Horoscop lunar – horoscop februarie 2020: Gemenii trec prin cea mai bună perioadă a anului

30 ianuarie 2020
În luna februarie, berbecii se pot îndrăgosti iremediabil  jpeg
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Horoscopul lunar - horoscop februarie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii februarie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și în dragoste. Horoscopul lunii februarie spune că nativii din Gemeni trăiesc acum cele mai bune momente din întregul an și ar trebui să profite din plin de acest lucru.

image
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Berbec

Un nivel ridicat de energie astrală va contribui la viața activă și la entuziasmul acestor nativi, iar afacerile și productivitatea creativă ar putea da roade cel puțin în prima parte a perioadei. Comunicarea activă, studiul noilor modalități și perspective pentru dezvoltare vă va permite să vă consolidați starea materială și să vă puneți în practică ideile.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Berbecii vor fi receptivi la tot ce se întâmplă nou, iar asta îi va ajuta să vadă lucrurile ascunse, pe care nu le-au observat până acum, să recunoască posibile oportunități în știință, educație, afaceri, să creeze și să dezvolte noi direcții. Instinctul îi va conduce către suces nu numai în ceea ce privește finanțele. Ei vor obține faimă și aprecierea celor din jur  prin descoperirilepe care le fac, prin ideile inovative pe care le au. Autoritatea, pe de-o parte, dar și optimismul lor debordant vor atrage noi parteneri, cu care în viitor pot colabora sau chiar deveni prieteni.

Pe plan sentimental, berbecii au parte de schimbări majore, iar unii se pot îndrăgosti. Nativii își caută, în această perioadă, sufletul pereche, un partener de viață stabil.

Însă, după 24 februarie energia lor va scădea brusc, iar intrigile și conflictele le pot provoca probleme. Berbecii ar trebui să nu își asume acțiuni riscante în această perioadă, să nu ofere sau să împrumute bani. De asemenea, relația cu șefii poate fi în defavoarea lor.

21 mai 21 iunie jpeg
Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Taur

Taurii vor încerca să facă o schimbare majoră în viața lor pe toate planurile, dar mai ales în ceea ce privește cariera și dragostea. Vor fi activi, deschiși către nou și provocări.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Interesul material îi va împinge pe nativi din Taur către acțiuni active și decisive. Pentru că-și vor schimba flexibil tactica, ei și-ar putea crește considerabil veniturile. Mulți vor lega relații de afaceri promițătoare, își vor implementa cu succes ideile și pot porni proiecte interesante. Vor prinde curaj și vor privi cu mai multă  îndrăzneală spre viitor. Rămân, totuși, sensibile și în discuție taxele, ratele, impozitele, pe care ar trebui să le achite dacă-și doresc liniște în această lună.

Pe plan personal, Taurii vor simți nevoia unei evadări și vor încerca să se distreze cât mai mult alături de prieteni. Ei sunt în căutare de nou, vor să iasă din banal și cotidian și, dacă vor putea, își vor schimba partenerii. Nativii acestei zodii nu vor mai accepta o relație șubredă, iar comportamentul lor de acum ar putea pune pe jar și compromite relația cu soțul, soția, iubitul sau iubita. După data de 15 se mai liniștes puțin apele și taurii vor încerca să ajungă la un compromis în relația cu partenerul. Mulți dintre ei își vor găsi sufletul pereche, îndrăgostindu-se iremediabil.

În cea de-a doua parte a lunii, Taurii ar putea să ia parte la rezolvarea problemelor unor persoane apropiate: rude, prieteni, cunoștințe. De asemenea, tot acum pot apărea anumite probleme financiare neașteptate într-o călătorie sau în relația cu persoane străine.

După data de 25 februarie, pot apărea dezacorduri cu șefii, cu oamenii influenți, nativii fiind obligați să ia măsuri, să-și schimbe nu numai planurile, dar și să adopte un nou model de comportament. Nu e exclus ca unii, după aceste tensiuni, să dorească începerea unei noi activități, eventual cu schimbarea locului de muncă sau de clarificare a unor relații sentimentale.

image
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Gemeni

Pentru Gemeni, luna februarie este una dintre cele mai interesante și favorabile perioade ale anului. Sunt activate potențialul energetic și intelectual, dorința de libertate, de diversitate, de a extinde granițele cunoașterii de sine. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru câștigarea unei noi experiențe spirituale, pentru învățarea limbilor străine, pentru comunicarea cu oameni cu gândire similară, pentru călătorii. Gemenii vor fi plini de vitalitate și creativitate, astfel încât pot face orice își pun în cap. De aceea, trebuie să comunice mult, să participe la dispute, seminarii, să plece la drum, să-și extindă cercul de cunoscuți și, astfel,să pună bazele succesului material și profesional viitor.

