Horoscop Neti Sandu pentru 1 februarie 2022. Racii scapă de toate datoriile

Ultima actualizare:

Neti Sandu, celebrul astrolog de la PRO TV, ne aduce zilnic previziunile astrale pentru toate zodiile. Ziua de marți, 1 februarie, are vibrația 1, iar asta înseamnă un restart și revenire în forță.

neti sandu jpg

Lună nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022. Vibrația zilei este 1, iar Neti Sandu spune la PRO TV că acest lucru înseamnă decizii, bilanț și noi începuturi.

HOROSCOP 31 IANUARIE BERBEC

Previziuni favorabile legate de carieră. Un proiect vă va propulsa către un post care vă va spori veniturile și vă va umple de energie. Veți putea face investiții la care visați de foarte mult timp.

HOROSCOP 31 IANUARIE Taur

Avansări în carieră și pentru unii nativi ai zodiei Taur. Se poate să aibă gânduri mari cu voi șefii, să vă propună o funcție importantă, fiind atrași de CV-ul impresionant pe care îl aveți.

HOROSCOP 31 IANUARIE gemeni

Gemenii mai recuperează din datoriile vechi, se afirmă și se fac văzuți și auziți. Este de bun augur o tură pe la munte, să vă bucurați de zăpadă, să faceți puțin sport, mișcare în aer liber.

Horoscop 1 februarie RAC

Raci scapă pe bandă rulantă de datorii. Achită restanțe, facturi, taxe, iar la orizont se întrevede o colaborare care le va asigura un venit constant. Puteți face deja o rezervare de vacanță, la un preț foarte bun.

Horoscop 1 februarie LEU

Este foarte posibil să întâlniți pe cineva al cărui/cărei magnetism vă va fermeca pe loc. Luați o decizie care vă va da o nouă direcție în viață, veți începe lucruri noi, care vă vor pune într-o lumină bună.

Horoscop 1 februarie FECIOARĂ

Fecioarele au planuri mari fie în plan sentimental, fie în carieră. La orizont se întrevăd gânduri pentru a vă întemeia o familie și a face o nuntă restrânsă. Poate bateți palma pentru un proiect care să v-aducă bani frumoși.

Horoscop 1 februarie BALANȚĂ

Aveți pe listă reluarea unor pasiuni mai vechi, care vă vor readuce în centrul atenției. Și în plan amoros aveți parte de schimbări în bine. Poate vă caută acum persoana la care v-a rămas gândul, în trecut.

Horoscop 1 februarie SCORPION

Decizia de a ieși dintr-o poveste de dragoste în care vă simțeați captivi este de bun augur. Vă puteți reface viața și să fiți fericiți. E posibil să se concretizeze o investiție, să vă luați casă ori poate vă mutați cu chirie.

Horoscop 1 februarie SĂGETĂTOR

Săgetătorii fac și ei schimbări în zona sentimentală. E din ce în ce mai bine în cuplu, ieșiti în weekend, faceți excursii împreună. Undă verde e și în carieră, unde se întrevede un nou proiect.

Horoscop 1 februarie CAPRICORN

Se poate să luați o decizie cu partenerul de viață și să vă mutați într-o altă locuință, pentru mai mult spațiu. Poate primiți și oferta de a vă uni forțele cu un fost angajator, pentru a porni într-o afacere de cursă lungă.

Horoscop 1 februarie VĂRSĂTOR

Rezolvări și pentru Vărsători. Se finalizează un contract, vă croiți un alt drum profesional și o să vă impuneți pe o piață nouă. Vă puteți lansa în proiecte noi, care vă vor pune în evidență toate calitățile.

Horoscop 1 februarie PEȘTI

Rezolvați o problemă de sănătate. De fapt, scăpați de ea fără să faceți mare lucru. Există numeroase oportunități pentru voi de a vă lansa pe un drum profesional de succes. Profitați de ele!

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net