Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2020: Leii consolidează relaţiile de familie

image
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Horoscopul lunar - horoscop noiembrie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii noiembrie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii octombrie spune că nativii din zodia Leu pot consolida relaţiile de familie.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Taur 21 aprilie – 20 mai

Prima săptămână de noiembrie, vitalitatea vă e scăzută, iar stările de dispoziție sunt fluctuante. Energiile astrale nu vă sunt tocmai favorabile, drept urmare, va fi greu sa atingeți tot ce vă propuneți. Și pentru că rivalii voștri sunt mai norocoși, ei nu vor pierde ocazia să vă atace și să profite. Nu trebuie să intrați într-o luptă deschisă, deoarece există riscul de a pierde mult din punct de vedere financiar. Este posibil ca unele acorduri și contracte să sufere transformări serioase, să fie revizuite și, din păcate, nu tocmai  în favoarea voastră. Este important să ascultați vocea intuiției, să acționați cu înțelepciune și subtilitate pentru a ieși fără mari probleme din perioada aceasta. Tot atunci, atenție inclusiv la situații asociate cu autoritățile fiscale și de reglementare!

O perioadă mai favorabilă va începe după 7 noiembrie încolo, când deja o să vă puteți baza pe prieteni și vechi parteneri de încredere. Cu sprijinul lor, puteți achita datorii și  vă puteți ușura de sponsabilități împovărătoare. În acest sens, în perioada 10-14 noiembrie  acționați mai dinamic și cu mai mult succes. Schimbările favorabile pot apărea într-o carieră, cauzate de o coincidență norocoasă și de sprijinul susținătorilor.

Tot aceasta este o perioadă favorabilă pentru aventurile romantice, pentru transformarea relațiilor existente, precum și pentru întâlnirile cu oameni noi. Trebuie însă păstrată o reținere în planul emoțional, deoarece uneori chiar voi puteți provoca conflicte și puteți speria potențialii parteneri și iubiți cu inițiativă.

După 23 noiembrie, va crește creativitatea și vitalitatea, iar datorită mobilității, sociabilității și ideilor noi, atrageți oameni interesați de voi, capabili să vă ajute să descoperăți noi laturi ale talentelor voastre.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Veți fi plini de energie și  uneori va fi greu să mențineți echilibrul emotional. Asta poate duce la conflicte și certuri, mai ales în prima săptămână de noiembrie. În general, tendințele lunii  vor fi în mare parte asociate cu parteneriatele, cu posibilitatea de a vă privi pe voi în oglindă, eventual cu alți ochi decât până acum, de a-i privi de asemenea  și pe cei din jur dintr-un unghi diferit.

Relațiile vechi se pot rupe și se pot forma apoi alte conexiuni, se poate lărgi cercul de cunoștințe. Nu este totuși momentul potrivit pentru a crea parteneriate stabile, mai ales că mulți nativi vor fi ghidați de sentimentele de moment și vor acționa contrar bunului simț, distrugând cu ușurință și rupând legături vechi și dovedite de încredere. Este important să nu acționați impulsiv, pentru a nu face greșeli majore.

După 11 încolo, veți fi gata să acționați foarte dinamic pentru atingerea obiectivului. O să vă simți mai încrezători și mai liberi, plus că vor apărea o serie de șanse și oferte bune care pot contribui la crearea de parteneriate stabile. Datorită partenerilor veți găsi noi activități care vor ajuta la dezvoltarea unor talente cărora nu le-ați acordat importanță până acum. Luați în seamă idea că interesul pentru filozofie, călătoriile pot deveni nu numai o ocupație pentru petrecerea timpului liber, ci și principala afacere a vieții.  Succes pot avea și aceia care lucrează în activități educaționale și didactice, în diplomație și jurisprudență. Mulți vor fi interesați de cooperare, așa că trebuie să acționați în direcții de noi planuri și proiecte.

Ultimele 10 zile puteți experimenta transformări semnificative în sfera emoțională, ceea ce poate fi dificil și uneori dureros pentru că deciziile de luat pot provoca îndoieli. Dacă o să văa aflați în astfel de situații, eu zic să cereți sprijinul din partea persoanelor competente.