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Unii nativi pot primi o moștenire, alții se pot căsători, alții pot încheia parteneriate profitabile. Toate aceste schimbări deschid noi oportunități pentru o viață prosperă. Cu toate acestea, Gemenii trebuie să se țină cont de faptul că relațiile sentimentale trecute pot complica viața, pot crea obstacole și probleme. Prin urmare, nativii trebuie să încheie mai întâi vechea relație, să pună la punct toate lucrurile pașnic și abia apoi să înceapă alta nouă.

Financiar, la fel, dacă au avut credite, ar trebui să le încheie pe acelea dacă doresc altele. Ei sunt sfătuiți să își achite taxele și impozitele dacă vor să nu aibă probleme mai târziu.

După 24 februarie, lipsa de atenție la îndeplinirea îndatoririlor profesionale și neglijența pot duce la complicații la locul de muncă sau pot provoca pierderi materiale.

image
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Rac

Aglomerația planetară din semnul opus nu e favorabilă pentru natura sensibilă a nativilor, iar ei vor obosi mai repede, vor  avea nevoie de odihnă și de un mediu confortabil. Începutul lunii februarie se va dovedi a fi foarte dinamic și haotic și va aduce schimbări în viața Racilor. Ei își pot schimba radical prioritățile, dar și anumite puncte de vedere. Acest lucru poate afecta componenta financiară a relațiilor cu partenerii, cu colaboratorii, cu asociații.

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În perioadele 5 - 9 februarie și 15-20 februarie 2020, mulți dintre nativi se vor simți încrezători, vor dicta condițiile, vor aduna oameni noi în jurul lor. Ar trebui să utilizeze la maximum acest timp în beneficiul lor, să discute problemele importante, să obțină sprijin, să încheie un acord, să ramburseze datoriile.

În restul perioadelor, pot apărea dificultăți din cauza greșelilor mai vechi sau a unei poziții excesiv de rigide. De aceea, trebuie să fie mai atenți la acțiunile acelora care nu îi înțeleg, precum și la comportamentul lor, să nu ia decizii sub influența emoțiilor, deoarece riscă să-și submineze autoritatea și să piardă încrederea celorlalți. Chiar și așa, mulți își pot demonstra oratoria, căci au capacitatea de a capta atenția publicului. Așadar, procesele educative sau de predare pot aduce succes, inclusiv dacă sunt studenți. În plus, se pot ivi călătorii neașteptate și care pot oferi o experiență de neuitat.

După 27 ale lunii, ei trebuie să fie mai restrânși în activități, deoarece situația se poate schimba radical și le poate perturba planurile. De asemenea, la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie sunt posibile călătorii neașteptate, propuneri de lucrări noi care merită luate în considerare.

Fecioară:  23 august 22 septembrie jpeg
Zodia Fecioară: 23 august - 22 septembrie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Leu

Interesul pentru activitățile sociale va crește, vor apărea noi parteneri și noi surse de venituri, ceea ce va permite acestor nativi să aibă încredere în ei, să se simtă capabili de a-și asuma sarcini și obiective globale. Mulți pot fi susținători ai justiției, ai relațiilor private și corecte, atât în ​​viața personală, cât și la locul de muncă, ceea ce va atrage noi susținători.

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Până pe 19 ale lunii, Leii beneficiază de oportunități pentru extinderea parteneriatelor, de o cooperare de succes și de creșterea potențialului financiar. Le vor fi create condiții favorabile pentru activitate cu direcții noi în afaceri și în zona de creativitate. Pentru asta, nativii vor trebui să comunice mult, să călătorească, să negocieze, să participe la interviuri, dar să-și restrângă dorința de putere și influență căci, dacă și-o manifestă, ar putea obține exact contrariul.

