Horoscop Neti Sandu pentru 26 ianuarie 2022: Taurii iau mulți bani

Ultima actualizare:

Neti Sandu prezintă zilnic horoscopul, în care ne spune previziunile astrale pentru ziua în curs. Astrologul ne îndeamnă să privim lucrurile detașat și cu o atitudine calmă întrucât poate exista posibilitatea unor lupe între orgolii. 

Neti Sandu ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziau de 26 ianuarie Sursă: PRO TV
Neti Sandu ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziau de 26 ianuarie Sursă: PRO TV

Neti Sandu dezvăluie ce ne rezervă astrele în fiecare zi, în cadrul rubricii horoscop pe care o prezintă în buletinul de știri de la PRO TV. 

Vibrația zilei de miercuri, 26 ianuarie este cifra 8 și suntem sfătuiți să....

Horoscop Neti Sandu pentru 26 ianuarie 2022

Berbec

Vin niște proiecte, bani, ați muncit pentru asta, iar acum se văd roadele. Aveți și niște plăți de făcut, facturi neachitate.

Taur

La voi lucrurile merg în direcția bună, anunță Neti Sandu în horoscop. Munca voastră este apreciată, iar la serviciu se gândește o promovare pentru voi. Puteți cere și o mărire de salariu.

Gemeni

Vă luați niște joburi extra, vă echilibrați financiar, pentru că vreți să plecați și în vacanțe și aveți nevoie de mai mult suport financiar, colaborările vă vor ajuta în sensul ăsta.

Rac

Comunicarea este cheia, iar dacă vreți să vă înțelegeți mai bine cu persoana iubită trebuie să fiți mai comunicativi.

Leu

Sunt discuții în familie, reguli noi, iar voi trebuie să fiți prezenți și de acord. La serviciu, dar și în relația cu cei dragi veți avea de îndeplinit niște sarcini care vor fi în favoarea voastră.

Fecioară 

Se anunță o întâlnire cu o persoană din trecut, poate este cineva cu care ați avut o relație de iubire, lucrurile se pot îndrepta. Sunteți focusați și pe familie, pentru că aveți lecții și alte lucruri de rezolvat cu cei mici.

Balanță

Încercați să fiți mai prezenți în relația de cuplu, să oferiți mai multă atenție celui de lângă voi. Vin și niște bani, faceți și niște schimbări în casă, poate cumpărați mobilă nouă.

Scorpion

Weekend-ul ăsta aveți planuri mari, mai ales că e posibil să vă intre și niște bani. Luați legătura cu prietenii și mergeți la plimbare, poate prin oraș, ori în grup pe la munte.

Săgetător

La muncă totul merge bine, anunță Neti Sandu în horoscop. E posibil chiar să primiți și o mărire de salariu. Plănuiți și o mutare în alt cartier, să fiți aproape de cei dragi, sau de locul de muncă

Capricorn

Rezolvați multe probleme administrative, unele mai vechi, altele recente, cel puțin scăpați de acte. Sunteți pe drumul cel bun, pentru că aveți energie și forță de a face lucrurile.

VĂRSĂTOR

Rezolvați multe lucruri importante, descoperiți și o nouă vocație. aveți în plan să vă reconfigurați planul și viața.

Pești

Primiși noutăți pozitive de la o persoană dragă, iar aceste vești vor fi atât de bune încât vă vor aduce liniște. Există un vibe frumos în jurul vostru și vă bucurați de el., scrie știrileprotv.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net