Povestea incredibilă a bărbatului de 92 de ani care a câștigat o avere la Loto. De ce și-a dat propria fiică în judecată

Un caz cu totul incredibil a avut loc în Australia, unde un bărbat în vârstă de 92 de ani a câștigat suma de 640.000 de dolari la Loto, iar apoi și-a dat propria fiică în judecată! Se pare că bărbatul a regretat că a împărțit banii cu aceasta!

Australianul a câștigat o sumă uriașă la Loto
Australianul a câștigat o sumă uriașă la Loto

Cu toții ne-am gândit, măcar odată, la cum s-ar schimba viața noastră dacă am câștiga marele premiu de la loterie. Ei bine, pentru un bărbat din Australia, se pare că acest vis a și devenit realitate!

Însă, în loc să cheltuiască banii pe mici plăceri, sau să investească în diverse proiecte, un bătrân în vârstă de 92 de ani a trebuit să cheltuiască banii pe un proces împotriva propriei fiice!

Potrivit celor de la observatornews.ro, se pare că după ce a câștigat suma fabuloasă la Loto, bărbatul a hotărât să ofere 195.051 dolari fiicei lui, însă, ulterior, s-a răzgândit și a pretins că a fost obligat să îi dea banii.

De asemenea, bătrânul,  pe numele său William John Bampton, deși a promis că va da bani ambiilor săi copii, a cumpărat o casă unde l-a trecut co-proprietar pe fiul său, excluzând-o pe fiica sa, Suzanne Vourlides.

Și-a dat fiica în judecată după ce a câștigat la Loto

Se pare că motivul pentru care Suzanne nu a fost trecută ca co-proprietar a noii case a fost faptul că bătrânul nu dorea ca soțul ei să beneficieze de pe urma banilor. De asemenea, Bampton și-a schimbat chiar și testamentul, doar pentru a menționa că fiica sa nu va primi niciun ban de pe urma lui până când soțul ei nu moare.

Se pare că bătrânul a pretins că fiica sa l-ar fi agresat, încercând să îl forțeze să împartă banii de la Loto cu ea.

Cu toate acestea, instanța din Australia a respins procesul bărbatului, considerând că acuzațiile aduse de către acestea sunt nefondate. Judecătorii au stabilit că bărbatul nu a fost presat în niciun fel atunci când a decis să ofere 195.051 de dolari fiicei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net