Horoscop săptămâna 9-15 februarie. Patru zodii protejate de Divinitate până la jumătatea lunii

Patru zodii din horoscop sunt protejate de Divinitate în săptămâna 9-15 februarie. Acești nativi vor triumfa pe toate planurile, iar Ziua Îndrăgosților îi va prinde cu moralul ridicat. Hai să vedem previziunile complete pentru următoarea perioadă.

Horoscop săptămâna 9-15 februarie 2024
Horoscop săptămâna 9-15 februarie 2024

Zodii din horoscop protejate de Divinitate în săptămâna 9-15 februarie 

Berbec

Apar pe scenă gânduri şi ulterior discuţii despre bani. Ele vor începe să se implice şi rude, fraţi sau surori, iar asta va presupune drumuri, sarcini mici dar numeroase pentru a gestiona situaţiile la modul optim pentru toată lumea.

Veţi fi mulţumit dacă veţi putea să ajutaţi, să întindeţi o mână-suport celor dragi sau chiar să le sporiţi confortul de orice natură. Veţi observa că vi se lărgeşte cercul social, că aţi devenit mai influent decât credeaţi iar asta vă face să realizaţi că aveţi responsabilităţi noi. E lucrul care vă cam pune pe gânduri. Nu e momentul pentru a vă îngrijora despre contravaloarea serviciilor celor din jur, ci doar să vă bucuraţi că puteţi pune oamenii în legătură, fiecare cu persoanele de care are nevoie. Aveţi entuziasm, sunteţi dispus să ajutaţi dezinteresat, dar asta nu înseamnă că nu veţi avea parte de profituri. Din contră, vi se vor oferi oportunităţi noi şi informaţii de folos.

Starea de sănătate va fi bună, vă încărcaţi rapid cu energie din micile bucurii de zi cu zi de care ştiţi acum cum să profitaţi.

Taur

Experimentați confruntări între ce vă doriți pentru voi și ce potențial se vede, ce idei are partenerul despre drumul ales. Bazat pe discuțiile de acum, veți face ajustări, transformări pozitive în ansamblu, dar nu toate la fel de ușor de implementat.

Dacă vă doriți o nouă relație sau doar un suflu nou, acum înțelegeți mai clar de ce aveți nevoie cu adevărat, vi se reamintește pe ce ar trebui să vă concentrați energia. Puteți să vă inspirați din mentalități mai deschise, mai libertine în gândire sau chiar să reluați legături cu persoane aflate la distanță, în străinătate, care acum intră în viața voastră pentru a vă ajuta să vă inspirați din poveștile lor de viață.

Dați o șansă comunicării cu persoane față de care de obicei sunteți sceptic, învățați de la oricine și luați în calcul aventuri gen excursii spontane, fără să stați prea mult pe gânduri. Apetitul pentru profunzime nu va fi potolit de discuții superficiale, doriți să treceți peste barierele sociale și să duceți relațiile la un alt nivel, mai intim, în care să vă regăsiți mult mai confortabil și sigur. Perioada este intensă prin aceste adaptări continue, iar veștile bune vin de la sănătate.

Gemeni

Sunteți ca o albinuță care acum are de făcut foarte multe drumuri, căreia i se cere să fie prezentă la numeroase evenimente. Multe se suprapun. O să fiți obligat să alergați dintr-o parte în alta fără să obosiți. Interacțiunile interpersonale sunt multe și variate, aveți de discutat cu vecini, cu foști și actuali prieteni, cu familia de acasă, cu membri cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme.

Este un timp favorabil să vă folosiți de talentul de a scrie, de relaționarea prin rețelele de socializare, să reduceți din comunicarea față în față prin folosirea mesajelor sau să transmiteți prin intermediari unele informații. Devine important orice moment pe care îl puteți fura pentru a vă odihni și a vă liniști, a pune cap la cap amalgamul de informații și gânduri.

Puteți merge la cursuri de interes, fie profesional, fie individual. Acolo o să cunoașteți oameni noi cu care veți păstra legătura. Se pare că nimic nu vă intimidează.

Rac

Chiar dacă potențialul energetic va începe să scadă, totuși pozițiile astrale se vor îmbunătăți, astfel încât veți putea să dezlegați situații dificile și să compensați pierderi din trecut. Veți putea să găsiți o cale de ieșire și să vă adaptați mai ușor și mai rapid la condițiile în schimbare. Toate acestea vă vor ajuta să vă gestionați singuri, să vă organizați,să puneți ordine în treburile și relațiile cu ceilalți.

