Horoscop lunar – horoscop iulie 2021: Balanțele au toate șansele să-și întâlnească perechea

Ultima actualizare:

    Horoscop lunar – horoscop iulie 2021: Balanțele au toate șansele să-și întâlnească perecheaFoto: Shutterstock
Horoscop lunar – horoscop iulie 2021: Balanțele au toate șansele să-și întâlnească perecheaFoto: Shutterstock

Horoscopul lunar - horoscop iulie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii iulie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii iulie spune că nativii din zodia Balanță își pot găsi sufletul pereche.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Berbec

Concentrarea va fi pe casă, pe treburile casnice și pe consolidarea relațiilor cu membrii familiei. Pentru a vă face casa o cetate de încredere în care să vă simțiți echilibrați, va trebui să fiți pregătiți pentru mult mai multe decât vă imaginați.

În ceea ce privește aspectele negative ale lunii,acestea vor fi exprimate în schimbări de dispoziție frecvente, într-un sentiment inexplicabil de excitare și anxietate. Dar nu e cazul să cedați acestor tendințe. Concentrați-vă pe ceea ce contează cu adevărat pentru voi și asumați-vă implementarea planurilor pe care le- ați studiat de mult timp. Oferiți-vă ajutorul celor dragi, dar nu-i presați și nu treceți peste niște limite cu initiative, cu dirijarea și impunerea voinței voastre. În caz contrar, nu veți evita neînțelegerile și conflictele. Veți reacționa brusc la ceea ce se întâmplă, astfel încât, chiar și un motiv nesemnificativ poate aprinde un conflict grav sau poate provoca înstrăinare.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Prima decadă a lunii va fi nevoie să acordați mai multă atenție sănătății, căci sunteți ceva mai lipsiți de energie și mai vulnerabili.

Ar trebui să fiți atenți la copii, să-i protejați, să le amintiți de „ce este bine și ce este rău”, deoarece există pericolul rănirii datorită bravurii, dorinței de a-și arăta curajul și dexteritatea. Acest lucru trebuie avut în vedere chiar de voi, deoarece pot ajunge în situații critice din cauza comportamentului neglijent la drumuri.

Odată cu aceasta,trebuie să fiți atenți și în domeniul imobiliar, construcții și achiziții mari! Acesta este un moment nefavorabil pentru investiții financiare sau împrumuturi.

Abia din a doua jumătate a lunii va veni o perioadă mai favorabilă. Atunci energia va deveni mai puternică și veți putea restabili armonia. Mulți își vor arăta din nou inițiativele creative de afaceri, spiritul antreprenorial. Doar că în acest moment nu merită să porniți o confruntare cu autoritățile, să criticați și să ripostați vehement, deoarece toate acestea se pot întoarce împotrivă.

Ultima săptămână din lună relațiile devin instabile, mai ales acelea cu șefii sau părintele mai autoritar, așa că e nevoie să nu puneți paie pe foc. Nu este nicimomentul potrivit pentru a începe proiecte serioase, vă asuma riscuri sau a schimba activități.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Taur

Toate eforturile nu vor fi în zadar, lucru care va fi observat nu numai de voi, ci și de rude, mai ales că, din când în cân, îi veți încânta cu surprize, chiar și mici cum ar fi mâncăruri delicioase pregătite de voi. Puteți fi însă generoși pentru ceva mai ambițios, de exemplu, pentru renovarea casei, schimbarea mobilierului, amenajarea locuinței.

Poate în prima jumătate din lună, dificultăți se pot manifesta în relațiile cu ceilalți, ele pot deveni mai tensionate, mai agresive, iar reacția este instantanee astfel încât conflictele, certurile pot izbucni uneori din nimicuri. Va trebui să vă reconsiderați punctele de vedere, principiile, să sacrificați ceva pentru a stabili contactul cu lumea din jur. În afaceri vă confruntați cu mai multe pierderi decât achiziții și profit. Interesele financiare pot fi un factor de descurajare, dar aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru încheierea de parteneriate și semnarea contractelor. Uneori veți acționa într-o manieră neobișnuită pentru că, ori vă obligă alții, ori e dorința voastră de a împinge limitele și oportunitățile creative, de a deveni independenți.

