Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018. Vărsătorii, probleme în dragoste

28 septembrie 2018
image
Horoscopul lunar pentru octombrie 2018 spune că nativii zodiei Vărsător ar putea avea mari dificultăți în relațiile amoroaseFoto: Pixabay

Horoscopul lunar (horoscop octombrie 2018) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii octombrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii viitoare îi avertizează pe nativii zodiei Vărsător în privința relațiilor de dragoste, acolo unde lucrurile vor fi mai tensionate decât de obicei.

Octombrie poate fi o lună bună pentru nativii din Berbec în anumite sectoare, dacă veți respecta niște condiții. Noile cunoștințe sau viitorii parteneri de viață pot intra într-o actualizare majoră, cu perspective luminoase. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru începerea noilor relații, pentru  încheierea contractelor, găsirea unui loc de muncă, recrutarea angajaților și crearea unei familii. Este adevărat că procesul de reînnoire poate fi destul de dureros și necesită un sacrificiu din partea voastră.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Nu este exclus faptul că va trebui să treceți peste mândrie și orgoliu, să faceți concesii în prima jumătate de lună.

În a doua jumătate a lunii vin oportunități, dar e obligatoriu să vă bazați mai mult pe voi înșivă, pe inițiativele voastre, pe capacitățile de a penetra situațiile pe care le veți întâlni. Abia atunci veți deveni capabili să efectuați tranzacții de succes, să dezvoltați noi strategii în afaceri, să investiți inteligent.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Taur

Luna de mijloc din toamnă va fi una mai calmă, mai puțin dinamică și va fi asociată cu nevoia de a vă îndeplini cu bine obligațiile, de a vă angaja în rutină și a vă preocupa de sănătatea voastră.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă prima săptămână va fi favorabilă dezvoltării unei cariere, realizării ideilor și manifestării inițiativelor, nu același lucru pot afirma despre următoarea. Perioada cuprinsă între 8 și 13 octombrie poate fi controversată și tensionată. Va fi dificil să reconciliați contradicțiile, să găsiți variante de compromis și de negociere. De aceea, nu vă recomand negocieri importante, semnare de contracte, întâlniri deosebite sau schimbarea locului de muncă. Treptat, lucrurile se vor așeza și voi vă veți mai liniști. Al treilea decan lunar se va dovedi a fi o perioadă foarte dificilă, deoarece emoții și reacții sub impulsul lor pot aduce relațiile cu oamenii apropiați în pragul unui colaps sau pot cauza probleme financiare.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Gemeni

Vine o perioadă destul de favorabilă atunci când energiile creative pozitive pot să vă trezească dorința de a le pune la treabă. Dați dovadă de curiozitate, păstrați vii impresiile și fiți pregătiți pentru o nouă experiență spirituală! 

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Între 8-12 octombrie, exprimarea în cuvinte ironice și sarcastice poate duce la resentimente și  manifestare de conflicte. Să nu mai spun că puteți fi atrași în secrete, bârfă ,intrigi sau planuri ale altor oameni care v-ar putea compromite. Aveți răbdare, nu reacționați, nu dați răspunsuri propunerilor și așteptați săptămâna 14-20, când interesele pentru muncă și responsabilitățile cresc. Atunci veți putea să folosiți corect situațiile și să schimbați voi condițiile, astfel încât în acest context să vă crească mai mult popularitatea în societate.Grijă la ultima săptămână, căci vă puteți trezi într-o situație dificilă, când va exista riscul de a pierde mai mult decât de a căștiga!

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Rac

Va fi important ca nativii să simtă siguranța și încrederea în viitor. La începutul lunii, până pe 8, va fi un moment potrivit pentru a comunica cu rudele, pentru a primi oaspeți, pentru a restabili comunicările rupte altădată. Femeile vor fi atractive din punct de vedere intim, căci n-ar fi exclus ca pentru unele să crească riscul de a se afla într-o situație neplăcută.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În prima jumătate de octombrie nu merită să faceți mari achiziții, să investiți bani, să participați la evenimente neclare. Riscați pierderi.

Perioada din ziua a 14-a până în a 20-a este mai calmă, și datorită sprijinului partenerilor  (de afaceri sau de căsătorie). Cu siguranță veți reuși să vă descurcați cu orice s-ar putea ivi, așa încât să rămâneți pe linia de plutire.Cât despre ultimele zile din lună, afirm varianta unei comunicări emoționale, ceea ce va face dificilă cooperarea, precum și relațiile cu cei dragi. Se pare că nu veți fi concilianți, nu veți ierta trădarea, dar nici voi nu o să vă recunoașteți greșelile.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Leu

Ca să vă fie bine, ar trebui să canalizați energia în zona comunicării și dialogului, întâlnirilor și călătoriilor.

