Horoscop săptămâna 29 decembrie - 4 ianuarie. Două zodii dau lovitura pe toate planurile, iar Gemenii au parte de zile dificile

Horoscop săptămâna 29 decembrie - 4 ianuarie. Află ce îți rezervă astrele în ultimele zile ale anului 2023 și ce se va întâmpla la început de 2024.

Horoscop săptămâna 29 decembrie - 4 ianuarie
Horoscop săptămâna 29 decembrie - 4 ianuarie

Berbec

Acesta este un moment bun pentru schimbări acasă ori transformări sistematice în direcția muncii. Vă recomand să acționați cât mai flexibil, să vă adaptați circumstanțelor, iar pe undeva să încercați să rupeți literalmente sistemul.

Activitatea fizică și intelectuală este la apogeu și chiar merită să profitați de asta. Însă în niciun caz nu ascultați de aceia care nu înțeleg nimic din voi sau din munca voastră. Ignorați sincer astfel de oameni și nu pierdeți timpul cu ei! Oricum, astrele nu vor permite să vă poticniți, chiar dacă din anumite motive ați ales direcția greșită. Nu este nevoie să vă grăbiți pentru a determina prioritățile. În plus, nu vă sfătuiesc să acționați singuri, ci lucrați în echipă! Asta dacă nu aveți concediu.

De fapt, finalul de an și ultima săptămână poate fi marcată ca o perioadă de reîntâlnire nostalgică. Puteți fi aproape de cei dragi și ar trebui să le apreciați în mod conștient prezența.

Taur

E o săptămână în care veți trăi momente ideale pentru a vă intelectualiza emoțiile. Va fi nevoie de asta ca să le puteți exprima mai clar. Ar fi bine să vă dedicați lucrurilor care vă educă, vă cultivă și vă liniștesc. Pentru asta, recomand cititul sau scrisul. Luați-vă timp ca să priviți în interior și veți vedea mai bine ce aveți de făcut pe viitor.

Atenție că de miercuri încolo cresc tendințele de a fi înșelați, a înșela sau a vă autoamăgi! Pot exista întârzieri și neînțelegeri asociate cu uitarea sau neatenția. Vă atenționez că, de asemenea, timpul nu este favorabil pentru examene, concluzii definitive sau emitere de judecăți. Nu înseamnă că e interzisă învățarea dacă urmează examene școlare pentru voi. Din contră, scuturați-vă de aburii vacanței și sărbătorilor și repetați materia! Sunt bune zilele pentru a detecta și să completa lacunele din cunoștințe.

Medical, pentru cei din decanul 3 al zodiei există multă vulnerabilitate. Aceia trebuie să se recupereze.

Păstrați-vă însă optimismul, iertați-i pe cei dragi, dar și pe voi înșivă pentru toate greșelile făcute și priviți cu speranță spre viitor, cu tot ce va aduce el nou!

Gemeni

Guvernatorul vostru Mercur, încă se află în mișcare de retrogradare. Continuă așadar perioadă neplăcută pentru unii dintre voi, plină de creșterea numărului de erori. De aceea, verificați de două ori orice informație care vă parvine și nu permiteți răspândirea zvonurilor și a bârfei. Nu este indicat să semnați acorduri și documente importante ori să anunțați partenerii în favoarea lansării unor noi proiecte, deoarece în mod sigur ceva va merge altfel față de cum ați planificat.

Poate crește starea de nerăbdare în relația afectivă, se mărește tensiunea în dialogul cu familia, dar, luați în considerare faptul că presiunea deschide ochii în afaceri, chiar dacă nu și în relațiile conjugale. Nu dați deci amploare lucrurilor mici, mai ales în familie și în relațiile cu partenerii.

Pentru că aveți energie și chiar sunteți fermecători, vă sfătuiesc să utilizați acest potențial exclusiv în scopuri pașnice și constructive.

Rac

Aveți ocazia să vedeți partea bună a lucrurilor, prin sfera inimii și cu ajutorul intuiției. Acest lucru ajută la îmbunătățirea încrederii în voi înșivă, aducând în prim plan dorințele voastre cele mai profunde. Modul de a comunica va căpăta valoare și nu-i exclus ca alții să vă ceară sfatul și să vă împărtășească secretele lor.

Vă puteți susține ideile și teoriile și în fața câtorva prieteni și în fața grupurilor mai mari de oameni. Câștigați adepți și persoane susținătoare pentru obiectivele și țintele pe care veți dori să le atingeți.

Zona sentimentală este de asemenea pozitiv susținută de astre, ca de altfel și relația cu copiii care pot avea rezultate frumoase, care vă vor bucura.

