Horoscop săptămâna 29 martie - 4 aprilie. Surprize mari pentru trei zodii. Ce nativi își împlinesc un vis

Venim cu cele mai noi vești legate de horoscopul pentru săptămâna 29 martie - 4 aprilie 2024. Perioada următoare aduce surprize mari pentru trei zodii. Uite ce se întâmplă în viața fiecărui nativ.

Horoscop săptămâna 29 martie - 5 aprilie
Horoscop săptămâna 29 martie - 5 aprilie

Horoscop 29 martie - 4 aprilie 2024

Berbec

Vine o perioadă în care veți deveni interesați de psihologie și practici spirituale. Mai presus de toate, veți fi atrași de motivația și problemele altor oameni. Vă sugerez ascultarea mai atentă a intuiției pentru că, sub influența lui Mercur retrograd, ea va sugera cele mai bune soluții în situații specifice. Este un moment favorabil pentru decizii responsabile și pentru începuturi de succes în domenii prioritare ale vieții. Iar perioada oferă oportunități neașteptate de creștere. Întâlnirile bruște, noile cunoștințele, călătoriile pot fi începutul schimbărilor. Pe lângă posibilitatea de dezvoltare spirituală și intelectuală, unii dintre voi pot avea șansa de a pleca în străinătate pentru un stagiu sau un loc de muncă, iar acolo veți găsi noi prieteni, oameni cu gânduri similare, noi parteneri.

La mijlocul săptămânii, unii veți putea rezolva dispute juridice complicate în favoarea voastră, veți putea stabili contacte cu parteneri străini, veți rezolva probleme legate de moșteniri, partaj și veți obține mai multă autoritate în chestiuni profesionale.

Taur

Obiectivele trebuie să fie specifice, dar nu luați decizii drastice care pot fi imprudente. Eu zic să nu vă implicați în noi proiecte, ci să vă concentrați pe finalizarea celor existente. Atenție la perioada 3-4 aprilie, căci situația se poate schimba defavorabil dacă va exista o agravare bruscă a relațiilor dintre oameni la nivelul structurilor publice și de stat!

Medical, cum spuneam, sunteți vulnerabili și va crește probabilitatea afecțiunilor, nevrozelor, apatiei sau reactivarea unor boli cronice.

Potențialul energetic va crește semnificativ în a treia zi, dar direcționat necorespunzător va lovi în zona de relații cu apropiații. Sunt de așteptat conflicte și despărțiri neașteptate de vechii parteneri și aliați ori ciocniri cu conducerea și cu oameni influenți. Imprevizibilitatea transformărilor în desfășurare și instabilitatea poziției v-ar putea împinge la decizii radicale care vor fi dictate de circumstanțe și situații externe.

Gemeni

Componenta principală a succesului poate fi liniștea și armonia din relații. Puteți întâlni oameni unici care vor avea un impact pozitiv asupra poziției voastre profesionale sau a vieții personale. Aceasta este o perioadă bună pentru semnarea anexelor la contracte vechi, negocieri de afaceri cu persoane cunoscute, dar nu pentru începerea unei relații romantice pe termen lung sau pentru căsătorie. E nevoie de ceva atenție suplimentară ultimele două zile. Încercați să rămâneți obiectivi și vigilenți, pentru că veți fi caracterizați de credulitate excesivă ce se poate solda cu pierderi financiare. În plus, trebuie să aveți grijă de propria sănătate. Potențialul energetic va scădea vizibil, la fel ca și apărarea organismului. Veți resimți oboseala acumulată și tot felul de afecțiuni, devenind mai expuși la răceli și boli infecțioase. O atenție sporită trebuie acordată zonei cardio, chiar dacă această zonă nu a făcut niciodată probleme.

Rac

Vă sfătuiesc să vă luați măsuri de precauție dacă plecați, să fiți ordonați, să vă faceți temele și să munciți bine. Posibil ca performanțele din trecut să vă dea șansă acum să abordați proiecte importante care se vor baza pe abilitatea de a mânui cuvintele. Nu trebuie totuși să vă grăbiți noile voastre proiecte, nu săriți etape, căci s-ar putea întinde pe mai mult timp.

Deși pe cer sunt un unghiuri cu o dinamică pozitivă, ele sunt cunoscute și pentru posibile confruntări izvorâte din lucruri nefinalizate până acum, din dorințe de a vă elibera de ele sau de lămurire de situații cu soțul, șefii ori cu părinții. Oricum, în cazul vostru poate fi vorba de ceva cu care ați mai avut de-a face și altădată sau cu ceva care tărăgănează.