Treburile casnice și problemele de acasă pot deveni un obstacol în calea profesiei, iar a neglija serviciul poate provoca reclamații din partea șefilor. Important e să nu fiți impulsive în reacții și acțiuni.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate de iulie veți fi mai flexibili și receptivi la noi idei și propuneri, plus că e bună perioada pentru a studia, a socializa, a călători și a vă fixa întâlni. Veți acționa diplomatic, flexibil, veți reuși să înțelegeți starea de spirit și motivația celorlalți. Acest lucru va oferi posibilitatea de a soluționa neînțelegerile din trecut,de a atenua conflictele și de a ajunge la soluții reciproc avantajoase.

De asemenea, puteți face noi cunoștințe ori puteți primi oferte interesante cu privire la un nou loc de muncă, vă veți exprima cu succes în creativitate și artă sau chiar în zona romantismului.

Dacă ați planificat o vacanță, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la liniștea sufletească. În concediu nu veți fi deranjați, chiar dacă vă confruntați cu o problemă urgentă bruscă.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Gemeni

Prima parte va fi și pentru voi slăbită energetic, veți fi într-o stare psiho-emoțională instabilă din cauza slăbirii imunității a organismului, iar asta va afecta capacitatea de a lucra. Această perioadă pentru mulți Gemeni este și plină de pierderi financiare, de cheltuieli neprevăzute, așa că trebuie să fiți atenți, corelându-vă dorințele cu putereile și limitele de la ora asta. Proiectele și investițiile riscante pot afecta de asemenea negativ activitățile profesionale sau afacerile. Cel mai bine ar fi să adunați informații însă studiați propunerile primite, acordând atenție tuturor argumentelor pro și contra pentru a vă proteja pentru viitor. Spun asta deoarece mulți dintre voi tind să se înșele și își stabilesc obiective nerealiste, intră într-un vis fantimatic și nu înțeleg pe deplin principalele sarcini cu care se confruntă. Bine-ar fi să cereți sfat celor experimentați și competenți.

Dacă sunteți implicați în parteneriate, fie de afaceri, fie de căsătorie, se poate strecura între voi o scânteie de neîncredere. Dacă nu, atunci pot apărea inamici care vă vor submina autoritatea, vor țese intrigi, vor critica greșelile.

O perioadă mai liniștită vine după 16 iulie, în special pentru creativitate, evenimente spirituale, culturale, pentru călătorii sau pentru a extinde orizonturi. Întâlnirea cu oameni noi, precum și orice noi forme de comunicare, au puterea de a vă schimba viața.

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Abilitățile intelectuale și capacitățile de adaptare sunt semnificativ activate, mulți vă veți debarasa de tot ceea ce împiedică avansarea, care împovărează. Aceasta este o perioadă reușită pentru dezvoltarea relațiilor personale, pentru nunți, pentru cunoștințe romantice, întâlniri și aventuri.

Cu toate acestea, trebuie să fiți extrem de atenți după 25 iulie, când voi înșivă puteți provoca probleme dacă nu manifestați flexibilitate, toleranță și loialitate. Nu- s excluse conflictele cu autoritățile sau chiar ceva probleme de sănătate.

Unii vor simți gustul pentru predare, educație, mentorat, așa că veți ajuta pe alții.

Una peste alta, faceți ce vă spune inima. Dacă este posibil, mergeți într-o călătorie pe care o tot amânați în mod constant. Pe drum, sub energii de Lună Plină, puteți lua o decizie importantă cu privire la viitor.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Rac

Veți avea un comportament complex, în funcție de energiile astrale, căci ele nu vor fi o linie continua nici pentru voi. Cel puțin jumătate din lună va fi dezordonată și instabilă și pe de-oparte veți fi curajoși și capabili să luptați pentru interesele voastre, dar pe de altă parte se accentuează încăpățânarea și lipsa de comunicare. Nu forțați nota cu dorința de dominare, mai ales cu cei apropiați, dar nici la serviciu!

Racii conservatori se pot confrunta cu nevoia de a se implica în noi planuri și schimbări, de a stăpâni cunoștințe noi, de a se obișnui cu noi responsabilități sau noi condiții. Afacerile vor avansa, dar cu eforturi mari, sfera financiară ar putea rămâne într-o stare de stagnare, partenerii s-ar putea să nu își îndeplinească promisiunile, așa că, nu ar trebui să faceți achiziții mari ori să vă implicați în activități impulsive sau dubioase .

