Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie. Schimbări, bani și realizări colosale pentru 2 nativi norocoși

Lorina, astrologul Click!, a realizat horoscopul complet pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie. Se anunță schimbări colosale, vin mulți bani, dar și realizări pentru 2 nativi norocoși.

Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie
Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie

Berbec

Chiar dacă vă doriți să vă petreceți timpul liber făcând lucruri pentru voi și având grijă de propria persoană, e un moment benefic pentru a hrăni relația cu cei dragi. Aveți energie să le faceți pe amândouă și e bine să nu vă opuneți, ci doar să planificați riguros timpul.

Referitor la procesul de autoîngrijire, se dovedesc benefice lectura unor cărți motivaționale pe care le-ați achiziționat dar le-ați amânat, precum și să vă înscrieți la cursuri scurte de dezvoltare personală. E important să realizați că v-ați subestimat în ultima perioadă și că ați permis celor dragi să vă neglijeze tocmai pentru că nu ați pus preț pe timpul avut.

Profesional, se păstrează aceeași linie de venituri constante. În fundal, acordați un ochi pe extrasul de cont, căci în vâltoarea vieții sociale vă pierdeți șirul la cheltuieli pentru rochii, costume,accesorii.

Taur

Nu e nimic în neregulă cu a lua lucurile mai încetișor și cu a vă acorda timp pentru nevoile proprii. Încercați să căutați echilibrul, iar asta vă ajută să nu dați frâu liber tensiunii interioare și să nu scoateți la exterior în momente nepotrivite tot ce clocotește acum în suflet. Adăugați mai multă activitate fizică în program, mergeți pe jos dacă nu puteți sau nu aveți timp efectiv pentru sală. Similar, un proces de detoxifiere vă poate restaura nivelul energetic pe termen mai îndelungat. Nu e momentul însă pentru procedee puternice sau agresive, propuneți-vă să renunțați câteva zile la zahăr, să consumați mai multe fructe sau legume de sezon.

Vi se cere să vă adunați curajul, să nu vă abandonați izolării și să procedați mai curând invers decât vă spune vocea interioară. Nu aveți motive să vă învinovățiți, chiar dacă apar nemulțumiri legate de situația financiară, dar mai ales nu intrați în conflicte cu prieteni sau vecini care au intenții bune. Ceea ce doriți să faceți poate ar ave nevoie de un efort în echipă. Unele momente pot fi critice emoțional și vă testează autocontrolul.

Gemeni

Sunteți sub stăpânirea veștilor și informațiilor primite în ultima vreme, care, ori v-au răsturnat o planificare de drumuri, ori v-au obligat să plecați într-o călătorie. S-ar putea să vă găsiți la stadiul în care e nevoie de completări într-un lung proces de analiză a datelor pe care le dețineți.

În dragoste, vă veți purta oarecum neobișnuit. Ar putea să vi se pară că aveți puține șanse de reciprocitate, că relația a devenit depășită și că nu ar mai trebui să luptați pentru ea. Această săptămână poate aduce schimbări în viața voastră și vă poate împinge spre manifestări neașteptate. Veți deveni mult mai emoționali în relații, așa că poate fi un moment minunat pentru întâlniri. Încercați să profitați și să-l folosiți pentru a vă apropia și mai mult de sexul opus. Acceptați o invitație în vizită, ieșiți la o întâlnire. A sosit timpul pentru o acțiune decisivă, e un punct de cotitură și un moment important în romanul vieții voastre.

Rac

Zona de percepții ale lumii, ale evenimentelor pe care le traversați este accentuată, astfel încât o să conștientizați cu siguranță cauzele eșecurilor din ultima vreme, apoi o să vă  reconsiderați poziția și o să remediați lucrurile. Asta vă ajută să eliminați multe probleme din viața voastră, inclusiv cele care interferează cu dragostea și prieteniile mai deschise.

Acum, în prima decadă de octombrie, prietenii sau partenerii au nevoie de suportul și îndemnul vostru pentru a acționa. Vă sfătuiesc să interveniți pentru că de acolo vin schimbările și chiar dușmăniile pentru voi. De data asta aveți șansa de a vi-i transforma pe rivali în prieteni, aliați sau oricum veți găsi până la urmă un acord comun.

Călătoriile în străinătate pot aduce evenimente neașteptate și neplăcute sau chiar legate de documente. Nu vor face altceva decât vă vor stresa și vă vor strica bunadispoziție.

Leu

Veți fi în centrul atenției și vă veți bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea naturală și dorința de a ține pasul cu evenimentele recente vor trezi interesul pentru lucruri cărora nu le-ați acordat atenție înainte. Puteți susține cu ușurință conversații pe orice subiect, creând o atmosferă de armonie în jurul vostru.

Comunicarea și întâlnirile vă vor aduce bucurie și veți relua cu ușurință prietenii vechi. Nu vă veți nega plăcerea de a flirta cu cineva, dar cunoștințele de altădată vă vor interesa mai mult în ceea ce privește câștigul și profitul decât partea sentimentală. Cât de la partener, într-o relație romantică sau de căsătorie,puteți să așteptați ocazia de a aplica ce ați  învățat, de a vă inspira.

Medical, ar trebui să încercați să evitați supraîncărcarea fizică și emoțională. Stresul vă poate provoca neplăceri, dar și un mental rigid, o încăpățânare de a rămâne în nemulțumire chiar dacă nu aveți motive întemeiate. Tot ieșirile temperamentale pot isca certuri cu colegii de serviciu.

Fecioara

Vor exista schimbări tangibile în viața socială, iar situațiile apărute vor începe să împiedice cursul obișnuit al muncii voastre, să vă modifice rutina. Cele mai importante cazuri și proiecte interesante încercați să le finalizați până pe 1 octombrie.

Veți întâlni persoane interesante și sociabil-plăcute, cu care o să lucrați într-un grup sau într-o comunitate, chiar să organizați acțiuni umanitare. Tot o relație prietenoasă cu partenerii de afaceri și, în general, contactul obișnuit cu prietenii, vă va permite să faceți față dificultăților care apar. Puteți fi asociat cu alții pe termen lung și puteți reuni perspectivele comune asupra vieții. Veți găsi sprijin în rândul susținătorilor influenți, cărora le puteți căuta ajutorul sau cere măcar sfaturi.

În viața privată, un sentiment de gelozie va predomina, iar stăpânirea de sine va fi o sarcină extrem de dificilă. Dacă prețuiți relațiile și vreți să le păstrați, încercați să aduceți orice tensiune spre zona de reconciliere.

Petreceți mai mult timp cu copiii voștri și pregătiți-vă să investiți în ei constructiv. Altfel, oricum veți cheltui, dar pe prostiile la care se vor deda aceștia cu grupul de prieteni.

Balanța

Vă puteţi ocupa de un proces, de o asociere sau de chestiuni legate de o moştenire. E nevoie să aveţi grijă şi de voi, de sănătatea voastră, pentru că neplăceri din zona prietenilor vă pot aduce tendinţa de slăbiciune în faţa infecţiilor sau a altor boli. Deşi retrogradele sunt recunoscute că perturbatoare, încă nu produc deteriorare definitivă pentru voi, ci chiar vor aduce oportunităţi de schimbare pozitivă după ce le învăţaţi lecţia, chiar dacă asta se referă la provocări din zona unui colectiv de oameni. Prin însăşi natură voastră, iubiţi poveștile frumoase şi speraţi în transformarea situaţiilor problematice în oportunități.

Aveţi grijă ca tensiunile voastre să nu le răsfrângeţi şi asupra relaţiei cu partenerul sau cu şefii la serviciu, mai ales că staţi prost la capitolul concentrare.

Şi financiar gestionaţi greu lucrurile, dar dacă chiar vă veţi află în impas, nu ezitaţi să cereţi sfat de la cineva cu putere, pentru că vă va ajuta.

Scorpion

Această săptămână de final septembrie, veți mai păstra ceva din energiile bune ale zilelor trecute.

O ciocnire cu șefii sau cu oponenți ideologici, poate perturba planurile, iar ideile și calculele voastre or să bată pasul pe loc. Nu veți fi scutiți să faceți alegeri dificile sub stres, iar acestea pot afecta și perspectivele viitoare. Sprijinul prietenilor de încredere va ajuta să rămâneți pe linia de plutire și va fi extrem de important.

Pentru a evita problemele cu autoritățile fiscale, este recomandabil să puneți lucrurile în ordine acum, la începutul perioadei, să efectuați plățile necesare. În caz contrar, o să vă confruntați cu probleme serioase mai târziu. Probabil că vor fi multe situații controversate și tensiuni cu superiorii ori colegii, lucru care ar putea fi  motiv pentru căutarea unui nou loc de muncă. Pe de altă parte, energiile astrale si ce veți traversa nu ar fi benefice nici pentru astfel de schimbări.

Săgetător

Vine o perioadă dizarmonică, pe care o veți traversa cu lipsă de energie vitală sau cu o stare de melancolie. Dacă veți răspunde intuitiv semnalelor, veți putea găsi metode de a vă conserva puterea și energia.

Dorința de a sta acasă, în izolare, chiar de a vă răsfăța, de a fi în ton cu lenea și activitățile preferate, ar putea contribui la dispariția interesului pentru activitatea creativă colectivă. Și poate că-i mai bine așa pentru voi, căci activitatea individuală duce la dezvoltarea de noi planuri și proiecte utile, mai ales în acest al treilea decan al lunii septembrie. Plus că, retragerea de tumultul lumii va oferi posibilitatea de refacere a vitalității și meditație la ce aveți de făcut.

Puteți traversa  situații tensionate, unele dintre planuri și fapte din trecut vor necesita transformări semnificative, va trebui să vă reconsiderați poziția sau chiar să renunțați la ceva. Treburile casnice pot izbucni în mod neașteptat,  schimbându-vă prioritățile.

Capricorn

Deși aveți o energie crescândă, dificultățile și ambiguitățile pe care le veți traversa ar putea să vă aducă tendința de a nu coordona corect acțiunile și a vă risipi inutil forța.

Dar acum o să vă puteți dezvolta și lupta pentru o poziție de încredere în societate. Vor exista condiții pozitive pentru consolidarea afacerii și a autorității, deși relațiile tensionate cu colegii la sfârșitul săptămânii, vă pot obliga la reconsiderarea pozițiilor și la construirea de relații într-un mod nou.

Vin oportunități neașteptate de a rezolva vechi probleme, iar prin conflicte și contradicții se vor putea crea noi relații, pe fondul abandonării unora vechi și care ar interfera negativ cu evoluția voastră ulterioară. În zona de carieră sau statut social,poate începe o transformare majoră, dar cu care mulți dintre voi se vor simți la început inconfortabil.

Vărsător

Ceva probleme interioare vă așteaptă și pe voi, iar pe unele, chiar singuri le dezvoltați. Cel mai important este faptul că luați dorința ca adevăr, întorcându-vă de fapt  ochii de la lucrurile evidente și mai apropiate de voi.

La locul de muncă doriți să vă extindeți orizonturile, iar autoritățile și șefii au nevoie de un angajat ambițios și educat. Vin situații în care vă treziți pe tărâmuri complet necunoscute, dar asta nu sperie, ci chiar vă veți bucura, pentru că ați dorit de mult timp să se transforme ceva.

Sunteți din nou epicentrul evenimentelor, iar lumea este surprinsă de dexteritatea și capacitatea voastră de a anticipa noile tendințe. Admirați cu ușurință schimbările, deoarece în adâncul sufletului vostru ați fost pregătiți de mult timp pentru ele.

Dacă sunteți în măsură să înotați împotriva curentului, veți obține mult, veți depăși ostilitatea colegilor și veți merge într-o călătorie de afaceri promițătoare pe distanțe lungi.

Pești

Partenerul vă provoacă şi vă scoate în evidenţă lipsurile, dar vă şi propune soluţii alternative din perspectiva sa. Vă oferă sprijin în a vă apuca de studii de scurtă durată,în a vă înscrie la traininguri care presupun deplasări pe distanţe şi perioade reduse,sau chiar vă sugerează cum să vă îmbunătăţiţi metodele de abordare şi comunicare. Simţiţi nevoia de a vă schimba unele principii, vreţi să vă acordaţi la sfaturile primite şi veţi face chiar modificări legate de poziţia personală faţă de asociaţi şi partenerii de afaceri. Vă gândiţi în perspectivă să schimbaţi clauze din contractele legale în care sunteţi parte, doriţi să profitaţi mai mult din parteneriate pentru că acum, prin noile abilităţi dobândite şi în care investiţi, vă creşte preţuirea faţă de propria expertiză.

Cei dragi, sunt un adevărat un atu în a doua parte a perioadei, deşi vă trebuie înţelepciune să înţelegeţi că nu e vorba de critică din partea lor, ci de păreri mai obiective. Acestea vă favorizează şi vă ajută să evoluaţi.

Starea de sănătate se ameliorează şi ea semnificativ spre sfârşitul perioadei. Nu vă apucaţi să faceţi excese, doar pentru că vă simţiţi bine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop webp
1 ostropel de pui jpg jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 23 29 septembrie webp
1 varza calita jpg jpeg
celulita jpg
1 salata de legume cu morcovi jpg jpeg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net