Horoscop săptămâna 6-12 octombrie. Două zodii se îndrăgostesc până la jumătatea lunii

Ultima actualizare:

Horoscop pentru săptămâna 6-12 octombrie 2023. Lorina, astrologul Click!, vine cu cele mai noi previziuni pentru următoarele zile. Două zodii se vor îndrăgosti până la jumătatea lunii.

Horoscop săptămâna 6-12 octombrie
Horoscop săptămâna 6-12 octombrie

Berbec

Dacă acasă vin schimbări serioase, acționați înțelept și căutați să vă protejați și pe voi,și pe cei dragi! Veți fi încărcați cu muncă până la limită, astfel încât viața personală va dispărea în fundal. Asta poate duce la instabilitate în relație, dar nu uitați că oricare probleme pot fi rezolvate.

Nici la muncă nu e indicată schimbarea voită, oricât de calculată ar fi ea. Mergeți pe căi deja bătătorite, ca să nu regretați ulterior. Nimic categoric nu trebuie decis, căci o să vă pară rău apoi și nu va mai fi cale de îndreptat.

Taur

Va fi dificil să deblocați lucrul în echipă ori să rezolvați probleme prea complexe. Chiar și voi o să vă comportați ciudat, în mod ambiguu, reacționând prea brusc la ceea ce se întâmplă și luând în prealabil o poziție războinică. Suspiciunea și tendința de conflict pot deveni un obstacol în relațiile atât la locul de muncă, cât și acasă.

În activitatea profesională, din cauza imprudenței, impulsivității și acțiunilor fără judecată, puteți pierde foarte mult luând decizii greșite și ratând șanse bune, mai ales pe 12 ale lunii. De asemenea și ultima zi este astral tensionată, încât vă recomand să stapâniți excesul de zel sau fanatismul. Nu călătoriți în străinătate dacă se poate căci situații nefavorabile se pot ivi!

Cea mai mare parte a banilor câștigați va merge pentru a rezolva problemele familiei. Se pare că, până la sfârșitul perioadei, vistieria familiei va fi aproape goală și va trebui să activați butonul de economisire.

Gemeni

Unora dintre voi încă le este greu să treacă peste evenimente dificile cu care s-au confruntat acum ceva vreme și care au adus schimbari în viața lor. Fie că a fost vorba de frângerea unui ideal, fie de o iubire dezamăgitoare, fie de lipsa de bani sau de relație tensionată cu copiii. Sănătatea sau oricare dintre ele a produs frământări interne extraordinare nativilor. Risipirea și detensionarea energiilor s-ar putea produce, lucru care îndeamnă la relaxare și activități placute, de agrement.

Vă sfătuiesc să părăsiți rapid starea de hibernare, căci astrele îi vor susține doar pe aceia curajoși, muncitori și care se ocupă cu îndrăzneală să își rezolve chestiunile decisive din viața lor. Căutați să depuneți efort într-un mod planificat, dacă e nevoie vă sfătuiesc chiar să faceți o listă scrisă cu toate sarcinile, în așa fel încât să nu omiteți nimic. Nu vă sfiiți să faceți schimbările care se impun, să acceptați călătoriile și noile cunoștințe în viața voastră. Chiar și nevoia de aventură poate fi calmată prin căutarea și găsirea unui nou loc de muncă.

Rac

După 10 octombrie, situația se va schimba puțin, vor veni poate compensații materiale pentru eforturile depuse, veți rezolva multe probleme care ar putea apărea la începutul lunii și veți stabili relații financiare bune.

Se activează interesul pentru religie, filozofie, literatura culturilor străine, dar și dorința de extindere a orizontului. Poate veți pleca într-o călătorie lungă, de afaceri în străinătate, deoarece relațiile cu partenerii străini, extinderea sferelor de influență și a piețelor de vânzare va fi foarte relevantă.

Este posibil ca unii să își poată schimba radical interesele, să își găsească noi domenii de activitate care să fie mai conforme cu nevoile lor spirituale.

Cariera se va dezvolta cu succes, datorită nu numai calităților de afaceri, ci și farmecului, a capacității de a comunica cu oamenii și manierelor plăcute. Succesul va depinde în mare măsură de bunăvoința superiorilor, a oficialilor guvernamentali și de influența patronilor lor. Acest lucru va ajuta în special pe femeile din acest semn să își deschidă calea spre succes datorită succesului lor la birou. Poate chiar

pentru unii nativi, acest moment poate însemna sfârșitul unui ciclu de carieră și pregătirea pentru începutul unuia nou.