Poate că ar trebui să fiți ceva atenți la aspectul vostru, să vă actualizați garderoba, să lucrați la un look elegant. Pentru a deveni mai atrăgători, trebuie să acceptați cu îndrăzneală orice schimbare.

După 15 iulie situația va reveni la normal, vă veți simți din nou mai calmi și mai armonioși. Va fi una dintre cele mai favorabile și mai creative perioade în care veți putea demonstra cu succes abilitățile intelectuale și organizaționale, veți putea cunoaște noi oameni interesanți.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dorința de a schimba locul de muncă, de a porni noi activități, poate fi satisfăcută, deoarece orice dorință de schimbare poate fi realizată cu ușurință.

Afectiv, prețuiți familia, vă adorați copiii și aveți grijă de părinți. Idealizarea se află în sângele vostru ,doar că asta uneori merge în detrimentul relațiilor. Oricum, în iulie veți admira realizările copiilor și veți rămâne fideli persoanei iubite.

Ultima săptămână din iulie e o perioadă bună pentru călătorii, întâlniri cu parteneri sau prieteni străini, precum și pentru activități științifice, pedagogice și creative, pentru a continua proiecte. Veți avea o poziție socială activă , veți depune eforturi pentru a controla lucrurile și veți extinde perspectivele profesionale. Cu toate acestea, trebuie să acționați diplomat, deoarece activitatea și presiunea excesivă pot duce la dictatură și la relații dificile cu partenerii.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Leu

E o lună în care crește riscul de a lua decizii eronate, de a face gafe și a vă pierde credibilitatea. Este motivul pentru care de la început vă sugerez amânarea lucrurilor importante și poate ar fi bună o vacanță care să vă retragă din tumultul problemelor. Luându-vă o pauză, o să vă puteți reîncărca bateriile și veți fi feriți de complicații.

Prima jumătate de iulie nu este favorabilă comunicării și mulți pot simți dependența de ceilalți, ceea ce poate agrava și mai mult starea. Va trebui să cheltuiți mult mai mulți bani pe planuri și proiecte care vi s-au părut destul de reale și ușor de realizat în trecut. Acum se dovedește că v-ați înșelat. Opriți-vă tendința capricioasă, aroganța și vanitatea, pentru că toate se pot întoarce împotriva voastră și nu veți fi iertați nici pentru cele mai mici greșeli, nimeni nu vă va găsi nicio scuză. Norocul va rămâne în gestionarea echilibrului, în finalizarea restanțelor, a acelor lucruri rămase nerezolvate. Bazați-vă doar pe voi, pentru că nimeni nu va fi dispus să coopereze. Ar fi bine dacă ați reuși măcar relațiile cu cei dragi să le păstrați intacte!

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

După 16 încolo, deși va trebui să lucrați din greu pentru a reuși, eforturile nu se vor pierde și veți putea atinge o stabilitate financiară și profesională semnificativă. Va trebui totuși să efectuați o introspecție aprofundată, pentru a vă da seama de adevăratele aspirații, pentru a identifica cu exactitate punctele tari și punctele slabe, a plasa corect accentele și abia după aceea să treceți de la teorie la practică. 

Cu toate acestea, nu vă bazați doar pe cei dragi și pe patroni, ci căutați noi surse de venit! Spre exemplu, este un moment bun pentru a vă transforma hobby-ul într-o afacere profitabilă. Nu este necesar să economisiți banii câștigați, căci o parte din aceștia pot fi cheltuiți pe lucruri pe care intenționați să le achiziționați de mult timp.

Între 22-25 iulie ar trebui să fiți mai atenți în declarații, să nu vă dezvăluiți planurile sau informațiile confidențiale, deoarece există riscul ca unii să poată profita de acest lucru și să vă dea planurile peste cap.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Fecioara

În ciuda dorinței de a reuși peste tot și de a vă face treaba bine, pot apărea mulți factori neplanificați care vor încetini sau vor face ravagii în activitățile voastre. Pot apărea schimbări și în relațiile cu prietenii sau rudele apropiate. Ultimele pot avea nevoie de support,și astfel voi va trebui să luptați pe mai multe fronturi. Este posibil să fie nevoie de regândirea planurilor și obiectivelor pentru perioada următoare, deoarece circumstanțele schimbate vor dicta noile condiții pentru care trebui să vă pregătiți, atât din punct de vedere moral, cât și material. Veți îndeplini nu numai îndatoririle proprii, ci și o să vă asumați și responsabilitățile altora, veți învăța noi metode de lucru și o mulțime de informații suplimentare importante.