Adevărul este că în toate domeniile vor exista perspective pozitive de schimbare productivă. Trebuie doar să folosiți acest timp pentru a restabili conexiunile, contactele de lucru.

Dacă sunteți în parteneriat fericit, folosiți acest moment pentru a face ceva deosebit împreună, reaprindeți scânteia și deschideți-vă inima mai profund decât oricând!

De asemenea, este cazul să aveți grijă la sănătate, precum și să vă gândiți la posibilitatea de odihnă și de călătorie în vacanță pentru câteva zile.

Leu

Situația se va mai echilibra, vă veți putea cere în siguranță drepturile, restabili reputația, prezenta o cerere justificată. Orice contact și discuții de proiecte cu autoritățile ar putea aduce mai aproape implementarea planurilor și speranțelor. Astfel, situația financiară se va îmbunătăți semnificativ, veți putea găsi un loc de muncă nou mai profitabil sau obține o creștere salarială mai bună față de cea precedentă. De asemenea, este posibil să primiți noi comenzi de afaceri profitabile.

Perioada vă aduce la un punct culminant destinat unei probleme de familie sau legată de imobile. Unii s-ar putea muta, renova sau interveni pentru a ajuta pe una din rude. Acest lucru va oferi un indiciu important asupra a ceea ce urmează în anul în curs.

Fecioara

Situația va începe să se schimbe în bine și, deși mulți dintre voi veți simți o slăbire a energiei, veți putea totuși să vă liniștiți și să priviți în jur pentru a alege cea mai bună cale către stabilitate. Poate un consilier înțelept vă va ajuta să ieșiți din criză, să restabiliți situația financiară, să vă simțiți mai încrezători. Veți fi apoi concentrați pe schimbare, astfel încât să puteți încerca lucruri și proiecte noi. Iar impulsurile de reînnoire vor stimula dinamica acțiunilor, astfel încât veți simți nevoia unei schimbări radicale.

Poate că vă veți auzi cu mulți prieteni și veți participa la multe evenimente deosebite. Poate că întâlnirile online sau găsirea unui partener prin rețeaua de socializare sunt de bun augur pentru nativii singuri. Sufletele pereche, ar putea fi aflate unde nu vă gândiți.

Perioada între 15-16 februarie ar putea să vă oblige la ultimele retușuri sau la o inițiativă de scriere, vorbire. Totul pentru a rezolva o tensiune mai veche și pentru a lămuri niște lucruri.

Dacă ați fost plecați, călătoria se finalizează, iar dacă nu, puteți merge acum în vizită la cunoștințele aflate la distanță.

Horoscop săptămâna 9-15 februarie 2024

Balanța

În viața personală, păstrați direcțiile care să dea stabilitate, mai ales că tendințele sunt acelea de a schimba acum orice. Cu cât vor fi mai serioase relațiile cu jumătatea voastră, cu atât mai bine se vor dezvolta ele pe viitor.

În materie de educație, eforturile vor aduce rezultate bune, iar legăturile cu tinerii, cu copiii, vă vor revigora. E un moment bun pentru a le transmite acestora adevăruri imuabile, iar voi să fiți un exemplu clar. Altfel, minciuna și falsitatea se vor descoperi repede.

Medical, sunteți destul de sănătoși, dar prea emoționali și nesiguri. Dacă există probleme de nedescurcat în viața personală sau la locul de muncă, contactați un bun psiholog sau prieteni vechi în care aveți încredere. Poate că trebuie doar să vorbiți și va deveni mult mai ușor. Continuați modul activ de viață, nu întrerupeți programul orelor de antrenament, plimbare, odihnă.

Acordați mai multă atenție și îngrijirii feței și zonei oculare! Utilizați curățare profundă și măști nutritive pentru a vă pregăti bine pielea pentru perioada de iarnă.

Scorpion

Cheltuielile interne cresc, iar preocupările voastre se îndreaptă într-acolo, mai ales că aţi putea fi consideraţi vinovaţi de asta. La fel de inconfortabil o să vă simţiţi şi în chestiuni legate de alte sectoare ale vieţii personale, referitoare la partener şi la treburile de zi cu zi, acolo unde relaţiile nu vor fi atât de cordiale pe cât le-aţi dori ori nu veţi fi atât de eficienţi pe cât e necesar.

Aşteptarea, calmul şi răbdarea vor constitui cheia săptămânii pentru voi. Vă sfătuiesc să vă stabiliţi priorităţile şi să vă puneţi în aplicare competenţele organizatorice.

Veţi fi preocupaţi de aspectele profesionale, căci veţi căuta noi metode să vă îmbunătăţiţi situaţia aici. Tendinţa e valabilă inclusiv pentru micii întreprinzători care doresc să îşi mărească cifra de afaceri. În acest sens, ar putea deveni fructuoasă o deplasare căci o călătorie ajută la promovarea intereselor.

Săgetător

Potențialul energetic este mediu, dar dacă aveți grijă de voi și păstrați măsură în orice, atunci puteți evita problemele de sănătate. Se pare că doi factori principali sunt importanți pentru o sănătate bună - păstrarea bunei dispoziții, a speranței, optimismului și o alimentație bună. Și dacă nu aveți timp să aveți o cină normală, este mai bine să vă înarmați cu o pungă de alune decât cu o sticlă de alcool, de exemplu.

Să nu dezvăluiți secretele și să nu le spuneți fraților sau vecinilor, căci intervenția cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine.

Referindu-ne la educația copiilor, acolo e Nodul Nord din Axa destinului, punct care cu efort se atinge. Așa că, merită remarcat: nu vă așteptați imediat la mari succese! Acum mai ales, trebuie să știți cum să vedeți detaliile și să vă bucurați de rezultatele mici și zilnice.

Ce zodii dau lovitura până la jumătatea lunii februarie

Capricorn

E o săptămână interesantă, cu multe oportunități de a finaliza lucruri, proiecte, dar în aceeași măsură și de a cimenta prietenii sau a regândi încrederea pe care ați avut-o în persoane care v-au călcat adesea pragul.

Copiii în schimb, vor avea un timp pozitiv referitor la dezvoltarea lor educațională sau alte activități. Configurațiile astrale sunt avantajoase pentru ei, iar voi ca adulți ar trebui să îi susțineți în demersurile și reușitele lor. Părinții ar trebui să le fie alături în acțiunile și să-i îndrume corespunzător.

Pe 12 și 13 ale lunii va crește starea emoțională, dar și nerăbdarea. Gestionate bine însă, veți avea capacitatea de a atrage oamenii potriviți spre împlinirea ideile și viselor voastre.

Puteți experimenta recunoașterea muncii în carieră, iar ea poate veni la pachet cu remunerație. Tot legat de profesie, vă puteți gândi la dezvoltarea unui talent și transformarea lui în sursă de venit.

Referitor la bani, puteți avea noroc în investițiile pe bursă ori dacă jucați la loto ori pariuri sportive.

Vărsător

Cu Soarele încă pe semnul vostru, vă veți dedica promovării dorințelor și ambițiilor sau vă veți mobiliza pentru a vă regla focusul, a rafina planurile în umbră pentru a fi gata ca mai târziu să deschideți un nou ciclu de dezvoltare și expansiune.

Cu Marte lângă Pluto, nu pot afirma cu certitudine că nici un eveniment major nu poate să puncteze acum. Perioada necesită prudență încă din primele 2 zile și de aceea ar trebui să vă ocupați mai degrabă de activitățile obișnuite, cu acțiuni de rutină și muncă de analiză. Oricât de nerăbdători ați fi să porniți la îndeplinirea noilor dorințe, vă sfătuiesc să amânați.

Vă recomand să nu amestecați serviciul cu chestiunile personale sau viața intimă! O legătură bazată pe interese egoiste sau de afaceri nu va avea perspective și nici nu va rămâne fără urmări. Reputația va avea de suferit.

Tot referitor la carieră, poate veți primi oferte tentante de la cunoscuți vechi. Orice informație primită ar trebui să fie supusă unei analize detaliate din partea voastră. Perioada este nefavorabilă pentru luarea unor decizii importante.

Pești

Vi se deschid noi uși pentru a face schimbări și transformări. Vă simțiți eliberat de starea de suferință și e ca și cum deodată primiți libertatea de a renunța la ce v-a făcut rău sau v-a cauzat durere și vă puteți modifica și comporta fără presiunea interioară.

Nu prea veți avea chef de muncă, veți lăsa sau amâna rapoarte neterminate și veți face lucruri fără să mai gândiți la părerea celorlalți. Veți avea parte de clipe în care veți reflecta la schimbările survenite, unele le veți conștientiza abia ulterior producerii și vă dați seama că vi s-au modificat gusturile fără să știți exact când anume. Este cazul să împărtășiți din aceste trăiri, deși poate vă este mai confortabil să le trăiți în secret dar acum ceilalți au nevoie să știe măcar parțial despre tumultul prin care ați trecut. Oferiți timp celor din anturaj să proceseze și apoi, spre sfârșitul perioadei, când starea va fi mai de acalmie, vă puteți întoarce la sarcinile profesionale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net