Vă sfătuiesc să fiți calmi, să luați moment de respiro înainte de a vă apuca de altceva, eventual să vă încredeți în visele voastre.

Leu

Progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare, cu care puteți lucra de acasă. Din situațiile dificile vă ajută să ieșiți intuiția, meditația, informația prin vise, căci pe baza lor o decizie înțeleaptă va veni din senin. De asemenea, aveți întregul sprijin al partenerilor voștri mai ales dacă e vorba de bani.

Vă sfătuiesc să mergeți cu fluxul, să nu schimbați nimic brusc și, de asemenea, să fiți rezervați și cu sânge rece, dacă aveți lucruri de pus la punct. Dacă ceva vine în viața voastră surprinzător, acceptați pentru că se pare că asta e necesar și acum e momentul de a realiza ceva bun.

Încercați să reușiți să vă păstrați emoțiile și să nu vă manifestați temperamental în societate. Doar așa veți deveni energici și rapizi , inclusiv în cuplu, astfel încât destule lucruri se vor îndrepta într-acolo unde vă doriți.

Pentru voi, va deveni mai ușor de navigat în diversele probleme cu care o să vă confruntați și veți fi capabil a alege ce e mai important din masa informațiilor care vă parvin.

Fecioara

Puteți gândi la schimbarea nu numai a locului de muncă, ci și a specializării, mai ales dacă acest gând v-a forțat mult creierul. La urma urmei, visați să deveniți câștigători nu numai în dragoste, ci și în domeniul carierei. Vă sfătuiesc să căutați un loc în care să existe vanitate, comunicare și perspective frumoase. Este chiar banal să stați în birou sau acasă și să vă plafonați.

Nu e exclus ca unii dintre voi să aibă o idee de a-și scrie cererea de demisie și să se îndrepte cu îndrăzneală spre ceva mai potrivit pentru natura lor. Nu ar trebui să acționați în mod spontan, ci în conformitate cu un plan elaborat în avans. Atunci nimeni nu va îndrăzni să vă tragă la răspundere pentru iresponsabilitate.

Balanța

Traversaţi o stare de nemulțumire şi nu e cazul să încercaţi să vă izolaţi, nu încercaţi să vă suprimaţi emoţiile! Aveţi nevoie de alţii cu care să comunicaţi, aveţi nevoie să vă descărcaţi ușor-ușor tensiunile, chiar de comunicarea cu partenerul este greoaie.

Veţi avea de rezolvat multe sarcini cotidiene deodată, aveţi abilităţile necesare, în schimb sunteţi cam dezorganizaţi şi nu ştiţi cu ce să începeţi şi cu ce să terminaţi. Nici la serviciu nu sunteţi scutiţi de responsabilităţi în plus.

Viața socială nu e la înălțime, nu veţi fi dornici de plăceri, distracţie sau de călătorii, decât dacă situaţii din exterior sau lucruri care nu depind doar de voi vă constrâng. În schimb, cu un simţ al umorului deosebit care ce-i drept nu vă caracterizează, dar cu puţină teatralitate ieşiţi din orice încurcătură se va ivi .

Aveţi idei şi multe planuri pe care aţi dori să le puneţi pe hârtie, căci e vremea schimbărilor.

Scorpion

Aranjamentele planetare indică o declanșare de blocaje care trebuie să aibă ca scop apariția scânteii de creativitate benefică în viaţa voastră, căci se va schimba modul de abordare al situațiilor și credințele de până acum. Blocajele pe care vi le poate aduce Pluto au scopul de a vă putea concentra pe voi, pe dezvoltarea personală şi pe corpul vostru fizic. Nu vă simţiți stingheri sau departe de lume, nici vorbă să fiți nemulțumiți în grup amplu, așa că nu este o soluţie bună retragerea ci, din contră, ar trebui să ieşiţi la petreceri, să încercaţi să vă relaxaţi, să acordaţi mai mult timp copiilor, să vă înconjuraţi de tineri, să dezvoltaţi o idee creativă ori să vă ocupaţi mai intens de un hobby.

Tendinţele vor fi acelea de a face o curăţenie amănunţită la domiciliu dar şi în spaţiul vostru personal, de a aduce schimbări în felul de a reacționa, punându-vă pe voi pe primul plan, căci doar așa vă recăpătați încrederea în forțele proprii.