Atenție, căci primele 2 săptămâni veți fi mai predispuși la melancolie, ipohondrie, nemulțumire! Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru contactele de afaceri, călătorii, încheierea de contracte pe termen lung. Comportamentul prea arogant va deveni un obstacol în calea atingerii obiectivelor personale, iar înșelăciunea și trădarea inevitabilă vă va surprinde, căci vine de la oameni de la care nu vă așteptați,de la prieteni apropiați.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

A doua jumătate a lunii va fi mai armonioasă, cel puțin afectiv. Vă veți ocupa imparțial de organizarea casei, a familiei și a spațiului, iar ordinea și puritatea gândurilor vor fi în prim plan. Datorită culturii comportamentului și a bunului simț veți reuși a crea o relație puternică cu alesul vostru. Singura problemă ar fi descoperirea unei minciuni a partenerului, căci ea aduce conflicte și resentimente persistente. Puteți rămâne chinuiți de amintiri, iar asta deprimă. Este necesar să luptați împotriva obiceiurilor proaste, să nu fiți conduși de tentații și de idealizarea relațiilor.

Nativii singuri vor putea întâlni o persoană drăguță, care are dori să construiască ceva pe viitor. Din păcate, dezamăgirile pot apărea la a doua sau a treia întâlnire! De acea, protejați-vă spațiul și principiile, pentru că acest lucru vă va păstra echilibrul.

Relațiile cu ceilalți vor deveni mai primitoare și mai deschise, astfel încât interacțiunea colectivă poate reduce povara din prileme săptămâni și poate oferi posibilitatea de a vă simți liber- creativi. Nu ar trebui să supraestimați calitățile celorlalți și nici să vă faceți planurile bazându-vă pe ajutorul și participarea lor! Cel mai probabil nu le veți primi.

Afectiv, mulți veți prefera serile liniștite în familie, comunicarea cu cei dragi și vă veți ascunde de companiile zgomotoase. Având grijă de voi, dorința de a crea condiții confortabile, totul va ajuta la umplerea timpului liber la armonia în casă.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Balanța

În primul decan din lună, sentimentele și emoțiile pot fi intense, ceea ce poate afecta relațiile interumane, munca de echipă și mediul general, toate putând deveni mai electrificate. Relațiile cu colegii vor înceta să fie binevoitoare, fiecare își va apăra interesele, motiv pentru care activitățile colective pot merge prost și proiectele la fel. În astfel de context, voi trebuie să vă apărați pozițiile, să luptați pentru locul și reputația voastră. Problemele la locul de muncă pot fi cauzate de dificultăți interne acumulate și de schimbări în viața societății. E nevoie să comunicați mult cu conducerea, să vă ocupați de problemele colective, să acționați foarte atent, să nu provocați conflicte, procedure incorecte, deoarece reputația și statutul în firmă pot fi atacate.

Nu veți întâlni întotdeauna înțelegerea și susținerea ideilor, iar interesele pot să difere radical de ale celorlalți. Pentru a nu ajunge în impas, nu lăsați lucrurile mici neplăcute să vă scoată din echilibru. Deși eșecurile nu sunt excluse, ele merită privite ca pe o oportunitate de a dobândi o nouă experiență importantă.

În iulie,în viața personală vă așteaptă evenimente furtunoase, dificultăți și adesea va trebui să acționați foarte flexibil pentru a menține armonia în relații și pacea în casă.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Inimile singuratice au toate șansele de a întâlni pe cineva interesant, cel mai probabil vă veți cunoaște în vacanță. Evenimentele se pot mișca foarte repede, iar dacă nu există chef de o relație serioasă, vă sfătuiesc să luați măsuri. În caz contrar, riscați să jigniți pe cineva care poate nu merită. În cea mai mare parte, va exista un amestec de romantism ușor, flirt și distracție fără obligații.

Revenind la partea profesională, a treia săptămână se vor regla lucrurile, veți putea rezolva greșelile din trecut, iar cariera va începe să se dezvolte destul de activ. Se vor putea vedea rezultate concrete și pozitive din eforturile din trecut, veți deveni mai creativi și veți îmbunătăți relațiile în cadrul echipei. Acesta este un moment favorabil din punct de vedere strategic pentru întâlniri, negocieri, discuții cu șefii, cooperare, iar asta va ajuta la consolidarea bazei material.

