Horoscop rune 15-21 mai 2023. Două zodii vor avea parte de succes pe plan financiar, iar un alt nativ își va găsi dragostea

Ultima actualizare:

Horoscopul runelor pentru perioada 15-21 mai le întâmpină pe cele 12 zodii ale horoscopului cu vești importante. Mihai Voropchievici a vorbit pentru Fanatik despre provocările următoarei săptămâni. 

Horoscop rune 15-21 mai / foto: Facebook
Horoscop rune 15-21 mai / foto: Facebook

Berbecii vor primi vești bune

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt sfătuite să se relaxeze și să nu-și mai facă griji în ceea ce privește starea de sănătate a unei persoane dragi.

Taurii vor avea parte de câștiguri financiare 

Taurii trebuie să se aștepte la o săptămână productivă. Vor avea parte fie de un cadou-surpriză, fie de o sumă de bani pe care o așteptau de mult timp. Începând din această perioadă vor începe să se bucure de câștigurile mult visate.

Gemeni primesc o nouă iubire în viața lor

O nouă iubire intră în viața multor Gemeni. Acești nativi vor traversa clipe de neuitat, pline de pasiune, alături de o persoană care le va oferi o dragoste nouă.

Racii trebuie să se rupă de trecut 

Nativii zodiei Rac trebuie să se detașeze de trecut și să se pregătească pentru săptămâna productivă care le va bate la ușă. Nu le este recomandat să se mai agațe atât de mult de trecut, încât riscă să fie distrași de la oportunitățile care vor apărea în săptămâna următoare.

Leii vor bifa activități în viața personală 

Săptămâna următoare le este dedicată Leilor care vor să exceleze pe plan intim. Pentru cei care vor să își mărească familia, visele lor pot prinde contur în zilele următoare.

Fecioarele vor lucra la capitolul comunicare

Fecioarelor le este recomandat să înceteze să-și mai facă griji referitoare la anumite probleme, multe dintre ele financiare. Runa le recomandă să aibă discuții sincere cu familia și să evite să mai ia decizii de unele singure.

Balanțele vor avea o săptămână agitată

Balanțele trebuie să se pregătească pentru o săptămână extrem de agitată. Mulți nativi se vor da peste cap pentru a rezolva anumite probleme și sunt șanse de conflicte cu ceilalți. Vor munci mult în următoarea săptămână, dar efortul lor va fi răsplătit pe măsură, astfel că nu trebuie să-și piardă speranța.

Săgetătorii trebuie să dea dovadă de multă răbdare și calmitate 

Acești nativi trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și toleranță. Mulți Săgetători tind să forțeze mâna destinului, însă le este recomandat să nu facă asta, căci răbdarea le va fi răsplătită.

Vărsătorii vor fi extrem de vulcanici

În săptămâna 15-21 mai, Vărsătorii vor avea simbolul uraganului. Pot deveni vulcanici și temperamentali, dar runa le recomandă să stea departe de bătălii furtunoase și să încerce să-și rezolve problemele „cu vorbă bună”.

Peștii vor primi un mesaj important

În săptămâna care va începe, Peștii vor fi axați pe comunicare. Le este recomandat să fie atenți la un mesaj pe care îl vor primi, deoarece va fi unul important pentru ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net