Horoscop lunar - horoscop martie 2020: Nativii zodiei Vărsător vor avea parte de o lună favorabilă

Ultima actualizare:
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Horoscopul lunar - horoscop martie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii martie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și în dragoste. Horoscopul lunii martie spune că nativii din Vărsător vor avea o lună favorabilă.

Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Berbec

Luna martie vine cu energii complexe, care vor diferenția tendințele primei jumătăți de perioadă față de a doua. Primele două săptămâni sunt asociate cu finalizarea unui ciclu anual, cu probleme nerezolvate în timp util, unele referitoare inclusiv la sănătate. Restructurarea energetică și lipsa de forță pot provoca inflamația bolilor cronice, lipsă de vitalitate sau  lipsă de entuziasm. 

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nativii pot simți letargie, apatie, lipsa de interes pentru cooperare și socializare, preferând retragerea. Nu-i exclus ca unii dintre ei să se confrunte cu invidii, bârfe, oameni răi, dușmani secreți care-i vor agresa din umbră. Alții, vor fi obligați să își achite datoriile vechi, să își îndeplinească obligațiile impuse de șefi, deși ele nu le fac nicio plăcere. Toate aceste procese îi pot priva de liniște sufletească și vor necesita forță și atenție.

În a doua jumătate a lunii, situația se va îmbunătăți oarecum, deși evenimente neașteptate pot obliga pe nativi să se angajeze mai activ în treburile și responsabilitățile profesionale. Vor avea însă o intuiție accentuată, care îi va ajuta să-și înțeleagă problemele și să perceapă realitatea mai înțelept. Astfel, ei pot rezolva conflicte și dispute de afaceri și pot reconcilia părțile aflate în război. Va fi deci un moment mai bun pentru negocieri, întâlniri importante și pentru a face față solicitărilor persoanelor în vârstă, inclusiv părinților.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Taur

Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie
Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie

Se pare că situații din trecut își găsesc rezolvarea, iar starea nativilor se va îmbunătăți, ei devenind mai optimiști și mai încrezători. Poate ca în prima săptămână să apară ceva probleme în relațiile personale sau mici conflicte la locul de muncă, dar chiar și așa, ei se vor simți inspirați și gata pentru orice schimbare.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o perioadă favorabilă pentru relațiile de dragoste, pentru noile cunoștințe, pentru noi proiecte care fac plăcere. Mulți Tauri vor fi înclinați spre romantism, căutând impresii noi și vii. De aceea, recomand socializare, participare activă la organizare de evenimente de divertisment, sărbători, evenimente sociale și publice.

Cu Venus și Uranus pe semnul lor, dorința de a impresiona poate conduce stilul și look-ul, iar mulți se vor strădui să strălucească prin apariție sau prin modul de comunicare. Aceleași calități le pot fi utile în creativitate, în originalitate, unicitate, pot deschide direcții noi în artă, modă, design.

Ultima săptămână însă, va trebui să se concentreze pe treburile importante, să nu se aștepte la ajutorul altora, ba chiar alții se pot fofila și nu își vor respecta promisiunile de susținere făcute altădată. În același timp, certurile, intrigile și invidia inamicilor se pot dovedi a fi o piedică în afaceri și o mare sursă de emoții. Nivelul de energie vitală va scădea semnificativ, astfel încât afecțiunile cronice, oboseala, apatia cauzată de un program de lucru încărcat i-ar putea obliga să ia o pauză de recuperare. Prin urmare, la sfârșitul lunii este important ca Taurii să se concentreze pe ei înșiși, să se relaxeze mai mult, să facă yoga și auto-antrenament.

Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Această lună se poate dovedi a fi foarte interesantă și semnificativă, iar perspectivele de creștere creativă și profesională pot fi deschise. Chiar dacă sectorul sănătății nu va străluci, există o mare probabilitate ca mulți nativi să manifeste o dorință de activitate individuală și independentă, pentru studii de cercetare, pentru dezvoltare de proiecte originale, pentru descoperiri științifice. Iar în ele se va arăta într-un mod luminos exact  spiritul rebel dar unic. 