Atenție însă după 25, deoarece conflictele vor reveni! Este posibil ca unele dintre planurile și calculele voastre să nu se împlinească, deoarece alții ar putea să-și abandoneze promisiunile, iar voi va trebui să finalizați singuri ceea ce ați început.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Scorpion

Poziția Soarelui vă face mai echilibrați, dar calmul nu va interfera cu succesul. Dimpotrivă, în această stare veți fi mai prudenți, mai capabili să dezvoltați intuiția pe care chiar vă sfătuiesc să o ascultați cât mai des. Nu este nevoie să vă grăbiți în iulie pentru că apăsarea pe pedală în domeniul profesional nu va aduce rezultate. Lucrați în ritmul obișnuit și observați cu atenție munca altora! Aceasta este cheia pentru a obține o experiență valoroasă. Este extrem de important să faceți pauze pentru odihnă, relaxați-vă în compania celor dragi și surprindeți-i plăcut cu mici gesturi, mici fapte.

Prima decadă a lunii iulie poate fi mai agitate, lipsită de armonie, iar problemele din parteneriate pot afecta stabilitatea în afaceri și finanțe. Totuși, acesta este un moment de reînnoire a vederilor și ideilor, iar mulți dintre voi vor fi gata pentru schimbări, dobândind noi cunoștințe și înțelegând principalele lor sarcini karmice. Mulți nu vor fi mulțumiți în relație, așa că vor fi pregătiți pentru pași decisivi și serioși. Toate acestea pot afecta cariera, iar acolo sunt posibile schimbări, atât în stilul de conducere, cât și în ideologie, ceea ce va provoca nevoia de a sacrifica ceva nu doar să își mențină pozițiile, ci și pentru avansare.

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Devine important să vă conturați planurile și este mai bine să amânați deciziile serioase pentru a doua jumătate a lunii, când influența unor energii mai armonioase va reduce gradul de tensiune în relații, când mulți vor începe să gândească mai constructiv și calm, deci orice transformare poate fi mai dinamică. Scorpionii care au un sentiment subtil al stării de spirit a societății și al motivației acțiunilor altora, pot lua o poziție foarte avantajoasă. Ei vor putea anticipa cum se va dezvolta situația și cum să procedeze. Cu abilitățile, cunoștințele și experiența lor profesională, cu farmecul și magnetismul lor, vor reuși să depășească competitorii. Deși vor trebui să lucreze din greu pentru a schimba opinia publică, vor avea satisfacția consolidării autorității.

Se vor putea obține rezultate semnificative în domeniul învățării, educației, profesoratului, descoperirilor științifice, perspectivelor neașteptate, iar în călătorii se obține succesul.

Financiar și profesional, nu trebuie să planificați tranzacții financiare mari pentru această lună. De regulă acestea sunt asociate cu riscuri mari. Iar dacă nu există nicio modalitate de a le anula, consultați mai întâi experți financiari.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Săgetător

Oamenii de afaceri din semnul vostru sunt încurajați să caute noi investitori, iar dacă vor găsi, atunci suma primită de la ei să o utilizeze pentru a deschide o nouă afacere. Procedând astfel, nu vă pierdeți vigilența și amintiți-vă că mereu concurenții așteaptă momentul potrivit pentru a vă asalta.

E o lună în care veți fi predispuși la o analiză mai atentă, căci nu veți fi interesați doar de ceea ce se află la suprafață, ci dorința de a săpa mai adânc chiar merită satisfăcută. Iar asta se va dovedi benefic atât pentru carieră, cât și pentru viața personală.

Poate în primele 10 zile va exista un nivel mai scăzut de vitalitate, o instabilitate emoțională care să afecteze calitatea muncii și a relațiilor. În aceste condiții, s-ar impune o pauză, odihnă, relaxare în natură, asta pentru a restabili echilibrul pierdut.

Financiar, tot atunci va fi necesar să se rezolve probleme de proprietate sau bani, să se împartă profiturile, sfera de influență, astfel încât o mulțime de probleme și responsabilități pot pica pe umerii voștri. 

Este posibil să schimbați funcțiile oficiale, stilul de lucru, prioritățile, să vă adaptați în zone complet diferite de lucru.