Săgetător

Deloc irascibili, veți fi nevoiți să învățați că sunt lucruri legate de muncă pe care trebuie să le faceți în echipă, căci doar așa vă consolidați poziția la job sau chiar poziția socială. E nevoie să stabiliți eficient și corect rolul fiecăruia în proiecte, în comunitate, aveți nevoie încă de la începutul lui de multă logică pentru a putea judeca în mod corect fiecare etapă și situație.

Echilibrul între minte și spirit nu vă este străin, deoarece sunteți persoane deosebit de active. Sunteți prietenoși, comunicativi și vreți să testați ceva nou. Doar că vă consumați prea mult în relațiile cu ceilalți și nu vă concentrați deloc pe voi. E necesar să fiți adaptabili, să iertați orice, nu pentru că ar merita acea persoană, ci pentru că este o calitate a voastră. În această săptămână va trebui să puneți în balanță relațiile în care sunteți implicați și să le triați.

Pentru cei căsătoriți, o problemă importantă răpește liniștea și anume aceea a unei locuințe la un preț accesibil. Sunteți atât de obosiți să trăiți cu părinții voștri sau cu socrii ori să tot plătiți apartamente închiriate.

Capricorn

Gândirea ușor excentrică vă va permite să vă prezentați avantajos în ochii șefilor, al managementului. Cu toate acestea, nu va trebui să contați pe profituri materiale semnificative.

Unii dintre voi trebuie să-și reconsidere hobby-ul existent dintr-un unghi diferit, pentru că el poate avea perspective financiare serioase.

Întreprinzătorii privați pot să obțină succese mult așteptate și chiar grandioase, permițându-le să-și extindă afacerea, să atragă noi angajați și să investească fonduri suplimentare pentru dezvoltarea proiectelor. Transformările pozitive cheie se pot manifesta în primele 2 zile, când veți avea susținători.

Cu toate astea, odihna și relaxarea vor fi importante. Dacă veți continua prelungit cu un ritm intensiv de efort, la un moment dat puteți întâmpina dificultăți de sănătate. Chiar și o scurtă pauză zilnic va ajuta să vă revigorați.

Ultimele 2 zile puțin probabil să treacă în calm și liniște, pentru că va trebui să vă apărați interesele financiare, să achitați din datorii ori să rezolvați chestiuni cu care sunteți rămași în urmă. Se pot ivi și dispute cu subalternii sau tensiune în relațiile cu cei dragi.

Vărsător

Ați avut de traversat o multitudine de situații incomode, ați fost prost organizați și poate că cea mai bună tactică în această perioadă derutantă ar fi fost plecarea în concediu.Una peste alta însă, cele mai dificile zile au trecut, iar de acum încolo, pas cu pas, situația începe să se îmbunătățească și mai multe probleme vor fi rezolvate într-un fel sau altul. Vă sfătuiesc totuși să nu vă grăbiți să luați decizii doar pentru a vă dovedi exclusivitatea, deoarece sunteți gata să vă asumați riscuri prea mari și puteți să vă implicați cu ușurință într-o aventură ce nu va fi în favoarea voastră.

Veți dori să rezolvați secretele altor nativi sau cel puțin să aflați ce anume încearcă să ascundă de voi. Acest lucru este chiar util pentru cei care sunt conectați prin obligații financiare cu alte persoane sau care sunt implicați în gestionarea capitalului altor persoane. Dacă aveți datorii, problemele legate de impozite, împrumuturi sau amenzi, ele nu vor fi rezolvate rapid.

Pești

Această perioadă de primăvară va fi favorabilă și se vor putea rezolva probleme din trecut și tulburări financiare care au dat bătăi de cap. Mulți vor putea să își consolideze și să își extindă afacerile, să crească veniturile. Capacitatea de a câștiga, de a conduce politici financiare, va ajuta pe nativi să încheie noi cooperări pe termen lung. Este adevărat, că un nivel scăzut de energie vitală poate fi un factor descurajant, iar unii vor avea nevoie de odihnă și îngrijire din partea celor dragi.

La domiciliu se pot produce schimbări, ori că va fi casa decorată, ori că nativii vor pleca de acolo. Toate acestea pot deveni o sursă suplimentară și neplanificată de costuri. În acest caz, va exista o tendință de a plăti excesiv și de a dobândi lucruri sub influența emoțiilor și impulsurilor și nu în funcție de gradul nevoii lor.

Financiar, atrag atenția la investiții individuale, deoarece atunci există pericolul ca cele dorite să aducă pierderi în loc de profit. Doar în parteneriat aveți șanse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net