Horoscop săptămâna 8-15 decembrie. Două zodii vor avea parte de schimbări importante, iar dorințele unor nativi devin realitate

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 8-15 decembrie. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop săptămâna 8-15 decembrie
Horoscop săptămâna 8-15 decembrie

Berbec

Soarele traversează în continuare zodia Săgetător și continuă pentru voi să aspecteze pozitiv cu semnul vostru, mai ales pentru aceia născuți în al doilea decan. Astfel, promisiunile perioadei sunt bune, iar oportunitățile care apar vor fi favorabile pentru proiectele de viitor, puse la cale împreună cu alții. Cineva ar putea să apară în viața voastră pentru a vă oferi ajutor și, de cele mai multe ori, veți putea lua deciziile corecte prin intuiție. Aceasta este perioada în care ar trebui să vă bucurați de micile succese din viață. Nu tindeți deocamdată la mai mult, ci încercați să vă simțiți mulțumiți cu ceea ce vine!

În carieră, aveți în continuare șansa de a reînnoi fructuoase colaborări și asocieri, iar rezultatele pe baza efortului în parteneriat nu vor întârzia să apară. Chiar dacă din weekend încolo o să fie nevoie să depuneți mai mult efort, rezultatele tot vor fi satisfăcătoare. Cu multă implicare din partea voastră, cu multă inițiativă personală, o să reușiți să depășiți orice obstacol s-ar putea ivi.

Taur

Poziția guvernatorului chiar față-n față cu zodia voastră, în sectorul parteneriatelor, atrage atenția asupra asocierilor sau a implicării relațiilor de cuplu în zona voastră profesională. Acolo, dacă sunteți iritați și grăbiți, continuă neînțelegerile și totul stă ca pe un butoi cu pulbere, în așa fel încât nu ar trebui să mai puneți și voi sare pe rană în dialoguri. Dar dacă nu, aveți un curaj fantastic de a acționa lucrurile în favoarea voastră.

Evitați deocamdată parafarea de contracte sau emiterea de promisiuni profesionale, pentru că ați fi dezavantajați. Dar continuați să vă faceți treaba și să vă achitați de responsabilitățile care vă revin! E nevoie să vă canalizați constructiv energia, pentru a nu o risipi în discuții interminabile și care nu rezolvă nimic. Concentrați-vă mai bine pe obținerea de informații referitoare la domeniul vostru de lucru sau chiar învățați ceva nou. Acest lucru este valabil și pentru aceia cu statut de subaltern, cu atenționarea că cineva, mai sus în funcție decât voi, nu o să ezite în încercarea de a vă exploata munca.

Gemeni

Este o bună perioadă pentru a pune lucrurile în ordine la serviciu și pentru a ajunge la un compromis pentru cele mai controversate probleme cu șefii. Pot spune chiar că, după o perioadă furtunoasă, în multe cazuri va veni pacea și liniștea acum.

În familie, vă sugerez să fiți romantici și deschiși la vorbă, să vă ascultați inima, pentru că restul, într-o relație, se va dezvolta de la sine.

Despre perechile aflate în căutare de locuință, mi-este greu să spun ceva deocamdată, dar este posibil ca măcar să primiți avizul și aprobarea băncilor de a începe demersuri pentru un împrumut.

Cât privește copiii, probabil acum le veți da o lecție de profunzime și de psihologia emoțiilor.

Rac

Sunt posibile noi cunoștințe care vor fi utile în viitor, iar întâlnirile cu rudele vor ajuta la întărirea legăturilor de familie, precum și la restabilirea încrederii.

Eu zic să fii atent la proiectele neterminate, pentru că nu ar trebui să purtați o încărcătură a trecutului în anul care vine. Dacă este posibil, merită să le finalizați și să nu vă implicați în alte activități. Perioada este de fapt ideală pentru planificare și analiză. Este timpul să faceți un bilanț, puțină introspecție ar ajuta și să stabiliți prioritățile și obiectivele pe termen lung.

Treburile se vor desfășura în mod obișnuit, nu trebuie să vă așteptați la mare profit, ci doar la venituri de pe urma unor lucrări deja finalizate. Doar că e nevoie să vă mențineți concentrarea. Atenție, că oboseala și rutina pot duce la greșeli și pot ieși la suprafață lucruri care ați fi vrut să stea ascunse!

Deși nu acum vă veți atinge toate obiectivele, fiecare zi va conta pentru a construi baza.