Instabilitatea perioadei poate fi însoțită de o nervozitate crescută ce poate afecta negativ starea de sănătate, provocând o exacerbare accentuată a bolilor cronice și a leziunilor. În același timp, certurile și conflictele, atât cu colegii, cât și cu șefii sau cu cei dragi, vă vor obliga să cautați alte modalități de a rezolva problemele care apar. 

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Situația poate fi complicată și de intrigi, invidii, gelozie și opoziție din partea unora.

În a doua jumătate din lună, situația va fi mai favorabilă și va deveni pentru mulți o perioadă de reînnoire spirituală și creativă. Începeți să aveți mai mult succes în chestiuni financiare și în comunicarea cu ceilalți. Atenție, căci supraestimarea stimei de sine poate suferi din cauza eșecurilor în afaceri, în comunicare sau odată cu ivirea unor situații incomode! Pentru a nu experimenta astfel de momente neplăcute, nu e nevoie să se facă planuri grandioase, să se anticipeze succesul în avans, ci ar trebui să vă mulțumiți cu mici victorii.

Afectiv, relaxare în compania unui partener, o schimbare de peisaj,vă va ajuta în mod eficient să vă consolidați sentimentele.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Capricorn

Voi nu veți fi scutiți de probleme, nu numai în domeniul profesional, ci și în viața personală. Cu toate acestea, nu înseamnă că veți fi lipsiți de emoții pozitive, căci poziția Soarelui pregătește câteva surprize placate, asociate cu casa, cu relațiile, cu rudele. La orizont va exista o șansă reală de a uni pe cei dragi.

Va trebui să acordați poate mai multă atenție problemelor de parteneriat, atât la locul de muncă, cât și în familie. Dezamăgirile nu sunt excluse, dar ar trebui acceptate, apoi luate concluziile corecte și continuată avansarea.

Sectorul financiar poate fi instabil, mai ales în primele 14 zile din lună. Unele proiecte, lucrări pot fi pe punctul de a se prăbuși sau pot necesita un studiu și o reflecție mai detaliate. În același timp, exigențele crescute, impulsivitatea sau intoleranța voastră pot crea o atmosferă tensionată în jur. Veți cheltui multă forță și energie creativă pe dorința de a reuși peste tot, riscând însă o criză nervoasă și, ca urmare, probleme de sănătate.

De asemenea, aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru întâlniri importante, negocieri, încheierea contractelor și clarificarea relațiilor, de aceea sugerez să le amânați.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate a lunii, vă veți bucura de autoritate, îi veți influența pe ceilalți și vă veți promova ideile. Relațiile cu ceilalți și cu partenerii vor deveni mai uniforme și mai spiritualizate, vor exista mai multe interese comune, puncte de contact, iar acest lucru vă va ajuta să fiți mai deschiși, binevoitori și diplomatici.

Se va stabiliza și zona financiară, căci munca și afacerile pot aduce un venit stabil sau pot apărea noi surse de venit. Cu toate acestea, trebuie să achitați datoriile cu atenție și la timp, să faceți decontări cu autoritățile fiscale pentru a evita problemele.

Afectiv, cei singuri pot întâlni o persoană interesantă, cu care să purtați o comunicare ușoară și casual care poate deveni baza apariției sentimentelor romantice. Cum o să procedați cu astfel de legătură, asta veți decideți singuri. Cert e că vă puteți bucura de o poveste romantică fără caracter obligatoriu sau vă puteți decide să construiți o relație serioasă.

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Vărsător

Nu vă veți bucura întotdeauna de munca voastră, căci o rutină plictisitoare nu poate fi evitată, dar merită cu siguranță îndurată. Spun asta pentru că, oricine știe și are răbdare să aștepte, va avea cu siguranță șansa să-și dovedească potențialul, originalitatea și talentele.

Prima jumătate a lunii e asociată cu dezechilibre care contribuie la acutizarea de probleme în parteneriat, atât în afaceri, cât și căsătorie. Va apărea incertitudinea, ați putea deveni mai vulnerabili, în ciuda stabilității și a statorniciei aparente. Sunt posibile crize nervoase ori o tendință spre depresie. Colaborarea și activitatea colectivă sunt ineficiente, deoarece veți fi predispuși la critici și puteți fi adesea contraziși și prejudiciați față de ceilalți. Activitatea individuală este mai potrivită pentru voi acum. 

Cel mai bine ar fi să vă luați o vacanță, să vă retrageți în natură pentru a vă relaxa, a vă întări, a avea emoții pozitive și a aștepta ca vremea astrală să se îmbunătățească.

După 16 iulie încolo, veți simți un aflux de energie proaspătă, veți putea să rezolvați mai eficient și mai deschis problemele profesionale și creative și veți a avea mai mult noroc până pe 24. Trebuie să fiți mai serioși și mai atenți la îndemnurile destinului pentru a vă rezolva problemele și a nu-i pierde pe cei dragi. Potențialul intelectual, abilitățile analitice sunt activate, ceea ce vă va ajuta să aveți succes în afaceri, în comunicare, în învățare și în rezolvarea celor mai dificile probleme.

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ultima săptămână veți fi predispuși la exagerare, nepăsători în cuvinte și acțiuni activități riscante și veți manifesta risipă excesivă. Dacă nu aveți grijă, riscați să intrați în situații neplăcute și uneori periculoase. Plus că dacă vă lăudați exagerat cu rezultatele voastre, stârniți invidii.

Colaborând cu colegii, veți obține mai multe, așa că, uniți echipa din jurul vostru, deveniți liderul sau asumați-vă responsabilitatea pentru planificarea proiectului. Acordați mai multă atenție verificării surselor de informații importante!

Spuneți adio de la tot ceea ce deranjează, apoi gândiți-vă cu atenție la modul în care puteți realiza un echilibru între nevoile proprii și cele ale celor apropiați. Dar nu încercați să remediați singur problemele! Ascultați de sfaturile altora, în special recomandările persoanelor influente a căror atenție ați încercat să o atrageți de mult timp și urmați vocea minții,nu a inimii!

Horoscop lunar - luna iulie 2021, zodia Pești

În prima decadă a lunii iulie, ar fi mai bine să nu vă asumați riscuri, deoarece acest lucru poate afecta negativ dezvoltarea multor situații ciudate din carieră. Va trebui să abordați promisiunile făcute cu mai multă seriozitate și responsabilitate, căci multe se vor schimba indiferent de disponibilitatea și dorințele voastre, așa că o să vă ajustați planurile sau le abandonați cu totul. Este important să luați poziția corectă și să acționați cu consecvență și încredere pe fondul agitației și confuziei în afaceri. Conflictele și certurile cu colegii nu vor contribui prea mult la progres, ci vor deveni doar un obstacol suplimentar în atingerea obiectivului. Nu ar trebui pierdută vigilența, mai ales că invidioșii vor răspândi zvonuri. Trebuie să fiți atenți și la drumuri, deoarece perioada este predispusă la accidente și răniri.

După 16 încolo, tranzacțiile financiare vor reuși, la fel și organizarea de sărbători și evenimente sociale, precum și pentru punerea în aplicare a planurilor.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Afectiv, perioada indică o creștere a energiei vitale și oportunitatea de a obține emoții și impresii pozitive. Luați acest moment pentru a vă stabiliza viața personală, pentru a prelua controlul asupra ei. Este posibil să vă confruntați cu alegeri dificile, dar nu veți putea evita să luați o decizie. Sentimentele se vor intensifica,dar va fi dificil să le exprimați prin cuvinte. Aceasta nu este o problemă, deoarece vă puteți arăta iubirea partenerului prin acțiuni. Partenerul se va putea bucura de atmosfera de căldură, confort și siguranță completă pe care i-o oferiți. Doar că, încercând să-l faceți pe el fericit, vă așteptați să vi se răspundă la fel. Din păcate, la mari așteptări, dezamăgirile-s amare.

Tot din a doua decadă a lunii, Mercur va fi amplasat într-un semn prietenos cu voi, iar mediul de lucru va deveni mai primitor. Vei avea o șansă reală de a îmbunătăți relațiile cu colegii, cu șeful și veți lansa proiecte importante. Lucrați pe ele bazându-vă pe o intuiție bine dezvoltată, căci ea va ajuta mai mult decât logica. Creșterea profesională și personală este garantată scriitorilor, gazetarilor, artiștilor, artizanilor, precum și persoanelor ale căror activități sunt legate de comerț sau educație.

Veți putea da sfaturi valoroase, media, ajuta și instrui prietenii și rudele. Veți avea darul previziunii, veți primi informații și avertismente prin vise profetice, veți simți subtil adevărata motivație a acțiunilor oamenilor și prin urmare, veți putea evita capcanele altora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net