Un român a câștigat o sumă uriașă la Loto, în Spania. Ce vrea să facă cu banii: „Am jucat doar 200 de euro”

Cu toții ne-am imaginat, măcar și o singură dată, cum ni s-ar schimba viața dacă am câștiga marele premiu de la Loto. Ei bine, pentru un român care locuiește în Spania, acest vis a și devenit realitate! Bărbatul a reușit să câștige o sumă uriașă și deja știe ce va face cu banii!

Românul a câștigat 200.000 de euro
Românul a câștigat 200.000 de euro

La fiecare final de săptămână, un număr impresionant de români își încearcă norocul la Loterie, în căutarea marelui premiu. Indiferent ce motive ar avea pentru a-și dori marele premiu, o mulțime de oameni încearcă să câștige acești bani care mai mult ca sigur că ar putea schimba complet cursul vieții celui care nimerește toate cele 6 numere norocoase.

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că un român nu mai trebuie să își imagineze marele premiu, deoarece a reușit să îș câștige! Mai precis, ar fi vorba despre suma fabuloasă de 200.000 de euro, pe care românul ce locuiește în Spania a câștigat-o la loteria Niño. Iar bărbatul deja știe ce urmează să facă cu banii pe care i-a câștigat!

A câștigat 200.000 de euro la loterie

Se pare că românul este stabilit în orașul Viveiro, o localitate idilică situată în nord-vestul Spaniei. La doar o singură oră după ce Loteria a anunțat numerele câștigătoare, bărbatul a și mers să își ridice premiul. El lucrează în domeniul construcțiilor, iar atunci când a fost întrebat ce plănuiește să facă cu acești bani, el a mărturisit că își va plăti datoriile și va cheltui ceva bani pentru unele mici plăceri.

„De data aceasta, am jucat doar 200 de euro, de Crăciun am dat mult mai mult”, a spus românul, potrivit sursei citate. Se pare că acesta plănuia să revină în țară în luna martie, lucru pe care, acum îl va putea face mult mai liniștit. „În martie plănuiam să plec în România, acum o voi face cu mult mai multă ușurință”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net