Câți bani putem câștiga cu 4 numere la Loto. Suma este mai mare decât am crede

Ultima actualizare:

La fiecare final de săptămână, milioane de români își încearcă norocul la Loto, iar cu toții visează că vor pune mâna pe marele premiu. Însă nu trebuie să neglijăm premiile mai mici, iar chiar și cu 4 numere câștigătoare, tot putem primi o sumă destul de impresionantă!

Sume este mai mare decât am bănui / foto: Shutterstock
Sume este mai mare decât am bănui / foto: Shutterstock

Deja probabil că nu mai există nimeni în țara noastră care să nu își dea seama imediat ce înseamnă „6 din 49”. În fiecare săptămână, indiferent de cum ar fi vremea afară, milioane de români merg către cel mai apropiat sediu al Loteriei, pentru a juca numerele lor norocoase.

Desigur, fiecare dintre noi ne dorim să nimerim toate cele 6 numere câștigătoare, însă ar fi o greșeală să ignorăm un premiu mai mic! Potrivit celor de la observatornews.ro, chiar și cu 4 numere am putea câștiga o sumă destul de mare!

În primul rând, trebuie să știți că un bilet la 6 din 49 poate fi o investiție care să vă scape de sub control, dacă o veți repeta exagerat de des. Prețul depinde de cât de multe cifre sunt bifate pe bilet, iar pentru numai 6 numere va trebui să scoateți din buzunar 7,5 lei. La 7 numere bifate, prețul urcă la 49 de lei.

Dacă vreți un bilet cu 8 numere bifate, va trebui să plătiți 196 de lei. Iar pentru a putea bifa toate cele 49 de numere, costul va ajunge la 98 de milioane de lei, punct în care probabil nici nu mai trebuie să jucați la Loto, dacă v-ați permite o asemenea cheltuială.

Câți bani putem câștiga cu 4 numere la Loto

Jucătorii „veterani” vor ști deja că un bilet devine câștigător la 6 din 49 dacă are cel puțin 3 numere norocoase. Iar la 3 numere, câștigul este unul standard, de 30 de lei. Cu toate acestea, lucrurile încep să se schimbe când ajungem la 4 numere.

Desigur, suma precisă depinde premiul total la care s-a ajuns. De exemplu, la tragerea din 4 februarie 2024, cu 4 numere câștigătoare s-au câștigat 200 de lei. O sumă destul de bună, având în vedere prețul biletului. Mai mult decât atât, pe 12 noiembrie 2023, cu 4 numere s-au câștigat 858 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net