Va fi însă un timp bun pentru achitarea de datorii vechi, de rezolvare de probleme de altădată, de corectare de greșeli sau de rupere de vechi relații care au încetat să vă satisfacă.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Prima parte a lunii ar trebui să vă direcționați pe îngrijirea sănătății, mai ales dacă vă știți deja cu boli cronice. Căci da, aspectele astrale indică o reactivare a acestora și o slăbire a energiei vitale. Trebuie să fiți mai atenți la voi înșivă și să nu vă puneți în pericol organismul, pentru că inclusiv riscurile de accidente și răniri, pe lângă potențialele infecții, vor crește în următoarea perioadă.

Se pot ivi de asemenea frustrări,probleme, conflicte și probleme în relațiile cu superiorii și partenerii de afaceri. O ciocnire de interese, condiții care nu au fost convenite la timp se pot transforma în probleme grave și pierderi financiare în această lună. Nu ar trebui să veniți cu revendicări și cu atitudini intransigente, căci  este important să mențineți încrederea partenerilor, colaboratorilor. Probabil ca ei vă pot ajuta să rămâneți pe linia de plutire în momente dificile.

Noile planuri creative și contactele din această perioadă sunt ineficiente, deci este mai bine să le amânați pentru a doua jumătate a lunii, pentru că atunci veți avea motive să vă simțiți mai încrezători. Abia atunci veți putea să participați la proiecte și evenimente colective, să descoperiți oameni noi care să vă dea sugestii bune.

În schimb, în primă fază să luați în calcul ideea că ce se va petrece până pe 14, are ca scop să înțelegeți oamenii din jur, să îi ascultați, adică va fi o perioadă de testare a forței relației. Contradicțiile și intrigile care apar vor arăta punctele slabe ale acestor conexiuni și veți ști în final cine e gata să ofere o mână de ajutor și cine ține cont doar de bârfe și calomnii. Este mai bine să nu intrați în conflicte deschise și să rămâneți neutri. Odată cu această curățenie în relații, pot apărea și întâlniri deosebite, care pot da naștere la noi legături cu potențial.

Ultimele 5-6 zile din lună, veți avea o perioadă mai bună, când norocul va veni prin prieteni și parteneri, astfel încât veți putea aduce în viață voastră schimbări serioase și plăcute.

La locul de muncă se pot suferi transformări majore care schimbă cercul obișnuit de responsabilități și, în același timp, pot deschide oportunități mai interesante. Adevărat, nu totul va fi lin dar există potențial de dezvoltare.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Leu 23 iulie – 22 august

Deși prima decadă a lunii poate fi destul de agitată, în ansamblul ei toată luna este o perioadă importantă și responsabilă. Va trebui să vă consolidați pozițiile, să vă despărțiți de ideile și obiceiurile vechi, să vă schimbați opinia despre rolul și poziția voastră în raport cu prietenii, cu partenerii și să deschideți o nouă pagină de viață. Ca orice transformare, poate apărea dureroasă prin frici, îndoieli, tensiuni în relațiile cu ceilalți, în special cu colegii de muncă. În activitățile profesionale pot apărea și schimbări radicale,permutări, schimbări în management, strategii, care vă vor impune să faceți intern modificări importante. Nu este exclus ca noile condiții să vă oblige la autoeducare, la explorare de noi domenii de activitate, la acomodare cu noi condiții și responsabilități.

Pe măsură ce primul decan de lună trece cu provocările lui, abilitățile organizatorice, dorința de libertate și independență vor crește. Veți fi gata să demonstrați calitățile unui lider, să aveți inițiative, să conduceți unele afaceri noi fără teama de responsabilitate, deci să fiți activ implicați în zona socială.

A treia săptămână va fi poate mai eficientă în ce am descris înainte, căci veți fi mai creativi și veți putea consolida mai bine construirea bazei materiale. Bunul simț financiar și flerul  vor ajuta la găsirea de noi parteneri, sponsori, la încheierea de tranzacții și proiecte profitabile. Sunteți susținuți și de noroc, așa că sunt posibile câștiguri la bursă ori jocuri de noroc. Dacă nu, atunci câștiguri prin dezvoltarea de hobby sau prin copii.

În ultima săptămână veți deveni poate mai calmi, mai relaxați, dar mai inteligenți în acțiune. Va fi important să depuneți eforturi considerabile pentru păstrarea armoniei în relații, eventual să restabiliți legături rupte. Spun asta, pentru că este nevoie  să vă rezolvați sentimentele și dorințele, știut fiind că aveți o sferă emoțională instabilă. Dacă veți reacționa mai brusc la nedreptăți și critici, acordând uneori prea multă importanță acestui fapt, veți avea de pierdut. Acesta chiar poate fi un obstacol real în comunicarea cu ceilalți,inclusiv cu iubiții și copiii.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Fecioară 23 august-22 septembrie

Slăbirea potențialului poate reduce nu numai creativitatea, ci și stima de sine. Probabilitatea de boli și probleme crește de data aceasta. Dar, cu toate acestea, vă veți putea reconsidera pozițiile, astfel încât, în a doua decadă a lunii noiembrie să vă puteți evalua mai critic acțiunile voastre și ale celorlalți.

