Horoscop lunar – horoscop septembrie 2021: Perioadă favorabilă în carieră pentru Scorpioni

Ultima actualizare:

     Horoscopul lunii septembrie 2021 vine cu o perioadă foarte favorabilă în carieră pentru ScorpioniFoto: Pixabay
Horoscopul lunii septembrie 2021 vine cu o perioadă foarte favorabilă în carieră pentru ScorpioniFoto: Pixabay

Horoscopul lunar - horoscop septembrie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii septembrie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii septembrie 2021 vine cu o perioadă foarte favorabilă în carieră pentru nativii zodiei Scorpion.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Septembrie nu e o lună doar cu acțiuni și rezultate pozitive, datorită lipsei de energie, de vlagă, cu consecințe asupra organismului. Unii dintre voi vor avea adesea probleme cu timpul, cu lipsa lui mai bine spus, ceea ce îi poate face să nu se simtă liberi pentru a se ocupa de planuri personale și nici în vervă să își manifeste creativitatea.

La începutul lunii nu ar trebui să vă grăbiți să faceți shimbări, să apucați pe alte căi,să emiteți idei avansate în muncă și afaceri, deoarece s-ar putea dovedi prost concepute și nefuncționale. Mai curând, în primul decan ocupați-vă de finalizări de proiecte, de lucrări deja începute,de probleme nerezolvate. Așteptați-vă și la evenimente care să aducă la lumină vechi chestiuni apăsătoare, cărora va trebui să le căutați soluții! Nu intrați în panică pentru că veți reuși prin ivirea de beneficii suplimentare!

În al doilea decan veți primi ajutor de la prieteni și suport de la susținători, dar chiar și așa, în continuare nu vă sfătuiesc să porniți pe noi direcții, cu noi proiecte, căci ele vor mânca toată energia și veți lăsa altele în urmă neterminate. Subiectivitatea percepției vă va ajuta să vă evaluați corect comportamentul propriu și al altor persoane și să nu vă împotmoliți în fleacuri.

Ultima săptămână din lună vă va caracteriza dinamismul, succesul, încrederea, rezervele interne se vor deschide și vă pot schimba atitudinea față de ceea ce se întâmplă. Veți fi creativi și, folosind experiențele și oportunitățile din trecut, puteți trece la un nou nivel. Aceasta va fi o perioadă mai interesantă pentru comunicare, întâlniri, excursii, semnări de acte, schimburi de informații.

Afectiv însă, în relațiile amoroase, înstrăinarea este posibilă datorită manifestării geloziei, a exigenței sporite și a conflictelor de proprietate. Separarea nu este exclusă. Atunci se vor putea construi relații armonioase și stabile numai dacă nu cedați impulsivității și instinctelor de bază.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

La începutul lunii septembrie puteți traversa situații tensionate cu ceilalți din cauza lipsei de tact ori a aroganței. În plus, graba, dorința de a obține rezultate rapide poate duce la greșeli profesionale enervante în primele 5 zile.

După 5 încolo, energiile tensionate se degajă și deveniți activi pozitiv, optimiști și plini de forță, așa încât să atingeți satisfacerea ambițiilor, promovarea ideilor, realizări creative și sportive. Veți avea un mare succes nu numai în afaceri, ci și în ceea ce privește primirea de cadouri neașteptate, câștiguri și operațiuni de tranzacționare de succes.

La locul de muncă vi se poate oferi un loc de muncă sau o funcție nouă, mai bine plătită, un proiect interesant și mai profitabil. Vă puteți realiza ambițiile, dorința de exprimare în fața publicului, dar asta va naște reacții ale oamenilor invidioși, concurenților, colegilor și chiar prietenilor. Ar trebui să fiți mai atenți la ceilalți, să nu vă expuneți ego-ul și pofta de putere, deoarece este mai important acum să păstrați nepătată reputația. Bârfele și intriga din spate pot submina autoritatea.

