Horoscop Neti Sandu pentru 13 februarie 2022: Peștii cunosc o persoană specială

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, prezintă ce rezervă astrele fiecărui nativ zodiacal pentru ziua e duminică, 13 februarie. Se anunță o zi în care vom acordă mai multă atenție propriei persoane.

image

Neti Sandu a menționat că vibrația zilei de duminică, 13 februarie, este reprezentată de cifra 4, așadar ne vom concentra mai mult asupra familiei și nevoilor personale.

Horoscop Neti Sandu pentru 13 februarie 2022

Berbec

Berbecii au ocazia să se facă remarcați datorită informațiilor pe care le dețin în cadrul unui grup. Este o zi favorabilă  interacțiunilor sociale și formării unor noi legături de prietenie. 

Taur

Taurii vor petrece o după-amiază liniștită în confortul propriei case. Deși primesc invitații din partea rudelor, nu au energia necesară pentru a ieși în oraș și a sărbători. 

Gemeni

Gemenii primesc o invitație din partea prietenilor. Cunoscuți pentru jovialitate și personalitatea exuberantă, nativii Gemeni vor onora invitația și se vor afla în centrul atenției în grupul de prieteni. 

Rac

Racii sunt răsfățați de către persoanele dragi din viașa lor și au parte de momente de respiro. Se anunțp o zi liniștită pentru ei, fără evenimente majore care să le tulbure liniștea și echilibrul emoțional. 

Leu

Leii au o discuție sinceră cu partenerul de viață pentru a observa dacă au aceleași planuri de viitor. Relația amoroasă este una bună, iar nativii Leu iau în considerare să facă următorul pas. Bat clopote de nuntă! 

Fecioară

Fecioarele se consultă cu membrii familiei în privința problemelor pe care le întâmpină. Hotărăsc să facă o escapadă în zona montană și se bucure de zăpadă și vremea prielnică sporturilor de iarnă. 

Balanță

Balanțele vor cunoaște o persoană care li se va părea foarte interesantă și despre care vor dori să afle mai multe amănunte. Pot primi oaspeți și se vor asigura că sunt cele mai bune gazde. 

Scorpion

Scorpionii întâlnesc persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme și cărora le-au dus dorul. Astăzi dedică timp oamenilor importanți din viașa lor și amână deciziile importante pentru o altă zi. 

Săgetător

Săgetătorii sunt inventivi și se gândesc la demararea unui noi proiect. Sunt plini de creativitate și acceptă orice provocare pe care o întâlnesc. Energia lor este molipsitoare. 

Capricorn

Deși este weekend, nativii Capricorn sunt în continuare cu mintea la muncă și la modul în care evoluează proiectele lor. Întâlnesc potențialo colaboratori și discută pentru a vedea dacă au aceeași viziune despre proiect. 

Vărsător

Vărsătorii au de luat o decizie importantă, așadar se consultă cu membrii familiei. Resimt o stare de anxietate, însă începutul de săptămână le va aduce răspunsul la întrebările care îi frământă de ceva vreme.

Pești

Nativilor Pești li se face cunoaștință cu cineva care e pe lungimea lor de undă și vor începe o frumoasă poveste de dragoste, dacă nu există nimeni în viață lor sentimetală.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net