Horoscop Neti Sandu pentru 13 ianuarie: Leii rezolvă o problemă de sănătate

Ultima actualizare:

Neti Sandu, celebrul astrolog al Ştirilor Pro TV, vine, ca de fiecare dată, cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de joi, 13 ianuarie 2022. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

Horoscop Neti Sandu pentru 13 ianuarie Foto: Arhivă
Horoscop Neti Sandu pentru 13 ianuarie Foto: Arhivă

Neti Sandu, de la Știrile Pro TV, ne anunță că o să ne bucurăm de recuperarea unor bani, a unor bunuri și o să facem pace cu toată lumea. 

Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă să punem casa la punct și familiei să nu-i lipsească nimic.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

BERBEC

Poate vă invită cineva în alt oraș și o să vă bucurați de o revedere care poate schimba ceva pe dinăuntrul vostru. Poate o să aveți prilejul să călătoriți și să vă îmbogățiți palmaresul cu victorii, atât pe linie profesională, cât și personală.

TAUR

Se poate să aveți vreo rată de achitat, o factură cam usturătoare, dar trebuie, așa că executați-vă. Parcă vin niște bani și o să și cheltuiți din ei deoarece o să fie niște oportunități deloc de ignorat și poate vă puneți casa la punct, că o să găsiți lucruri care vă plac.

GEMENI

E posibil să luați niște bani și să vă faceți unele mici plăceri și alor voștri la fel - să fie toată lumea fericită. O vizită neașteptată și o să vă faceți programul de weekend în funcție de această persoană pe care o așteptați cine știe de când și sufletește vor fi niște schimbări.

RAC

Cineva cu care ați colaborat cândva o să revină cu o ofertă și dacă n-o să fiți prinși cu alte treburi o să reluați experiența. Viața de cuplu va intra pe un alt făgaș și puteți reveni la o relație care se pierduse pe drum sau să începeți una nou-nouță, că nu vă place singurătatea.

LEU

E o problemă de sănătate pe care o puteți rezolva fără dificultate și să vă recăpătați tonusul, ca să aveți succes. V-ați putea implica în câteva proiecte pe termen scurt și-l puteți păstra pe cel mai valoros în continuare și să vă asigurați un venit constant.

FECIOARĂ

E cineva în care v-ați pus mari speranțe că vă poate fi companion de viață și chiar se poate, numai că trebuie să deveniți mai concilianți. Sunt chestiuni legate de casă pe care va trebui să le rezolvați și o să vă dați peste cap să puneți lucrurile în ordine, oricât de complicate ar fi.

BALANȚĂ

Poate vă pregătiți de o conviețuire cu cineva cu care-ați mai încercat, dar a intervenit o separare care v-a pus pe gânduri și ați mai schimbat câte ceva. O să fiți interesați de studii, poate-aveți și examene, vi se oferă și posibilitatea să mai avansați la slujbă dacă dați un examen sau poate la școală dați niște diferențe.

SCORPION

Vă puteți duce la alt serviciu și să câștigați mai mult, dar poate n-o să munciți mai mult decât la actualul loc de muncă. Ați putea face rost de mulți bani dacă ați vinde ceva, i-ați pune în bancă și v-ați lua după aceea o casă, ori poate o mașină, ceva scump, oricum.

SĂGETĂTOR

E posibil să existe cineva care să vă determine să renunțați la independența voastră și să exersați viața de cuplu. Provocări la voi! Dar vă plac, sunt genul vostru și vă-ntăresc, vă fac și mai puternici, că aveți nevoie de adrenalină forte! Un duel profesional se întrevede.

CAPRICORN

Poate recuperați o sumă importantă de bani și o să vă bucurați de o plecare în excursie la rude sau la prieteni. O să intrați la cheltuială că sunt lucruri pe care le-ați văzut de anul trecut, dar n-ați avut bani să le cumpărați, și-acum poate le găsiți la promoții.

VĂRSĂTOR

E un moment bun de relansare, cu un proiect pe care l-ți mai fi demarat în cursul anului trecut, dar a fost oprit. Se poate să vă asociați cu niște cunoscuți și o să dați drumul unui proiect caritabil, c-aveți multe de oferit și e o nevoie interioară care vă animă.

PEȘTI 

Vă puteți uni forțele cu ale unor prieteni și să dați drumul unui proiect particular, care să vă pună, frumos, în valoare. Apare o ofertă de lucru și de-aici poate veni și succesul, că o să-l aveți pe Jupiter de partea voastră, ca un as în mânecă.

image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Cum sa alegi cel mai potrivit invertor de sudura pentru proiectele tale DIY jpg
despartire iubire partener jpg
peninsula spa jpg jpeg
zodii meteoriti png
Credius click ro jpg
zodii pixabay jpg