neutraliza conflictele, de a înmuia tensiunea în relații, deci sfârșitul lunii august este un moment potrivit pentru întâlniri.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Fecioară

Instabilitatea energiei astrale vă îndreaptă mai mult spre odihnă decât spre muncă viguroasă. August nu este perioada cea mai potrivită pentru manifestarea de inițiative, ambiții, ci este mai potrivită pentru finalizarea cazurilor inițiale. Cu toate acestea, energiile de foc fierbinți vor stimula activitatea creativă și profesională, veți avea obligații sporite, veți încerca să mișcați munții din loc. Dar astfel riscați să atingeți o defalcare emoțională.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este mai bine să amânați problemele importante și responsabile până la sfârșitul lunii, când energia devine mai stabilizată și vă veți simți mai încrezători. În general, în prima și a doua decadă va fi dificil și tot ceea ce facețiva necesita mult efort. Nu vă sfătuiesc să forțați situația. În schimb, mergeți în vacanțe, socializați într-un cerc apropiat de cei dragi, căci ei vă ajută să vă simțiți în siguranță și asigură nevoile. Evenimentele pline de bucurie pot apărea doar în familie, se pot realiza visurile vechi cu sprijinul rudelor.

În ultimele 10 zile din lună, puteți obține o ofertă de muncă neașteptată din străinătate sau pentru a schimba viața personală. În plus, vă puteți implica facil în noi idei, proiecte, iar unele chiar pot schimba radical destinul și direcția.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Balanță

În prima parte a lunii puteți exprima cu succes ideile într-un proiect colectiv, în activități educaționale sau științifice, lucru care oferă o imagine bună la locul de muncă și care poate deschide perspective bune. Astfel, activitățile sociale, pun bazele succesului viitor, mai ales că orice planificare și negociere poate deveni promițătoare.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este un moment bun pentru a vă deplasa la un alt loc de muncă mai profitabil, pentru a găsi noi parteneri, angajați, pentru a semna contracte, pentru a organiza negocieri și întâlniri. Adevărat, trebuie să fiți foarte atenți la detalii, să elaborați opțiuni posibile, ținând seama de toate nuanțele. Contrar, se pierde cu ușurință ceva important care va aduce mai târziu rezultate negative.

În relațiile cu apropiații și rudele pot fi multe dificultăți, în special cu reprezentanții generației mai în vârstă. Cerințele crescute din partea celor dragi pot înăbuși entuziasmul și numai dispoziția romantică vă ajuta să deveniți mai atractivi, mai sexy, să vă implicați și să găsiți surse de inspirație și bucurie.

După  15 încolo încetinește energia, va fi mai calm, dar numai până la 21, căci evenimente neașteptate pot schimba rutina. Veți vedea fețele adevărate ale celor apropiați și, eventual, doar partenerii ajută la rezolvarea câtorva probleme vechi.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Scorpion

Starea de spirit, eventual sănătatea, nu reprezintă puncte forte. În schimb, la nivel profesional sau social, aceasta este o perioadă foarte bună. Munca va începe sa dea rezultate bune și veți avea multe oportunitati. Principalul lucru este să fiți întreprinzători, să vă folosiți conexiunile, farmecul și intuiția și să nu așteptați ca norocul să bată la ușă.

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

 Este o lună bună pentru a consolida afaceri personale, legături cu cooperare fructuoasă și de a vă crește veniturile. În plus, unii pot manifesta talent antreprenorial, desfășurând operațiuni de succes, realizând achiziții majore, în special în prima jumătate a lunii. Alții vor avea o mare influență în activitățile profesionale sau sociale care pot aduce bani. Cu toate acestea, fiecare succes are un dezavantaj, astfel încât, între parteneri, pot apărea dușmani invidioși, rivali sau lideri prea activi, care vor căuta în orice mod să vă submineze autoritatea. Acest lucru nu vă împiedică munca eficientă deoarece aveți în jur destui oameni valoroși, asistenți, parteneri fiabili, iar împreună cu ei vine succesul comun.

În ceea ce privește viața personală, ea poate fi instabilă, plină de excitare, confuzie, izbucniri emoționale.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Săgetător

Popularitatea va crește, la fel și dorința de a călători, de a vă face noi cunoștințe. Așadar, numărul de suporteri va crește.  

Activitățile publice, performanțele vor fi înalte și vor întări stima de sine. De aceea, măcar între 4 și 14 august, va trebui să fiți foarte activi, să acceptați ieșirile, să călătoriți, să discutați despre planurile voastre. Cu fiecare zi veți simți o creștere a energiei vitale, a dorinței de a vă pregăti pentru acțiune, a mobilității, precum și o dorință pentru sport și aventură. Vă veți simți pregătiți de luptă pentru o poziție de încredere în viață, pentru stabilitatea situației financiare, iar toată activitatea și presiunea din luna aceasta vă ajută să vă atingeți obiectivele.