În perioada 10-14, puteți acționa cu success pentru rezolvarea problemelor locuinței, puteți consolida relațiile de familie și pe cele de la locul de muncă, ori să reevaluați realizările raportate la remunerație.

Profesia poate totuși fi legată de o ieșire emoțională și va trebui să lucreze din greu și fructuos pentru a obține rezultate excelente. Succesul va fi însoțit de activități independente, nu comune, deoarece instabilitatea la locul de muncă, schimbările și inovațiile pot anula multe din speranțe. Mulți veți fi foarte activi, veți percepe brusc atât criticile celorlalți, cât și dorința de a controla și a dicta condițiile dacă veți accede la un nou loc de muncă.

Vor fi și invidioși care vă doresc răul și pot submina autoritatea, pot țese intrigi din cauza cărora se poate încheia un fel de relație cu colegii sau prietenii. Nu este momentul potrivit pentru a rezolva probleme controversate, pentru a începe noi activități, pentru a semna contracte și pentru a găsi noi afaceri ori legături prietenoase. Informațiile primite în acest moment vor necesita verificare atentă și înțelegere. Multe pot fi ascunse printre rânduri și, dacă vă scapă detalii, asta poate duce la complicații pe viitor.

Abia în ultimul decan de lună vă puteți simți mai încrezători. Atunci va fi un moment mai favorabil pentru activități sociale, pentru proiecte financiare și chiar pentru relaxare și divertisment. Vă veți putea folosi activ talentele, veți pune în aplicare idei creative vechi și veți arăta abilități organizaționale într-un mod nou.

Prin urmare, comunicarea și întâlnirile din ultima săptămână de noiembrie, pot fi foarte utile pentru avansarea viitoare în afaceri, consolidând legăturile de dragoste și statutul material. Vă puteți aștepta la vești și schimbări positive inclusiv în casă,familie, în mediul apropiat.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie jpeg
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Veți avea un mental activ însă, în prima săptămână el se va manifesta prin agitație și neliniște care, drept e că poate crea apariția unei activități viguroase, dar nu poate contribui și la rezultatele necesare. Trebuie să nu aveți o încredere excesivă în voi, în special în zonele financiare, deoarece există pericolul unui calcul greșit, a unor decizii pripite care pot duce la pierderi de bani și dezamăgire. De asemenea, nu ar trebui să aveți încredere în informații neconfirmate, deoarece nici ofertele dubioase nu vor aduce beneficii. Eventuala grabă și credulitate fi folosite de alții în favoarea lor. Autoamăgirile ,iluziile, dorința de a închide ochii asupra unor probleme dificile nu sunt excluse și aduc pierderi.

În a doua decadă a lunii situația se va stabiliza , iar o cantitate mare de informații și dialoguri interesante vor veni. Acest lucru vă permite să luați în considerare noi propuneri promițătoare, atât în ​​ceea ce privește munca, cât și pe planul afectiv. Discuții despre idei și planuri, despre călătorii, pot fi obositoare în primul decan, însă vor fi necesare pentru dezvoltarea carierei în al doilea.

Tot între 10 și 20 noiembrie, veți avea nevoie să învățați ceva, pot fi necesare cunoștințe suplimentare și aprofundate. Sugerez inclusiv cursuri de scurtă durată măcar.

Curiozitatea sporită poate duce atenția asupra călătoriilor, evenimentelor sociale, către noii cunoscuți, astfel încât, această perioadă poate fi plină de evenimente interesante.

A treia decadă vine cu o perioadă mai liniștită, astfel încât reduceți motoarele, activitatea și puteți să vă dedicați mai mult timp pentru voi, pentru cei dragi și pentru activitățile preferate. Talentul diplomației sau chiar calitatea de psiholog, va fi util pentru a rezolva conflicte, dispute, pentru a construi relații cu șefii și colegii și pentru a face conexiuni strategice. Nu de alta dar, pe viitor ele vor influența cariera.

