Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Pentru Berbeci va fi o săptămână de coșmar, iar Fecioarele vor avea parte de reușite

Mihai Voropchievici vine în atenția românilor cu noi  previziuni pentru toate zodiile horoscopului, în perioada 20-26 noiembrie. 

Mihai Voropchievici, horoscopul săptămânii următoare / foto: Colaj Click!
Mihai Voropchievici, horoscopul săptămânii următoare / foto: Colaj Click!

Cel mai cunoscut numerolog din România anunță o săptămână palpitantă pentru nativi, cu suișuri și coborâșuri. Iată ce previziuni a făcut în cadrul „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3

 Horoscop Berbec 20-26 noiembrie

Berbecul săptămâna următoare și-a ales furtuna. E o carte negativă care anunță că nativii din zodia Berbec că vor avea tensiuni pe parcursul săptămânii, datorită orgoliilor. Dar tensiunile apar din discuții cu alte persoane și ei se simt răniți, sunt plini de nervi, au exces de furie sau momente de furie datorită unei bulversări care le-au adus o situație pe care ei au creat-o. Așa că aveți grijă dacă e cineva apropiat, un partener, vedeți cum vă temperați. Lăsați furia la o parte, că de aici se poate produce o ruptură. Dacă e numai pentru o zi, două,  trei mai treci, dar s-ar putea să fie un exces de zel ca voi să vă certați periodic, să aveți săptămâni în care să exceleze cearta la voi și atunci Berbecul se poate trezi cu o citație la divorț. Deci, atenție, mare, prudență și înțelepciune pentru săptămâna următoare.

Horoscop Taur 20-26 noiembrie

Taurul renaște, reînnoiește, sens benefic al tuturor lucrurilor. Are nevoie de libertate, se salvează din toate situațiile complicate în care automat s-a implicat săptămâna următoare și tinde neapărat să iasă din cotidian. Deci se recomandă o ieșire în afară, care ar putea fi urmată de o întâlnire neprevăzută pentru nativii din Taur, sau Taurițele cum le zic eu, și de acolo să apară o legătură absolut neprevăzută. Deci o săptămână în care tot răul e spre binele Taurului.

Horoscop Gemeni 20-26 noiembrie

În schimb, Gemenii au prea multe iluzii săptămâna viitoare. Aveți senzația că cei din jur cu care ați vorbit, le-ați spus unele secrete v-au trădat și v-au pus în situația de-a fi arătați cu degetul. Deci sfatul este: părăsiți-i pe aceia care se dau prietenii voștri și care, în spate, vă vorbesc de rău sau vă bârfesc.

Horoscop Rac 20-26 noiembrie

Nativii din Rac demarează o acțiune, încep ceva nou. Ai șansa să cunoști persoane noi, tinere, care au energie și veți dori să-i lansați. Adică la un loc de muncă, unde e lipsa de personal, se poate angaja unul sau mai multe persoane tinere, iar acum, Racul, care e mama răniților, îi ghidează, îi călăuzește, îi pune la treabă. Îi lansează cu forțe proaspete la muncă. Deci aveți grijă și renunțați la pasivitate dacă vreți să obțineți rezultate bune.

Horoscop Leu 20-26 noiembrie

Leul are o carte neutră care spune că săptămâna viitoare el va oscila. Ba e ezitant, câteodată are îndoieli. Ba e dual, ba e neliniștit, ba să se ceartă cu cineva care îl supără. Ei, înainte de a acționa pentru săptămâna viitoare, indiferent de starea pe care o aveți, reflectați înainte de a acționa. Ăsta este lucru cel mai bun pentru un Leu, care, chiar dacă explodează, explozia la el durează până să duce fumul, 5 minute. Dar nu poți să știi dacă e Leu sau e tigru.

Horoscop Fecioară 20-26 noiembrie

Fecioara are o carte foarte bună, care la rândul ei simbolizează reușită în activitatea profesională, cu o realizare materială deosebită. Deci mai pe scurt, muncă multă, bani mulți și reușită profesională. Dă Doamne, că lor le place să muncească.

Horoscop Balanță 20-26 noiembrie

Balanța are o carte neutră undeva, mai degrabă pozitivă decât negativă. Pentru Balanțele tinere, asta înseamnă că trebuie să aveți răbdare, să dați dovadă de dragoste și uneori, dacă veți da excesul de dragoste pe care îl aveți voi, veți ajunge și la acel lucru pe care vi-l doriți. Astea-s Balanțele din cuplu, care încă nu au copii. E o săptămână de fecunditate. Folosiți-o cu brio, indiferent în ce ocazii, chiar și o întâlnire mai puțin scontată. Așa că vedeți cum faceți să nu vă implicați prea mult dacă sunteți căsătoriți, că nu mai vă trebuie o dublă fecunditate.

Horoscop Scorpion 20-26 noiembrie

Scorpionul are o carte excelentă care le aduce în săptămâna următoare reușită excepțională și cu deznodământ fericit al unei situații care v-a ținut tensionați pe parcursul săptămânii. Orice inițiați sau orice întreprindeți conduce la reușită, inclusiv o relație de dragoste.

Horoscop Săgetător 20-26 noiembrie

Săgetătorul are o carte dificilă, mai degrabă negativă, care totuși simbolizează sfârșitul unei situații dizgrațioase și transformarea unui eșec în ceva benefic pentru voi. Dar sfârșitul situației se va produce cu condiția ca voi să acceptați schimbarea în profunzime. 

Horoscop Capricorn 20-26 noiembrie

Pentru Capricorn o scrisoare, un telefon, o deplasare, o reuniune de familie. Săptămână care vă obligă să fiți pe drumuri pentru că vreți neapărat să faceți niște lucruri alături de alte persoane care au nevoie de ajutorul vostru.

Horoscop Vărsător 20-26 noiembrie

Vărsătorul are zborul sau elanul, prietenie, sentimente altruiste şi pozitive. Beneficiați de o săptămână cu influxuri benefice, dar cu schimbări rentabile. Cineva drag vouă vă face o vizită. Se reînnoiesc relațiile amicale, dar condiția prioritară este să faceți voi primul pas.

Horoscop Pești 20-26 noiembrie

Peștii au o carte care spune că aveți o săptămână de petrecut în singurătate, cu înțelepciunea pe care o aveți, cu consultarea unor persoane în vârstă pentru a afla niște sfaturi. Părinți, bunici sau alte persoane apropiate vouă, pentru că aveți o relație durabilă și asta înseamnă că trebuie să ieșiți din singurătate și să nu mai așteptați ca toate să se împlinească de sus. Deci, cu alte cuvinte, acționați și voi și lăsați prea multă reflexie.

image
image
image
image
image
image
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop jpg
calarasi ciorba de cartofi un preparat delicios foto bucataras.ro
FotoJet (16) jpg
dieta freepik jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Condimente jpg
FotoJet (7) jpg