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Drept e că nu vor demonstra prea multă supunere, iar asta ar putea declanșa conflicte cu alții. Dar și așa, talentul organizațional al Gemenilor se poate manifesta foarte activ, iar acest lucru va ajuta la avansarea în carieră, în activitățile sociale, în dezvoltarea talentelor creative sau a propriei afaceri. Pot găsi parteneri de încredere sau sponsori care sunt gata să investească în propunerile și dezvoltările lor.

Relațiile afective, parteneriatele romantice se pot oficializa cu succes și e posibil un mare câștig financiar cu ajutorul perechii. Dacă nu, nativii pot gestiona bine credite, banii altora, moșteniri sau bunuri din partaj. Vor putea descoperi noi perspective de viață, își vor extinde cercul de cunoscuți și vor duce o viață socială activă. Starea de spirit de primăvară îi va face pe Gemeni să fie mai deschiși, fermecători, dornici de distracții și hobby-uri romantice. Mulți vor lupta pentru un vis, pentru viitor, pentru idei noi și vor alterna cu succes întâlnirile de afaceri și călătoriile.

Horoscop lunar – horoscop lunar martie 2020, zodia Rac

Zodia Leu: 23 iulie - 23 august
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Prima și a doua decadă a lunii martie este o perioadă importantă și crucială pentru mulți. Crește semnificativ potențialul energetic, forța de muncă, se consolidează poziția în viață și autoritatea. Comunicarea va fi foarte interesantă, se vor ivi noi suporteri, sprijin al superiorilor și partenerilor, ceea ce îi va ajuta pe nativi în carieră, în afaceri. 

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Mulți vor căuta să-și ridice nivelul educațional, poate să învețe limbi străine, tradiții culturale străine și să călătorească. Nativii vor fi deschiși la percepția a tot ceea ce este nou și avansat, vor putea înțelege mai bine nu numai sarcinile și destinațiile lor principale, ci și pe ale celor din jurul lor, iar intuiția puternică va ajuta să descuie cheia inimii tuturor.

Dacă la începutul lunii pot apărea mici dificultăți în afaceri și relații, după 8 martie încolo, comunicarea va fi foarte reușită. Racii vor avea ocazia să plece într-o călătorie de afaceri sau de agrement, să își facă noi cunoștințe care se pot dovedi norocoase pentru ei. Este o perioadă foarte rodnică pentru realizarea talentelor, pentru succesul în creativitate și dezvoltare spirituală.

În același timp, alții vor fi interesați să promoveze și să aplice talentele acestor nativi, prin urmare, mediul, partenerii de încredere vor contribui la succesul lor în multe privințe. Acesta este un moment bun pentru a organiza întâlniri de afaceri, pentru a negocia, a semna contracte și a începe orice tip de activitate.

Ultima săptămână scade energia, iar Racii vor trebui să-și întrerupă eforturile. Afaceri neterminate, obligații neîndeplinite pot crea probleme în sfera profesională. Relațiile cu șefii și colegii pot fi instabile.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Leu

Zodia Fecioară: 23 august - 22 septembrie
Zodia Fecioară: 23 august - 22 septembrie

Luna aceasta, nativii vor acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzut, de aceea vor fi predispuși la boli virale sezoniere, precum și la dezechilibru emoțional. Vor avea multe de făcut, atât la propriu, cât și la figurat, vor fi nevoiți să-și asume problemele lor, dar și problemele altor oameni, motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos. 

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vor fi mai predispuși la judecăți subiective, capricii și pot încălca acordurile din trecut cu privire la îndatoririle lor. Toate acestea pot provoca critici din partea colegilor, a superiorilor și le pot submina situația.

E un moment necorespunzător și pentru călătorii, mai ales în străinătate ori pentru încheierea de acorduri cu parteneri străini. Cu toate acestea, transformări pozitive pot apărea în carieră sau în activitatea socială.

Unora li se poate ivi varianta de un nou loc de muncă, alții pot participa la un proiect nou și promițător, iar ei pot lăsa în urmă ce au făcut până acum, din care cauză poate crește bagajul promisiunilor neîmplinite și al afacerilor neterminate. Oricum, atunci când vor regreta că stagnează în tot ceea ce este neinteresant și de rutină, ei vor căuta locuri noi, mai atrăgătoare, în care să își poată simți mai bine libertatea de autoexprimare.