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

La începutul lunii, procesele de învățare, dezvoltarea relațiilor de afaceri și a creativității se pare că vor avea succes. Dacă reușiți să profitați de oportunitățile deschise brusc sau de protecția oamenilor influenți, vi se deschide calea de a vă schimba drastic cariera, de a face progrese în activitatea publică sau în politică. Între  8 și 12 octombrie lucrurile și afacerile de zi cu zi vă pot subordona și acapara complet, riscând să deveniți dependenți de circumstanțe, cu obligații presante. Se calmează situația abia după 13 încolo, când nativii vor putea să înțeleagă și să reacționeze mai calm la ceea ce se întâmplă.Ultimul decan din lună activează multe probleme, făcând perioada mai dificilă. Atenție că există riscul  slăbirii sistemului imunitar și implicit a vitalității! Este important să protejați sănătatea.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Fecioară

Este o perioadă de muncă asiduă, activă,mai ales atunci când sentimentul de datorie poate fi o prioritate, așa cum este la voi. Cu toate acestea, dorința de a vă îmbunătăți situația financiară o să vă  stimuleze în așa fel încât, nu numai o să fiți canalizați în mod activ spre afaceri, ci o să și căutați surse suplimentare de venit.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Perioada 1- 8 octombrie din punct de vedere material va fi mai favorabilă ca celelalte săptămâni. Activitatea desfășurată va fi benefică, încărcată cu idei noi, iar atunci când cele vechi devin perimate, aveți capacitatea să încercați altele. După data de 9 astrele nu mai ajută așa de bine în această zonă, ba chiar până pe 12 octombrie perioada devine nefavorabilă din punct de vedere financiar. Apelați atunci la partenerii voștri. Dacă însă aceștia apelează la voi, nu răspundeți afirmativ pe negândite căci vă pot implica în acțiuni discutabile. Lucrurile se ameliorează între 13 și 20, dar nu într-atât încât să se rezolve pe deplin problemele financiare. O să vă vină ușor totuși să vă exprimați în mod clar individualitatea. Atenție la comunicare, ea va deveni mai intensă și agresivă în al treilea decan!

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Balanță

Se pare că zodia voastră va fi vârf de activitate, iar energia reînnoită din această lună vă ajută să deveniți apreciați, să fiți în vizor. Și în această privință, prima săptămână de octombrie poate fi foarte dinamică și eficientă. Norocul  vă însoțește în sfera finanțelor, veți reuși să atrageți bani prin proiecte profitabile, veți primi daruri și ajutor.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018. Săgetătorii au parte de succes în carieră

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

De la 8 la 12 ale lunii, se activează starea emoțională, crește de asemenea și vulnerabilitatea, iar asta poate duce la conflicte, la sentimente exagerat de puternice și situații periculoase. Următoarea perioadă, de la 13 octombrie până la 20 octombrie, va fi mai pașnică, atunci când vă veți putea concentra eforturile în rezolvarea problemelor financiare și chiar veți reuși în acest sens. Până la sfârșit de lună se va intensifica confruntarea cu alții, dar și contradicțiile interne. Aceasta poate fi o perioadă de criză ,iar circumstanțele care se ivesc pot pune cu adevărat Balanța în fața unei alegeri dificile.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Scorpion

În octombrie, pentru voi se încheie ciclul anual, iar energia voastră va fi foarte instabilă. Prin urmare, în acest moment, nu ar trebui să planificați lucruri importante, întâlniri decisive. 

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

La începutul lunii, pot exista contradicții, dispute și inconsecvențe în muncă, după care, în perioada 8 - 12 octombrie, tensiunea în aer va crește, în special relația cu partenerii poate deveni conflictuală, iar contradicțiile și disputele cu legea sau autoritățile statului nu sunt excluse.În perioada 13-20, seriozitatea și asumarea de responsabilitate, precum și acțiunile specifice, metodice, vor ajuta la rezolvarea multor contradicții cu partenerii. Aveți cale deschisă de asemenea să semnați contracte promițătoare. Aceasta este o perioadă bună și pentru o relație romantică sau pentru dezvoltarea de creativitate. Între 24-31 octombrie problemele nerezolvate pot izbucni cu o forță reînnoită și pot apărea și premise noi pentru conflicte și rivalitate.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Săgetător

Urmează o perioadă foarte armonioasă, în special pentru zona de comunicare și de stabilire a multor relații frumoase. De ce spun asta? În primul rând pentru  că vor exista prieteni și cunoștințe care vă vor ajuta să vă înțelegeți  voi pe voi. În al doilea rând pentru că mulți dintre voi se simt pregătiți nu numai de a acumula cunoștințe și informații, ci și de a le transmite oamenilor. 