Puteți primi cadouri, puteți simți generozitatea și toleranța acelora din preajma voastră.

În schimb, relațiile cu colegii de serviciu pot deveni tensionate pe anumite subiecte, astfel încât bine ar fi să evitați discuțiile în contradictoriu. Aveți atenție mărită la ceea ce completați, semnați și parafați, ca nu cumva în câteva săptămâni să fiți întorși din drum și obligați să refaceți.

Leu

Energiile Lunii Pline încă se vor resimți, iar suișurile și coborâșurile vor fi prezente în starea de spirit a acestei săptămâni. A fost o Lună Plină în a 12-a casă a intimității, care v-a sugerat să luați o pauză pentru voi înșivă. Profitați de acest îndemn, căci oricum aveți câteva zile libere! Scăpați de zgomotul exterior și refugiați-vă în meditație! Acest lucru vă va ghida către simțiri și informații bune pentru a păși în 2024 cu dreptul.

Ar trebui să mai studiați dacă ați putea face anumite schimbari în câteva domenii din viața voastră, poate legate de locul de muncă, poate legate de stilul de viață. Nu încercați vreo acțiune perioada asta, căci mai târziu veți fi mult mai inspirați. Dacă nu gândiți neapărat o schimbare de carieră, măcar veți căuta alte metode de a vă rezolva sarcinile.

Îngrijorările se pot ivi din zona financiară. Chiar dacă ea nu e susținută corespunzător, luați în calcul faptul că ați putea obține rezultate profesionale remarcabile dacă vă transformați un hobby în sursă de bani.

Va trebui să evitați o eroare simplă care ar putea distruge ceva bine construit, iar această posibilă eroare înseamnă de fapt a vă pierde sentimentul sănătos de echilibru.

Nu e momentul să deveniți aroganți sau chiar "megalomaniacali". Moderarea este cheia tranzitelor astrale.Cu ea,o să aveți o bună ocazie de a practica disciplina și autorestrângerea.Dacă țineți totul sub control,veți avea mai târziu oportunități.

Fecioara

E o perioadă bună întâi pentru a încheia ceea ce trebuie și a ajuns la final, poate chiar încă sunt mai multe în acest stadiu. În această situație, căutați să nu rezolvați simultan toate cazurile, căci altfel nici unul nu va reuși cu succes. Principalul lucru este de a avea un scop bine definit și acțiuni coordonate. După care, puteți porni cu dreptul la noi acțiuni, după dorințele inimii și minții voastre. Încercați să deveniți persoana care de fapt sunteți! Acest lucru necesită o anumită individualitate pe care ați pierdut-o recent, dedicându-vă altora.

Partenerul ar putea avea probleme și dezamăgiri pentru că poate a sperat prea mult în noroc.

Relația cu prietenii e frumoasă, deși puteți afla și vești neplăcute de la unii din ei.

O să vedeți cât de simplu va fi să se rezolve ceea ce voi credeați că reprezintă o mare problemă. Sunt de fapt chestiuni minore.

Balanța

Deși veți fi destul de sociabili, ar putea exista unele dezechilibre în comunicarea cu ceilalți, iar socializarea excesivă poate duce la promiscuitate în contacte. Relațiile cu rudele apropiate, cu vecinii, prietenii din copilărie se vor strânge acum, de sărbători și veți petrece împreună. Probabilitatea de denaturare a utilizării și transmiterii informațiilor va crește, ceea ce ar putea duce la răspândirea bârfei și a zvonurilor. Deși veți avea o legătură emoțională puternică cu membrii familiei, vor exista momente în care încrederea poate fi subminată. În acele momente vă e frică de înșelăciuni, neînțelegeri, confuzie. Încercați să nu vă bazați pe constatările asupra datelor neconfirmate.

Dacă nu aveți un partener stabil, atunci alegerea în viața personală va fi dificilă.

Scorpion

Veți avea nevoie de timp pentru a vă obișnui cu noile situații și circumstanțe. Unii se pot încadra armonios în această perioadă, dar depinde mult de calitățile personale. Vă recomand să vă concentrați pe sfera relațiilor personale, iar dacă sunteți singuri, asigurați-vă că vă reconsiderați atitudinea față de ceea ce se întâmplă. Aveți nevoie de un aspect nou, look nou, vestimentație nouă. Cu siguranță vor apărea oameni noi în viața voastră, dar nu trebuie să faceți un scop în sine din asta. Este mai bine să petreceți mai mult timp cu prietenii vechi.

