Horoscop rune pentru luna iunie. Previziuni sumbre și probleme grave generate de inversarea Nauthiz

Horoscop rune luna iunie 2023. Runa reprezintă un secret sfânt sau o șoaptă. La număr există 24 de rune, simbolizate prin litere, fiecare în parte reprezentând un simbol bogat, care este conectat cu astrele, zeitățile și cele 8 direcții și cicluri ale naturii.

Horoscopul runelor pentru luna iunie / foto: Pixabay
Horoscopul runelor pentru luna iunie / foto: Pixabay

Mai concret, runele sunt considerate alfabetul zeilor, astfel că totalitatea lor împreună cu puterile și conexiunile pe care le au formează un centru de forță care transmite mesaje zeilor.

Runa iunie 2023 pentru Berbec – Jera

Această rună indică faptul că acești nativi vor începe un nou capitol benefic în viața lor. Se vor simți mult mai productivi și motivați, astfel că vor începe un nou capitol într-un anumit domeniu.

Runa iunie 2023 pentru Taur – Nauthiz (inversată)

Dacă această Rună este în picioare, reprezintă probleme cu persoanele din exteriorul tău. Aceeași Rună, dar inversată, îți spune că răul provine din interiorul tău. Dacă simți că ai mai trecut printr-o situație asemănătoare, ar trebuie să-i acorzi mai multă atenție.

Mai este un aspect la care trebuie să fii atent, și anume: sentimentele de acum, comparate cu cele din trecut, îți dai seama că sunt aceleași, însă doar „decorul” s-a schimbat.

 Runa iunie pentru Gemeni – Raido

Runa te îndeamnă să iei atitudine și să ai suficient curaj să faci ceea ce ți-a propus. Runa îți recomandă să analizezi situația actuală din viața ta. Îți vei da seama că ești deja pe drumul cel bun, iar pe viitor sunt șanse destul de mari să îți întemeiezi noi relații și să te implici în diverse proiecte.

 Runa iunie pentru Rac – Algiz (inversată)

Din păcate, acțiunea pe care o desfășori acum cu greu poate fi realizată, iar Runa te sfătuiește să nu ai prea multe așteptări. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jurul tău așa cum sunt, fără să încerci să-i schimbi sau să-i descurajezi.

Runa iunie pentru Leu – Fehu (inversată)

Runa avertizează că te poți confrunta cu anumite dificultăți și piedici care vor apărea în relațiile actuale sau viitoare. Runa te sfătuiește să nu iei decizii pentru o scurtă perioadă, ci să te pregătești pentru apariția și înfruntarea obstacolelor.

Runa iunie pentru Fecioară – Ingwaz

Acestă Rună este una misitcă și pozitivă în toate aspectele legate de cariera ta. Reprezintă muncă și productivitate, fiind un moment oportun pentru a avansa în carieră. De asemenea, te poți aștepta la avansări sau creșteri salariale.

Runa iunie pentru Balanță – Ansuz

Această Rună simbolizează respirația divină și faptul că oricând te poți baza pe intuiția pe care o ai. De asemenea, Runa amintește și faptul că anul acesta este prielnic pentru vindecare, autovindecare sau intrând în legătură cu lumea șamalică.

Runa iunie pentru Scorpion – Laguz

Runa vorbește despre emoțiile și gândurile din subconștient, care de-a lungul timpului au fost reprimate, acum vor ieși la suprafață și vei fi nevoit să le acorzi atenție. Este recomandat să le dai voie să se exteriorizeze, pentru a te simți, din nou, liber și ușurat.

Runa iunie pentru Săgetător – Dagaz

Runa Dagaz se traduce prin „Zi”, reprezentând simbolul fericirii, al satisfacției. Totul va căpăta un sens și o ordine în viața sa, multe probleme care te consumă își vor găsi rezolvarea.

Runa iunie pentru Capricorn – Eihwaz

Prezența acestei Rune simbolizează nevoia ta de a-ți rezolva și confrunta anumite frici pe care le ai. Vei găsi o soluție pentru anumite probleme cu care te confrunți și vei reuși să îți descoperi adevărata menire în viață.

Runa iunie pentru Vărsător – Sowulo

Runa se traduce prin cuvântul „Soare”, ceea ce anunță că în viața ta își vor face apariția situații favorabile. În ceea ce privește sănătatea și cariera, acest semn mistic este benefic.

Runa iunie pentru Pești – Fehu

Existența acestei rune transmite anumite atenționări în legătură cu partea financiară. Deși simbolizează bogăția, te îndeamnă să fii atent la nevoile și obligațiile financiare pe care le ai în acest an. De asemenea, acest semn atenționează că banii vin către tine și că există șanse foarte mari să începi o nouă afacere sau un nou job.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net