Horoscop rune 29 mai - 4 iunie 2023. Zodia care va câștiga pe toate planurile la începutul verii

Ultima actualizare:

Horoscop rune 29 mai - 4 iunie 2023. Noile previziune făcute de expertul Mihai Voropchievici cuprind o perioadă agitată. Următoare săptămână aduce finalul unui anotimp și începutul altuia, așa că este absolut normal ca zodiile să fie puse la încercări. Unii se vor descurca mai bine, iar alții vor avea de tras la început de vară.

Horoscop rune 29 mai - 4 iunie 2023
Horoscop rune 29 mai - 4 iunie 2023

Mihai Voropchievici a transmis horoscopul runelor pentru perioada 29 mai - 4 iunie, în cadrul emisiunii sale de pe pagina de youtube Astro Fanatik. Hai să vedem ce se întâmplă cu cele 12 semne zodiacale.

Horoscop rune pentru 29 mai - 4 iunie 2023

Berbec

Berbecul va primi o atenționare. El va trebui să schimbe tactica și modul cum abordează problemele. Maestrul Voropchievi anunță că este un lucru bun atunci când nu merge ceva. Așadar, constrânși de o situație avem șansa să ne dezvoltăm capacități noi, iar asta nu e deloc rău.

Taur

Nativii din Taur vor primi o certitudine și un cadou de la cineva drag. Taurii vor intra în luna iunie cu daruri și cu bani, iar asta este o veste minunată după ce luna precedentă nu a fost tocmai cea mai pozitivă pentru acești nativi.

Gemeni

Horoscopul runelor pentru Gemeni anunță o schimbare totală, chiar cu 180 de grade. Acești sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Începutul verii vine ca un soi de revigorare, renaștere, în planul disponibilităților fizice, cât și psihice. Pentru Gemeni, o schimbare majoră era necesară. De prea mult au tot plănuit să facă lucrurile în alt mod.

Rac

În săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023, horoscopul runelor vine cu vești bune pentru Raci. Această zodie este protejată de toate forțele malefice care îi înconjoară.

Leu

Horoscop rune! Leii sunt atenționați cu surle și trâmbițe să fie pregătiți pentru schimbări majore, chiar din primele zile ale săptămânii viitoare. Chiar dacă pot duce multe greutăți, regii zodiacului au nevoie și ei de un pic de liniște și de o schimbare, așa cum se întâmplă și cu Gemenii.

Horoscopul runelor pentru perioada 29 mai - 5 iunie

Fecioara

Fecioarele primesc primesc un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă de bani importantă. Dacă nici cu acum nu găsiți mulțumirea, atunci înseamnă că suntenți chiar pesimiști, spune expertul Mihai Voropchievici.

Balanța

Balanțele au o săptămână de foc. În sfârșit vor reuși să găsească răspunsul sau rezolvarea unei probleme. Dar mare atenție! Toate aceste lucruri se vor întâmpla dacă feciorele angajează o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Trebuie să se deschidă mai mult în a cere sfaturi de la cei apropiați.

Scorpion

Horoscop rune pentru 29 mai - 4 iunie. E o săptămână interesantă și pentru Scorpioni. Pentru acești nativi, cuvântul de ordine trebuie să fie răbdare. La trecerea dintr-un anotimp în altul, Scorpionii sunt sfătuiți săsă nu forțeze mâna norocului și să fie calculați.

Săgetător

Săgetătorul are o săptămână în care trebuie să aibă forță, putere, tărie, deoarece intră într-o perioadă cu ceva greutăți cam pe toate planurile. Dar acești nativi sunt și puternici și norocoși, așa că Runa le transmite că vor depăși provocările.

Capricorn

Capricornii au chef să ducă o mică bătălie în perioada 29 mai - 4 iunie. Runa le spune că nu trebuie să fie îngrijorați. Pot câștiga și fără acea bătălie. Așadar, nu este nevoie să se angreneze în conflicte, spune Voropchievi în emisiunea sa de pe canalul youtube astro fanatik.

Săgetător

Cea mai norocoasă zodie în următoarele zile este Săgetătorul, asta pentru acești nativi acum de partea lor runa Wunjo. Cu un asemenea noroc e clar că Săgetătorii vor câștiga pe toate planurile în săptămâna 29 mai - 4 iunie.

Pești

Și am ajuns și la Pești, sau peștișorii cum îi numește mereu maestrul Voropchievici.  Acești nativi primesc sfatul de a se relaxa, deoarece teama că cineva drag e în suferință nu se justifică. Acesta este horoscopul runelor pentru începutul lunii iunie.

image
image
image
image
image
image
1 horoscop 2020 zodii noroc jpg jpeg
eduard agachi jpg
cub horoscop 2 gif
“Nu sunt o victimă a aspectelor mai grele…”, spune astroloaga Sanda Ionescu
produse cosmetice coreene jpg
curs management jpg
click ro charlesdeluvio phCxp0DLd4c unsplash jpg
image
actualitate.net