Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019: Peștii trebuie să fie prudenți financiar

1 septembrie 2019
article img
Horoscop lunar septembrie 2019: Peștii sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli și investițiiFoto: Pixabay

Horoscopul lunar (horoscop septembrie 2019) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii septembrie 2019 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii august spune că nativii Berbec trec printr-o perioadă favorabilă, plină de dinamism, planuri și idei noi.

Mulți nativi din zodia Berbec vor avea deseori probleme cu timpul care nu le este îndeajuns pentru a rezolva tot, iar din această cauză cărora vor fi nevoiți să ia decizii riscante și pe negândite. Viața socială și publică de asemenea este turbulentă, multe se vor transforma neașteptat, astfel încât este posibil ca ceea ce se întâmplă în exterior să afecteze planurile nativilor.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Unele situații tensionate ar putea provoca  adevărate nevroze, iritare și instabilitate psihoemoțională. Trebuie avut în vedere faptul că, în acest moment, echilibrul energetic este semnificativ redus, iar orice imersiune în condiții negative poate provoca probleme de sănătate. Va trebui să alocați mult timp și efort în munca de rutină,să vă îndepliniți obligațiile și să lucrați activ pe drumul carierei voastre. Sentimentul datoriei va fi atât de puternic încât vă poate subjuga complet. În același timp, va apărea un anumit haos și o neplăcere în acțiuni care ar putea reduce eficacitatea muncii și v-ar putea epuiza fizic, în special în decanul 2 de septembrie. Vă sfătuiesc să ascultați intuiția,pentru ca pierderile să fie minore și să traversați cu bine luna.

Horoscop lunar- horoscop septembrie 2019, zodia Taur

Nativii vor avea dorință de aventură, manifestare de egoism sau chiar tendințele agresive nu sunt excluse. Acest lucru poate complica relațiile cu colegii,rudele, mai ales  ca va fi greu să îi asculte, ci mai curând ei înșiși vor dicta condițiile. În ciuda tensiunii, luna se poate dovedi a fi bogată în idei creative și soluții inovatoare, fie că este vorba de îndatoririle cotidiene și profesionale, fie de îmbunătățirea locuințelor sau de schimbarea imaginii.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

La începutul lunii mulți se vor simți veseli și încrezători, însă după 7 bolile cronice riscă să se manifeste, infecția nu este exclusă iar aceste probleme medicale pot dura aproape până la sfârșitul perioadei. Prin urmare, este mai bine să se planifice soluționarea de probleme complexe mai la începutul lunii, deși nu ar trebui să se aștepte rezultate semnificative. Va trebui să se restricționeze încăpățânarea, căci poate afecta negativ situația financiară și vi se poate refuza ajutorul.

Aceia implicați în proceduri legale, pot pierde bani sau o parte din proprietăți. Această perioadă negativă va dura până la mijlocul lunii viitoare.

Horoscop lunar- horoscop septembrie 2019, zodia Gemeni

Voi veți începe să reevaluați valorile și să vă regândiți întreaga viață. Influența activă a lui Uranus se resimte, iar care va fi rezultatul evenimentelor, totul depinde de voi și de concluziile pe care le veți trage. Poate fi acum o perioadă de testare, mai ales că respectul de sine excesiv vă poate împinge către acțiuni și decizii eronate, spre pretenții nejustificate.

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Unii nu vor putea evita o coliziune cu realitatea, o criză spirituală, dezamăgiri. Problemele din domeniul profesional nu sunt excluse, unele idei și sugestii pot fi frustrante căci nu veți obține aprobarea și dezvoltarea lor. Va fi dificil să puneți planurile în practică și atunci veți începe să căutați pe cei responsabili pentru eșecurile voastre, ceea ce nu va aduce confort și rezultat pozitiv. Așadar, vor fi multe nemulțumiri, emoții, dar puține decizii constructive. Această perioadă negativă va începe după data de 7 și va dura până la jumătatea lunii octombrie. Până atunci trebuie să aveți răbdare și să nu încercați să influențați situația. Pot exista probleme în parteneriate, publicitate inutilă, scandaluri, până la litigii. Veți simți săptămânile astea ca o serie nesfârșită de obstacole, astfel încât cereți ajutorul unor persoane mai experimentate și competenteale căror sfaturi de încredere le vor fi extrem de importante.