Tot atunci, veți putea rezolva din treburile casnice, puteți lucra la casă, puteți semna  contracte pe termen lung, puteți atrage colaborări și parteneri.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Prima săptămână și pentru voi, vor veni provocări, căci vă puteți confrunta cu probleme financiare, datorii, întârzieri din cauza confuziei, dificultăți în acorduri și relații. Sunt posibile furturi, înșelăciuni, omisiuni în conducerea și controlul situațiilor, lucru ce poate duce la pierderi financiare. Peste toate ar putea veni și o problemă a cuiva din familie, pe care tot voi veți fi nevoiți să o soluționați și tot cu cheltuieli.

Vă sfătuiesc să nu vă bazați pe șansă, să nu vă hazardați în speculații, să nu vă scufundați în viciul jocurilor de noroc!

Referitor la comunicare, ceilalți, vă pot reproșa probleme nerezolvate din trecut, obligații neîndeplinite sau greșeli pe care voi le-ați fi făcut. În același timp, neconcordanța în acțiuni, lipsa de dorință de a vă îndeplini promisiunile, contractele, pot deveni motive pentru conflicte grave, atât cu cei dragi, cât și cu șefii.

După ce va trece această etapă dificilă, în a doua decadă a lunii o să vă vină inima la loc, veți avea șanse mai reușite să câștigați bani și să găsiți proiecte profitabile. Prin urmare, după evenimente dinamice din primul decan, în al doilea, vă veți putea bucura de rezultatele muncii. În același timp, mulți native vor fi atrași de divertisment, de relații amoroase și romantice, de căutarea plăcerii, a jocurilor, a confortului și îmbunătățire a condițiilor de viață.

Meritele din trecut ale acelora care au depus efort, îi vor ajuta să finalizeze cu succes proiecte anterioare, să rezolve probleme care au împiedicat avansarea. Veți avea și timp pentru familie și vă veți dedica de bunăvoie celor dragi.

Evenimente neașteptate se vor ivi, iar în urma lor, voi o  să schimbați tactica comportamentului, veți căuta să vă eliberați și să deveniți mai independenți .Nu vă temeți să vă asumați riscuri, ci acționați cu curaj!

A treia decadă poate fi o perioadă creativă interesantă  și noi idei, noi legături vor permite conectarea cu oameni importanți și influenți care vor ajuta profesional. Ședințele, contractele, comunicarea, călătoriile lungi pot fi însoțite de aventuri și oportunități materiale.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

În prima parte de noiembrie, pot apărea multe situații controversate, nemulțumiri în comunicarea cu prietenii și rudele. În același timp, energiile active ale vieții pot provoca intoleranță în caracterul vostru, extremism, încăpățânare, neascultare, reacții impulsive la critici, pretenții gratuite. Dificultățile pot apărea și ca urmare a grabei, a hazardului, ignorând complet sfaturile și opiniile persoanelor competente. Veți avea nevoie de mult calm și reținere, de multă atenție pentru a evita probleme inutile.

După 15 încolo, situația se va calma și, odată cu aceasta veți deveni mai plăcuți și mai prietenoși ca interlocutori. Asta nu înseamnă că nu veți fi hotărâți în susținerea punctului vostru de vedere, ci doar că veți rezolva lucrurile cu o comunicare constructivă, veți fi mai flexibili, mai adaptabili, iar dorința de putere va fi mai armonioasă, manipularea mai cu tact. Va fi astfel bună perioada pentru căutarea de noi căi și idei, început de noi proiecte, planuri de afaceri, precum și întâlniri interesante.

Puteți deveni lideri ,centru de atracție, apărători și patroni înfocați ai mediului vostru înconjurător. Puterea și autoritatea pătrunzătoare vor ajuta să deschideți ușile oricărui birou, extinzând astfel cercul cunoscuților de afaceri ori să găsiți acceptare a ideilor de către șefii voștri. În plus, căutarea de noi modalități de a câștiga bani și o altă carieră stimulează începerea unor proiecte de afaceri promițătoare. Întâlnirile și discuțiile, acțiunile comune cu alțiii vor fi productive.

În schimb, feriți-vă de lăcomie, abțineți-vă de la tranzacții imobiliare și investiții majore!