Entuziasmul cum spuneam devine activat , iar spiritul competitiv poate susține mândria și dorința de a lua o poziție de lider. Este important să nu vă lăsați antrenați în jocurile de noroc, pentru că se poate dezvolta gustul pentru situații periculoase și aventură.

Jumătatea lunii are și ea vulnerabilitățile ei, sunt posibile concepții greșite, lipsa obiectivității și, ca urmare ,veți fi împiedicați să percepeți corect esența a ceea ce se întâmplă. Sunt probabile conflicte cu prietenii, colegii, va exista o lipsă de înțelegere reciprocă din cauza căreia activitățile colective pot fi ineficiente și amenință să perturbe unele dintre planuri.

Afectiv, crește și probabilitatea de conflict și înstrăinare în relațiile cu cei dragi. Eșecul în parteneriat poate face viața dificilă deoarece grijile suplimentare pot lua mult din energia voastră și vă pot priva de sprijinul necesar.

A treia decadă a lunii va veni cu un moment reușit pentru munca organizațională, pentru a crea fundația pentru viitorul succes creativ și profesional.Potențialul energetic va crește și forța lui o folosiți în afaceri. Veți fi implicați în multe proiecte cu venit bun, cu posibilitatea de a demonstra abilitățile de afaceri, de a vă consolida autoritatea și poziția. E clar că veți avea atunci oportunitatea de a urca un pas din scara carierei. Profitați!

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Succesul vostru va depinde doar de cât de implicați veți fi în activitate. Planificarea nu este o distracție preferată, dar va trebui să vă gândiți cu atenție la fiecare pas pentru a atinge obiectivele în septembrie. Dacă uitați de îndoieli și griji, toate problemele pot fi rezolvate.

Recomand nativilor să nu uite de familie în căutarea succesului în carieră. Este posibil ca rudele să aibă nevoie de ajutor care nu trebuie refuzat. Instabilitatea energiei vitale va fi dificil de controlat, iar perioadele de excitare și vervă vor fi rapid înlocuite cu perioade de pasivitate și lene. Pe tema asta, nu va fi vorba doar de cercul apropiat. Colaborarea va face relația mai strânsă și va da un sentiment de securitate.

Perioada este favorabilă îmbunătățirii condițiilor de viață, schimbând ceva, făcând casa mai confortabilă. Mulți veți gravita spre treburile casnice, comunicarea cu cei dragi,veți dori să adăugați varietate vieții obișnuite, să schimbați mediul, să vă mutați, să cumpărați lucruri noi, să faceți reparații.

În jur vor avea loc evenimente, întâlniri, apariții de noi cunoscuți, oameni interesanți cu gândire foarte originală.

Este o perioadă favorabilă pentru studiu, activitate științifică, pentru vorbire în public, pentru stabilirea de noi conexiuni. Mai mult, apariția unor noi cunoscuți v-ar putea deschide ușile către zone noi, mai promițătoare. Pot apărea parteneri de succes care vor contribui la extinderea cercului de conexiuni, ceea ce în viitor va fi foarte important.

Decanul 2 va fi dificil, cel puțin financiar. Se strică lucruri în casă, apar circumstanțe neprevăzute care vor necesita timp și costuri. Este important să aveți grijă pe drumuri și neatenție!

Nu ar trebui să împărtășiți ideile, părerile și planurile în acest moment. În caz contrar, se ivesc intrigi, conflicte și certuri.

A treia decadă va fi armonioasă, iar acest lucru va permite dinamism în afaceri.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Disciplina și o abordare pedantă a afacerilor chiar aparent frivole vă vor ajuta în această lună de toamnă.  Veți fi calmi și echilibrați din multe puncte de vedere datorită faptului că vă este greu să scăpați de reținere și să vă arătați emoțiile. Chiar și așa, unii pot întâlni în mod neașteptat cu cealaltă jumătate. Filmul iubirii va fi luminos, dar poate deveni serios numai dacă veți avea o abordare non-banală a relațiilor. Oricum, într-o relație mai veche de dragoste, șocurile nu sunt de așteptat.