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Așadar, activitățile didactice sau cele legate de presă, publicitate, pot avea reușite. Iar în această privință, perioada până la 8 octombrie va fi favorabilă.Pentru  o perioadă scurtă de timp, de la 9 la 12 octombrie, poate crește pericolul, probabilitatea de răniri și accidente, izbucniri de agresiune și manifestări violente. Recomand prudență, grijă la integritatea corpului fizic, iar dacă drumurile pot fi amânate, faceți-o!Să vă așteptați apoi la câteva zile mai liniștite, între 13-20 ale lunii, cu reușite în special pentru nativii care au ca activitate creativitate, actele de caritate și activitățile de voluntariat. Posibil să vă simțiți inspirați, precum și interesați de mistere și misticism. Dar în decada a treia, are loc iarăși o scădere a forțelor imunoprotective ale corpului, lucru care poate duce la îmbolnăviri și la stări depresive.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Capricorn

Prima săptămână din lună o să vă îndreptați atenția și acțiunile spre zona banilor, a modului în care îi produceți, dar și al celui în care îi cheltuiți. Dacă vă demonstrați talentul organizațional, aveți toate șansele să câștigați.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Începând cu a doua săptămână, starea de iritare și nervozitate va crește, iar relațiile vor deveni imprevizibile. Nici eforturile colective nu dau rezultate, iar dacă v-ați fixat un țel, puteți constata că e imposibil de atins. Atenție de asemenea la prieteni căci, dacă mai e la mijloc și un subiect financiar, relația poate sări în aer.Chiar și așa, nu vă izolați, acceptați întâlnirile, mai ales cele romantice. De asemenea, lucrați cu talentele și hobby-urile voastre.Până la sfârșitul lunii încercați să-i înțelegeți pe alții, să faceți pace, mai ales atunci când legile justiției se vor încălca.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Vărsător

Luna poate fi destul de pozitivă și calmă. Începutul de octombrie va fi favorabil educației, formării, perfecționării spirituale, întăririi legăturilor cu partenerii străini, călătoriilor, inclusiv de afaceri șau pentru finalizarea cu succes a proceselor începute deja. 

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Cât privește relațiile, este probabil ca acestea să vă dezamăgească. ​Posibil să vă fie frică să nu cumva să pierdeți o persoană dragă, dar  și cu deficiențele acesteia vă este foarte dificil să acceptați să continuați. Mai ales acum, în prima săptămână, cuvintele greșite pot duce la o ceartă importantă. Urmăriți ce și când spuneți lucrurilor pe nume!

În perioada 8 - 13 octombrie sunt posibile conflicte la locul de muncă, există probabilitatea de situații de urgență în casă, datorită defecțiunilor electrice ori a echipamentelor. În perioada 14 - 20 octombrie  va exista o oportunitate de câștig , veți putea obține oferte de muncă profitabile și tentante. În decanul trei din lună, situația se poate înrăutăți în sfera profesională sau publică, puteți traversa transformări, unele chiar radicale. Toate vă pot îndrepta spre un anumit haos.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018, zodia Pești

Octombrie este o lună destul de complicată, asociată cu transformare și schimbare în viață, în relațiile cu partenerii. 

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Perioada de până la 8 octombrie e mai pașnică, dacă veți fi gata să faceți concesii și să aduceți ordine în afaceri sau aventurile amoroase.De la 9 la 13 ale lunii, sunt posibile o serie de exacerbări de relații cu alții, tensiuni și chiar scandaluri pornite din nimic, precum și probleme la drum. Erorile și revelațiile permise pot avea consecințe foarte grave, așa că vă sugerez vigilență. În perioada 14-20 octombrie, veți fi mai norocoși, iar acest lucru va permite să se evite problemele grave, să ieșiți la mal din situațiile dificile. Ultimele 10 zile relația se poate înrăutăți, astfel încât nativii ar trebui să fie mai rezervați și să nu cedeze la tot felul de provocări.Pentru cadouri și surprize în grupuri aveți nevoie de finanțe disponibile, desi poate ar fi mai util să vă retrageți pentru o vreme, să vă relaxați și să economisiți banii. Va exista mai mult timp pentru a menține contacte de afaceri utile, iar asta e o veste bună. 

Citește și:

Cel mai bun soț din zodiac. Ce nativ nu va înșela niciodată!

Dieta în funcție de zodie. Ce să mănânci ca să te menții în formă

Calendar ortodox 2018, 28 septembrie. Sfinții zilei: Sfântul Hariton Mărturisitorul

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
unghii
x h0jdj  6  a9o jmzHD0ttrN93bBsEy WXHBNgqcY7VU8y60uYGumF8olCAhVeRVaNwAgA4IX1rsfe9WZGFz87OnUUSajkdypEoL8PEX7bq0QzzPjxxMPEZxPLZkKiU1rEADmOIvr MdGhuQ
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg