Mihai Voropchievici, horoscopul zodiilor pentru săptămâna 9-15 octombrie. Racii trebuie să facă o alegere, Balanțele vor renaște, iar Taurii vor avea o săptămână excelentă

Mihai Voropchievici, cel mai cunoscut numerolog al României prezintă horoscopul pentru toate zodiile. La ce trebuie să se aștepte fiecare nativ în parte în intervalul 9-15 octombrie, a explicat numerologul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.ro

Mihai Voropchievici / foto: Colaj Click!
Mihai Voropchievici / foto: Colaj Click!

Săptămâna următoare este una promițătoare pentru majoritatea nativilor din zodiac. Iată la ce anume ar trebui să se aștepte fiecare zodie în parte, dar care sunt și recomandările primite: 

Berbec 9-15 octombrie

Berbecul pentru săptămâna următoare are albul carte semnificativă, care are și numărul 13 totodată. Asta nu înseamnă că trebuie să vă sperie, pentru că este o carte foarte bună, care simbolizează că veți avea o săptămână cu protecție foarte puternică din partea unor persoane sus puse, bine poziționate și care vizavi de un Berbec dau dovadă de generozitate și tot ce înseamnă înțelegere spirituală. E un lucru extraordinar pentru Berbec. 

Taur 9-15 octombrie

În schimb, Taurul dă de numărul 19 care e roșu. Este o carte mai degrabă pozitivă, simbolizând că tu săptămâna viitoare ai o energie debordantă și va fi bine canalizată spre anumite lucruri pe care vrei să le rezolvi, probleme de la serviciu, dar la fel de bine și în relațiile cu ceilalți veți domina situația dând dovadă dă dinamism, combativitate, iar în final veți obține reușita.

Gemeni 9-15 octombrie

Gemeni, că sunt dubli, au numărul doi. Este o carte neutră, simbolizează o săptămână în care ești cuprins de visare, de trecut, îţi amintești de lucruri trecute demult, amintirile te năpădesc, ești mai pasiv față de cei din jurul tău, nu prea te mai interesează ce spune toată lumea, chiar dacă familia va fi în permanență seara sau noaptea sau ziua alături de tine. În plus, va trebui să dai dovadă de mai multă receptivitate și să înveți să-ți controlezi emoțiile. 

Rac 9-15 octombrie

Semiluni la Raci, cartea la fel de neutră care indică în săptămâna următoare că ești obligată să faci o alegere, așa că trebuie să renunți la ezitare, la îndoială și la dualitatea care te paște de multe ori. E bine să elimini neliniștea, deoarece acea rivalitate pe care tu trebuie s-o tranșezi cu o anumită persoană va fi în folosul tău. Dar ai grijă să reflectezi înainte de a acționa, ca nu cumva să demonstrezi că ai ceva în plus la orgoliu. Racii sunt orgolioși.

Leu 9-15 octombrie

Leul are cartea șapte, care înseamnă furtună, prăpăd, jale. Este o carte negativă, înseamnă bulversarea unei situații, ceva te dă peste cap, te umple de furie, ești gata pentru orice dispută. Cineva-ți rănește orgoliul, te umple de nervi. Ai grijă cum reacționezi, că s-ar putea ca ruptura să fie inevitabilă. 

Fecioară 9-15 octombrie

Are cartea opt, o carte neutră, mai degrabă pozitivă, care indică pentru Fecioare să fiți mai receptive, să aveți mai multă răbdare și dragostea asta pe care o puteți obține la cote înalte. E bine să mergeți undeva într-un weekend, să fugiți la munte, la mare. 

Balanță 9-15 octombrie

Cartea 18, galbenul pentru Balanță. O carte pozitivă care simbolizează în săptămâna următoare, pentru toate Balanțele, renaștere, reînnoire, sens benefic al tuturor lucrurilor care vi se întâmplă, dar vă oferă și libertate de acțiune. Veți avea ocazia să ieșiți dintr-o situație dificilă, pe care chiar voi ați creat-o. Vine o săptămână în care veștile abundă și va culmina cu vederea unui prieten, o rudă, întoarcerea cuiva acasă.

Scorpion 9-15 octombrie

O carte foarte puternică pentru Scorpion, e numărul unu pentru săptămâna viitoare. Soarele, carte excelentă, înseamnă fericire, reușită, vă afirmați, vă vor fi recunoscute meritele, se clarifică într-un mod fericit o situație care era ambiguă. Veți da dovadă de mare vitalitate, veți avea succes și creativitatea este la cote înalte săptămâna următoare. 

Săgetător 9-15 octombrie

Este zodia de foc care are cartea 16. Avem bulgărele de foc pentru Săgetător, carte mai degrabă pozitivă, care simbolizează rapiditatea cu care te vei mișca săptămâna viitoare pentru a obține o schimbare de situație benefică. Te pasc câteva deplasări, dar și-n deplasări și la serviciu, şansa e de partea voastră. O săptămână bună, foarte bună pentru Săgetători.

Capricorn 9-15 octombrie

Are drept carte râul care simbolizează din partea celor din jur rea credință, posibil un abandon, o trădare. Sunteți prizonierul unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment. Deci încercați să lăsați iluziile la o parte și treceți la niște aluzii directe, că e mai bine, dar spuneți și ce aveți pe suflet, ca să vă ușurați săptămâna.

Vărsător 9-15 octombrie

Vărsătorul are 11, clepsidra, carte instabilă. Săptămâna viitoare va fi o parte bună, o parte rea. Dați dovadă și de pasiune, sentimentele exclusive abundă și la voi, dar cu exces de posesivitate și de gelozie. Lăsați duritatea de-o parte și încercați să vă rezolvați toate problemele financiare cu încredere și cu decizii mai bune. Adică manevrați bine banii, că altfel s-ar putea să se mute în portofelul altcuiva. 

Pești 9-15 octombrie

Peștii au cartea 12, adică zborul, elanul, dar şi prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxuri benefice, schimbări rentabile, întoarcerea cuiva, o bucurie mare. Poate urma şi o vizită unde vei găsi posibilitatea să faci multe relații amicale pentru săptămâna următoare. 

image
image
image
image
image
image
click ro jpg
spanac care trimite e mailuri 1  sursa   Shutterstock jpg
horoscop freepik jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
sefi zodiac jpg
dragoste jpg
frigider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net