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Capricorn: 22 decembrie-20 ianuare

Primele 10 zile din lună nu vă sunt tocmai favorabile, căci mulți dintre voi puteți avea probleme medicale sau o stare de stres psiho-emoțional, toate acestea pe fondul unei scăderi a imunității. Prin urmare, în această perioadă nu este de dorit să vă supraîncărcați cu întâlniri, muncă, deși îngăduința de sine, comoditatea și lenea iarăși pot provoca o scădere a interesului , a chefului de treabă și pot slăbi energia. În plus, iluziile,așteptările neîndeplinite și pierderea de timp vă pot distrage de la rezolvarea unor probleme importante și presante.

După 11 noiembrie încolo, va veni o perioadă mai activă, cu rezultate ale unei munci anterioare, cu recuperare de datorii, cu recompense. Doar că ele nu vă ajung pentru a stabiliza viitorul, căci perspectivele, din punct de vedere financiar, pot părea fantomatice și pot reduce încrederea. Va trebui să luptați și să depuneți multe eforturi pentru a obține bani, pentru a schimba atitudinea colegilor și pentru a obține rezultate pozitive din activități comune. Este mai bine să continuați temele vechi decât să preluați altele noi. Tensiunea în relațiile cu ceilalți poate reduce importanța voastră într-o cauză comună, așa că luați-vă gândul de la posibilitatea de a conduce voi vreun proiect în echipă. Veți avea de muncit ca să vă demonstrați competența și să accedeți la drepturi de profit .Oricum, este mai bine să amânați afacerile și întâlnirile importante pentru după 20, iar până atunci, să vă dedicați timpul activităților individuale.

Medical, vă sfătuiesc să acordați multă atenție nutriției adecvate, exercițiilor fizice și întăririi sistemului imunitar.

După 24 noiembrie, veți simți o creștere a vitalității, așa încât veți fi gata pentru noi acțiuni și realizări. Vă veți gândi mai mult la viitor, veți face noi planuri și veți fi hotărâți să vă ocupați de implementarea lor. Aceasta va fi o perioadă de activitate intelectuală, succes academic, activitate științifică. Deși proiectele vechi vor aduce profit, va fi important atunci să dați dovedadă de calități de organizator, lider în noi domenii. Întâlnirile și negocierile pot fi extrem de dinamice, dar nu întotdeauna conduc la rezultatele dorite. Prin urmare, nu trebuie să așteptați totul de la parteneri și de la alții, ci să vă bazați pe voi.

Relațiile cu cei dragi însă, pot deveni o sursă de bucurie și plăcere și chiar puteți compensa prin atitudine grijulie față de ei toate eșecurile din viața externă.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Noiembrie este o lună în general bună, cu excepția primei săptămâni, deoarece atunci va trebui să munciți din greu, să comunicați și să discutați, rezolvând nu numai problemele personale, ci și pe ale prietenilor sau rudelor. Acest lucru va necesita costuri materiale suplimentare, timp și efort din partea voastră. Stagnarea în afaceri, tensiunea și lipsa de înțelegere reciprocă în relațiile cu conducerea și colegii sunt posibile, ceea ce poate complica înțelegerea și cooperarea, distribuirea echitabilă a profiturilor.

Dar după 8 noiembrie veți avea mai multă susținere astrală și vă veți putea angaja activ în afaceri profesionale sau sociale, în dezvoltare spirituală. Comunicarea va juca un rol important în schimbări profesionale. Veți face conexiuni importante, veți primi informații utile, veți alege o echipă de oameni cu aceeași idei, totul pentru o muncă mai coordonată și de succes. Talentele organizatorice se vor manifesta pe deplin, vor avea succes și vor fi deschise. Prin urmare, veți putea să folosiți relațiile și conexiunile efficient, veți primi sprijinul celorlalți pentru a vă realiza visele. Sprijinul prietenilor va contribui la consolidarea spiritului, a încrederii și a sentimentului valorii de sine.

Veniturile și oportunitățile pot crește, veți putea cumpăra lucruri de valoare, puteți extinde conexiunile sociale, puteți avea publicitatea și vă puteți crește afacerile. Nu trebuie să vă lăsați distrași de la obiectivele importante, mai ales că rudele și prietenii pot necesita atenție, participare și sprijin.

Relațiile afective se pot dezvolta în a doua decadă, planurile comune și obiectivele pot apropia inimile și sufletele.

