Horoscop lunar iulie 2022: Gemenii se confruntă cu pierderi și dezamăgiri

Horoscop lunar iulie 2022. Click! vă prezintă ce rezervă astrele fiecărui nativ în parte, în luna iulie. Gemenii se pot confrunta cu dezamăgiri și pierderi. 

Gemenii se confruntă cu pierderi și dezamăgiri Sursă foto: Pixabay.com
Gemenii se confruntă cu pierderi și dezamăgiri Sursă foto: Pixabay.com

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Berbec

Atâta timp cât Marte va sta în continuare în semnul propriu, nu veți avea liniște. Este posibilă o luptă pentru o poziție puternică, mai ales în carieră și afaceri, confruntare în care vă puteți dovedi personalități neobișnuit de dure și chiar nemiloase.

În același timp concurența poate împinge către acțiuni impulsive sau metode nu dintre cele mai corecte, ci neortodoxe. Ar trebui să vă evaluați propriile resurse și capacități, în special planul financiar, iar evaluarea să fie cât mai obiectivă posibil. Asta înainte să comiteți gafe care să coste mult. Logica de fier și calculul strict vor fi cheia succesului.

N-aș putea spune că veți duce lipsă de bani, mai ales când Marte va activa Taurul-semn financiar și casă de salarii pentru voi, cu atât mai mult dacă lucrați în comerț. Veți acționa inteligent și veți câștiga. Dar câștigul poate fi pe termen lung numai dacă îl veți economisi. Altfel, pleacă și golește rapid buzunarele. Nu se pune problema nici măcar să acordați împrumuturi altora, oricât de prieteni v-ar fi ei.

Ar putea să te intereseze și: Ce trebuie să știi dacă începi o relație cu un semn de aer 

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Taur

Cu planeta acțiunii în semnul vostru, veți fi cu siguranță din al doilea decan de iulie încolo adevărați combatanți, adevărați pionieri plini de energie și ambiție.

Abilitățile creative și intelectuale vor fi activate, dorința de comunicare prietenoasă și fructuoasă va crește și deschiderea necesară pentru o discuție constructivă a ideilor noi și interesante trebuie să fie prioritară.

Calmul, stabilitatea și ordinea proceselor vor fi cheia pentru o muncă eficientă pentru că riscurile inutile vor da naștere la griji, pentru noile strategii și reforme va crește probabilitatea erorilor de calcul.

Medical, veți fi vulnerabili la umezeală, vânt, curent ori schimbări bruște de temperatură.

A doua jumătate a lunii, va fi propice stabilirii de noi conexiuni, învățării și autoeducării, satisfacerii maxime a curiozității crescute, precum și pentrui tot felul de aventuri intelectuale sau la drum.

Pe la sfârșitul lunii este puțin probabil ca acțiunile voastre să fie consistente. Mă aștept la acțiuni spontane din partea voastră, care să provoace confuzie în domeniul relațiilor interpersonale.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Gemeni

Sectorul financiar va face parte din preocupările voastre. Pentru aceasta, veți fi deschiși acțiunilor îndrăznețe, proiectelor noi și chiar aventurilor destul de riscante. Iar în prima jumătate a lunii chiar veți avea un succes neobișnuit. Pe fondul succesului, veți stârni invidii și răutăți, așa că, încercați să fiți mai reținuți în comunicare, mai secretoși cu propriile planuri financiare.

A doua jumătate a lunii sunt de așteptat întorsături imprevizibile ale situațiilor, precum și apariția unor adversari puternici. Este posibil ca în această perioadă dificilă,unii dintre voi să necesite sacrificii și schimbări serioase. De asemenea, amenzi neachitate, rate, obligații de împrumut, precum și probleme nerezolvate cu autoritățile fiscale pot veni în prim-plan.

Luna Nouă va activa sectorul de sănătate și de aceea vă recomand atenție la aceasta, mai mult timp de odihnă și relaxare, grijă la foc sau intoxicații! Revizuiți dietele, renunțând la alimente picante și alcool, dar fiți atenți și la utilizarea medicamentelor fără prescripție medicală!