Horoscop lunar- horoscop septembrie 2019, zodia Rac

Sub influența planetelor vă puteți transforma din gânditori  în persoane de acțiune,iar asta văva uimi și pe voi, darămite pe ceilalți. Septembrie, ca și iunie, se va dovedi a fi problematică, iar pentru mulți va fi o lună destul de dificilă, deoarece energiile distructive pot distruge planuri și speranțe.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Primele zile ale lunii septembrie se vor dovedi a fi mai armonioase în ceea ce privește relațiile cu persoanele dragi, cu copiii, precum și referitor la manifestările creative.

După 8 încolo, așteaptați-vă la conflicte și tensiuni cu rudele, cu prietenii, la eșecuri în activitățile educaționale și științifice. Probabilitatea de a lua decizii pripite și eronate crește, mai ales dacă vă împiedicați în lucruri mărunte sau treceți cu vederea ceva important.

Financiar, nu sunt așteptate perspective bune, deci nu trebuie să vă ocupați de tranzacții financiare, mai ales că există o mare probabilitate de cheltuieli neprevăzute și pierderi. Trebuie să fiți mai reținuți, să nu lăsați emoțiile să prevaleze asupra minții, deoarece acest lucru poate provoca certuri cu ceilalți. Ele pot să se aprindă ca focul și să treacă rapid, dar să lase un gust amar în suflet.

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Leu

Septembrie 2019 este o altă perioadă dificilă în acest an, iar pentru voi se poate dovedi a fi ambiguă, deoarece  deschide oportunități bune pentru creșterea veniturilor, dar cu o muncă mai dificilă, responsabilă și interesantă. În același timp, contradicțiile și îndoielile interne  pot crea restricții în manifestarea inițiativelor și a libertății creative, iar frivolitatea inerentă nu vă va permite să vedeți puncte importante în treburile urgente.Relațiile trebuie urmărite serios, în special dacă sunt legate de probleme financiare.

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Există o mare probabilitate de a încheia acorduri neprofitabile și de a fi înșelați de parteneri. Trebuie să acționați prudent și să nu lăsați lucrurile să vă scape din mână. Dacă nu doriți să schimbați locul de muncă probabil că va fi nevoie să vă comportați diplomat. Aveți multe de plătit, iar cheltuielile pot depăși venitul acestei perioade. Deși există șansa de a găsi persoanele potrivite și de a aduna informațiile necesare, nu veți reuși probabil să le folosiți în propriul beneficiu.

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Fecioară

Începe o etapă importantă în viață, dar persistența în atingerea obiectivelor și consecvența în acțiuni are o importanță foarte mare. Este o perioadă destul de dinamică și controversată, deoarece, pe de o parte, veți deborda de energie, veți fi deciși să acționați, iar pe de altă parte, vor exista multe situații ambigue în relațiile cu partenerii. Vă veți crea singuri dificultăți exagerand pericolele și îndoindu-vă de oamenii din jur. Din această cauză, nu puteți construi o linie de comportament corectă, îndreptându-vă astfel spre un impas moral.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ultimele 3 săptămâni din lună poziția astrelor nu vă va avantaja, astfel încât va trebui să nu persistați în încăpățânare și dorința de a domina, căci mai mult rău faceți. Poate doar la începutul lunii, până în a 8-a zi, veți avea mai multe oportunități pozitive de a orienta eforturile în direcția corectă și de a atinge obiectivele.

Ultima săptămână este mai potrivită pentru studii creative, pentru întărirea relațiilor cu cei dragi, pentru călătorii scurte și activități preferate care pot servi drept sursă suplimentară de emoții vesele.

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Balanță

Unii nativi se vor gândi la schimbarea locului de muncă, alții vor dori o imagine externă sau cineva va dori să  își schimbe modul și sistemul de alimentare cu energie. În orice caz, toate modificările vă pot aduce beneficii, mai puțin pe sănătate.Aici, deja luna se poate dovedi a fi dificilă deoarece imunitatea e slăbită, sunteți lipsiți poate de vitalitate, în timp ce mediul extern dezarmonios poate aduce haos în viața voastră.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Al doilea și al treilea decan de lună pericolele devin ascunse, oameni răi aduc critici care pot ataca puternic vanitatea voastră și pot crea o atmosferă de intoleranță în jur. Situația va fi complicată însă de propria atitudine negativă și aparentă lipsă de speranță.Fiți așadar pozitivi!

Infidelitatea, greșelile, problemele karmice care nu au fost rezolvate până acum pot împiedica în mod vizibil creșterea creativă și bunăstarea materială. De asemenea, este periculos în acest moment să vă răsfățați obiceiurile, să tolerați concepțiile greșite care pot perturba armonia în relație.Inamicii secreți, ostilitatea ascunsă, intrigile nu vor permite să demonstrați calitățile. Evitați orice tranzacții, călătorii, sociabilitate excesivă și aveți răbdare!

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Scorpion

Vă lăsați atrași de noi proiecte colective,de muncă mai serioasă, așa încât atitudinea față de viață poate fi revizuită și transformată. Relațiile de bază și puternice cu rudele și prietenii de nădejde vor ajuta să rămâneți în picioare mai încrezători,să vă concentrați pe problemele reale și să fiți practici.

Evenimentele care vor avea loc pot dezorganiza pentru că vor stârni partea emoțională în orice, lucru care nu vă va permite să vedeți imaginea de ansamblu a situațiilor pentru a face o evaluare obiectivă.

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În sfera profesională vă așteaptă schimbări serioase, transformări care pot afecta poziția actuală căci ea se poate dovedi a fi foarte șubredă. Trebuie să vă reorganizați pe parcurs și să jucați un rol care nu vă este foarte familiar. Cu toate acestea, pentru mulți dintre voi va fi un moment foarte important în viață și, dacă veți reuși să-l depășiți, veți putea face o descoperire semnificativă în acest domeniu.

Financiar, nu ar trebui să cedați ispitelor și să cheltuiți mulți bani pentru divertisment, petreceri, pentru cumpărături mari. Mulțumiți-vă cu strictul necesar.

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Săgetător

Energia va fi instabilă, astfel încât orice restricție și presiune vă poate provoca spiritul rebel. Cu toate acestea, lucrurile pot aduce un venit bun și pot oferi un sentiment de stabilitate ceea ce va fi necesar în acest moment dificil. Perioada instabilă va continua până la jumătatea lunii octombrie. Necesitatea unei atitudini mai serioase de a lucra, rezolvarea unor probleme neașteptate, complicații, griji și instabilitate în viața publică și socială vă pot determina să răspundeți și să acționați mai mult la evenimentele actuale.

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Va fi greu să stăpâniți impulsurile și reacțiile la ceea ce se întâmplă și, în plus, veți traversa înșelăciuni, intrigi, informații denaturate. Voi înșivă comiteți acte stupide și eronate pe care ulterior le regretați.

Nu trebuie să planificați evenimente importante deoarece vor exista greșeli, inconsecvențe, neclaritate și schimbări în carieră. Relațiile din familie de asemenea pot suferi modificări ce pot conduce inclusiv la schimbarea locului de reședință, ceea ce poate duce la discordii grave.

Ultima săptămână accentul cade pe lucrul în echipă, dar nu totul va depinde de voi, iar unele circumstanțe externe pot duce la conflicte grave și dezacorduri financiare.