Pentru remunerarea serviciilor anterioare, primirea de ajutor de la prieteni sau parteneri vechi, care pot fi de mare ajutor, va fi favorabilă perioada 12-17 martie.

Finalul lunii vine cu schimbări și în carieră și în viața personală.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Fecioară

Zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie
Zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie

Vin oportunități bune pentru parteneriatele de afaceri pe termen lung, pentru căsătorie și realizare de colaborări în domeniul activităților sociale. Potențialul energetic va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât, nu numai că nativii se pot implica în mod activ în afaceri și comunicare versatilă, dar pot să aibă grijă de ei înșiși, să-și îmbunătățească  starea corpului fizic, să-și schimbe imaginea și să se simtă împrospătați și întineriți.

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Oportunitățile educaționale nu vor întârzia să apară, pot veni succese mari în activitățile științifice sau didactice, se pot ivi variante bune pentru parteneriate de succes cu străini sau chiar pentru relocare, pentru implementarea unor schimbări neașteptate dar  pozitive în viața lor.

Afectiv, cei singuri își pot găsi perechea pe rețelele de socializare, la distanță, chiar dincolo de graniță. Teoriile și filozofiile de viață pot suferi modificări esențiale și pot stimula inițiativele.

Sectorul creativității e activ, se pot aduce talente la suprafață, iar ele se pot valorifica cu ajutorul altora. O cooperare reușită și fructuoasă va ajuta la consolidarea în mod semnificativ a poziției, poate să influențeze o echipă, un proiect pe termen scurt. Ar trebui ca Fecioarele să utilizeze timpul de 3 săptămâni cât mai activ, să socializeze, să acorde atenție muncii lor, să caute sponsori, potențiali parteneri, inclusiv în străinătate.

Ultima perioadă, se pot ivi tensiuni, conflicte, care să oblige la luarea de atitudine.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Balanță

Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Se pare că nu este perioada cea mai favorabilă pentru sănătate, căci potențialul energetic va fi slăbit, iar nativii nu vor fi în forma maximă. Starea lor va determina în mare parte afacerea și puterea creativă. Vor trebui să dedice mult timp și să muncească din greu pentru rezolvarea treburilor curente și a îndatoririlor profesionale, fără să uite de treburile gospodărești și de oamenii apropiați. De aceea, măcar la începutul lunii nu ar trebui să înceapă noi afaceri, să semneze contracte, să facă promisiuni.

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Abia din a doua decadă, precizia și metodicitatea vor ajuta să se corecteze greșelile din trecut, să se reabiliteze în ochii celorlalți sau ai superiorilor. Conflictele din trecut și învățămintele lor îi vor face pe nativi mai diplomați, mai subtili în relații, ei reușind adesea să transforme orice avantaje negative sau pozitive în favoarea lor. Prin urmare, chestiuni importante, negocieri și întâlniri pot conduce la creșterea bunăstării materiale. Să se bazeze pe intuiție, căci ea le va spune soluția corectă la problemele complexe și va ajuta la alegerea celor mai optime și reușite acțiuni în domeniul profesional.

A treia decadă e puțin cu du-te-vino în sensul că vin propuneri neobișnuite din partea altora, oferte care ori i-ar putea propulsa pe nativi, ori ar putea strica niște reușite de până acum. Oricum, complicațiile în relațiile cu partenerii, cu concurenții și furnizorii, conflictele juridice confuze și problemele controversate din viața de familie vor necesita atenție, forță și solvabilitate durabilă.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Scorpion

Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Nativii vor fi într-o formă fizică bună, vor avea putere și energie pentru a-și construi activ o carieră, pentru a-și crește starea de bine și pentru a se implica în sănătatea lor. Luna aceasta se pot ridica pe culmea succesului, iar cariera, autoritatea, situația financiară vor fi o sursă de bucurie și mândrie. 