În ultima parte a perioadei, energiile se modifică, implicit situațiile se schimbă. O serie de probleme asociate colaborărilor din trecut se ivesc odată cu ieșirea la suprafață a greșelilor și pozițiilor incorecte pe care le-au adoptat. În acele momente, vor apărea conflicte majore cu ceilalți, iar ei ar trebui să se aștepte la intrigi, lovituri pe la spate, dușmănii pe care le-au provocat în timp.                                Relațiile de la locul de muncă și cele cu autoritățile se pot complica, cele din familie de asemenea, așa încât e nevoie de multă înțelepciune pentru a traversa cu bine toate astea.

image
Zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Fecioară

Începutul lunii nu aduce prea multă energie și vitalitate nativilor, iar ei se pot trezi în mijlocul unor situații neconvenabile. Abia în a doua parte a lunii fecioarele vor fi mai dinamice, mai active, cu inițiativă și vor avea ocazia să se afirme.

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Fecioarele vor fi destul de sensibile la boli, astfel încât se impune o atenție în plus, o îngrijire responsabilă, cu hrană suficientă și odihnă.  Le este recomandat un ritm de viață mai calm, mai relaxant.

Cu precădere în prima săptămână din februarie, fecioarele ar trebui să își pună lucrurile la punct în relația cu familia. Afectiv, se dorește intens o schimbare, dar familia nu e pregătită pentru asta și refuză. Mai mult, în acele cupluri care sunt împreună de mult timp, Fecioara își va stresa partenerul cu plângeri despre imperfecțiunea acestei lumi, despre nedreptățile oamenilor, fără să își dea seama că celălalt nu asta așteaptă să audă.

A doua parte a lunii e mai dinamică și benefică în special pentru acțiune colectivă, pentru orice tip de cooperare, pentru semnarea de acorduri, abordarea de probleme complexe în parteneriatele de afaceri și relații personale. Mulți vor avea ocazia să ajungă la un public mai larg cu ideile și planurile lor, ceea ce îi va ajuta să împingă limitele oportunităților profesionale sau creative, să întâlnească oameni interesanți și extraordinari. Există, totuși, o atenționare, deoarece unii parteneri pot avea două fețe. În acest caz, nativii trebuie să se bazeze doar pe ei înșiși pentru finalizarea unor proiecte.

image
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Balanță

În luna februarie, nativii acestei zodii beneficiază de protecție astrală pe mai multe planuri, motiv pentru care recomandat este să aibă o atitudine și un comportament proactiv, deschis. Această perioadă le poate determina traseul pentru următorii câțiva ani, deci trebuie să fie mai decisivi, să nu se teamă de responsabilitate și de schimbare.

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nativii vor reuși în activități sociale și profesionale, își vor putea consolida situația financiară și asta nu numai prin creșterea salariilor, ci și datorită conexiunilor de succes sau chiar a jocurilor de noroc la loteria vieții. Această perioadă le poate determina traseul pentru următorii câțiva ani. Schimbări pot apărea și în plan afectiv, unii nativi putând întâlni o nouă iubire. Ei vor crea, astfel, relații pe termen lung și de durată.

Talentele artistice vor ajuta la atingerea de obiective, se va forma impresia potrivită se va câștiga aprecierea celorlalți, mai ales pentru persoanele cu funcții. Dacă veți aspir la proiecte ambițioase, veți fi susținuți de cei din jur. Oamenii vor participa la planurile voastre și vă vor oferi sprijin inclusiv material.

Grijă însă la ultimele zile din lună când vor crește responsabilitățile, veți fi obligați să participați la competiții, veți avea rivali, iar toate astea vă vor obosi! Oricum, recomandat este să dați mai multă atenție și să vă concentrați pe lucrurile care se dezvoltă cu succes, și să le lăsați deoparte pe cele care se blochează sau care nu au sorți de izbândă.

Simpatici vor fi adolescenții care vor idealiza personaje de basm ori se vor îndrăgosti de o vedetă.

image
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Scorpion

Scorpionii vor fi plini de energie pe toate planurile, atât în carieră, cât și în viața personală. Vor fi perseverenți, vor avea mai mult curaj, se vor implica activ în numeroase domenii. Însă, unii nativi, ar putea să se confrunte cu anumite probleme de sănătate.