În perioada 4- 11 septembrie, unii pot fi implicați în afaceri, se pot ocupa de rezolvarea problemelor și de consolidarea relațiilor. Aceasta este o perioadă foarte favorabilă pentru instruire, pentru pregătirea documentelor importante, pentru acorduri și găsirea informațiilor necesare,precum și pentru găsirea sponsorilor și adresarea de cereri către conducere.

Septembrie oricum este bun pentru comunicare și veți contacta cu ușurință atât rudele apropiate sau îndepărtate, cât și noile cunoștințe. Dar aici este important să nu uitați de interesele voastre. Trebuie să realizați că sociabilitatea nu aduce întotdeauna rezultate pozitive. La locul de muncă, o astfel de demonstrație poate duce la responsabilități inutile care nu au stimulente materiale.

Al doilea decan va aduce dezamăgiri, odată cu apariția unor situații destul de confuze și dificile în relațiile cu rudele și persoanele apropiate. Erorile în afaceri, poziția greșită, pot deveni motiv pentru critici și discuții. Din această cauză influența va slăbi, autoritatea va fi zdruncinată și vă veți simți foarte inconfortabil în unele situații.

Perioada ultimului decan va fi mai armonioasă și, deși unii Raci pot simți o anumită scădere a activității, vor fi gata pentru acțiunile cele mai decisive. Prin urmare, se vor putea rezolva probleme din trecut, veți duce la capăt sarcini, veți face achiziții ori veți  restabili unele relații întrerupte cu rudele.

Veți putea consolida poziția financiară, afacerile și cariera, vă veți satisface nevoile și ambițiile. Veți petrece timp prețios alături de copii sau veți avea motive de mândrie cu ei.

Negocierile pentru începerea unei noi activități, primirea de subvenții, alocații financiare pentru începerea unui nou proiect creativ sau științific, toate pot avea succes.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Septembrie va avea un efect pozitiv asupra dezvoltării sferei prietenoase din relații. Dar asta nu înseamnă că sunteți gata să lăsați pe primul venit să ajungă la inima voastră. Acceptați un cerc restrâns, veți avea pretenții de la el, veți dezvolta voi filtrul de trecere a unui prag pentru noii cunoscuți sau prieteni, iar aceștia vor trebui să-și demonstreze valoarea. Un ușor disconfort în perspectivă poate fi eliminat dacă încercați să scăpați de pesimism. O atitudine optimistă privește nu numai propriul comportament, ci și mediul. Nu încercați să refaceți lumea, să schimbați conducerea sau să vă învățați colegii cum să lucreze! Este mai bine să vă concentrați asupra îndeplinirii exacte a atribuțiilor oficiale. Chiar dacă în echipă apar situații conflictuale, trebuie să învățați să lăsați problemele în afara pragului casei și să nu încercați să-i suprasolicitați pe cei dragi. Mai mult, septembrie prezice o relație personală destul de stabilă pentru voi. Oricum, succesul va depinde în mare măsură de aspirația interioară și de concentrarea eforturilor.

Va trebui să vă gândiți mai mult la stabilitatea financiară iar în primul decan pot exista oportunități bune de a crește nivelul de venit. Uneori, oportunitățile vor veni în mod neașteptat și vor necesita mobilitate și acțiuni decisive, astfel încât un risc justificabil să poate avea succes. Tot atunci, este un moment favorabil pentru negocieri, călătorii, pentru colectarea de informații, pentru a discuta planurile cu autoritățile și partenerii, pentru a găsi sponsori. În plus, fundalul emoțional se va îmbunătăți semnificativ, veți fi mai optimiști, mai fermecători, așa că vă veți putea diversifica viața cu comunicări interesante, întâlniri și  distracții.