Leu

Contradicțiile cu partenerii pot introduce dezechilibre în sfera financiară, vă puteți confrunta cu înșelăciune și pierderi. Nu este momentul potrivit pentru a încheia acorduri de parteneriat, contracte, a face promisiuni sau a împrumuta bani.

Pot apărea dezacorduri serioase inclusiv cu părinții, cu șefii sau cu persoane de rang înalt și influente. Trebuie să fiți mai reținuți pentru a nu vă știrbi poziția.

După 7 încolo, va sosi o perioadă pozitivă și mai dinamică. Asta vă va ajuta să deveniți mai sociabili, binevoitori, sinceri, veți beneficia de comunicare, cooperare și veți cheltui timpul și banii mai rațional. Veți avea ocazia să fiți mândri de rezultate și să eliminați problemele în relații. Veți putea depăși limitările și neînțelegerile în comunicarea din trecut, puteți primi venituri neașteptate, posibilitatea de a utiliza fonduri publice sau de a primi sprijin financiar de la un partener, ceea ce va ajuta să se rezolve unele dificultăți financiare. Veți putea să organizați cariera sau planurile de afaceri și noi, dar și să finalizați proiecte vechi.

Ar trebui să vă abțineți de la jocurile de noroc, chiar dacă situația financiară lasă de dorit. Riscul e că, deși puteți câștiga ceva în primă fază, de fapt primele victorii sunt doar momeala după care urmează ruina.

Fecioara

E nevoie de atenție în plus, nu de alta dar altfel există riscul de a deveni victima furtului și a unor mari probleme. Pentru că riscul de a ajunge pe mâinile escrocilor crește, nu ar trebui să vă desprindeți de prietenii loiali, de partenerii cunoscuți care vă vor ajuta să rămâneți pe linia de plutire.

Abia în a doua jumătate a perioadei veți putea controla dezvoltarea situației , veți acționa mai activ și decisiv, veți putea face față cazurilor dificile, rezolvând probleme importante. Ospitalitatea, sociabilitatea și o perspectivă pozitivă asupra lumii vor crește, așa că vor exista mai multă căldură și sinceritate în relațiile cu prietenii și cei dragi, iar alții vă vor sprijini cu diferite servicii. Va fi atunci un moment oportun pentru a renunța la relațiile tensionate și inhibatoare, la obiceiurilor negative.

În procesul de comunicare și călătorie veți primi informații utile și importante pentru carieră, care vă vor ajuta să ajustați obiectivele și acțiunile viitoare.

Încheierea contractelor și semnarea acordurilor, precum și călătoriile lungi de afaceri pot contribui la îmbunătățirea zonei financiare.

Afectiv, biopotențialul crește pentru tineri, astfel încât sfera iubirii poate deveni mai dinamică, iar noile relații pot schimba atenția.

Balanța

Sunt posibile greșeli ,precum și dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atinge obiectivele, ceea ce poate duce la probleme. Este recomandabil să vă abțineți de la cheltuieli, în special pentru a satisface dorințele, deoarece pot apărea probleme cu partenerii, cu șefii, cu antreprenorii, cu finanțele colective. Nu recomand a introduce inovații și a începe proiecte de la zero, deoarece succesul se poate dovedi iluzoriu, iar acest lucru va submina reputația sau va duce la pierderi financiare. Ar trebui să controlați acțiunile partenerilor și subordonaților.

De joi, activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate,iar universul vă susține. Noile idei și conexiuni vă vor deschide noi relații, puteți solicita sprijinul unor persoane influente, sponsori și încheia contracte profitabile. Procedând astfel, prietenii și familia pot juca un rol important în consolidarea și extinderea legăturilor sociale și de afaceri.

Scorpion

Vine o perioadă mai activă, în care puteți simți sprijinul puterilor superioare. Primiți oferte promițătoare și profitabile, activitățil pot fi apreciate mai mult și va trebui să faceți o alegere dificilă, în ordinea preferințelor. Cel mai bine ar fi să vă concentrați pe o direcție profitabilă.