Leu

Perioada este de succes pentru încheierea de noi afaceri, extinderea celor vechi, semnarea de contracte. Veți ocoli cu succes capcanele, ceea ce va ajuta la dezvoltarea intuiției. Este foarte probabil ca entuziasmul cu care munciți să fie apreciat de conducere și noi orizonturi să se deschidă. Puteți primi o ofertă pentru un post nou și mai bine plătit sau poate veni o creștere a salariului la vechiul loc de muncă. Perioada este potrivită nu numai pentru a rezuma și a munci analitic, ci și pentru a deschide noi orizonturi. Grijă însă la retrogradarea planetei Mercur, căci erorile verbale se pot întoarce împotrivă! Nu trebuie să fiți despotic și egocentric, căci generați tensiuni în echipa de lucru. Ok, este necesar să vă apărați părerea, dar nu este foarte indicat să o impuneți cu forța altor persoane, indiferent dacă ele sunt colegi sau rude. Pe lângă conflictele inutile, acest lucru nu va aduce nimic.

Fecioara

Este posibil ca circumstanțe externe să vă oblige să plecați într-o călătorie urgentă de afaceri, într-o călătorie lungă, pentru a rezolva probleme cu oameni de la distanță. Nu ezitați să alegeți călătoria care se arată, căci va fi bine până la urmă pentru toate părțile implicate! Puteți reîntâlni vechi cunoștințe interesante, puteți reînnoi vechi contacte utile.

Alții, să se aștepte la finalizarea unei călătorii și întoarcerea acasă, iar alții se vor trezi cu vizita unor oaspeți străini. Pentru unii, cel mai probabil, vor veni întâlniri cu parteneri străini sau experți în domeniul juridic.

Veți atrage prieteni și contacte, oameni înțelepți și binevoitori care pot deschide ușile către speranțele și visele voastre. Veți avea o viață socială destul de ocupată în zilele următoare și probabil că veți vedea acum câteva realizări personale majore la îndemână.

Pentru aceia care-s la studii, decembrie este o perioadă potrivită pentru autoeducație, examene, scrierea unei teze de doctorat, de disertație.

Balanța

Responsabilitatea cu care vă achitați de sarcini va crește, atât pentru ceilalți, cât și pentru viața voastră. Veți fi împuterniciți cu puterea de a munci în cele mai realiste obiective pe care demult ați pășit.

Experiența greșelilor din trecut vă va ajuta să accedeți la o poziție mai matură, iar pentru unii dintre voi acesta chiar va fi un moment decisiv ca poziție în cadrul unui proiect de echipă. Dorința de a vă schimba poziția, de a obține succes în afaceri, vă va determina să acționați, să simțiți că acum e timpul vostru, lucru care va spori încrederea.

Unii vor dori să înceapă o nouă afacere ca să devină mai independenți din punct de vedere financiar, alții să deschidă o nouă direcție în activitățile lor profesionale, alții să își reorganizeze activitatea. Toate schimbările vor fi de bun augur la capitolul gândire asupra lor și planificare. Nu trebuie însă acționat.

Poate că în perioada 8-9 decembrie sunt posibile certuri cu cei dragi, probleme și emoții în afaceri sau în timpul călătoriilor.

Scorpion

Se pare că deocamdată,pe influențele venusiene nu vă puteți baza decât într-un anume sector, acela în care doar voi și stima de sine contează. Fiți conștienți de magnetismul și farmecul pe care le-ați putea degaja dacă veți face o transformare în/la voi!

Fiți pregătiți de asemenea de repararea de erori și neînțelegeri atunci când vine vorba de comunicare, dar și de modul de a gândi lucrurile ori a trage concluzii legate de bani. În rest, uneori oamenii pur și simplu nu vor împărtăși opiniile voastre. Chiar dacă sunt complet incorecte ale lor sau le simțiți așa, va trebui să învățați să le luați așa cum vin spre voi.

În schimb, referitor la bani, vă puteți baza pe energia marțiană ca să acționați și să ajungeți la metode bune de a vă rotunji veniturile.

Continuați șirul delegațiilor scurte și dese, al completării de documente și al rezolvărilor de probleme printr-un simplu telefon sau email.

Elevii or să fie avantajați de vacanțe. Nici nu mai contează dacă fac lucrurile în grabă sau mizează pe noroc. Același tip de energie este valabil și pentru adulții care se perfecționează la cursuri de scurtă durată.

Aveți o minte de afaceriști, cu care puteți gândi acum strategii pe termen lung. Profitați de darul vostru și nu leneviți chiar dacă sărbătorile se apropie!

Săgetător

În ciuda unor dificultăți pe care perioada le-a pregătit, cred că veți rămâne în continuare simpatic universului. Nu vă îndoiți nici măcar un minut că norocul este de partea voastră, dar nici nu vă puteți relaxa ori culca pe-o ureche! Nu abuzați de sprijinul altora, ci mobilizați toate forțele aduse de energia Soarelui și a lui Marte și pariați pe cele mai bune calități ale voastre!

Veți fi implicat într-un fel de afaceri și probleme, în special legate de finanțe, de sănătate sau de vechi credințe. Acest lucru poate deveni o piatră în relațiile de muncă și sunt posibile speranțe deșarte ori remunerații mai mici decât acelea la care sperați.

Este mai bine să luați propriile decizii și să vă gândiți cu atenție dacă trageți niște concluzii ori treceți la fapte.

Noi oportunități, uși deschise și aplauze strălucitoare sunt foarte probabil să vă iasă în cale dacă păstrați ușa deschisă relaxării și socializării.

Cât despre lucrurile grele, nu puteți sta cu mâinile în sân și să vă așteptați că „totul să iasă”. Dacă munciți din greu și sunteți pe drumul cel bun, veți avea garantat succesul.

Capricorn

Acum, obiectivul are o importanță esențială și este realizabil, indiferent ce spuneți și credeți voi. Doar că merită mai puțin să ascultați pe alții. Asta nu pentru că s-ar putea ca aceia să vă dorească răul, ci poate pentru că ei nu vor deține toate informațiile, iar percepția voastră se va muta prea brusc la un nou nivel. Este de asemenea un moment bun pentru reflecție, meditație, auto-îmbunătățire. Din lucrurile mici, puteți colecta o imagine completă și de ansamblu, care vă va permite să faceți un pas important în direcția carierei, iar în relațiile personale, vi se va indica modul cum să vă comportați corect pentru a obține ceea ce doriți.

Mulți din jurul vostru se vor agita constant, nu vor avea timp să facă ceva urgent pentru ei și, în consecință, vă vor cere ajutorul. Nu-i refuzați, dar amintiți-vă că nu puteți fi prezenți fizic peste tot și simultan.

În zona jobului, să nu vă temeți de schimbare! Dacă există o neînțelegere cu colegii, rezolvați toate problemele printr-o conversație directă.

Vărsător

Va trebui să munciți din greu ca să obțineți ceea ce doriți. Aceasta este una din cele mai dinamice perioade din ultima vreme, care însă poate fi caracterizată printr-o oarecare dualitate și în plan profesional și sentimental. Afectiv, nativii singuri ar trebui să facă un pas înainte, în ciuda opiniilor celorlalți, iar cei familiști, să caute să scape de grijile inutile dacă vor liniște în căminul lor.

Financiar, achizițiile mari, investițiile sau participarea la concursuri și competiții pe orice plan, ar putea aduce succes. Situația monetară se va îmbunătăți cu pași mici dar constanți, iar noi planuri și proiecte pot stabiliza pe viitor poziția pe care o aveți. Stima de sine va crește, iar voi o să depuneți eforturi pentru un nivel mai ridicat. Asocierile și cooperările vă favorizează, iar ele pot deschide noi orizonturi.

Pești

De data aceasta, munca interioară, discuțiile importante abordate doar într-un cerc îngust și sigur, de încredere, activitățile de cercetare, momentele de meditație și interiorizarea vor fi mult mai utile decât încercarea de a obține un succes public și la vedere. Delegațiile și drumurile scurte sunt prielnice, ele putând rezolva situații un pic mai dificile. Pe cât posibil, amânați-le pe cele lungi, iar dacă nu se poate, evitați busculadele și aglomerația, nu vă implicați în scandaluri, deoarece, cu cât vă încăpățânați să insistați, cu atât vă aduceți pierderi în cale! Nu uitați, Uranus mai are de stat în Taur și se află chiar pe casa voastră de comunicare!

Martele din Săgetător vă accentuează casa carierei și a vizibilității publice. Tot acolo se află și Soarele. Vă avantajează energiile celor două, dacă sunteți oameni de afaceri ori liber-profesioniști. Dacă nu, relațiile cu șefii devin teme principale.

image
image
image
image
image
image
Barfa jpg
northern hemisphere 3591569 1280 jpg
avantajele unui credit nebancar jpeg
zodii meteoriti png
reconstructie par 1536x1024 jpg
par vopsit jpg
supa pui shutterstock1 jpg
infidele 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net