În al doilea decan sunt posibile greșeli, precum și dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atinge obiectivele, ceea ce poate duce la probleme. Este recomandabil să vă abțineți de la cheltuieli, în special pentru a satisface dorințele, deoarece pot apărea probleme cu partenerii, cu șefii, cu antreprenorii, cu finanțele colective. Nu recomand a introduce inovații și a începe proiecte de la zero, deoarece succesul se poate dovedi iluzoriu, iar acest lucru va submina reputația sau va duce la pierderi financiare. Ar trebui să controlați acțiunile partenerilor și subordonaților.

În ultima săptămână, activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate, iar universul vă susține. Noile idei și conexiuni vă vor deschide noi relații, puteți solicita sprijinul unor persoane influente, sponsori și încheia contracte profitabile. Procedând astfel, prietenii și familia pot juca un rol important în consolidarea și extinderea legăturilor sociale și de afaceri, întrucât un mediu de încredere poate contribui la crearea unei bune șanse pentru viitor.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Fecioara

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este posibil să fiți nevoiți să vă asumați unele responsabilități de muncă ale colegilor sau să luați parte la rezolvarea problemelor rudelor. Acest lucru va crește reputația dar va genera și o pierdere de energie. Drept urmare, vă puteți simți obosiți și enervați că trebuie să duceți o viață excesiv de activă. Recomand să vă concentrați asupra sentimentelor voastre și să nu încercați să ajutați întreaga lume dintr-o dată. Nu ar trebui să încercați să îi idealizați pe ceilalți, căci nu va funcționa. Este important să nu uitați de odihnă.

În al doilea decan nu trebuie să pierdeți obiectivitatea și să evaluați ce se întâmplă cu o minte rece. Altfel, există pericolul de a vă implica în intrigile altora și de a deveni o jucărie în jocul altcuiva. Problemele anterioare din parteneriate pot fi agravate, cauzate de reacția incorectă la ceea ce se întâmplă, precum și de supraestimarea propriilor puncte forte odată cu subestimarea capacităților partenerilor și a dezvoltării situației în ansamblu. Chiar și așa, evenimentele din a doua decadă a lunii septembrie vor ajuta  să creați o bază bună pentru transformare, nu numai în carieră, ci și în viața personală.

A treia decadă este o perioadă mai calmă și mai activă, în care puteți simți sprijinul puterilor superioare.

Primiți oferte promițătoare și profitabile, activitățil pot fi apreciate mai mult și va trebui să faceți o alegere dificilă, în ordinea preferințelor. Cel mai bine ar fi să vă concentrați pe o direcție profitabilă.  Acest lucru va ajuta la conservarea resurselor energetice și a puterii de care s-ar putea avea nevoie mai târziu.

Popularitatea și cererea crescândă vă pot inspira la noi proiecte creative globale în care să vă dezvoltați talentele, individualitatea și originalitatea ideilor. Trebuie însă să fiți mai atenți la înregistrarea obligațiilor contractuale, deoarece este posibil să nu fie redactate în favoarea voastră.

Luna Plină vă afectează pe zona de relații și parteneriate, iar ea atrage atenția că trebuie să învățați nu numai să vă transmiteți părerea, ci și să încercați să acceptați pe a altcuiva. Altfel, conflictele nu pot fi evitate. Echilibrul este posibil dacă nativii se comportă mai tacticos și iau decizii de compromis. Acest lucru este la fel de important în viața personală și în afaceri, vă va ajuta să priviți o nouă cunoștință dintr-un unghi neașteptat și să vedeți virtuți și intenții ascunse. Ar trebui să uitați de pragmatism și să aveți încredere în intuiție. Nu întotdeauna planificarea clară ajută la dezvoltarea relațiilor. Permiteți-vă o odihnă bruscă și pe termen scurt ca cea mai bună sursă de energie!

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Balanța

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Septembrie va veni cu accent pe proiectele deja aflate în derulare căci, dacă intuiția nu este suficientă pentru un început încrezător de afaceri noi, este mai bine să le amânați pentru o perioadă ulterioară.

O stare constantă de tensiune poate provoca oboseală, iar dorința de a vă odihni este de înțeles. Chiar este recomandabil să petreceți acest timp în natură, căci vă va ajuta să vă puneți nervii în ordine.

Primul decan să zicem că v-ar permite poate să vă dezvăluiți potențialul creativ, să vă consolidați puțin poziția socială și materială. Perioada vă va ajuta să finalizați proiecte vechi, să distribuiți datoriile și să obțineți sprijinul celorlalți. Atitudinea pozitivă  va atrage oamenii, ei vor coopera de bunăvoie, își vor împărtăși secretele, vor cere sprijinul și se vor consulta. Atenție însă căci, o prea mare credulitate din partea voastră v-ar putea transforma în victimele acelora care au intenții necurate.

În ciuda schimbărilor pozitive din carieră, pot fi dezvăluite consecințele greșelilor în muncă și ale deciziilor greșite, consecințe care amenință cu probleme și pierderi financiare. În general, mulți dintre voi  pot fi predispuși la iluzii, pot evalua incorect informațiile primite. Este posibil să fiți nevoiți să plătiți pentru neglijență. În acest caz, cereți sfaturi competente!

Și în al doilea decan deja se vor resimți tensiunile astrale. Atunci va fi o perioadă nefavorabilă, care se va manifesta prin scăderi accentuate ale cursului de schimb și creștere a inflației, iar voi nu veți fi scutiți să resimțiți asta, ca toți ceilalți de altfel. Nu merită să așteptați profituri semnificative, iar fluxurile financiare mici ar trebui tratate mai atent.

În ultimul decan se va ameliora situația voastră căci energia va începe să se recupereze. Ambițiile vor crește, veți fi gata să vă alăturați oricărei lupte pentru o poziție mai înaltă și mai stabilă. Nu vor exista obstacole și măsuri inacceptabile, veți merge cu îndrăzneală și hotărâre spre obiectivul propus, iar rivalitatea poate fi un stimulent puternic, poate încălzi spiritul de luptă.

Energiile active pot multe Balanțe către acțiuni mai decisive și implicit către câștig. Spiritul competitiv se poate simți inclusiv în gustul pentru sporturi extreme, pentru călătorii active.

Pe parcursul întregii luni, pentru o sănătate bună, este necesar să regândiți obiectivele fără tendințe de autodistrugere. Luna este bună pentru analiză și meditație, dar măsura va fi importantă în toate.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Veți începe să dați dovadă de inițiativă și dăruire în timp,iar acest lucru este important atât pentru lansarea de noi proiecte, cât și pentru dezvoltarea celor deja începute. Vine o lună în care veți începe să lucrați de două ori mai mult, dar este important să înțelegeți că doar munca în echipă va fi productivă. Înconjurați-vă de oameni de încredere care vă împărtășesc viziunea asupra vieții și-s gata să vă susțină majoritatea ideilor! Uniți o echipă din jurul vostru, cu care veți putea atinge cele mai inalte și la prima vedere obiective nerealiste. Căutați asistență în afara locului de muncă. Contactați prietenii despre care credeți că sunt gata să vă ajute dezvoltarea profesională și personală.

Prima jumătate a lunii septembrie va fi o perioadă creativă dinamică și memorabilă, căci veți putea să manifestați pe deplin creativitatea și forța spirituală. Creșterea intuitivității vă va ajuta să înțelegeți mai bine evenimentele și situațiile care vor avea loc, precum și motivația pentru acțiunile altora care vă vor provoca. Iar căutarea de proiecte și relații promițătoare trebuie să fie o prioritate. Cu puterea convingerii și abilității de a impresiona, veți putea recruta asistenți, oameni cu aceeași idee, vă veți przenta ideile șefilor, către conducere și astfel vă veți apropia succesul de carieră.

Poate că veți fi mai serioși și responsabili în alegerea partenerilor, astfel încât un obiectiv comun va contribui la o cooperare pe termen lung.

În al doilea decan, vi se va cere să răspundeți rapid la schimbările care se pot produce, să fiți mai flexibili în comunicarea cu ceilalți. Iar dacă tocmai aceste calități vor lipsi, puteți ajunge în situații neplăcute. Creșterea activității și acțiunii vă va ajuta în afaceri, dar vă va face mai încăpățânațiceea ce poate complica relațiile cu superiorii. În plus, va exista pericolul unor concepții greșite, acțiuni eronate, astfel încât în ​​acest moment trebuie să ascultați sfaturile persoanelor competente, să fiți mai atenți, să nu vă bazați pe noroc ci să verificați informațiile primite și documentele care trebuie semnate sau completate. Totuși, este o perioadă favorabilă pentru carieră, căci veți avea șanse bune să vă demonstrați talentele și să vizați proiecte mai ambițioase. Abilitățile intelectuale și analitice nu vor trece neobservate, veți putea comunica eficient cu colegii. Activitățile comune pot avea rezultate benefice dacă nu puneți presiune pe ceilalți și sunteți mai toleranți față de punctele slabe ale altor persoane.

După 22 încolo, veți pune lucrurile în ordine, veți mai rezolva din problemele de relații.

Medical însă, nivelul energiei vitale va slăbi semnificativ și problemele grele vor afecta stabilitatea emoțională. Veți fi  însă capabili să finalizați cu succes cazuri vechi, mai ales profesional.

În sfera iubirii relațiile pot fluctua mult, când fierberea pasiunilor, gelozia, resentimentele vor oscila cu  apatia sau indiferența. Sub influența emoțiilor se poate trece linia și lua măsuri pentru a rupe relațiile.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia, Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Va fi o lună în care trebuie să luați o pauză pentru a analiza situațiile în care vă aflați. Gândiți-vă la modul în care vă puteți organiza munca astfel încât circumstanțele externe să nu vă împiedice să vă atingeți obiectivele! Amintiți-vă că, pentru a vă implementa planurile, trebuie să fiți de acord să colaborați cu alții. Din punct de vedere al acțiunii, vă recomand să fiți mai curând introspectivi, mai curând pasivi decât activi. Și să știți cî poate fi și aceasta o metodă alternativă de avansare în carieră. Dezvoltarea profesională nu este garantată doar celor care acționează cu presiune. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să stați nemișcat. Nu de alta dar, remanierile de personal pot începe, posturile și funcțiile pot deveni vacante, pot apărea noi planuri și proiecte în care vă sugerez să vă implicați.

În primul decan, va trebui să acționați în mod pragmatic, chiar autoritar pentru a vă apăra pozițiile profesionale și interesele materiale și pentru a continua proiectele pe care le-ați început mai devreme. Energiile active din această perioadă vă vor ajuta să folosiți corect chiar șanse mici pentru a obține o poziție socială sau profesională mai înaltă. Va fi important să vă realizați ambițiile. Energia, presiunea și aroganța vor ajuta să ocoliți obstacole și să fiți pe podium. Riscul poate fi justificat, deci trebuie să acționați mai curajos.

În al doilea decan, fiți diplomați și cu ochii pe celelalte persoane, pentru a evita conflictele inutile. Dacă reușiți asta,vor exista șanse de îmbunătățire a situației financiare, salariile pot crește, veniturile din afaceri sau implementarea proiectelor creative la fel, vor avea un trend crescător.

În al treilea decan, eforturile vor începe să dea roade, iar aceasta este cea mai reușită perioadă pentru carieră, când puteți începe noi proiecte, discuta probleme importante cu șefii și cu oamenii influenți. În plus, noile acorduri, parteneri și alianțe, vor permite ascensiunea voastră la un nou nivel, lucru care vă dă încredere în viitor.

Aceasta va fi și o perioadă foarte interesantă și luminoasă în viața personală a celor singuri și, datorită dispoziției romantice, puteți întâlni dragostea. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că sentimentele se pot aprinde deodat, dar vor fi instabile și pot fi uitate rapid. De asemenea, crește probabilitatea de a restabili o conexiune romantică veche, nesănătoasă.

În familie, veți încerca să faceți tot posibilul pentru a vă mulțumi părinților, partenerul, copiii, prietenii, toți cei care vă sunt dragi. Eforturile nu vor fi în zadar. Drept urmare, veți putea îmbunătăți relațiile cu ceilalți, veți găsi armonie interioară.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Septembrie este o lună pe care o puteți utiliza bine ca timp pentru introspecție, schimbând prioritățile. Luați-vă un moment de pauză și gândire și decideți ce obiective doriți să atingeți mai întâi la locul de muncă. Asumați-vă apoi implementarea și nu renunțați la jumătatea drumului! Începutul noului sezon de toamnă este potrivit pentru călătorii. Dacă este posibil, plecați în vacanță și mergeți acolo unde vi se garantează emoții și impresii pozitive. Măcar învățați o limbă străină sau aprofundați ceva la nivel superior.

Prima decadă a lunii septembrie va fi deosebit de dinamică, veți arăta mobilitate ridicată și disponibilitate pentru a asalta noi culmi în carieră. Puteți întâlni noi parteneri în străinătate, puteți stabili relații de afaceri puternice cu ei sau se puteți dovedi calități și talente în activități educaționale ori didactice. Cu noi idei puteți ajunge la un public mai larg, atingând faimă și popularitate.

O reușită perioadă va fi 6 - 11 septembrie, când circumstanțe neașteptate și favorabile vă vor ridica la înălțime într-un timp destul de scurt. Luați însă în calcul faptul că, după ce ați fi atins vârfurile, este posibil ca poziția să nu fie atât de stabilă și va trebui să faceți eforturi semnificative nu numai în afaceri, ci și cu voi pentru a rămâne acolo.Va trebui să stăpâniți bine noi cunoștințe, să faceți progrese în afaceri, să aplicați noi metode și să utilizați pe scară mai largă inovațiile moderne.

În al doilea decan, trebuie să dați dovadă de prudență deoarece crește probabilitatea de conflicte cu superiorii, ceea ce poate complica poziția în carieră. În astfel de momente, trebuie să vă moderați ambițiile puternice, deoarece ele pot provoca opoziție din partea celorlalți, care nici ei nu vor sta cu mâinile în sân. V-ați putea trezi atrași în situații periculoase și perdante.

În a treia decadă, activitatea de afaceri și creativă va crește și orice schimbare pozitivă în carieră va ajuta la consolidarea statutului. E favorizată activitatea colectivă, cooperarea, restabilirea legăturilor întrerupte. Vă puteți baza pe sprijinul colegilor și prietenilor în rezolvarea problemelor financiare, în dezvoltarea de noi planuri de afaceri.

Însă în viața personală se pot ivi dezacorduri grave, iar unele se pot încheia cu pauză în relații.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Aspectele astrale de septembrie vă vor spori abilitățile analitice, vă vor oferi șansa de a vă identifica punctele slabe și găsirea de metode pentru eliminarea acestora. Puteți pune capăt vechilor probleme, vă puteți stabili un curs de mișcare către un viitor mai promițător. Veți cheltui multă energie pentru întocmirea unor planuri grandioase, dar asta nu înseamnă că trebuie uitat prezentul și nici trecutul. Nu de alta dar, vine momentul să finalizați treburi și chiar să reveniți la acele cazuri a căror examinare ați amânat-o mult timp sub influența circumstanțelor nefavorabile. Veți traversa sigur o criză, dar, cu toate acestea, veți percepe situațiile critice doar ca pe o oportunitate de a deveni mai buni. Sau cel puțin așa vă sugerez.

Da, greșelile din trecut și relațiile în care nu mai aveți încredere pot duce la experiențe neplăcute mai ales în primele zece zile ale lunii. Evenimente pot apărea brusc și se pot dezvolta de la zero,iar emoțiile vor căuta o ieșire. Eronat aspect deoarece,chiar și la cel mai mic motiv sub forma unei remarci, afirmațiile pot fi interpretate greșit. 

Dacă sunt probleme vechi într-o căsnicie, atenție căci vă puteți iluziona acum dacă vă imaginați că lucrurile se rezolvă ușor în pat! Iar dacă aveți o legătură stabilă, nu dați vrabia din mână pe cioara de pe gard!

Trebuie să fiți foarte atenți și să nu începeți o confruntare, căci ea nu vă e favorabilă. De asemenea, să fiți mai prudenți cu cheltuielile și să nu vă bazați pe partener. Incapacitatea de a vă gestiona financiar, neglijența vă pot pune într-o poziție dificilă.

Al doilea decan o pot numi perioada de  acțiune a dușmanilor secreți. Apar intrigi, probleme nerezolvate cu prietenii și colegii, vă e afectată autoritatea și cariera. Aceasta este cea mai lipsită de armonie perioadă a lunii, în care veți simți din plin o slăbire a apărării corpului, veți avea îndoială de sine și veți deveni pesimiști. Grijă și la eventualele probleme cu autoritățile fiscale sau judiciare, căci va trebui să cheltuiți mulți bani și eforturi pentru a încheia un conflict, pentru a restitui datorii vechi, rate, taxe,impozite. Evitați orice situație critică și nu vă comportați arogant, mai ales în zilele din preajma Lunii Pline!

Abia al treilea decan devine favorabil, căci se pot contura schimbări importante și pozitive. Vă veți putea demonstra atunci calitățile de afaceriști sau capacitățile organizaționale, semnați acorduri, contracte și obțineți rezultate bune în carieră.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi vine o lună cu stări de spirit fluctuante și veți fi când încrezători, când plini de îndoială. Autodisciplina va fi importantă, așa că, luați-vă timp pentru a accepta evenimentele importante ce vor veni și încercați să determinați care sunt obiectivele prioritare și cum le puteți atinge. Luați în calcul ideea că nu este momentul pentru proiecte solo. Când luați decizii, asigurați-vă că luați în considerare interesele oamenilor din jur. Știu, nu toate parteneriatele vă vor fi pe plac, dar deocamdată va trebui să acceptați varianta. Vă sfătuiesc însă a vă baza pe intuiție în alegerea acelora cu care veți merge o bucată de drum. Și la urma-urmei, nu-i bai dacă va trebui să revizuiți acordurile anterioare, ba chiar să reziliați unele  acorduri.

Veți avea tendința de a ceda prea mult la sentimente și emoții. Sub influența lor veți vorbi deschis și veți exprima tot ceea ce credeți, dar nu este întotdeauna corect ce spuneți. Mereu senzațiile subiective vor ascunde adevărul, iar ideile utopice vă vor rupe de realitate. Mai mult, riscați să picați pradă influenței persoanelor ipocrite. Asta nu înseamnă că oameni noi nu pot apărea cu propriile idei avansate. Ele chiar vor ajuta la deschiderea de noi orizonturi. Totul e să fiți prudenți în alegerea oamenilor.

În al doilea decan, trebuie să fiți atenți ca să eliminați informațiile false, să nu vă bazați pe zvonuri, să nu vă încredeți în toți.

Financiar, este posibilă cheltuirea semnificativă a banilor pe chestii neprevăzute sau reparații în casă.

În parteneriate sunt posibile neînțelegeri care se pot transforma în scandaluri serioase și care amenință să rupă relațiile.

În a treia decadă va crește energia vitală, iar vechile probleme și necazuri vor dispărea în trecut. Dorința de manifestare a Ego-ul va crește, la fel și influența asupra mediului vostru. O combinație favorabilă de circumstanțe, împreună cu ceva noroc, vă vor ajuta să scăpați de vechile probleme, de obligațiile opresive și să vă simți mai liberi. Profitați de oportunitate și alegeți acele metode de realizare a obiectivelor care vă sunt mai convenabile!

image
image
image
image
image
image
cub horoscop 3 gif
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
Horoscop miercuri 19 aprilie  webp
5 flori ideale pentru cadouri feminine jpg
geci iarna barbati jpg
tablouri jpg
leurda planta reteta jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net