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Abilitățile de organizare devin activate, astfel încât nu prea vor fi sarcini imposibile pentru Scorpioni. Vor manifesta perseverență, curaj, vor putea învinge concurenții și rivalii, asta fără emoții și sentimente inutile. În certuri și dispute vor putea să „închidă” pe oricine, să obțină informațiile necesare și să-și convingă adversarii să se retragă. Chiar și așa, nativii vor simți nevoia să-i protejeze pe cei din jur, să îi ajute pe cei slabi, deși în comunicare pot apărea reci și detașați, puțin aroganti, inaccesibili și mândri. Nici vorbă! Ei sunt sfătuiți să pună mai multă bază pe intuiție, căci intuiția îi va ghida și va deschide calea acțiunilor din luna martie.

Ultima săptămână din lună va avea, însă, și aspecte astrale opozante, astfel încât, dacă vor greși, vor dărâma tot ce au construit în trecutul apropiat. În acele zile, este bine să se angajeze în refacerea legăturilor rupte sau uitate, să aplice învățăturile din greșelile de altădată și să deblocheze relații care le-ar putea fi utile.

Medical, Scorpionii ar putea suferi de depresie, anxietate, trsitețe sau ar putea trece prin momente de nostalgie. De asemenea, nativilor le este recomandat să-și îngrijească la medic dantura sau sistemul osteo-muscular.

image
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Săgetător 

Nu va fi o lună calmă dar, pentru că nativii din Săgetător au un nivel ridicat de vitalitate, asta va contribui la manifestarea dinamică în sfera profesională și publică și va crește rezistența la sarcini grele, fără a compromite sănătatea.

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Potențialul intelectual va crește, la fel și puterea de adaptare, de receptivitate, astfel încât dorința de noutate și schimbarea vor deveni un fel de nevoi spirituale. Energiile îi vor ajuta să își folosească bagajul intelectual, să obțină succes în activitățile educaționale, didactice sau științifice.

În schimb, erorile, neînțelegerea, inflexibilitatea în idei, speranțele nejustificate, pot aduce deziluzie în relațiile romantice. Atunci, va trebui să se acorde mai multă atenție responsabilităților familiale, treburilor de acasă, precum și consolidării legăturilor și relațiilor mai vechi.

Este posibil să fie nevoie să se cheltuiască bani și efort pentru a îngriji rude bolnave, pentru a rezolva anumite probleme cu copiii sau anumite tensiuni sentimentale ale acestora. În același timp, nativii înșiși vor trebui să-și restabilească puterea, să-și îmbunătățească sănătatea și să își dozeze efortul.

Pentru antreprenori, cele mai mari probleme pot veni din sfera comerțului. Încercați, așadar, să puneți lucrurile în ordine, mai ales că o să se semneze noi contracte sau se vor concedia angajați.

Dacă angajații intenționează să vizeze o funcție, poate ar trebui să lucreze mai mult la discursul de susținere a cauzei lor, mai ales că orice poziție de conducere implică vorbirea în public. Este posibil să fie nevoiți să-și monitorizeze dicția, să scape de ticurile verbale sau să învețe să vorbească mai clar și distinct.

image
Zodia Vărsător: 20 ianuarie - 18 februarie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Capricorn 

În luna februarie, Capricornii vor culege roadele eforturilor depuse și a planurilor gândite în trecut. Ei pot avea succes în afaceri, dar  și pe plan personal. Pe nativii acestei zodii îi așteaptă lucruri bune și plăcute, dar unii pot fi nemulțumiți de ei înșiși și pot întâmpina probleme.

Horoscop lunar Capriocrn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Capricornii vor  avea succes în afaceri, pot găsi noi modalități de a-și crește profiturile și, de asemenea, pot să manipuleze cu pricepere conștiința altora pentru a reuși în carieră. În același timp, nativii vor putea îmbina cu succes profesia cu divertismentul, astfel că unii dintre ei, singuri, ar putea să-și găsească acum un partener de viață. Ba chiar este posibil ca la mijlocul lunii Capricornii să-și schimbe total viața personală.

Însă, în ciuda succeselor în carieră și finanțe din prima săptămână, ei pot fi nemulțumiți de ei sau de mediul lor, pot fi chinuiți de îndoieli și temeri care ar putea reprezenta o frână  în progres.