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Capricorn

Pentru mulți va fi important să vă apărați pozițiile, ideile și să rezolvați problemele. În relații certurile, iritarea, neînțelegerea, dorința de a vă retrage în sine, de a vă angaja doar în treburile personale toate astea sunt posibile. Dar nici acest lucru nu va aduce stabilitatea și pacea.

Pot apărea nu numai probleme pe plan spiritual și moral, ci și legale, mai ales atunci când necunoașterea tuturor subtilităților legilor sau graba poate duce la litigii grave. Nereușite pot fi și călătoriile, întâlnirile la nivel înalt, inclusiv cele care stabilesc relații cu partenerii străini.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Aranjamentele pot fi neconcludente, necesitând analize și studii suplimentare. În același timp, pot apărea idei și sugestii ale altora care să pună la îndoială lucrurile și legăturile voastre din trecut. Cu toate acestea, o minte deschisă și o mare capacitate de concentrare vor ajuta să vă implicați cu succes în activități educaționale și științifice, să faceți față adversarilor.

Vă sfătuiesc să acordați atenție și studiu slăbiciunilor și viciilor celorlalți, căci asta va ajuta să gestionați mai bine relațiile și să mențineți situația sub control.

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Vărsător

De la 6 septembrie se pot schimba foarte multe în viața și ideile voastre, iar asta poate deranja echilibrul organismului, poate agrava bolile cronice și tulburările psihosomatice. Pentru mulți dintre voi va fi greu să vă dați seama de planurile viitoare căci vă puteți confrunta din nou cu situații dificile și neplăcute, repetând practic lecții de viață de altădată. Nu e ok însă faptul că riscați să faceți aceleași gafe și, în loc să gândiți singuri problemele, să acordați atenție flerului vostru, vă luați după prieteni iar acest lucru va costa scump.

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Atenție la sectorul financiar, fiți prudenți, legaliști, achitați-vă datoriile, căci riscați confruntări cu organele statului! Cu toate acestea, puteți primi în acest moment un mare sprijin de la partenerii mai în vârstă, precum și de la cei înzestrați cu putere sau autoritate, întrucât numai acest tip de oameni vă poate ghida bine.

Ultimele 8 zile din lună devin mai liniștite astfel că veți putea evalua în mod obiectiv situația, acțiunile celorlalți, iar acest lucru va ajuta la rezolvarea multor tensiuni.

Horoscop lunar - horoscop septembrie 2019, zodia Pești

Și pentru voi vor fi multe momente tensionate în comunicare, lucruri care pot duce la conflicte, provocări care afectează nu doar afacerile, ci și legăturile personale. Cu toate acestea, o să aveți  oportunitatea ca, prin aceste teste, să vă priviți ca în oglindă prin ochii unui partener, iar cu ajutorul evenimentelor care se derulează să puteți descoperi proprietăți pozitive sau negative ale voastre.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

O mare parte din acțiunile voastre vor fi criticate, alții se vor așteptala mai multă implicare sau  partenerii își pot consolida influența socială iar asta vă afectează și pe voi, provocându-vă dezechilibru psiho-emoțional. Schimbările și transformările vor fi percepute fără entuziasm și, ca să vă simțiți mai în siguranță, veți căuta aripile ocrotitoare ale altor oameni de succes. E clar că acum  va fi mai ușor să lucrați ca asistenți în umbra unei persoane mai influente. Dacă nu vă controlați starea de spirit, riscați gafe majore pe care la final de lună veți fi obligați să le reparați. Grijă la comportamentul necorespunzător, căci din cauza lui vi se dărâmă un efort depus până acum.

În sectorul financiar, refuzați să investiți în afacerea altcuiva, chiar dacă oferta pare foarte profitabilă. De asemenea, nu împrumutați altora sume mari, căci este puțin probabil ca acestea să vă fie returnate la timp.