Cei aflați în parteneriate oficiale nu ar trebui să fie geloși și să rezolve drastic și irevocabil problemele ce apar. Mai curând, ei să devină inițiatorii schimbărilor din interiorul căminului, să abordeze inteligent eventualele tensiuni și rezultatul îi va uimi.

Pentru aceia care manageriază afaceri și sunt preocupați de ele chiar de sărbători, sugerez să se axeze pe proiecte creative,a căror bază este deja construită.

Săgetător

Vine vremea când trebuie să lăsați problemele de serviciu și să vă ocupați de cei de-acasă. Dacă până acum nu ați găsit rezolvarea pentru toate, de acum încolo vor decurge mai simplu lucrurile, găsind rezolvare unde nu vă așteptați. Nu ar trebui să lăsați obstacolele cu care v-ați confruntat în trecut să vă ocupe fără rost timpul, să vă distragă de la liniștea și relaxarea perioadei.

În general, e o săptămână activă, în care nu veți observa că sunteți obosiți și epuizați de atâta uzură. La urma urmei, în asemenea momente ar trebui ca planuri grandioase și idei strălucitoare să le zăriți de dinaintea voastră. Dacă mergeți cu încredere într-un vis, veți obține chiar mai mult decât ați crezut.

Un dar neașteptat, un cadou vă poate aduce zâmbetul pe buze, chiar dacă el ar fi ceva micuț, dar va avea o valoare sentimentală mare.

Capricorn

Posibil să simțiți o lipsă de forță, de vitalitate, o sănătate precară și o stare emoțională instabilă, astfel încât vă sugerez odihnă în mediul de acasă, pauză și meditație pentru a vă reîncărca bateriile. Această perioadă este mai potrivită pentru activități individuale, pentru afaceri legate de casă, de familie, de finalizare a proiectelor din trecut, de stat în umbră și de ajutat eventual pe alții să se ridice pe umerii voștri.

Da, la locul de muncă pot interveni schimbări, reorganizări ori este posibil ca unii să întâmpine consecințe neplăcute ale greșelilor din trecut, mai ales dacă nu au fost luate în considerare detalii ale legii. Acest lucru ar putea perturba cooperarea, relațiile și înțelegerea reciprocă.

Financiar, nu-s excluse mici pierderi. Acceptați-le ca atare, căci nu aveți încotro și nu vă impacientați! Păstrați în suflet speranță pentru că o să găsiți în 2024 alte surse de a completa buzunarul.

Vărsător

Dinamica generală a evenimentelor va crește ușor în următoarea perioadă. De aceea, este recomandat să acționați cu toate forțele. Dacă ați decis deja, nu vă opriți la jumătatea drumului, altfel veți intâmpina probleme care nu vor permite dezvoltarea ulterioară a proiectului pe care îl preconizați.

Nativii angajați în afaceri personale de comerț, ar trebui să acorde atenție aspectului tehnic al problemei, iar acei nativi care lucrează ca salariați, vor putea învăța tehnici noi și le pot aplica așa cum intenționează.

Pe segmentul dragostei, este posibilă turnura a unei situații, fapt care ar trebui să fie luat în forma sa naturală, așa cum vine evenimentul, fără a căuta să se schimbe în mod intenționat nimic. Aceasta este o perioadă bună pentru discuții de la inimă la inimă, pentru a face declarații de dragoste și alte conversații cu iz romantic. Nu vă ascundeți sentimentele, ci manifestați-le! Aveți acum ocazia.

Pești

Pentru aceia singuri și care se vor concentra pe zona iubirii, ei să nu se grăbească să tragă concluzii despre alții! Să ia în calcul varianta că sufletul altora este încă întunecat, așa că uneori, nu are sens să încerce să forțeze nota. Dar să se asigure că și înțeleg problemele celuilalt. În caz contrar, nu vor putea reacționa atunci când va sosi momentul potrivit.

Pentru alții, se poate ivi o nouă cunoștință interesantă, iar pentru asta este necesar să iasă din casă mai des. Dacă nu, se pot întâlni cu oameni și pe rețelele de socializare online.

Dacă vorbesc despre Peștii familiști, ei pot muta un eveniment la scară mai largă. Spre exemplu, se pot gândi la o achiziție neașteptată, dar circumstanțele totuși avertizează împotriva cheltuielilor nejustificate. Dacă apar tensiuni în cuplu, în niciun caz nu adopte o poziție puternică, ci să rezolve diplomatic problemele. Mai mult, chiar nu sunt așteptate conflicte cu adevărat grave. Sărbătorile sunt un bun prilej de a face pace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net