Între 9-14 februarie, nativii  ar trebui să fie atenți la zona financiară, căci banii pot fi cheltuiți ineficient. Tot în această perioadă, ei ar putea avea de rezolvat  litigii costisitoare cu partenerii. În plus, relațiile sentimentale aduc nemulțumiri și de aceea nu merită să înceapă nicio legătură amoroasă.

Până la final de lună, nativii acestei zodii vor avea nevoie de sfaturi și sprijin din partea celor dragi, a partenerilor de încredere și sponsorilor. Ei vor fi nevoiți  să-și apere poziția și autoritatea, să-și apere planurile și realizările.

image
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Vărsător

Nativii vor fi gata să se conecteze la noi direcții, proiecte, să propună și să pună în aplicare idei interesante. Aceste planuri și angajamente pot fi foarte importante, iar dorința de a se arăta publicului, de a simți gustul puterii va putea face din Vărsător un adevărat antreprenor.

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vărsătorii vor fi convingători pentru șefii ori sponsorii lor, astfel încât pot primi sprijinul financiar necesar pentru a-și crește veniturile. În același timp, ei trebuie să-și restrângă dorințele, deoarece costurile pot provoca tensiuni și plângeri din partea prietenilor și rudelor.

Între 9 și 14 februarie, situația se modifică, iar ei nu vor mai fi așa de susținuți. Problemele financiare pot deveni urgente și-i pot coborî pe nativi de la cer la pământ, stringentă fiind nevoia de a finaliza treburi și angajamente din trecut. Comunicarea cu ceilalți este și ea greoaie, așa încât vor fi dezamăgiți de oameni. Lucrurile se vor restabili după 15 încolo, iar ei se vor putea baza atunci pe prieteni.

Finalul de lună va veni iarăși cu ceva probleme de rezolvat, căci li se poate zdruncina autoritatea și vor fi persoane care se vor îndoi de competența și corectitudinea lor. Prin urmare, în perioada 25 - 29 februarie, nativii trebuie să își controleze acțiunile și să monitorizeze reacția și opiniile partenerilor. În caz contrar, pot intra în conflict, fie cu legea, fie cu membrii familiei.

Tinerii vor avea divergențe de opinii cu părinții și vor fi obligați să renunțe la atitudinea de atotștiutori pe picioarele lor atâta timp cât sunt abonați la buzunarul părinților.

image
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Horoscop lunar – horoscop luna februarie 2020, zodia Pești

Se întrevăd ceva probleme la orizont pentru nativii din zodia Peștilor, mai ales din punct de vedere financiar, dar ei vor trece și prin anumite probleme de sănătate. Abia în a treia decadă a lunii, Peștii vor reveni pe linia de plutire.

Horoscop lunar Pești:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Aceștia nu vor fi într-o formă maximă pentru că se vor simți vlăguiți, obosiți sau chiar bolnavi. Așadar, ar trebui să acorde mai multă atenție planurilor individuale și sănătății lor. Se pare ca succesul va veni doar pentru acele proiecte în care au de rezolvat sarcini grele, pe termen lung. O serie de probleme vechi se vor reactualiza, vor avea de restituit datorii, relațiile vor fi neclare și, dacă alții nu le dau banii la timp, nativii pot fi afectați în mod negativ în zona finanțelor.

Din punct de vedere al carierei, cerințele și sarcinile pe care le vor primi de la șefi pot constitui o problemă. Peștii sunt sfătuiți să caute sprijin, ajutor concret, astfel încât să poate răspunde cerințelor și task-urilor corespunzător și la timp. Dacă nativii au un nou loc de muncă, recomandat este să-și echilibreze relațiile cu noii colegi și să-și urmărească subalternii în caz că au vreo funcție.

Abia în a treia decadă a lunii, potențialul energetic va crește, ei vor fi mai încrezători și mai decisivi în acțiuni. De aceea, este mai bine să lase problemele și întâlnirile importante după data de 19. Atunci, mulți vor putea să se dovedească adevărați lideri și să acționeze cu succes.

În familie, se pot ivi ceva probleme cu copiii care, ori vor avea dificultăți și părinții trebuie să îi ajute, ori vor fi foarte aproape de a comite o greșeală și părinții trebuie să îi supravegheze.

Sentimental, nu e momentul de implicare în relații ascunse, căci complicația unei asemenea situații poate dăinui multă vreme de acum încolo.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg