Horoscop lunar - horoscop martie 2019: Gemenii pot avansa în carieră

25 februarie 2019
article img
Horoscop martie 2019: Pentru unii Gemeni, luna poate fi asociată cu avansarea în carieră prin extinderea capacităților profesionale. Foto: pixabay.com

Horoscopul lunar (horoscop martie 2019) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii martie 2019 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii martie spune că nativii Gemeni stau bine și la capitolul sănătate, dar și la cel care vizează cariera.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Berbec

Cea mai mare parte din lună, energiile sunt concentrate pe finalizarea ciclului anual, ceea ce poate afecta activitatea și încrederea, astfel încât mulți dintre voi vor fi mai dependenți de sprijinul echipei, al autorităților și prietenilor

 Atenție, informații profitabile vor intra în mâinile voastre, promițând venituri și va fi important să nu le pierdeți! Potențialul și pofta de viață vor fi relativ stabile, deși energia se va schimba în prima și în special în cea de-a doua decadă, forțându-vă să reduceți numărul de contacte de afaceri.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Secretele, intrigile din echipă, obligațiile neîndeplinite, lipsa înțelegerii - toate acestea pot crea probleme, mai ales în sfera finanțelor. Neatenția, iluziile despre parteneri, promisiunile impulsiv făcute, pot complica serios lucrurile.  În astfel de momente dificile, sprijinul va fi oferit de oameni apropiați și de prieteni cu care aveți o relație bună și în care puteți avea încredere. Nu trebuie să uitați de prudență și să analizați cu atenție, să reflectați la tot ce considerați important, deoarece graba în cuvinte și fapte poate crea situații ambigue, greșeli care mai târziu vor trebui corectate.

Sfera emoțională va fi foarte instabilă, dorințele și dispozițiile se vor schimba adesea, interesele de iubire vor fi pe termen scurt și va crește dorința de a scutura lucrurile, de a reînnoi sentimentele. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru a vă căsători sau pentru a construi o relație puternică de viitor. 

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Primele douăzeci de zile reprezintă o perioadă favorabilă pentru manifestarea individualității, a activității comerciale și a competențelor organizaționale. Veți fi energici, intenționați, deschiși comunicării, iubirii și cunoștințelor noi, astfel încât rezultatele care pot fi obținute în această lună vă vor ajuta să faceți progrese semnificative în carieră, să vă exprimați și să vă clarificați calea de urmat, câștigând asupra concurenților și rivalilor. Veți demonstra abilități organizatorice și profesionale înalte, principii care vă vor ajuta să vă bucurați de autoritate meritată, cu rezultate în gestionarea oamenilor.

În ultimele zece zile însă, puteți simți o defalcare, iar multe din ceea ce se întâmplă nu vor inspira optimism. S-ar putea să vă confruntați cu trădarea, cu promisiunile neîndeplinite și cu decepțiile.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Gemeni

Nu este o perioadă foarte armonioasă din punct de vedere al sănătății, dar energiile sunt favorabile încât vor ajuta să vă descurcați cu voi înșivă și să nu stopați activitatea. Pentru unii, luna poate fi asociată cu avansarea în carieră prin extinderea capacităților profesionale. 

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu este însă vorba despre o perspectivă absolut clară în afaceri, căci vi se cere să lucrați mai convingător, acțiuni mai intenționate și mai decisive, să vă bazați mai mult pe voi înșivă decât pe partenerii care caută doar propriul beneficiu și care uită de acordurile preliminare. Proiectele care au început cu succes acum ceva timp, în acest moment pot ridica dubii sau pot apărea probleme neașteptate. Acesta este motiv pentru mulți dintre voi să preferați să acționați independent și să utilizați orice mijloace pentru a atinge obiectivele, chiar și pentru a risca și a sacrifica ceva.

Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru învățare, pentru găsirea de noi soluții, pentru corectarea greșelilor din trecut, precum și pentru ideile creative.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Rac

Veți fi implicați rapid în idei noi, inspirându-vă partenerii și prietenii, precum și promovând o privire mai originală la ordinea obișnuită a lucrurilor. Cu toate acestea, până la data de 18 martie majoritatea nativilor va fi într-o stare de căutare creativă și instabilitate emoțională.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dorința de reînnoire internă vă poate face să vă deplasați undeva sau să vă mutați la un loc de muncă nou. În acest moment, înclinațiile literare, interesul față de religie și înțelegerea spirituală a scopului capătă amploare. Veți fi pregătiți să luați anumite măsuri pentru a ajunge la un nou nivel creativ, pentru a vă realiza oportunitățile comerciale, veți putea intra în importante alianțe de afaceri, deoarece alții vor fi interesați să lucreze cu voi, deci este un moment potrivit pentru negocierile cu conducerea, cu potențialii sponsori, asistenții și colegii. Cu toate acestea, nu întotdeauna ideile și emoționalitatea voastră pot fi percepute în mod favorabil de către ceilalți, iar presiunea din partea lor poate provoca un protest. Dacă se ajunge acolo, relațiile interpersonale pot fi amenințate.

Luna martie este favorabilă pentru călătorii , căutări, aventuri, pelerinaje în locuri sfinte. Imaginația bogată vă ajută de asemenea să vă manifestați în lucrări, în scris.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Leu

Va trebui să vă adaptați la un ritm mai relaxat al vieții, să schimbați ceva în planurile și ideile voastre. Lucrurile vor necesita acțiuni și decizii concrete și clare, dar care sunt susceptibile să se blocheze în promisiunile și amânările altor persoane. 

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Din această cauză, unii se pot afla într-o poziție extrem de incomodă, alunecând și pierzându-și răbdarea. Cu toate acestea, depozitul creativ din martie ajută ca această lună să devină o perioadă favorabilă pentru realizarea ideilor, pentru modelarea gândurilor creative și pentru conectarea asistenților la dezvoltarea lor.

Energiile netede și armonioase vor ajuta la schimbarea ritmului vieții. Vă puteți angaja în practicile spirituale, să dedicați mai mult timp familiei, să socializați cu copiii, rudele, iubiții, să le oferiți daruri și să organizați petreceri. Cazurile și problemele mai grave vor necesita un studiu atent, deoarece există pericolul de a pierde din vedere lucrurile importante, care pot duce mai târziu la situații grave.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Fecioară

E o lună în care trebuie să stabiliți cu adevărat care vă sunt obiectivele de bază și să încercați să nu mai urmăriți mulți iepuri deodată, căci riscați să nu prindeți nimic. În rest, este o perioadă destul de interesantă și pozitivă, care oferă perspective bune pentru dezvoltarea de parteneriate, cariere sau activități sociale, iar unii dintre voi pot obține rezultate și succes financiar.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Și în această privință, prima și a doua decadă reprezintă un timp de întâlnire cu alter-ego-ul vostru, când parteneriatele pot fi dezvăluite de erorile de percepție și de comportamente care vă împiedică să interacționați fructuos cu alții.

Mulți nativi vor căuta înțelegere și simpatie de la perechea lor sau interacțiuni la un nivel spiritual mai subtil. Cei singuri pot avea întâlnirea cu cealaltă jumătate, iar cei căsătoriți își pot crește relația la un nivel spiritual superior. În plus, inițiativa ar trebui să fie luată de voi și să nu vă temeți de acțiuni decisive. Aceasta este o perioadă bună pentru căsătorie, concepere și naștere a copiilor.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Balanță

Nu este o perioadă foarte armonioasă, deși destul de calmă în felul ei, mai ales în primele două decade. Va trebui să faceți sarcini de rutină și să vă îndepliniți obligațiile, să slujiți o cauză comună, să faceți sacrificii de bună voie. Deși uneori neplăcut, veți vedea că acest tip de scop vă poate conduce spre succes.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Potențialul energetic  va fi instabil, astfel încât mulți dintre voi doriți un ritm mai liniștit de viață și căutați să nu vă implicați în activitate prea activă. Cu toate acestea, în afara voinței, va trebui să petreceți mult timp în îndeplinirea responsabilităților familiale, îngrijindu-vă părinții, luând asupra voastră o parte din problemele lor. Poate că acesta este motivul pentru care afacerile profesionale și interesele pot fi duse în fundal.

Unii vor trebui să treacă prin teste pentru a câștiga experiență, pentru a ajunge la un nou nivel în dezvoltare spirituală și pentru a achita datoriile karmice. În acest moment, se pot face greșeli ridicole, adică să aveți încredere în oameni care nu merită, ceea ce poate adăuga probleme și necazuri. Și ar trebui să fiți foarte atenți la întocmirea documentelor, să nu vă grăbiți să le semnați, ci să le studiați cu atenție, deoarece pot exista chestiuni ascunse, care vă dezavantajează.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Scorpion

Prima și a doua decadă a lunii reprezintă o perioadă armonioasă pentru iubire, creativitate, pentru întărirea relațiilor cu copiii, pentru dezvoltarea lor. Cu toate acestea, va trebui să investiți o mulțime de bani în acest scop, dar și să folosiți la maximum experiența de viață.

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În acest moment, vă veți putea manifesta cu succes, veți reuși să puneți bazele a ceva foarte original care va atrage sponsori și asistenți în ideile și proiectele voastre. Multe idei născute acum pot fi destul de reale, deci ar trebui să folosiți șanse bune de a vă afirma și de a vă satisface ambițiile.

Aproape toată luna veți avea un nivel ridicat de energie, ceea ce vă permite să operați cu succes în diferite direcții și să vă atingeți obiectivele. În acest caz, încrederea în sine, energia creativă și dorința de a fi vizibili vor fi stimulente puternice. Puteți participa la petreceri, puteți arunca cu banii în stânga și în dreapta, încercând să-i impresionați pe alții, iar acest lucru poate duce la probleme financiare. Este foarte important să găsiți aplicația corectă a energiei, altfel încât să transformați ceva ce poate fi distructiv, în ceva constructiv.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Săgetător

Energiile pot acționa pentru voi într-un mod relaxant, încât să participați de bună voie la treburile de uz casnic, să vă implicați în treburi creative și de auto-dezvoltare. În același timp, unele restricții privind finanțele și lipsa vitalității pot dicta un ritm mai relaxat și familial al vieții. Pentru majoritatea este o perioadă creativă în care se pot obține rezultate în munca voastră, mai ales datorită sprijinului prietenilor. 

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vă puteți bucura de victorii și de fericire, precum și de rezolvarea problemelor legate de imobile, construcții și lucrări de reparații. În general, comunicarea va fi foarte interesantă, iar alții vă pot inspira cu ideile lor, lucru care va face relațiile mai puternice , iar eforturile colective mai productive.

Perioada până la data de 21 se poate dovedi a fi calmă deoarece, împreună cu succesele din sfera de afaceri, se va dezvolta și viața personală. Vă veți bucura de fericirea familiei, de comunicarea cu copiii și rudele. Este un moment bun pentru a vă căsători, a crea alianțe pe termen lung și legături puternice, atât în ​​dragoste, cât și în afaceri.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Capricorn

Este o perioadă armonioasă pentru sănătate, socializare, întâlniri cu rudele și prietenii, alături de care vă puteți deschide sufletul. Aceasta este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru dezvoltarea talentului la scris, pentru performanțe și pentru influențarea publicului, deoarece mulți vor fi foarte sensibili la toate schimbările de stare de spirit și minte a celorlalți. 

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Astrele vor ajuta să vă atingeți obiectivele, să atrageți oameni asemănători. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că relațiile cu partenerii pot fi dificile.

Potențialul energetic va fi la un nivel ridicat, astfel încât să puteți profita la maximum de șansele pozitive care vor veni. Mulți vor aduce schimbări importante în viața lor, ceea ce va afecta nu numai sfera profesională, ci și iubirea și prietenia, percepția, viziunea asupra lumii, asupra altora.

Trebuie să fiți mai restricționați în ceea ce privește cheltuielile, deoarece vin mai greu plățile în numerar, iar achizițiile scumpe ar putea fi necorespunzătoare. Folosiți-vă de sfatul unor oameni competenți care să vă salveze de la acțiuni frivole, să vă acorde suportul în situații dificile.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Vărsător

Mulți vor reuși financiar, iar instinctul pentru investiții și achiziții profitabile nu va eșua. Veți putea realiza planuri pe termen lung legate de casă, familie, îmbunătățirea condițiilor de viață, cumpărarea de bunuri imobiliare, achiziții mari. 

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

. În același timp, îi veți ajuta pe toți cei care vă apelează, astfel încât, manifestarea generozității și compasiunii va atrage simpatia multor oameni. Cu toate acestea, este posibil ca cineva să se poată juca cu ce e al vostru, folosindu-vă ca sursă de venituri suplimentare. În această situație, problemele vechi ies la suprafață, astfel că va trebui să vă bateți capul pentru a găsi variante.

Revenirea neașteptată a unor bani pe care i-ați împrumutat cândva, primirea unor dividende din proiectele pe care le-ați demarat la sfârșitul lunii ianuarie, aduc încredere în corectitudinea căii alese și acțiunile întreprinse altădată. Veți fi dinamici, întreprinzători, decisivi, astfel încât veți fi dispuși să preluați inițiativa, să nu aveți frică de responsabilitate, iar acest lucru poate aduce roade sub formă de contracte profitabile și promițătoare, de operațiuni financiare de succes și investiții.

Horoscop lunar - horoscop martie 2019, zodia Pești

Personalitatea strălucitoare va ajuta să atrageți atenția oamenilor influenți, așa că vă așteaptă o comunicare foarte interesantă la diferite niveluri. Entuziasmul, un sentiment clar al scopului, o dorință de a gestiona situațiile, vă vor împinge spre noi înălțimi, atât în ​​ceea ce privește progresul financiar, cât și creșterea în carieră. Aceste schimbări vor fi observate de alții, astfel încât ați putea ajunge cu adevărat pe val. 

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Toate propunerile și proiectele noi, discuțiile despre planuri pot să deschidă noi orizonturi și să ofere ocazia de a pune în practică ideile și de a le face să devină realitate. Vine așadar o perioadă favorabilă pentru succesul financiar, dar nu ar trebui pierdute din vedere subtilitățile juridice, aspectele morale și obligațiile trecute. Acest lucru poate crea dificultăți în relațiile de afaceri, precum și poate distorsiona impresia despre schimbările pozitive care au loc în viața voastră.

La nivel personal, poate fi destul de interesant pentru întâlnirile romantice, pentru căsătorie, deoarece există o oportunitate de a crea o familie puternică și prosperă. Cei care sunt căsătoriți vor putea să îmbunătățească în mod semnificativ situația din familie, să completeze bugetul familiei sau să facă cumpărături reușite.