În a treia decadă a lunii, potențialul de sprijin astral va slăbi puțin, cazurile vechi și problemele nerezolvate vor reveni, starea de sănătate precară și scăderea interesului pentru muncă vor obstrucționa activitatea. Concentrați-vă atunci doar pe cele mai importante proiecte, ca să nu pierdeți timp și bani. Este foarte important să rezolvați la timp problemele, fără a le amâna până mai târziu, deoarece chiar și greșeli  minore și calculele greșite pot avea consecințe neplăcute.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Pești 19 februarie – 20 martie

Până pe 9 vor apărea mai multe transformări haotice și dinamice în îndatoririle profesionale și în carieră. Vi se poate oferi o slujbă sau responsabilități diferite, deloc familiare sau poate că trebuie să căutați o alternativă la cea veche. Veți avea nevoie de flexibilitate și înțelepciune în comunicare, abilitate la condițiile care se schimbă rapid pentru a nu rămâne cu nimic în urmă. În același timp, experiența de lucru, capacitatea de a vă  înțelege cu colegii și șefii vă vor ajuta să economisiți finanțele. E nevoie sa vă eliberați  de ideile și iluziile anterioare, de vechile voastre teorii de viață și percepție.

Stările de agitație pot afecta relațiile cu membrii familiei, ceea ce poate duce la certuri serioase, unele care se pot sfârși chiar printr-o despărțire, cu o relocare.

În plus, probabilitatea de avarii, accidente, răniri este mare, deci este important să vă asigurați locuința, să aveți grijă atunci când lucrați cu echipamente.

În a doua decadă a lunii situația se va schimba în bine, iar sentimentul realității și dorința de a apăra independența financiară vor împinge spre decizii importante. În perioada 10-15 se pot schimba planurile,  inclusiv cele legate de carieră. Dar veți putea să folosiți experiența acumulată și cele mai bune practici, conexiunile de afaceri pentru a avansa în afaceri și pentru a stabiliza situația.

Grijă totuși, căci situațiile tensionate în comunicare pot persista, lucru care vă dă nesiguranță în dorințe și priorități! Există riscul să nu luați decizia corectă.

În cea de-a treia decadă veți fi mai hotărâți decât în ​​a doua și în același timp veți demonstra calitățile unui lider într-un mod complet neașteptat. Acest lucru va permite un avantaj, luarea unei poziții superioare și veți câștiga respectul altora. Energia lor va crește și va oferi posibilitatea de a vă folosi carisma, magnetismul, nu numai în relațiile amoroase, ci și în cele de afaceri. Este un factor important în consolidarea legăturilor, atât în ​​viața personală, cât și în relațiile cu prietenii, familia, cei dragi și colegii de muncă.

Horoscop lunar – horoscop luna noiembrie 2020, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

image
Pești 19 februarie – 20 martie

Vine o lună în care mulți își vor putea recâștiga forțele, își vor pune gândurile în ordine și se vor mișca mai încrezători în treburile lor. Excepție va face prima săptămână care s-ar putea dovedi a fi plină de evenimente. Alianțele și acordurile importante care pot apărea în acest moment și care vor fi formalizate după 8 noiembrie, vă vor dinamiza acțiunile. Poate că problemele din prima decadă a lunii noiembrie s-ar ivi și din cauza schimbărilor de dispoziție și a instabilității voastre spirituale. Va fi dificil să vă înțelegeți dorințele deoarece vor avea loc evenimente și întâlniri neașteptate care pot perturba stilul de viață obișnuit și confortabil. Schimbările care au loc pot să alarmeze, ceea ce va complica alegerile și va necesita transformări interne serioase. Trebuie să ieșiți din zona de confort și să acționați mai decisiv și mai curajos. În același timp, prietenii și rudele vor contribui la schimbări.

Profesional, este mai bine să luați decizii importante în al doilea decan. Atunci, cu sprijinul șefilor și prietenilor influenți veți putea consolida autoritatea și situația financiară. Tot atunci, va fi moment propice pentru a vă extinde sferele de influență, pentru a atrage parteneri străini, pentru a evolua spiritual, pentru a întâlni profesori ori mentori. Va fi o bună perioadă pentru succes și recunoaștere în activitățile educaționale sau științifice, în tot ce presupune creativitate.

În probleme financiare este posibil să nu fiți atât de norocoși, să cheltuiți mult, să plătiți în exces, mai ales între 15-19 ale lunii. Lipsa finanțării și a sprijinului poate duce la melancolie. Dacă reușiți să rezolvați conflictele și să faceți față ambiției excesive, după 24-25 noiembrie calitățile voastre vor fi mai apreciate. Prin urmare, atunci puteți primi oferte profitabile cu care chiar veți deschide anul 2021.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
georgia meloni foto epa efe
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg