A fost fericitul câștigător al premiului cel mare la Loto, însă a fost nevoit să se ascundă. De ce vrea să se mute din țară: „Îmi doresc să nu fi câștigat”

Ultima actualizare:

Un bărbat din India, Anoop, a câștigat recent un premiu în valoare de 3,06 milioane de dolari la loterie, devenind astfel câștigătorul marelui premiu în statul Kerala.

Indianul regretă că a câștigat marele premiu / foto: Pixabay
Indianul regretă că a câștigat marele premiu / foto: Pixabay

Cu toate acestea, bucuria câștigului a fost umbrită de avalanșa de atenție și cereri de ajutor financiar care au urmat. Anoop, un șofer de autoturism, s-a văzut nevoit să se ascundă pentru a scăpa de aglomerația de oameni și jurnaliști care îl căutau, iar situația a ajuns în punctul în care nu mai putea ieși din casă, scrie BBC.

Marea greșeală: a fost la știri

Câștigătorul marelui premiu a fost prezent în știrile naționale, iar popularitatea sa a generat numeroase cereri de sprijin financiar din partea concetățenilor săi.

Anoop a postat chiar un videoclip în care le cerea străinilor să îi respecte intimitatea și să nu îl deranjeze, iar regretul său față de câștigul în cuantum mare a devenit evident. El a exprimat dorința de a fi câștigat o sumă mai mică pentru a evita atât de multă atenție.

Deoarece Anoop se simte copleșit de cererile de ajutor și de presiunea mediatică, acesta ia în considerare să se mute pentru a scăpa de atenția excesivă.

Are copilul bolnav și nu-l poate duce la medic

Chiar și după o săptămână de la câștig, el nu a reușit să se bucure de premiu din cauza situației sale dificile. 

„Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri. Copilul meu este bolnav și nu-l pot duce la doctor. Tot ce pot să le spun tuturor este că nu am primit încă niciun ban.

Nimeni nu pare să înțeleagă problema mea, indiferent de câte ori o spun.”, a mai spus indianul.

Pentru a scăpa de atenția presei, bărbatul și familia sa au decis să se refugieze la rude.

Ce s-a întâmplat cu femeia care a câștigat 190 de milioane de dolari la loterie

În 2012, Gillian Bayford, în vârstă de 40 de ani, din Marea Britanie, a câștigat 187 de milioane de euro la loterie, al doilea cel mai mare premiu la loto din istoria țării la acea vreme. Cu soțul ei, Adrian Bayford, au ridicat premiul, dar visul lor s-a transformat în coșmar.

După doar 15 luni, au divorțat, au împărțit banii și Gillian s-a întors în Scoția. Ea a dezvăluit că regretă că a făcut public câștigul, deoarece a distrus familia. Gillian a ajutat financiar rudele cu datorii, dar banii au creat conflicte și lacomie în familie.

Părinții ei și fratele au primit sume semnificative, dar au devenit pretențioși și nemulțumiți. Gillian s-a recăsătorit în 2018, dar liniștea ei a fost din nou tulburată când fiul ei a fost implicat într-un grav accident, iar cei dragi au încetat să mai vorbească cu ea din cauza unui articol de presă despre experiențele ei post-câștig.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net