Horoscop săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie. Urmează vremuri grele pentru unii nativi, au parte de probleme și vor vărsa lacrimi amare

Ultima actualizare:

Horoscop săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie. Află ce îți rezervă astrele în ultima săptămână a lunii ianuarie. În timp ce unii nativi vor avea zile cu adevărat dificile, alții se vor bucura de un nou început.

Horoscop săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie
Horoscop săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie

Berbec

Vă sfătuiesc să nu vă asumați alte proiecte noi, deoarece există o mare probabilitate de a rata ceva important. A vă focusa pe proiectele neterminate poate aduce profituri. Dar în ceea ce privește cheltuielile, ar fi mai bine să nu aruncați bani pe achiziții fără conținut și inutile. Banii acum necesită o atitudine atentă față de ei înșiși. Ar trebui să începeți o planificare detaliată pentru viitorul apropiat, nu ezitați să încercați diferite opțiuni și propuneri care vor veni de la cunoștințe, prieteni, rude. Perioada este potrivită pentru finalizarea creditelor sau rambursarea datoriilor mici, dar nu merită să intrați în noi datorii. Activitatea analitică va ajuta la îmbunătățirea situației financiare.

Se pot ivi dificultăți în a comunica cu generația mai în vârstă sau cu oamenii aflați în poziții de putere. Ideile voastre nu vor găsi întotdeauna un răspuns și sprijin din partea lor.

Taur

Orice achiziție care nu are valoare practică nu va aduce satisfacție. Acest lucru se aplică atât bunurilor de lux, cât și tehnologiei.

În schimb, perioada e bună pentru a cheltui banii în călătorii de calitate, pentru dezvoltarea de legături sociale.

Este momentul perfect pentru a vă opri și a reflecta asupra planurilor, priorităților și obiectivelor pe termen lung, este moment bun pentru introspecție, reflecție asupra realizărilor și greșelilor trecute și gândire de noi strategii.

Venus în semn de Pământ va crea un sentiment de certitudine și de siguranță. De aceea, ar fi bine să vă ocupați de problemele actuale, să elaborați un plan de acțiune clar și apoi să-l implementați între 28 și 30 ianuarie.

Călătoriile de afaceri în străinătate vă avantajează, iar din colaborarea cu persoane de altă naționalitate pot ieși bani frumoși.

Gemeni

Va fi eficient să vă concentrați asupra unui obiectiv specific și să lucrați la el cu pași mici dar siguri. Oamenii din jurul vostru vă pot pune încrederea la îndoială și nu toți cei care își spun prieteni sunt așa. Ar trebui să fiți mai atenți și cu colegii!

Cuvintele pot fi interpretate greșit, lucru care va da naștere la situații conflictuale în echipă. Mai bine să stați pe margine, pentru că altfel, o să vă treziți implicați în intrigi de culise.

Pe fondul unei lipse de energie și forță, va fi necesar să reveniți din când în când la problemele neterminate în trecut. Ele ar putea fi inclusiv de natură medicală. Se pot evidenția probleme legate de sănătatea fizică și fundalul psiho-emoțional. Dar important e că se vor găsi soluții.

Rac

Săptămâna prezice condiții stresante de dezvoltare profesională, căci aspectele astrale nu sunt încurajatoare și pot aduce probe în mediul de afaceri. Acest lucru poate că vă va bloca puțin să îndepliniți sarcinile desemnate la timp. Dacă aveți asociați, poate că tensiunile vor fi legate de parteneriatul și colaborarea cu acesta.

Cu o stare de spirit ușoară, vă puteți implica în activități filantropice, iar acest lucru vă va spori bunăstarea mentală. Dacă aveți timp, vă puteți gândi cum să îmbunătățiți capacitățile profesionale prin formare avansată, chiar dacă e o perioadă de sărbători.

Pentru voi, o Piramidă frumoasă de Pământ va fi suport într-un sector asociat cu speranțele, visele și dorințele voastre. Acolo este zona vieții care reunește pasiunile și lucrurile pe care le-ați învățat. Prietenii și grupurile pot deveni un accent mai mare decât familia în săptămâna asta. De asemenea, v-ar putea împinge spre acțiuni cu scopuri caritabile, veți da dovadă de altruism, dar și de inovație. În plus, vă puteți gândi cum să atrageți susținători din cercuri înalte, eventual politice.

Leu

Dacă vreți ca relațiile voastre să fie calme, asta depinde mult de atitudinea voastră în dialoguri. Chiar dacă veți prelua controlul, faceți asta fără să jigniți partenerul! Mai mult, trebuie să faceți câteva concesii și să cedați cerințelor acestuia.

Celibatarii vor avea ocazii bune de a gasi dragostea, iar instinctele îi vor ajuta să descopere partenerul potrivit. Când vor reuși asta, chiar nu va mai fi nevoie de nimic altceva.

Starea de sănătate și de dispoziție va depinde mult de gândurile voastre. Dacă ele vor fi pesimiste, atunci organismul va reacționa poate prin exacerbarea unor boli cronice, mai ales dacă aparțineți decanului 3 din zodie. Puteți minimiza daunele urmând regimuri stricte de fitness și dietă sănătoasă. Căutați să vă programați corect activitățile și să apelați la tehnici de relaxare precum meditația, pentru a reduce nivelul de stres.

Trigoanele pe semne de Pământ or să vă aducă în atenția publicului, o să vă îndemne la dezvoltarea carierei sau chiar spre o schimbare a statutului social.

Fecioara

Săptămâna este propice pentru dezvoltarea ca afacere a unui hobby și pentru implicarea în activitățile personale.

Din punct de vedere emoțional, cei căsătoriți au un sprijin bun pe termen lung din partea partenerelor. Doar că ar trebui să folosiți al șaselea simț pentru a obține ceea ce vă doriți.

Persoanele tinere singure, vor avea întâlniri de dragoste. Unele dintre ele vor fi de scurtă durată, iar altele vor dura mai mult. Nu ar trebui să vă lăsați totuși conduși de sentimente, ci ar trebui să știți să le controlați.

Medical, nu aveți sprijinul astrelor și trebuie să vă faceți griji cu privire la vreo suferință majoră dacă o să vă deranjeze. Tulburările cronice vor rămâne suprimate dacă le veți acorda atenție.

Poziția lui Uranus accentuează ideea că mereu trebuie să învățați ceva deosebit, să performați și să fiți la curent cu toate, inclusiv cu domeniul spiritual.

Financiar, lucrurile stau bine pentru aceia implicați în activități intelectuale. Chiar și pentru ei, documentele importante ar trebui verificate.

Balanța

Fanteziile voastre pot fi exagerate, iar ele ar putea fi utile în lucrarea unui povestitor sau scriitor de science fiction, dar pentru o persoană obișnuită poate exista pericolul de a evada din realitate și a cădea într-o lume fictivă. Feriți-vă să porniți la un drum nou, deoarece percepția voastră asupra informațiilor poate fi foarte distorsionată și veți avea de suferit pierderi.

Relațiile cu rudele, cu părinții se vor deteriora într-o oarecare măsură și este probabilă chiar o dispută serioasă dacă veți îndrăzni să le mințiți cu ceva. Nu totul poate fi restabilit in condiții de siguranță.

În materie de educație oferită copiilor, evitați nervozitatea și ieșirile impulsive, dar și situațiile în care un părinte permite acest lucru iar celălalt interzice exact același lucru.

Potențialul energetic este destul de ridicat, dar perioada care urmează riscă să fie lungă și complicată. În cazul bolilor aparatului respirator merită luate măsuri preventive, deoarece există o tendință de agravare a unor afecțiuni deja existente.

Scorpion

Printre rudele apropiate sau printre vecini vă veți bucura de oarecare autoritate, dar ei vor veni la voi cu sfaturi eronate. Veți putea conversa pe aproape orice subiect, dar cunoștințele voastre pot fi oarecum superficiale, prin urmare, nu toate recomandările vor fi corecte.

Dacă aveți copii, veți adera la cele mai moderne și non-standard metode de educație. Totuși, schimbarea radicală de stil poate alterna cu permisivitate, ceea ce va complica relațiile cu odraslele voastre. Petreceți timp și implicați-vă alături de ei în jocuri, călătorii, plimbări și însărcinați-i cu mici îndatorări fezabile, dar pe puterile lor.

Ca stare generală, aceasta e sănătoasă, energică, dar neliniștită și nervoasă, lurcru care mai devreme sau mai târziu va duce la o epuizare emoțională mare. Dacă nu reușiți să faceți față, atunci odihniți-vă suficient! Chiar este un moment important pentru sănătate.

Săgetător

Perioada se poate caracteriza printr-o succesiune de greșeli și neînțelegeri care pot afecta zona banilor. Feriți-vă așadar atunci când luați decizia de a utiliza informații din surse incerte și judecați la rece lucrurile!

Profesional, încercați să dați mai multă valoare și plăcere muncii voastre, dar în același timp să o priviți și ca pe o sursă de venit pe baza efortului depus. Asta pe lângă o posibilitate de autorealizare, de comunicare cu oamenii și, de ce nu, chiar ca pe ceva ce vă face plăcere. Ideea e că banul contează, dar nu vă închideți numai pe partea materială a problemei. Antreprenorii și managerii de la toate nivelurile vor putea analiza realizările lor și vor lua în considerare noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii. Cu siguranță ea va merge înainte!

Relațiile cu colegii din mediul imediat apropiat, într-un fel sau altul, se deteriorează.

Doar colegii de muncă își vor schimba tactica și acolo unde legăturile erau rupte, vor fi probabil negocieri de împăcare.

Capricorn

Legăturile cu oamenii din cercul vostru apropiat nu vă vor ajuta să rezolvați chestiunile personale și tot pe voi trebuie să vă bazați. De asemenea, oricâtă speranță vă puneți în aprecierea șefilor, ei vă vor dezamăgi.

Legătura cu eterul este solidă, judecata la fel, așa încât vă sfătuiesc să vă memorați visurile, să încercați să descoperiți semnificația simbolurilor și a imaginilor pe care destinul vi le trimite. Acolo veți descoperi informații ajutătoare în chestiunile pământene legate de bani ori de sănătate.

Situația financiară personală nu pare a fi stabilă și încă nu există o tendință clară de îmbunătățire, căci beneficiile materiale sunt incerte sau acceptabile mai curând pentru partener. Față de câștigurile din perioadele anterioare, e greu să contați acum pe venituri suplimentare. Poate unii nativi vor primi un mic dar la serviciu sau vor da ei înșiși bani pentru aniversările colegilor. Lipsa banilor stopează de ceva timp împlinirea unui vis mai vechi pe care-l aveți, dar asta nu înseamnă să renunțați definitiv la el. Pe viitor posibil să redevină în discuție.

Vărsător

Sunteţi profunzi, originali, poate chiar uşor excentrici, convinşi de valoarea voastră şi dornici de distracţie sau chiar îndrăgostiţi. Artiştii îşi descoperă muza, iar opera lor capătă contur, căci creativitatea este maximă în această săptămâna.

Vă direcţionaţi energiile spre domiciliu sau spre îmbunătăţirea relaţiei cu unul din membrii familiei. E vremea să faceţi curăţenie acasă şi printre lucruri, debarasându-vă de cele nefolositoare.

Afectiv, e vremea să întăriţi conexiunile sufleteşti cu prietenul vostru. Pentru cei singuri, întâlnirile, noile cunoştinţe, vechile cunoştinţe pe care nu le-aţi văzut de multă vreme, educaţia, alipirea la un grup cu aceleaşi interese ca şi voi, cam acestea ar fi evenimentele care or să vă ţină foarte ocupaţi.

Mercur în Capricorn vă atenționează la oamenii dubioși, invidioși și dușmănoși. Ocoliți situațiile incerte și aveți grijă la documentele pe care le semnați! Vorbiți mai puțin, ascultați mai mult și nu pierdeți nimic din vedere!

Pești

Petreceţi mai mult timp în conversaţii, fie telefonice, fie pe internet, puteţi avea de finalizat documente ori veţi fi tot pe drumuri scurte cu diverse lucruri de rezolvat. Sunt posibile deblocări în relaţiile cu prietenii ori ceva la care lucrați în asociere se modifică în program.

Planurile legate de bani or să fie date peste cap şi veţi fi obligaţi să vă chivernisiţi valorile. Va trebui să abordaţi mai practic cheltuielile, căci banii la care speraţi să vină vor întârzia. Ajutaţi-vă prietenii cu un sfat bun decât cu împrumut concret! Și nici voi nu cereți să vă finanțeze.

Gândirea şi comunicarea următoarei perioade v-ar putea face să deveniţi mai intelectuali ca în ultima vreme. Sunteţi predispuşi să vorbiţi despre voi şi despre problemele din trecut.

Partenerul va fi de acord cu planurile pe care doriţi să le dezvoltaţi, dar nu aveți însă undă verde la relațiile cu străinătatea.

Cu excepţia începutului de interval, când poate că ar trebui să acordaţi atenţie oricăror semnale de slăbiciune pe care vi le dă organismul sau stări fluctuante de dispoziție, mintea vă poate fi axată pe finalizarea unor chestiuni din trecut. Sau metodele folosite vor fi cele tradiționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net