Unele aspecte astrale vă afectează pe zona de relații și parteneriate, iar asta atrage atenția că trebuie să învățați nu numai să vă transmiteți părerea, ci și să încercați să acceptați pe a altcuiva. Altfel, conflictele nu pot fi evitate. Echilibrul este posibil dacă nativii se comportă mai tacticos și iau decizii de compromis. Acest lucru este la fel de important în viața personală și în afaceri, vă va ajuta să priviți o nouă cunoștință dintr-un unghi neașteptat și să vedeți virtuți și intenții ascunse. Ar trebui să uitați de pragmatism și să aveți încredere în intuiție.

Săgetător

Se vor resimți tensiunile astrale. Va fi o perioadă nefavorabilă, care se va manifesta prin scăderi accentuate ale cursului de schimb și creștere a inflației, iar voi nu veți fi scutiți să resimțiți asta, ca toți ceilalți de altfel. Nu merită să așteptați profituri semnificative, iar fluxurile financiare mici ar trebui tratate mai atent.

De miercuri, se va ameliora situația voastră căci energia va începe să se recupereze. Ambițiile vor crește, veți fi gata să vă alăturați oricărei lupte pentru o poziție mai înaltă și mai stabilă. Nu vor exista obstacole și măsuri inacceptabile, veți merge cu îndrăzneală și hotărâre spre obiectivul propus, iar rivalitatea poate fi un stimulent puternic, poate încălzi spiritul de luptă.

Energiile active pot împinge pe mulți Săgetători către acțiuni mai decisive și implicit către câștig. Spiritul competitiv se poate simți inclusiv în gustul pentru sporturi extreme, pentru călătorii active.

Pentru o sănătate bună, este necesar să regândiți obiectivele fără tendințe de autodistrugere. Perioada este bună pentru analiză și meditație.

Capricorn

Este greu de numit succes această săptămână. Nu este nimic catastrofal, dar acum nu este necesar să vă ocupați de chestiuni importante și, în general, ar trebui să arătați moderare și exactitate în toate. Pentru voi, evenimentele traversate acum sunt destul de ciudate și misterioase, uneori chiar inexplicabile. Este posibil să aveți hobby-uri temporare care sunt așa de neclare încât nu vor dura mult.

Pentru a vă înțelege mai bine, nu ezitați să apelați la un psiholog sau psihanalist, să faceți meditații, să vă preocupați de sănătate și să acordați atenție mesajelor venite prin vis. Ca rezultat, poate veni momentul eliberării de nemulțumiri, temeri și complexe acumulate, practic puteți deveni mai conștienți de voi înșivă. Puteți trezi la viață talente moștenite din familie, pe care le veți valorifica ulterior. Nu lăsați să vă cuprindă sentimente de gol și inutilitate, nu de alta dar asta vă poate slei de forță. E trecătoare starea.

Vărsător

Se schimbă dinamica acțiunilor. Atunci puteți realiza ceea ce doriți cu efect și beneficii maxime, puteți organiza întâlniri de afaceri utile și discuta cele mai importante planuri și proiecte. Va fi o perioadă bună pentru parteneriate stabile și pe termen lung, atât în afaceri, cât și în dragoste.

O să aveți tendința de a asumare a riscurilor, de acțiuni îndrăznețe și impulsive, veți fi deschiși la tot ceea ce este nou și progresist, veți face planuri îndrăznețe, veți schimba și reface multe, iar asta nu va fi pe placul tuturor. Deci vântul schimbării poate aduce și neînțelegere cu alții. În plus, sunt posibile probleme cu partenerii, care pot duce chiar la proceduri judiciare. Vă sfătuiesc atunci să stingeți conflictele la timp, să negociați și să nu intrați în conflict.

Pești

Vi se va cere să răspundeți rapid la schimbările care se pot produce, să fiți mai flexibili în comunicarea cu ceilalți. Iar dacă tocmai aceste calități vor lipsi, puteți ajunge în situații neplăcute. Creșterea activității și acțiunii vă va ajuta în afaceri, dar vă va face mai încăpățânați, ceea ce poate complica relațiile cu superiorii.

În plus, va exista pericolul unor concepții greșite, acțiuni eronate, astfel încât în acest moment trebuie să ascultați sfaturile persoanelor competente, să fiți mai atenți, să nu vă bazați pe noroc, ci să verificați informațiile primite și documentele care trebuie semnate sau completate. Totuși, este o perioadă favorabilă pentru carieră, căci veți avea șanse bune să vă demonstrați talentele și să vizați proiecte mai ambițioase. Abilitățile intelectuale și analitice nu vor trece neobservate, veți putea comunica eficient cu colegii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net