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În multe privințe, succesul este posibil datorită legăturilor de afaceri și de familie, deoarece acestea vor ajuta Scorpionii să înțeleagă îndemnurile spirituale, să-și conștientizeze dorințele, să se concentreze asupra principalului lucru, să acționeze cu acuratețe și cu scop. Gândurile pot zbura la vacanțe, distracții și vor cheltui bani pe astea.

Afectiv, se pot implica într-o relație romantică, pe care vor fi deciși să o sponsorizeze dacă e cazul.

Zona investițiilor e activată benefic, iar ei chiar pot câștiga din speculații sau din jocurile de noroc. Această perioadă este clar favorabilă pentru extinderea afacerilor, astfel încât chiar și proiectele aventuroase pot aduce dividende bune și se pot dezvolta cu succes. Întâlnirile, călătoriile, negocierile vor fi în creștere, iar Scorpionii își vor aminti cândva de această perioadă ca fiind una dintre cele mai reușite și mai creative.

În a treia decadă a lunii martie, după data de 24, nativii vor trebui să dedice mai mult timp concretizării șanselor apărute în prima jumătate a lunii în cariera lor. Dacă relațiile romantice de la începutul lunii îi vor distrage cumva de la afaceri, ei se pot confrunta cu o serie de probleme atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Săgetător

Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Nivelul de energie va fi slăbit, iar nativii trebuie să-și protejeze sănătatea și să prevină suprasolicitarea. În același timp, vor avea suficient de muncă și destule obligații care pot deveni baza succesului în activitățile lor profesionale. În prima decadă a lunii martie, mulți trebui să aloce mai mult timp, efort și bani pentru casă, relații de familie și responsabilități. 

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu va fi suficient doar să se cufunde în treburile și problemele gospodărești, ci și să investească în ele. Dacă se decid cumva să cumpere bunuri imobiliare, ar trebui să fie extrem de atenți, deoarece există o probabilitate ridicată de a plăti excesiv și, de asemenea, de a fi înșelat. Cu toate acestea, pentru mulți această perioadă poate fi marcată și de sfârșitul unui ciclu și de începutul unuia nou, astfel încât ei vor fi dispuși să investească și să-și folosească talentele pentru a crea un mediu mai confortabil și mai frumos în jur.

Relațiile cu cei dragi se pot transforma și este posibil ca cei singuri să întâlnească o nouă iubire, ceea ce le poate schimba în mod serios viața și ritmul lor obișnuit de existență. Perioada cuprinsă între 12 și 20 martie se poate dovedi a fi favorabilă și importantă. Relațiile stabilite atunci pot fi pe termen lung și puternice.

Nici banii nu-i vor neglija, iar unii își vor consolida activ fundația financiară, vor investi în proiecte noi, în imobiliare și vor căuta un statut social mai ridicat. Atenție însă după data de 21 încolo, când e posibil să vă manifestați interes pentru jocuri, divertisment, cheltuieli financiare și aventuri, când veți fi prea siguri pe voi și riscați să picați în situații ambigue!

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Capricorn 

Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Vine o perioadă favorabilă pentru întărirea relațiilor cu prietenii și rudele, pentru călătorii, pentru soluționarea problemelor importante, pentru solicitare de sprijin către persoane influente și organizații sociale. În prima decadă pot apărea schimbări favorabile în soarta multora. Întâlnirile, aventurile romantice și comunicarea interesantă cu mai multe fațete vor adăuga varietate vieții nativilor și pot oferi un impuls pentru decizii importante. 

Horoscop lunar Capriocrn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vor cunoaște oameni interesanți, iar legăturile cu ei pot fi promițătoare căci se poate naște o relație îndelungată.

În același timp, Capricornii vor fi deschiși la percepția noilor cunoștințe și lasă impresii bune, iar de aceea pot obține succes în activități educaționale sau științifice, în călătorii atractive, la întâlniri de afaceri și negocieri importante care pot contribui la creșterea materială și profesională. În acest sens, perioada cuprinsă între 12 și 19 martie va fi favorabilă semnării acordurilor, începutului noilor activități și cooperării. Circumstanțele vor veni cu succes pentru Capricorni, așa că trebuie ca ei să activeze lucrurile pentru a atinge funcție de conducere.

Medical, a doua jumătate a lunii e pusă în discuție, căci nativii se pot confrunta cu probleme în parteneriate și probleme de sănătate. Tot atunci, eșecurile și inhibițiile în afaceri pot da naștere la o scădere a entuziasmului, la mai mult pesimism, scepticism și neîncredere față de tot ce este nou. În special aceia născuți în decanul 1 și 2 le atrag atenția ca pe parcursul întregii luni să nu neglijeze sănătatea, să se ferească de răniri sau infecții.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Vărsător

Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Prima jumătate a lunii martie va fi favorabilă și se vor putea rezolva probleme din trecut și tulburări financiare care au dat bătăi de cap. Mulți vor putea să își consolideze și să își extindă afacerile, să crească veniturile. Capacitatea de a câștiga, de a conduce politici financiare, va ajuta pe nativi să încheie noi cooperări pe termen lung, asta încă de la începutul celui de-al doilea decan. 

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este adevărat, că un nivel scăzut de energie vitală poate fi un factor descurajant, iar unii vor avea nevoie de odihnă și îngrijire din partea celor dragi. Alții vor fi mai ocupați cu treburile gospodărești, cu probleme neașteptate ale celor dragi, precum și cu eliminarea consecințelor accidentelor și defalcărilor.

La domiciliu se pot produce schimbări, ori că va fi casa decorată, ori că nativii vor pleca de acolo. Toate acestea pot deveni o sursă suplimentară și neplanificată de costuri. În acest caz, va exista o tendință de a plăti excesiv și de a dobândi lucruri sub influența emoțiilor și impulsurilor și nu în funcție de gradul nevoii lor.

În a doua parte din lună, va fi necesară schimbarea modului de viață vechi, pentru a scăpa de tot ce este vechi și asupritor, care poate fi rezolvat cu ajutorul unor fonduri suplimentare care vor trebui câștigate activ. Se poate reuși acest lucru, mai ales cu ajutorul partenerilor vechi, a sponsorilor și rudelor.

În afaceri, sugerez antreprenoriatul individual, precum și proiectele creative, căci ele se vor dovedi a fi foarte profitabile. Poate în ultima săptămână să fie nevoie de atenție deosebită la propunerile și problemele legate de riscul asumat, pentru că ele  pot complica viața, submina stabilitatea financiară și reputația. Există riscul de a pierde bani, iar plățile neașteptate pot crește.

Horoscop lunar – horoscop luna martie 2020, zodia Pești


    Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Intuiția și imaginația creativă îi vor ajuta pe nativi să găsească soluții corecte din punct de vedere strategic, pentru cele mai complexe și complicate probleme. Mulți se vor adapta rapid, ceea ce îi va ajuta să se echilibreze foarte abil în situații și relații dificile, precum și să câștige încrederea chiar și în persoane necunoscute. Acest lucru va fi util mai ales în acele domenii de activitate legate de comunicarea directă cu clienții, de capacitatea de a convinge, de a crea dispoziția și modul de gândire potrivite. Acest lucru îi va ajuta pe Pești să învețe, să vorbească în public, să rezolve probleme complexe ale prietenilor și rudelor. Practic le va pica mănușă rolul de psiholog.

Horoscop lunar Pești:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Cu multă energie și asumare de angajament, în a doua decadă a lunii martie ei devin foarte atractivi pentru partenerii de sex opus. Mulți dintre ei se vor putea întâlni cu sufletul pereche sau pot stabili o relație romantică importantă și pe termen lung.

Alții pot primi oferte interesante în afaceri, carieră, ceea ce le va permite să compenseze necazurile și stagnarea din ultima vreme, precum și să le crească respectul de sine.

După cea de-a 24-a zi, pot apărea dificultăți din cauza dezorganizării și a grabei, precum și a conflictelor cu superiorii și colegii, lucruri care pot împiedica creșterea financiară. Trebuie așadar să fie mai atenți la cumpărături, vânzare, să nu investească sau să nu împrumute bani.

Medical, sunt vulnerabili nativii din decanul 2, căci există tendința ca mari dezamăgiri să ducă la depresie sau la scufundarea în vicii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop supărare png
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
balcon shutter (1) jpg
limax jpg
masina de spalat webp
horoscop jpeg
fericire jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net