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Acesta este un moment bun pentru călătorii de afaceri sau turistice în străinătate, pentru mutare și fortificare de noi legături creative cu colegii străini. Există o mare probabilitate ca unii să-și găsească locuință, partener, faimă și succes. Apropo, sprijinul oamenilor apropiați, al rudelor, oportunitatea de a împărtăși cu cineva gândurile, ideile, toate vor avea o mare importanță.

Este, de asemenea, o perioadă bună pentru dezvoltarea potențialului intelectual, prin urmare orice activitate educațională, științifică va fi în timp util și chiar vă ajută să obțineți popularitate și recunoaștere.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Capricorn

Mulți se vor simți lipsiți de putere, pot apărea schimbări semnificative în viața și relațiile cu partenerii. Astfel, perioada de la 4 la 14 august poate fi dinamică, unii pot atinge o anumită limită, urmată de nevoia de schimbare, cel mai probabil spirituală, de conștiință, de idei și ideologie, de obiceiuri. Se pot transforma vechile legături, veți face bilanț al drumului de până acum, veți aduce în prim-plan necesitatea de a rezolva probleme legate de propriile greșeli sau de un comportament incorect.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Conflictele mici, problemele materiale pot perturba echilibrul emoțional, iar voi o să vă străduiți să vă protejați fără tact și diplomație, recurgând la orice mijloace. Nu se poate spune că aceasta este o perioadă nereușită căci, din multe puncte de vedere, veți fi norocoși. Prin urmare, veți reuși să rezolvați problemele cu pierderi minime. Datorită potențialului intelectual ridicat, veți ocoli acțiunile stupide, veți obține succes în orice activitate științifică și educațională.

Material, achiziționarea de moșteniri sau bunuri obținute din partaj, din restituirea de datorii vechi, toate pot contribui la consolidarea bazei.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Vărsător

August este o perioadă mai relaxată și mai stabilă, când se pot sorta greșelile și se pot lua decizii în cunoștință de cauză. În prima jumătate a lunii vă așteaptă o viață activă, plină de evenimente și întâlniri.

Partenerii vă vor împinge și ei să vă schimbați, să accesați noi înălțimi, corespunzătoare talentelor și capabilităților voastre. Cooperarea reușită și noii parteneri pot deschide perspective mai largi de autorealizare, oferindu-vă o viață complet diferită. Acest lucru va permite despărțirea fără regrete de legături vechi sau încercarea valorificării talentelor într-un domeniu nou.

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Relațiile de dragoste se pot dezvolta, aceasta fiind o lună favorabilă pentru nunți și angajări parafate, când ideile și obiectivele comune pot deveni o bază de legătură fiabilă. Adevărat e, costurile vor crește, veți fi obligați să le faceți, astfel încât, încercările de a trăi pe picior mare cum vă doriți, vor eșua. În același timp, este posibil să vină scadențe la plată, să fiți nevoiți să achitați datorii, să oferiți asistență unei persoane, să soluționați conflicte, contradicții și, eventual, unele probleme juridice.

Horoscop lunar - horoscop august 2019, zodia Pești

Este o perioadă dificilă, atât pentru sănătate, cât și pentru manifestarea abilităților în afaceri. Cu toate acestea, în prima jumătate a lunii, anumite circumstanțe vă vor ajuta să demonstrați profesionalismul, iar șefii și conducerea vor aprecia, putând chiar să vă ofere o nouă o poziție socială mai înaltă. Va trebui însă arsă o karma negativă pe zona serviciului și pe capacitatea de a-i organiza pe cei din jur pentru a rezolva probleme presante.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Acesta este un moment favorabil pentru semnarea unor contracte importante, pentru începerea unei noi activități, pentru întâlniri de afaceri și personale. Pentru că până pe 14 august va fi greu să vă exprimați, probabil mulți dintre voi pot adopta o atitudine defensivă, de așteptare, căci nu vă grăbiți la decizii, ci doar studiați și priviți în ce direcție se va muta echilibrul. Nu e neapărat o atitudine benefică, deoarece va duce la agitație și inconsecvență în comportament. Va trebui să restrângeți aceste impulsuri, să încercați să vă mobilizați pentru a duce afacerile la îndeplinire. Altfel, mai târziu, veți consuma efort pentru nimic, fără să obțineți rezultatele pe care le așteaptați.

Portofelul va fi când plin, când gol, relațiile cu ceilalți ar putea deveni complicate, iar voi puteți fi aruncați într-un con de umbră. În acest caz, vă sugerez să apelați la poziția voastră, să folosiți influența și autoritatea pe care o aveți pentru a soluționa problemele.