În ultima săptămână vă puteți confrunta cu dezamăgiri și pierderi. Din cauza stresului, există riscul apariției de erupții cutanate și acțiuni nesăbuite. Acesta nu va fi momentul potrivit pentru activități individuale.

Vezi și: Cele mai nefericite combinații de zodii din horoscop

Horoscop lunar iulie 2022 pentru  Rac

Rând pe rând planete personale activează exact zodia voastră, aducând multă dinamică astrală acolo. Da, vor exista și aspecte suport care să vă propulseze, dar

asta numai dacă doriți să vă părăsiți zona de confort. Probabil că aceia care au afaceri o vor face. Ceilalți, depinde de ei cât sunt de comozi și de mulțumiți cu ce au.

În calea unora pot apărea oameni noi și aceste persoane să provoace transformările mult așteptate.

Alții își vor schimba locul de muncă sau sfera de durată profesională, vor începe tot felul de angajamente sau se vor muta. Creativitatea neobosită se poate manifesta printr-o schimbare radicală de imagine, o reorganizare completă a cuibului de acasă, precum și prin pasiunea pentru sporturile extreme sau jocurile de noroc.

Totuși, încăpățânarea excesivă și lipsa de diplomație pot afecta serios calitatea relațiilor cu ceilalți, mai ales în a treia săptămână de iulie.

Sfârșitul lunii va fi propice pentru planificarea pe termen lung, pentru discuții deschise cu perspective bune, precum și colectarea de informații actualizate și evenimente organizaționale.

Zona de sănătate nu va pune probleme mari, ba din contră, cine-și dorește copii iar ei întârzie să apară, acum e momentul să luați măsuri și să faceți niște investigații la specialist.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Leu

Veți intra în luna iulie cu o energie redusă, așa încât aceasta va fi o perioadă nefavorabilă pentru evenimente importante și întâlniri decisive. Recomand prudență, cel puțin pentru primele două săptămâni ale lunii. De fapt abia după 25 vă veți putea scutura de stagnarea temporară, permițându-vă să acționați cu succes și să vă atingeți obiectivele.

Poziția lui Uranus în cea mai înaltă casă a horoscopului vostru poate propulsa în mod neașteptat pe aceia cu gândire progresivă și cu dorință de schimbare. Schimbul de idei și descoperiri intelectuale va duce la formarea celor mai productive alianțe creative și de afaceri. În afaceri însă, ar trebui să evitați riscurile, investițiile dubioase și investițiile pe termen lung.

O anumită situație va provoca anxietate și îngrijorare, dar identificarea și eliminarea în timp util a erorilor vă va permite să traversați momentul fără pierderi financiare.

Medical, pe parcursul lunii anumite proceduri devin favorabile pentru îmbunătățirea aptitudinii fizice și a aspectului fizic, pentru diagnosticarea bolilor, pentru utilizarea de metode clasice și netradiționale de promovare a sănătății.

Tendințele de Lună Nouă de la final de iulie atrag atenția asupra relațiilor cu cei dragi. Va fi nevoie de confruntare cu problemele familiei sau să vă asumați responsabilitatea pentru ceilalți.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Fecioară

Urmează o lună în care schimbările sunt evidente odată cu accelerarea mult așteptată a proceselor și apariția de noi perspective. Însă pentru aceia mulțumiți de propria poziție, lucrurile nu vor fi calme. Pentru ei se instalează o perioadă de instabilitate în care este necesar să se adapteze la schimbările actuale. Va trebui să dea dovadă de competență într-o problemă importantă. Îndoiala de sine, pasivitatea, timiditatea, refuzul de a participa la discuții despre probleme, negocieri și evenimente, toate pot împiedica succesul.

La începutul lunii, activitățile științifice sau educaționale se vor desfășura cu spor, iar nativele active și intenționate vor primi o motivație puternică care va promova căutările spirituale și creativitatea.

De asemenea, nu dintre cele mai plăcute transformări pot avea loc în relațiile cu copiii sau cu iubiții pe la mijloc de iulie. Tensiunile vor atinge profund latura psiho-emoțională, veți deveni și mai vulnerabili și mai sensibili. Transformările interne bruște îi pot împinge pe unii la o schimbare bruscă de direcție de activitate, poate chiar cu abandonarea a ceva deja pornit, cum ar fi școala. Încercați să țineți emoțiile sub control!

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Balanță

Urmează o lună care va avea suficiente soluții pentru realizarea ambițiilor profesionale, cu condiția să fiți la curent cu problemele importante. Deținerea informațiilor va deveni principalul atu pentru lideri, manageri și antreprenori. În afaceri, documentarea financiară și juridică va fi utilă.

Puteți primi o serie de apeluri și scrisori interesante și invitații pe care nu ar trebui să le ignorați. Întâlnirile, negocierile și discuțiile vă vor fi favorabile, activitatea intelectuală și munca în domenii în care vorbirea și scrisul sunt de mare importanță vor fi fructuoase. În funcție de amploarea succesului în carieră, cei aflați la început de drum pot alege să devină lideri, profesori, tutori, traducători, consultanți, jurnaliști, bloggeri, psihologi.

Evenimente cheie vin la mijlocul lunii, iar ele pot fi legate de chestiuni financiare sau de viața personală. Sunt foarte probabile tot felul de surprize.

Între 20-25, ar trebui să fiți mai prudenți cu finanțele proprii sau ale altora, precum și să răspundeți la ceea ce se întâmplă cu maximă reținere. Această perioadă poate fi plină cu cheltuieli neplanificate sau transformări complicate în relațiile cu cei dragi.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Scorpion

Veți avea multe de făcut, din multe domenii și sectoare de viață, pentru că ele vin avalanșă și urgent de rezolvat, încât aproape că veți intra în criză de timp. Pentru a economisi timp și energie, merită să ascultați recomandarea unui coleg sau partener de afaceri.

Nimic nu va fi simplu, totul va veni la pachet cu asumarea de responsabilități în plus, dar poate fi o perioadă dinamică și incredibil de reușită. Mulți dintre voi se vor strădui să-și extindă orizonturile, fie că este vorba despre carieră, studii, proiecte creative sau viața personală. Un nivel ridicat de energie va susține motivația de afaceri, ajutând la menținerea unei atitudini pozitive și a unui interes puternic pentru tot ceea ce se întâmplă.

Atenție la jumătatea lunii la relații! O serie de situații neplăcute se pot ivi în interacțiunea cu ceilalți. Din cauza inflexibilității voastre, va fi foarte dificil să

evaluați obiectiv deciziile și opiniile altora. Cel mai probabil, numărul susținătorilor și adepților va scădea semnificativ, reputația vă va fi pusă la îndoială.

Finalul de iulie însă va fi pozitiv profesional, pot apărea șanse bune de care însă trebuie să profitați imediat.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Săgetător

Intrați într-o lună în care vor trebui depuse mult mai multe eforturi pentru a înțelege tot ceea ce vedeți și auziți și pentru a trage concluziile corecte. Mercur tensionat cu Jupiter este un factor stresant pentru personalitatea voastră, iar el simbolizează confruntarea dintre opinia personală și cea publică.

Vin situații transformatoare, va trebui să vă străduiți din greu să revizuiți sau radical ceva, să vă adaptați într-un fel la noile condiții ale realității înconjurătoare.

Devine foarte important să finalizați toate afacerile sau relațiile vechi pentru a începe să vă implementați propriile idei. Veți trece printr-o reînnoire spirituală și energetică, așa că obiceiurile proaste și legăturile emoționale toxice ar trebui abandonate.

Luna Nouă formată spre final de iulie vă avantajează și activează axa educației superioare și a drumurilor pe distanțe lungi. Problema e retrogradarea guvernatorului vostru Jupiter, care poate aduce încurcături de acte, documente sau pierderi de lucruri.

Și finanțele pot isca discuții în familie, cu partenerii, căci va trebui să justificați cheltuieli făcute aiurea.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Capricorn

Primele două săptămâni din iulie vă avantajează cu energiile lor ,mai ales dacă aveți afaceri. Pentru antreprenori, acesta este cel mai bun moment pentru a începe să închirieze spații, să cumpere echipamente de producție, echipamente informatice sau mașini. Articolele achiziționate vă vor servi pentru o lungă perioadă de timp și

vor ajuta la creșterea profiturilor. Sunt posibile oferte neașteptate dar promițătoare, noi contacte de afaceri și cunoștințe cu persoane autorizate.

Pe lângă noile relații de afaceri, unii vor intra în noi relații romantice care, la rândul lor, pot înlocui complet fostele atașamente amoroase.

A doua jumătate a lunii va necesita transformare din partea voastră, căci nu sunt excluse evenimente negative care vor aduce energii distructive și haotice în relațiile cu partenerii. Ar fi mai bine să amânați orice angajamente profesionale și investiții pe scară largă, precum și întâlniri și negocieri importante sau semnarea de contracte.

Ca stare de spirit, vulnerabilitatea vine din punct de vedere psihologic. Munca grea, tensiunea în relații, amenință cu stres, insomnie și niveluri crescute de anxietate.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Vărsător

Vine o lună activă și dinamică, în care succesul în muncă va depinde în mare măsură de calitățile personale și de viziunea asupra lumii. Nu ar trebui să aveți o conotație egoistă de consumator, trebuie să fiți amabili, să salutați cu prietenie, cordialitate și disponibilitate de a coopera. Merită să arătați loialitate față de opiniile celorlalți, evitând presiunea, controlul sau constrângerea la orice. Chiar nu este perioada cea mai potrivită pentru manipulare și concurență acerbă. Evenimentele care au loc în această perioadă vă pot demonta unele iluzii, pot extrage câteva schelete din dulapul personal, așa că unii vor trebui să suporte circumstanțele predominante și schimbările asociate cu mediul lor.

Mijlocul lunii e armonios, veți fi înconjurați de oameni buni, distracție și atmosferă festivă. Totuși, o confruntare deschisă cu partenerul poate deveni un obstacol în chestiuni importante, poate interfera cu implementarea planurilor și sarcinilor curente,poate expune probleme vechi și nerezolvate în domeniul relațiilor.

Finalul de iulie poate aduce riscul de bârfă și critici nemeritate din partea persoanelor cu gândire conservatoare și inertă.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Pești

Încă de la început vouă vă spun că, dacă vă lăsați ghidați de intuiție, toate problemele care pot apărea vor fi rezolvate în viitorul apropiat. Spun asta deoarece aranjamentul astral îmi spune că veți reuși mai ales în zonele în care este necesară nu numai capacitatea de a vă adapta la schimbările rapide, ci și de a le anticipa. Aveți această capacitate.

Primele 10 zile vă sfătuiesc să interacționați activ cu ceilalți, să împărtășiți planuri personale și perspective creative, atrăgând noi oameni cu gânduri asemănătoare către ideile și proiectele voastre. Atenție că, succesul, popularitatea crescută și ambiția vă pot împinge la supraestimarea oportunităților reale!

În a doua jumătate a lunii, se petrec transformări interne serioase, se activează sentimente profunde din cauza multiplelor conflicte și confruntări deschise. Este posibil ca unii dintre voi să-și piardă sprijinul echipei și al aliaților, să piardă încrederea colegilor și partenerilor. Tot un potențial intuitiv puternic vă va ajuta să evaluați corect situația și dispozițiile celorlalți, încât să puteți lua poziția optimă.

Finalul de iulie aduce energii pozitive acelora creativi, talentați, care pot vorbi în public sau care lucrează în domenii mediatoare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net